PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
basszus, ha ez komoly, akkor ez már hány éves probléma a PES-nél? Rég játszottam vele, de baszus, azért ez így nagyon nem jó...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
a setting.exe kb így legyen beállítva, a vsync a driverbõl legyen bekapcsolva ( csinálj a játéknak egy profilt )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
remélem tényleg olyan ló lesz, amit a leírtak alapján várok. már települ 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nekem megy a játék csak olyan gondom van, hogy nagyon lassu mintha lassitott felvételt néznék. a settingsben bevan pipálva a frame skippink.Tudnátok valahogy segíteni.Elõre is köszi!
★ 汤姆 李
Nekem Megauploadról viszonylag gyorsan olyan 250-300 kb-al jön!
(sajnos nagyon rövidek a félidõk)
elõször is top playeren játszottam, így a tapasztalataimat ez is befolyásolta
Pozitívum:
a hangok nagyon jók !
fizika ( a labda fizikája rengeteget fejlõdött, nagyon jól sikerült)
mozgások ( a mozgások finomodtak, realisztikusabb sebességüek lettek )
grafika ( magéért beszél, nagyon szép lett )
nagyon tetszik a szögletek elõtti készülõdése rugó játékosnak 😊
szabadrúgás nagyon jó, beadások is ( pes 2009-hez képest pozitív irányba változtak)
cselek a pes 2009-hez hasonlóan mennek, amiket használtam korábban azok most is mennek
Negatívum:
a bíró szerintem ismét túl sokszor fúj
top playeren sok apró szabálytalanság
nincs manualis emberváltás, igaz ez a része sem olyan mint a pes 2009-nél, ezt még jobban ki kell ismernem... mielõtt bármit is mondanék
a legnagyobb negatívum, hogy CSAK demo 😄
icemankimi: majd biztos lesz hozzá progi, amivel átállítható
hogyan tudunk a pes 2010-el 2-en játszani?(1 controller+1 keyboard)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Azt viszont nem értem nekem fut fullon..hát a settingsben mindent goodnak ír...nem értem, mert a fifa demo nekem trágya psx grafikával ment csak, kicsit féltem is..de nem kellett volna.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
egyszerûen ennek a játéknaj 10/10 kell kennie.
A fifa 10/5.5
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kártyarendszert még nem próbáltam, de a csúszkás taktikai beállításokkal elpöcsöltem egy kicsit, és valóban azt játsszák, amit beállítasz.
A nehézségrõl annyit, hogy elsõ meccsem Barca-Liver regularon. Torres fejelt egy gólt, ezzel kaptam ki 1-0-ra. Második meccs, Spanyolország-Franciaország top playeren. Egy Torres szöglet góllal, és egy tizenegyessel nyertem 2-0-ra. Ami kicsit zavart, hogy a tizenegyesrúgást már nem hátulról látjuk, hanem oldalról, normál kameraszögbõl.
Grafika sokat javult, de ez majd csak úgyis a teljesbõl derül ki, amikor megnézhetjük milyen egy esõs, esti vagy délutáni mérkõzés.
Egyelõre ennyi, megyek vissza játszani😊

szerintem a fifásoknak is kéne képeket dobni a topicba <#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>

★ 汤姆 李
47% tart a letöltés