PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!

Lassan nekem is regisztrálnom kéne gazup-ra!<#vigyor2>
Csak az a baj hogy itt max "csak" 150 megát lehet feltölteni! Nekem legalább 300-as kéne ,ezért is használom a gazup-ot!
Bár igazából ez volt az utolsó PAC-PATCH, legalábbis a következõ pár évben biztos nem készítek még egy ilyen nagy méretû patch-et, úgyhogy nem is nagyon lesz szükségem nagy méretû fájl megosztóra, mást meg nem nagyon töltögetek fel csak PES-hez...

Egetrengetõ különbség nincs köztük, de a konzolos FIFA-nak eddig sem volt rossz a grafikája!

Breki33
van még jó multis feltöltõ

pl ez

http://www.sharebee.com/

csak azért használom a Gazup-ot mert ott ingyenes regisztráció után látom a feltöltéseim
Breki33
Igen érdekes nekem a nagy képen pont a Fifás tûnik jobbnak.
Erre gondolsz: #57749?

Hát igazából nagyjából egy szinten van a két arc, mindkettõ tetszik! A FIFA-s az ilyen hogy is mondják barbisabb, letisztultabb olyasmi mint a Sims-ben az arcok, a PES-es meg realisztikusabb, jobb az arc textúra! Összességében nekem mind a 2 bejön, de a PES-es arcot picit realisztikusabbnak tartom!
Különben csak hogy mindenki tisztában legyen vele ez az arc egyértelmûen a konzolos FIFA-ból van! PES-nek meg a konzolos és a pc-s grafikája igazából egy és ugyanaz! Tehát ezt lehet akár konzolos FIFA vs pc-s PES-nek is venni!

Köszi az infót! Különben gazup-ra töltöttem fel és mivel 100 MB alatt van az Update2 ezért kiválasztottam hogy rapidshare-re is rakja akkor már fel!<#vigyor2>
De már látom hogy nem sok értelme volt, bár ugye egyszerre tölti fel úgyhogy nem gond!

Igen akkor pont a sima "OF"-ot kell használni, ahogy leírtam! Ez exe-tõl független!

Breki33
Amúgy neked melyik fej tetszik jobban?
Breki33
rapidnál azt hiszem ingyenes reggel is be lehet állítani, hogy ne csak 10 letöltés lehessen

különben nem sok érteme használni patcheknél mert csak 10 ember szedheti le
Breki33
Igen ezeknél az eredeti gyepek is jobbak sokkal élethûbbek

Az options filéknél ha fent van az 1.4-es és nem kell chantspack, de ugye az exe 1.2-es akkor mehet ez?

"OF" ---> (Alap eset) Azoknak akik a patch-et az összes hivatalos patch-el használják, viszont a Szurkolói hangokat (Chantspack) nem!
pfff...ez igen!
Mindegy ott van még pár másik link úgyhogy nem gáz..

Azért köszi hogy szóltál!<#papakacsint>

Jaja, írtam neki hogy inkább sárgásabbra kéne csinálni de aztán nem nagyon foglalkozik vele, még válaszolni se tudott...
Úgy látszik neki így jó..., meg sok másik embernek is!
Igaz hogy nagyon kevés turfmaker van, de akkor is ilyen undorító, gusztustalan gyepeknek hogy lehet örülni azt nem értem...
A másik meg ki az a hülye aki azért dolgozik a gyepeken hogy így nézzenek ki...(meoshevka)
A Konami gyepek 100x különbek!

Ezek úgy néznek ki mintha csíkokban leszarták volna a pályát..bocsi a ronda kifejezésért, de ez van!😊

Breki33
Ja a rapidshares link már nem jó mert elérte a 10 letöltést !
Breki33
Benéztem ma az evo-web-re láttam ennek a matyóskának (meoshevka) a topicját, láttam írtál bele.

Én nem írok mert igyis csak beírtam egy mirrort és kapom a priviket
hogy magyarázzam el angolul a fûberakást meg segítsek PS2 fûveket csinálni.

Ezekkel meg nincs kedvem szórakozni, de teljesen igazad van
ilyenkor jövök rá miért csinálom meg magam a gyepeket.

Különben játszhatnék ilyeneken

Amik szerintem nagyon rondák és abszolút nem élethûek

Nemis értem erre, hogy lehet írni, hogy Top quality

pl egyszer éles csík egyszer elmosódottabb

Aztán meg
Thanks to all stadium-makers (FrenkieSP, rava71, FORZAROMA...).

Hát utóbbiek kicsit nagyobb stadium makerek nálam :-)
Pethy23
rendben megpróbálom
GonzaloGerardo
Tiltsd le a tûzfalban a pes2009-et vagy húzd ki a netkábelt amikor játszol, és rendben lesz a dolog !

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Pethy23
konami stadionba összefolyik a konami free-bwin hírdetés majd késõbb mutatok screenshotot!
Köszi! Pontosan mi a baj a reklámtáblákkal?

A szeptemberi Update-ban majd frissítve lesz a BL is, de most erre nem volt idõm...!

Persze minden kell mert különben nem fog mûködni! Alap PAC-PATCH, Update1 és Update2 (a szurkolói hangok és a gyepek nem kötelezõ)!

Pethy23
Gratula megint jó lett😄 Örülök annak is hogy szeptemberben jön még egy patch!

A reklámtábla pl konami stadionba nekem még mindig bugos:S
9csöves9
a legelsõtõl az utolsóig mindet célszerû felrakni?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Helyes, és köszi!<#vigyor2>

9csöves9
nah csak a peccsed miatt újra felteszem ezt a szutykot😊

nagyon jó munkának tûnik,elismerésem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

-----------------------------
PAC-PATCH Update2
-----------------------------

Ebben az Update-ben elsõsorban az adatbázis és a mezek vannak a középpontban!

A második frissítés a következõket tartalmazza:
------------------------------------------------------
- Néhány hiányzó szurkolói transzparens pótolva lett (pl. Club America, Freiburg, Wolverhampton...) és néhány új transzparens is bekerült
- Javítva lett a reklámtábla hiba
- Bekerült néhány új arc
- Igazi csapatszínek a szurkolókhoz (pl. szurkolói sálak) az összes csapathoz
- Frissítve lettek a játékosok mezszámai
- Javítva lettek a mez config-ok, sok csapatnál (mez modell,..)
- Nagy frissítéseken ment át az adatbázis, több száz új igazolás, frissített felállások (néhány csapathoz), és néhány hiányzó igazolás is pótolva lett
- És még néhány kisebb dolog javítva/frissítve lett...

- Új/frissített 2009/2010-es mezek a következõ csapatokhoz:
------------------------------------------------------------------

Premier League:
- Aston Villa, Birmingham City, Blackburn Rovers, Burnley, Everton, Manchester City, Portsmouth, Stoke City, Sunderland, Wigan, Wolverhampton

Ligue 1:
- PSG, Montpellier

Serie A:
- Atalanta, AS Bari, Cagliari, Chievo, Fiorentina, Inter, Juventus, Napoli, Sampdoria, Siena, Udinese

Bundesliga:
- Bochum, Dortmund, Frankfurt, Freiburg, Hannover, Hertha BSC, Mainz, Monchengladbach, Bayern Munchen, Stuttgart

Primera Division:
- Atletic Bilbao, Getafe, Racing Santander, Real Madrid, Sevilla, Villarreal

Rest of the World (Other A + 😎:
- Anderlecht, Club America, Club Brugge, Fenerbahce, Panatinaikos, Standard de Liege, Red Bull Salzburg

Képek a második Update-ról:

További képek itt:
--------------------------
http://slideshow-2.nagyi2pac.imageloop.com/en/index.htm

Letöltés:
-----------------
http://www.sendspace.com/file/t8wcno

További linkek:
-----------------------
1) http://rapidshare.com/files/265926514/PP_Update2.rar.html
2) http://www.megaupload.com/?d=G756W2ZU
3) http://www.filefactory.com/file/ah053b5/n/PP_Update2_rar
4) http://www.badongo.com/file/16502391

Telepítés:
-----------------
Fel kell telepíteni az elsõ Update-et mielõtt ezt telepíted!!

Elõször töröld ki a következõ mappákat a PAC-server/GDB/uni mappából (ez nem kötelezõ csak akkor csináld meg ha pl. nem akarsz egy 08-09-es harmadik számú mezt a 09-10-es mezek közt!):

Premier League/Manchester City, Portsmouth
Bundesliga/Mainz, Dortmund
Primera Division: Villarreal
Others/Anderlecht, Salzburg

Másold a GDB és img mappákat a PP Update2 mappából a PAC-server mappába!

4 különbözõ verziójú adatbázist tartalmaz a második Update, válaszd ki a neked megfelelõt és másold a mappájából a PES2009_EDIT01-et a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save mappába!

"OF" ---> (Alap eset) Azoknak akik a patch-et az összes hivatalos patch-el használják, viszont a Szurkolói hangokat (Chantspack) nem!
"OF - Chantspack" ---> Azoknak akik a patch-et az összes hivatalos patch-el használják, és a Szurkolói hangokat (Chantspack) is telepítették!
"OF - 1.2" ---> Azoknak akik a patch-et az 1.2-es hivatalos patch-el használják, viszont a Szurkolói hangokat (Chantspack) nem!
"OF - 1.2 - Chantspack" ---> Azoknak akik a patch-et az 1.2-es hivatalos patch-el használják, és a Szurkolói hangokat (Chantspack) is telepítették!

A legtöbb embernek az "OF"-ot és az "OF - Chantspack"-et kell majd használnia!

Jövõbeli tervek:
-------------------------
Még egy utolsó "Finale update" fog készülni a patch-hez, ami szeptember elejére, az átigazolási idõszak lezárta után várható!

A patchben szerintem benne vannak
Breki33
Szerintem nem a jobb felsõ sarkos a Fifa-s

Nekem pont az tetszik jobban, ha a kis képeket figyelmen kívül hagyjuk
OMG😊
Xavi helyében beperelném EA-tXD
Brr nagyon gáz.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
Nekem is ez volt az elsõ gondolatom.

Szerintem az és a nagyképbõl a jobb oldali jobban tetszik bár a másik sem rossz monjuk szembõl kéne nézni
Pethy23
Ez xbox fifa?
Breki33
FIFA 10 looks like cartoon, PES looks a little close to reality. What do you think ?

FIFA 10 is planned to release on October 20. Blanco, Kljestan, Lampard named to cover.
PES 2010 is planned to release in 16 Oct 2009 UK / Continental Europe and 03 Nov 2009 in United States. Or November 6th, very close to last years release date of November 11th. Other sources say it will release on October 23rd for Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP and PC. Although some retailers have it listed as October 2nd, which would put it day and date with PES’ biggest rival, EA Sports FIFA 10. But FIFA delayed 3 weeks now. Not 2 but October 20 for FIFA. A Wii version for PES is also coming.
Breki33
Breki33
FIFA 10 vs PES 2010 Face Comparison Xavi

Nem az alapot indítom
ezt tettem fel tegnap GCP UPDATE August 10 2009
Breki33
megnézni manuálisan a roster dátumát, ha biztos vagy benne, hogy az adott igazolásnak szerepelnie kell benne

ugye nem az alap játékot indítottad el?
Üdv
Telepítettem a GA 4.1 et elõtte a többit .
Utoljára a 2.5 volt fenn ,erre tettem a többit .
De nem látok változást a játékon az igazoások terén sem,ilyenkor mit lehet tenni ?
Breki33
nem mindenkinél lehet a settingsban kikapcsolni
Redbull756
köszi<#worship>

Terminátor14
Vsync-et kapcsold be a settings.exe-ben.

CSAK a Fradi

Redbull756
Üdv!

Kellene egy kis segítség, feltettem a PES2009-et és hozzá a 1.4 patchet.
Idõnként megjelenik egy csík a képernyõn ami fentrõl lefelé megy
elég idegesítõ...remélem értitek😊
Mit lehet vele kezdeni?

Elõre is köszi!

Terminátor14
Nincs mit, mi is beleütköztünk sajnos ebbe a problémába.

CSAK a Fradi

Köszi szépen..a gyors választ hát sajna akkor meg kell valamelyiköknek tanulni gamepaddal jatszanni:S 😊

Terminátor14
Nem lehet egynél több billentyûzettel játszani sajnos.
Meccs közbe a beállíátsoknál nézelõdjetek, ott tudjátok a kapust is manuálra tenni. Meg mikor kiválasztjátok, hogy ki melyik csapattal legyen, ott is elõ lehet hozni azt a képernyõt, lent írja is, hogy melyik gombbal 😊

CSAK a Fradi

hello, kellene egy kis segítség...a probléma az lenne hogy szeretnénk jatszanni egymás ellen és meg lehetne-e valahogy oladnni hogy két billentyüzetet külön ismerje fel...egy usbés és egy alap billentyüvel...meg lehet ezt oldanni vagy neis probalkozunk...?!
a másik dolog hogy ha a egymás ellen jatszunk miert van hogy a player 1 nem tudja irányítanni a kapust (ez elég zavaró 11esnél meg stb...)
köszi a segítséget elõre is...

Breki33
A Villarreal akkor azt is bizonyította hogy öt góllal jobb a realnál kb

Amúgy én nem errõl beszéltem ám.........
Rudee
Még jó, hogy el se kezdõdött a szezon.
Amúgy a Villarreal valóban bizonyította, hogy nem kell sokat költeni... 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Még nem nagyon láttam a Levski-t játszani, de szerintem verhetõ ellenfél!

Háát..igen!

Breki33
Azért van még ilyen csapat aki feneketlenül költekezik eredmény nélkül.

lásd #57701

Egyébként a debrecen a Levski-t kapta az õ stadionjuk elõtt voltam mikor Szófiában voltam illetve beis mentem addig ameddig lehetett.
Hát fõpróba vagy nem az de tényleg ilyen játékosállománnyal ilyen csapatok ellen ez az eredmény holt gyenge..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;