PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
én úgy emléxem korábban õis kipróbálta, most csak egy egymás elleni mecsrõl volt szó. De ezt majdõ elmondja

De nagyon elkanyarodtunk a kapuskérdéstõl :-)

lásd #57662
Pethy23
Azért nem fél meccsnyi volt, csak mikor pes 2009 után újra felraktam, 1 hónapig azért bõszen toltam a fifa-t amíg ki nem jött a pes, az amit említettem az már pes megjelenése után értettem!
Rudee
2006 :)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Pethy23
Ez az hogy legnehezebben játszottam és pont ez akaszott ki!

A fifa nem is arcade kategória hanem inkább irreális!

Egyébként a fizika meg mozgás az 10/0 10/0 a pes javára, ezt mindenkinek kéne látnia! Csak van pár annyira elvakult ember hogy FIFA FIFA FIFA...

Az utolsó fifa ami igazi feeling volt az a 99 meg a 02wc!

A legborzasztóbb pedig a 07: fél pályás gólok tömkelege... d + z asszem...

Rudee szimplán fel lehet fogni hogy miért véded a fifa-t, gondolom megvetted, és nem akarod elhinni hogy kidobott pénz volt anno, így mindenféle ürüggyel véded!
Rudee
Ha megnézed, itt a kolléga ugyanúgy bizonygat fél meccsni "tapasztalata" után.

Breki33
csak hogy érthetõ legyen lóba szóda régebbi megnyilvánulásai
Breki33
pont ez írtam itt nem a meggyõzésrõl van szó hanem arról, hogy a játék ismerete nélkül olyanokat ír, hogy c64-es fizika meg nem lehet beállítani az irányítást stb.

És ez terjed van aki kisem próbálja, hogy miért mert a haver azt mondja.

Egy konkrét példa PCDOME-n volt egy hasonló jellegû vitám lóda szóda nevû egyénnel, talán ittis idéztem az okosságaiból.

Erre meglepve olvasom pár napja, hogy írja, hogy miket vitázott velem régebben , de mostmár rájött, hogy igazam van tévedett, pedig ez a srác rohadt nagy fifás volt évekig vitáztunk nem éppen a legfinomabb fórumban mert szinte mindig leszarozta a pest-t

De akár mondhatnám Szilcsió-t is akinek mikor elõszõr mondtam á nem nem tetszik neki szar csak a fifa, aztán pár hónap múlva jött, hogy bocsi igazad volt.

Engem nem zavar, ha vki nem szereti a pest csak ne mondjon már olyan sületlenségeket amikbõl látszik, hogy fogalma sincs róla.
Rudee
"A fifa 09-es eddig fél meccset bírtam játszani mert már ott is minden sablon volt!"

"Szerintem vicc a fifa, játszok haverral és egy meccsen 2x is RAUL-al!!! lõ 35 méteres bombát... ez simán értékeli a játékot..."

Így nem csoda, hogy fél meccsig bírtad. Meg kell tanulni védekezni és a kapussal mozogni, anélkül semmit nem fogsz elérni online a FIFAval.

Az meg, hogy gyerekeknek való csöppet túlzás. Kétlem, hogy igazi nehézségen próbáltad volna.

De semmi gond, kinek a pap, kinek a papné. Tudjuk jól. Csak azt nem értem, ha vkinek nem jön be vmi, akkor miért kell mindenáron meggyõzni, hogy az a jó. FIFA topikba is ez miatt ment a hosszas pöcsölés, mert volt akinek nem teccik a PES és volt aki mindenáron bizonyítani akar. Pedig fölösleges.

Rudee
Még jó, hogy tisztában vagy azzal, hogy mennyit nyomtam a PESt.

Breki33
Én azért reménykedem vmiben úgy érzem a 09-es fifa azért sokat fejlõdött a 08-ashoz képes szerintem az nagyon gáz volt.

Nekem az tetszik a Pes-esek többségében, hogy mivel ugye többség elõtte fifázott nem az van hogy csak a pes megse nézem a fifa-t mert az szar mert felraktam fél órára és az volt stb......

Szerintem itt a többség azért érdeklõdik a fifa íránt szeretné, ha jobb lenne és mindig kipróbálja a demo-t hátha.

Én pl sosem fél óráig próbálom ki a fifát pes kijöveteléig folyamatosan nyomom és azóta is fent van igaz kb fél éve else indítottam.

Ha egy fifa-s azt mondja nézd én kipróbáltam jó, de nekem az kell hogy este munka után játszak egy-két arcade könnyû laza meccset ami kikapcsol én megértem, de mikor vmelyik azzal jön, hogy a Fifa realisztikus a Pes meg arcade arra sajnos bepöccenek.
Breki33
Én meg bolond voltam, hogy leálltam.
Ismerek olyan embereket is akik azért vettek konzolt, hogy elmondhassák
õk csakazértis fifáznak mert az ott jobb.

Mondjuk én pes-t sosa vennék konzolra ilyen rosterrel és nehezebb editálási lehetõségekkel.

Az utolsó mondatodban nagyon jól megfogalmaztad a lényeget.
Pethy23
Lehet az is csak konzolra valósul meg:D
Pethy23
:D

Minap benéztem fifa fórumra, de hülyét kaptam a butáktól, nem is nagyon foglalkoztam velük!

Szerintem vicc a fifa, játszok haverral és egy meccsen 2x is RAUL-al!!! lõ 35 méteres bombát... ez simán értékeli a játékot...

Pes-be egyébként tényleg nem makulátlan a kapus, de hogy sokkal jobb mint a fifa-ban az biztos!
Breki33
Egyébként a fifa 10-es fejlesztpk is elismerik ezt pont így reklámozzák a 10-es részben hogy javítottak a kapus helyezkedésén és mozgásán.
Breki33
pont azért vita tárgya mert szerinte a kapus olyan szar pes-ben, hogy amiatt játszik a fifával. Most leegyszerûsítve írtam.

Amikor meg odaát leírtam ezt másnak, hogy nem egy rövid idõ után kéne véleményt mondani a nagy fifa fanok lehülyéztek.

Mondjuk róla nem hiszem, hogy nem próbálta ki alaposabban, de néhányan odaát nagyon tudatlanok pes témában.

Én meg állítólag egy folyton számítógép elõtt ülö kocka vagyok lol.
Breki33
Most így megnézva a felsõ képet, ha simán felugrik is kifejeli talán, de így látható hogy így pillanatok alatt szökken egy méterest szinte helybõl aztán vetõdik oldalra el a labda elõl
Pethy23
Szerintem hagyjátok ezt a témát annyira egyértelmû hogy nyomi a fifa-ban a kapus hogy nem is értem mi a vita tárgya! Én akinek eddig odaadtam a pest mindenki elfelejtette a fifa-t! Ahogy észre vettem valakik azért maradtak fifa mellett mert a pes szokatlan, nehéz míg a fifa annyira gyerekeknek szánt hogy az vicc...

Természetesen a PC-s verziókat hasonlítom!

Rudee neked is ki kellene próbálni a pest, de nem egy meccs erejéig mert jóhogy béna leszel egy fifa korszak után, nekem is volt egy hét még PES 6 idején mire ráéreztem. A fifa 09-es eddig fél meccset bírtam játszani mert már ott is minden sablon volt!
Breki33
Ha mégsem látszódna az alsõ képen a jobb kezénél van így elég nehezen érthetõ hogy miért repül még balra és hová nyújtogatja a másik kezét
Breki33
Akkor megmutatom így a másikat remélem így már látható

Breki33
miért a #57640-ban talán nem vetõdik?

Egyébként csalós ez a gif ha jobban megnézed nincs ebben nagy oldalirányú csavar inkább olyan hulló falevél típus kissé alányúlva, valószínûleg kapufa lett volna-bár ez nem megítélhetõ, fõleg a kapus szemszögébõl aki biztonság kedvéért kitolta.

Láttunk már példát olyanra aki nem tette aztán csak nézett mikor kapufáról bepattant és gól.
Rudee
Ezen a 4 képen csak én nem látok labdát? Videót nem tudom megnézni, csak ha befejeztem a letöltést.
Amúgy lõttem már nem 1 szabadot, de még nem láttam olyat, hogy mellé nyúljon, hacsak nem pattant meg a labda a sorfalon.

Breki33
Video

http://www.youtube.com/v/en2PHEntITI&hl=en&fs=1&

És az 52-nél kikockázott rész

jól figyelni az egész egy másodperc alatt lejátszódik

oldalaz hirtelen odaugrik majd mellé vetõdik, de biztos így kell
Breki33
Na a következõ képek egy Fifa-s freekick tutorialból lettek kikockázva, számomra is meglepõ dolgok derültek ki

a sorrend így lesz

1 3
2 4

1. labda elindul kapus még nem mozdul rá
2. Elindul az oldalazó mozgás ami ugye pes-ben kritizálva lett
közelebbi a szabad mégis van ilyen itt is !
3. És most jön a meglepi számomra lassítva úgy látszik, hogy a kapus hirtelen pár méterrel odébb áll (persze lehet amivel felvették nem volt elég gyors de érdemes nézni az idõket)
Ahova ugrott pozició ott elkezd dõlni, azt hinnénk ez már megvan hisz pont ott áll szinte ahová kb megy a labda ennek a csodálatos oldalazó mozgásnak és ki tudja minek köszönhetõen.
4. Most jön az újabb meglepi a kapus túlugrik a labdán és vmiért repül a levegõben a labda meg tulajdonképpen a helyére megy.
Hát igen így kell ezt csinálni.

Sajna a labda nem minden részletnél látszik jól kivehetõen, de
belinkelem a videót amin jól látszik pl ez a túlugrás homorítással egybekötve
3:35 nél érdemes nézni lassítva a kapus egyszerûen odamegy vagy oldalaz mostmár ki tudja ahová a labda menne majd vetõdik mellé, holott csak meg kéne fognia a felé szálló labdát vagy legalább kiütnie

Rudee
Oldalazva indul, de vetõdik. Fel lefugrik szinte egy helyben, mintha gumivárban lenne. Pont most nyomtam Genk-PSG meccset, madj rakok be 1-2 védést.

Breki33
Aham értem, tudnék erre mit mondani, de inkább nézzük a tényeket

Szerinted Fifában a kapus akkor nem ilyen oldalazó mozgással indul a labda után?

Vigyázz mit válaszolsz tények jönnek
Breki33
na igen énis pont így látom ezt

ha ez gép akkor a kapus ai-jas volt szar ez esetben
de a védõ bénasága miatt ez inkább playernek látszik

de nem biztos
Pethy23
Ez a videó egyértelmû a gép esetleg az AI "nyomta" a "w" -t szöktetést amivel kijön a kapus természetesen ment a labda fele de mikor elengedte a gombot rohant vissza ki akarta rúgni de ott állt a nyomi védõ, ez vagy AI hiba vagy csak balfasz volt a játékos esetleg...

Azért a fifa-ban még mérföldekkel bénább a kapus...
Rudee
Én 7 éves korom óta védek és ezt jobb helyeken tanítják. Az oldalazás ilyen 2-3 méteren nem túl egészséges. Ráadásul ez a lövés is max kapufa lehetett volna, mivel erõteljesen tekeredett kifelé.

Breki33
félreérthetõen írtam, saját avatarjának rakta ba ez én gif-emet
Breki33
nekem meg voltak sõt az egyik ilyenbõl mikor gif-et csináltam
az olyan hires lett, hogy pl FCH kirakta avatarként a fórumokon

Ezt nem érdemként írom csak, akkora bug volt, majd lehet megis keresem
Breki33
Én inkább oldalazó mozgásnak nevezném
mivel édesapám is kapus volt szerintem pont az lenne a baromság ha ilyen távoli lövésnél középrõl elvetõdne mikor még nemis biztos hogy a labda kapura megy.

Elkisérte a sarokig és mivel nem volt benne biztos hogy mellé megy kiütötte.

Szval inkább az indoklásod egyes alá ...
Rudee
Nekem az alap gameplayyel se voltak ilyen hibák több száz meccsen. Kicsit javítottal meg abszolút esélytelen.

Breki33
Ezt inkább szar ai-nek mondanám ha gépi ellenfél, ha meg ember csináltak akkor béna
Rudee
Dehogy, biztos sütött a nap.

Rudee
Mondjuk olyan kapus a Földön nincs, aki szalad-szalad és a labdától 1-1,5 méterre ugrik a levegõbe (nem, nem vetõdik) hogy aztán elérje. A mozgás ezen modellezése egyes alá.

Most akkor ez is bug ? :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Breki33
És ez minden meccsen elõfordul nálad?

Mert jópár meccset játszottam és nem nagyon láttam ilyet.

Persze senkise mondja, hogy tökéletes sõt talán legtöbbet kritizáltuk, de amilyennek a fifa-s topicban be volt állítva az hülyeség fõleg, hogy ott ilyen ügyes a kapus

http://www.youtube.com/v/94DiMJCjf3o&hl=en&fs=1&

http://www.youtube.com/v/5oAow8E6M7U&hl=en&fs=1&

http://www.youtube.com/v/RariJPTPPRE&hl=en&fs=1&

Félre nyomtam..ez a helyes videó :)

http://www.youtube.com/v/gEpy3WC7Ik0&hl=en&fs=1&
http://www.youtube.com/v/HY_Kn6qKZCA&hl

Na meg ilyet is..:)

Breki33
http://www.youtube.com/v/inYUuFF18lU&hl=en&fs=1&

http://www.youtube.com/v/8khyInTBzWg&hl=en&fs=1&

Breki33
véd, nemis akármekkorákat

Ez azért van mert a BL-ben visszajátszás logó, csak 16:9-ben mûködik, töröld ki a Replay logo_494 - CL-t a PAC-server/img/cv05.img-bõl és jó lesz!
Ha minden jól megy akkor a következõ update-be bekerül a visszajátszás logó 4:3-as verziója is!

Rudee
A kapus véd? <#vigyor><#kacsint>

Most kezdtem megint egy Becom A Legendet és ha BL-ben gólt lövök és elakarom nyomni kidob?? De nem ad hibaüzenetet meg semmit csak kidob!
Eddig semmi nem volt de most mivel Pac-Patch van újjat kezdtem és BL-ben kidobál de bajnokn meg kupában nem!!
Valaki tudna segíteni??? Mert végra a kedvenc csapatomban vagyok és nem akarom az össze BL meccset leszimulálni!
Elõre is köszi
Breki33
Na kiderült, hogy nemis a gyep, hanem a közönség a sötét erre találtam egy estit Nagyi2Pac féle javított közönséggel nekem ez nem tûnik sötétnek

Én csak azért játszom vele, mert nem minden gól ugyanaz, meg a kapus is mindig máshogy véd :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Breki33
volt ott más is, pl c64-es fizika

De ez az ami innen rohadt egyszerûen tényekkel cáfolható
Azért az nem rossz, ha egy játékról az a legrosszabb dolog h túl sötét :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Breki33
Utolsó kép lemaradt vmiért

Breki33
Mivel a Fifa-s fórumban ez volt az egyik fõ érv a PES ellen, hogy túl sõtét ezért ezt újra bemásolnám ide

STADIO OLIMPICO DI TORINO
evening_summer my monitor

And LCD television

Mint látható LCD TV-n egyáltalán nem sötét, de akiknek monitora van azokét is javítottam így pl

Gondolom ez a Nagyi2Pac-ban is benne van mindegyik stadionnál javítva
szval ha vki a monitoron játszik sem gond most már.