PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PES 2010 Current Stadiums List
---------------------------------------

UNLICENSED:

* Konami Stadium
* Estadio Amazonas
* Bristol Mary Stadium
* Estadio Del Pelenque
* Mohamed Lewis Stadium
* Ville Marie Stadium

LICENSED:

* Anfield
* Old Trafford
* Wembley Stadium
* Camp Nou
* Santiago Bernabeu
* Estadio Do Dragao
* Estadio Jose Alvalade
* Estadio Da Luz
* Amsterdam Arena
* El Monumental
* Saitama Stadium 2002
* Stade De France
* Stade Louis II
* Giuseppe Meazza
* San Siro
* Stadio Olimpico

edit nets?

Ez érdekes...lehet majd színezni a hálót, meg/vagy mintákat rakni rá?:)

PES 2010 News Leaked!
--------------------------------
* 360º movement
* edit boots
* edit nets
* more celebrations
* untucked shirts
* some robotic movements not corrected
* goalkeepers gloves are corrected and licensed (Nike, adidas etc.)
* some German clubs are in!

Ronaldinho_23's opinion:

"The changes are basically, more control of the player, improvement of way of running, shots mode, ball physics, goalkeepers, no more 90º trick..."

"In general PES 2010 is much better than PES 2009."

"Well, the stadium is magnific, i play in anfield, initially it seems to be slightly big, but is fantastic, even some of them stay hollows between players, but with the systems of pressure and defense it is solved"

"No drastical changes about animations this, but the are differents running animations..."

"When you play with Messi, your you feel that you are Messi
Them same for Ronaldo, Torres, Henry..."

"Goalkeepers have been improved obviously, they do not grant so many rebounds, and they are positioned better.

Sometimes they grant silly goal."

Remélem a 2010-ben már javítva lesznek az átolvadásos hibák, mert az nagyon sok volt a 2009-ben és elég idegesítõ!

A második képen Ramos jobb oldalon hogy mutogat.:)

3 More PES 2010 Screens
-------------------------------------

Rudee
FIFA-ból még nem is prezentáltak ingame screeneket, csak konzolos rendereléseket.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Terminátor14
Számomra az utolsó kép csalódás, a mezek még mindig úgy néznek ki, mintha vmi fényes mûanyag lenne ráfeszítve a játékosokra :(
Remélem ennél azért szebb lesz.

CSAK a Fradi

Puyol fejét sose tudták megcsinálni rendesen így most sem:D
Gerrard,Torres és a többi brutál jó lett sz.tem<#eljen>
Az a stadionkép nem gyenge nagyon tetszetõs a térképes megoldás is nagyon komoly.
Igencsak várom már mert ez igényes darab lesz az egyszer biztos.Képek alapján teljesen az én világomnak megfelelõen van megcsinálva.
Aki meg azt mondja,hogy a fifa képek alapján jobban néz ki akkor az hatalmas láma a játékokhoz.

Remélem sokan megvesszük innen a topic-ból és lesznek jó kis online meccsek.
Szerintem rendben lesz az online része is legalábbis reménykedjünk ebben mert ugye ez elég fontos lenne..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

More PES 2010 Images Leaked!
--------------------------------------------

További képek itt:
---------------------------------------
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/more-pes-2010-images-leaked.html

New PES 2010 Image Leaked
----------------------------------

Terminátor14
Nincs mit.
Igen :)

CSAK a Fradi

rooney8
Értem... Mind1, azért köszi.
Amúgy tudsz olaszul? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Terminátor14
Jaahh, úgy kéne.

CSAK a Fradi

rooney8
Itt van egy angol leírás, de nem nagyon értem. Addig oké, hogy letöltöm, kicsomagolom. De ezután nem nagyon értem. Most vagy úgy kell, hogy külön kiírom a fájlokat egy dvd-re, vagy pedig be kell "importálni" magába a pes-be (az iso fájlba). Mert ha ez az importálós módszer van, akkor nem nagyon érdekel :D Nem akarom még egyszer kiírni (már így is van 2 x360-as pes-em :D) De valszeg így kell, úgyhogy akkor marad a kézi átírás :S

Azért köszi Nagyi2pac... Most már legalább tudom hogy lehet :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Terminátor14
Fordításban tudok segíteni, ha kell.

CSAK a Fradi

A patch evo-web-en van, de oda regisztrálni kell, itt a link:

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=53838

A letöltéshez meg egy olasz oldal linkjét adta meg, úgyhogy inkább itt regisztrájl (ha tudsz), gondolom itt is le lesz írva a telepítés:

http://www.xgroupteam.it/

Különben ez a patch neve: Pes2009. Patch Phoenix 1.0 ITA

rooney8
Akkor egy linket kaphatok? Rányomok egy google translate-t :D

Jah, pár szót..többet nem!<#vigyor>

Különben én csak PC-n játszok, úgyhogy nem is tudnék segíteni!

rooney8
És te értesz belõle valamit? :D

Hát akkor úgy látszik ott nem nagyon vágják a dolgokat... Xbox 360-at is lehet patch-elni csak úgy tudom azt nem olyan egyszerû..
Júliusban kijött egy patch 360-ra, de olaszul van leírva minden úgyhogy nem hiszem hogy valamit is megértenél belõle...

HoReSz1975
<#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

rooney8
Az x360 topikban írták, hogy nem lehet patchelni, csak kézzel átírni az összes csapatot... :S Akkor viszont nincs valahol egy lista, amin rajta vannak a pesben szereplõ csapatok neve és azoknak a valódi neve is? Mert annyira nem vagyok nagy szurkoló, hogy az összes csapat álnevét tudjam... :D

Érdekes nekem ilyen hibák jó 15 meccsenként ha elõfordulnak de elég ritka eset ez!

Lehetséges hogy ez azért van mert vissza kellett rakni az 1.2-es exe-t, de mást nem lehet csinálni...1.3-as exe-hez nincs kitserver! Vagy akkor használod a játékot 1.3-as exe-vel kitserver nélkül!<#nemtudom>

rooney8
<#conf>

eZo
na ez már nagyon off:
az van, hogy Pellegrini mester közölte VDV-al, hogy nem számít rá a következõ szezonban... átadólistás lett, de mivel nem sikerült neki csapatot találni még most felfújják a dolgot, mivel õ tutira nem kap mezszámot a fent említett okok miatt, így mindenki ráharapott a dologra, fõleg a média !

ez nem egy új dolog, hogy valakit megvesznek, aztán a következõ évben pedig hiába van élõ szerzõdése nem fér bele az új edzõ elképzelésébe !

Majd szépen aug.31-ig jön egy csapat aki kifizeti érte a kért összeget Rafa meg boldog lesz, hogy a 2010-es vb-n elõtt olyan csapatban játszhat majd ahol rendszeres játéklehetõséget kap majd...
Padról nem lehet bekerülni a holland válogatottba !

( csak egy megjegyzés: 25fõ nevezhetõ és a spanyoloknál 1-tõl 25-ig megy a számozás )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

pcmadrid
Nah utolsó off:Az nem gond ha Granero vdV mezében játszik,addig ameddig a 23-as szám fölé nem az van írva,hogy Granero,másrészt,hivatalosan nincs is még neki mezszáma.De javítsatok ki ha tévedek.

Terminátor14
Örülök, hogy nem csak én vettem észre. (Nekem is azóta szaporodtak el nagyon...)

CSAK a Fradi

rooney8
Hy!

Én xboxon tolom, az a kérdés, hogy ott lehet valahogy rápakolni patch-eket? :D Igazából csak annyi kéne, hogy a csapatnevek (meg esetleg a logók) ki legyenek cserélve a valódira.<#nemtudom>

eZo
Hello !
Valami nem stimmel a játékkal, ahogy Termi is írta (ill. gif-el szemléltette ) a kapusok nagyon lebutultak valamiért !
Most nekem is a PAC-PATCH van fent, és szembetûnõ a változás az eredeti 1.4-es verzióval szemben...3 meccset játszottam, és mind 3 meccsen volt olyan helyzet ami az 1.4-es verzióval nem sûrûn fordult elõ ! Sok meccset játszottam elõtte, így az a gyanúm, hogy ezekrõl a hibákról az 1.2-es exe tehet !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Terminátor14
Ezzel most magadnak mondtál ellent :DD
Vagy mezszám nélkül játszanak, ahogy te is írtad, vagy akkor a sajátjukban kéne, nem?

Amúgy szerintem itt arról van szó, hogy hivatalosan megkapta azt a bizonyos mezszámot, ez a problem.

CSAK a Fradi

pcmadrid
Most nem értem de miért baj ha az elõszezonban Granero játszik az õ számjával ellátoot mezen.Ugyanis amíg nem írja a neve felett azt ,hogy Granero,addig a 23-asban én is eljátszadozhatnék.Pont az ilyen félreértések elkerülése végett nincs az elõszezonban felirat.Amúgy ha jól emlékszem a Barcánál is volt ilyen,mert a Seattle ellen nem Dani Alves játszott a 20-asban,hanem valaki más,de lehet,hogy csak elnéztem.

HoReSz1975
Ezt honnan tudnám letölteni: PES 2009 PAC-PATCH <#confused><#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Breki33
persze te jobban tudod mint a hozzáértõ :-)
Breki33
játékon belül a download-al felraktad a frissítéseket?
Terminátor14
Gondolom meg lett kérdezve, hogy egy mezszám miatt élhet-e az ingyenes távozással a játékos :)

CSAK a Fradi

Rudee
Akkor meg mi köze hozzá az ügyvédnek? Mivel a játékost védi, nyílván vmi fizetséget követelne.
Csak úgy normál esetben semmi köze a dologhoz.

Terminátor14
Nem írja, hogy fizetni kéne, csak hogy sokba kerülne a Madridnak, ha ingyen távozna. (=megvették drágán és ingyen elmehet...)

CSAK a Fradi

Rudee
Hülye az ügyvéd. Fizetni akkor kéne, ha egyoldalúan felbontanánk a szerzõdését. 1 szezon után hány játékos váltott már csapatot? Több ezer.

Na, megint én vagyok, fölraktam a PAC-Patch-et, mindent a leírás szerint csináltam, fönt van 1.4-ig az összes hivatalos patch, kitserver miatt az exe az 1.2-es ugye, már a két update is fönt van, de az option file-ra mégis azt írja hogy nem megfelelõ, nem is tudom betölteni. Próbáltam már a sima OF-t is, az OF1.2-t is de egyikkel sem jó. Mit ronthattam el <#confused>
Breki33
kb annyira mint amit a margit csinál szegény Rafael van der Vaart-al

"A Real tavaly nyáron igazolt játékosának, Rafael van der Vaartnak jelenlegi madridi helyzetérõl mindent elmond, hogy még mezszámot sem kapott, hiszen az általa eddig használt 23-as immáron a frissiben visszatérõ Esteban Graneróé. Wil van Megen, a FIFPro, a hivatásos labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezetének ügyvédje szerint ez sokba kerülhet a spanyoloknak: akár azt jelentheti, hogy van der Vaart ingyen távozhat, hiszen a Real vezetõi nem tartották be a szerzõdést, amelyet a labdarúgóval kötöttek. Ez lenne még csak a meglepõ..."
pcmadrid
Jó vicc

Breki33
Szval a
http://www.slbenfica.pt-rõl ami tudtommal a Benfica hivatalos honlapja
Breki33
Ez engem is érdekelne! Még sehol nem láttam kiírva..

Terminátor14
Ezt honnan veszed?

CSAK a Fradi

Breki33
Juhász Roland a Benficáé
horpeti
Most raktam össze egy új gépet, akkor legalább ez pipa. De akkor legyen is már jó a gém. :D

GonzaloGerardo
2009-ben ez még mindig nem túl komoly gépigény, de az elõzõeknél bizony húzósabb, szóval ha igaz biztos kitettek magukért a grafika terén a konaminál

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Pethy23
Ha ez igaz akkor kimarad az életembõl a pes 2010:S