PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma megpróbálom ezt a refreschlock nevû progit.
lehet, egy win reinstall megoldaná a dolgot, de addig nem akarok, míg be nem dobja a törölközõt...
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
Szóval még annyit, hogy érdemes lenne a videókártyádhoz feltenni a legújabb drivert, fõleg, ha Ati-d van. Régebbi driverekkel nekem is csinált olyat a lcd-tv, hogy 59hz-en indult el boot után és hiába tettem 60-ra. De ez késõbb megoldódott egy új driverrel, illetve a refreshlock-kal is meg lehetett csinálni.
CSAK a Fradi
Buta kérdés lesz, de biztos, hogy natív felbontáson próbáltad a két megjelenítõt? Illetve talán az is érdekes lehet, hogy a tv-t mivel kötötted a gépre és mekkora felbontásban nézted.
Minden esetre töltsd le a refreshlock nevezetû kis progi, azzal be tudod állítani a képfrissítést úgy, ahogy szeretnéd 😊
CSAK a Fradi
Egyébként néha belassul a játék, majd kb 10x es sebességgel továbbmegy úgy 2 másodpercig😄 A gép ki is használja, bár gondolom a proci miatt megy így.
+ remélem azt is, hogy végre sikerül jó online játékrészt csinálni.
monitor driver nem segít...próbáltam. lehet a win7 a hiba oka, de nem hinném. minden más ok vele...
valószínû valami egyszerû megoldása lesz, csak nem jövök rá egyedül...
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
De hogy hogy lehet 59 illetve 61hz vminek a képfrissítése, az elég rejtély számomra 😊 (mármint hogy így fixen)
CSAK a Fradi
valahogy driverbõl kellene felül írni, csak nem tudtam rájönni, hogyan... egy gtx260-ról van szó, de elõtte a HD4870-nel is voltak ilyen gondok...
Az emelés is egész jól sikerült, azért remélem h a teljesre javítanak vmit ezen a késés dolgon! 😞
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
CSAK a Fradi
Oldal taktikánál elvileg balra húzódnak az emberek? ilyet sose próbáltam...
Amúgy a védelem széthúzós attack style-t néztem (egyik véglet), mint szimpatikus elem. 😊
(pont ilyen gólokat lövök, csak laposan begurítva, az is végre jó, nem olyan nyomorék, mint 2009ben)
Amúgy el lehet menteni a taktikát a data managementben, szal lehet többet is játszani, ha nem lépsz ki a játékból. Csak SAVE nincs... 😊
Igen, ilyen lövések voltak, sõt olyan, hogy picit sem emelkedik meg a labda. Olyan érzés mintha el se gurulna a kapuig, de nem lassul a labda.
Havernak nem is tetszett, hogy így szinte a semmibõl jött a gól, míg õ küzdött. :-P
A reakció idõ érdekes... jóval nyugodtabban kell játszani,és akkor nem annyira gáz. De ha rátenyerel valaki a sprintre, akkor nem tudja félütemben elpasszolni, meg kell várni, amíg odaér a lába.
De az is igaz, hogy míg PES2009ben lövõcsellel végig lehetett vinni a labdát a pályán (BAL módban fini), addig itt ez nem lehetséges... ill. egyelõre nem nagyon láttam értelmét, mert csak hátráltatott. Sima elhúzás jobb volt.
No de még nem sokat nyomtam, igazán várom a teljest, most még nem mozgat annyira. 😄
2x15-öt játszok, csak mert elõtte szépen beállítom a taktikát, amit hihetetlenül jól kezel a gép, ennyire jól még egyik rész se reagálta le az elõre beállított utasításokat, gondolok itt elsõsorban a széljáték+kontra kettõsre 😊
Szóval 4-3-3 valóban úgy tûnik jó lesz, online meg majd kitalálunk valamit ellene mert mindenki ezt fogja nyomni 😛

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Viszont az arcok, mint látható, isteniek <#vigyor>#vigyor>
Néha úgy érzem mintha gólemek lennének akiket visz tovább a lendület nekem meg kötelekkel kéne visszahúznom, h álljon már meg, v váltson irányt...
elvileg a motion capture miatt ilyen és javítani fognak rajta teljesig de én nem bízok benne túlságosan😊
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
2 hibája van a játéknak, ami miatt nem lesz 10/10!
Az egyik a kapus, aminek a reakcióidejét kéne csak feljebb tenni, semmi mást...
A másik az a 0,5 - 1 másodperces reakciókéslekedés, ami a fifára jellemzõ, és a pesben eddig nem volt <#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy a Barca elég erõs, egyszer nyomtam vele Liverpool ellen, egybõl simán verve volt a Top Player.. 😊
Haverral 1v1eket nyomtunk, nem volt rossz úgy se. Elég durván beakadnak a 25-30 méterrõl nyomott lövések, meg 16os sarkáról, ahogy 2009ben is, egyedüli vicc, hogy mind laposan megy be, 1 centit sem megemelkedve a talajtól...
Cselezés, védõk közötti szlalomozás is változott a 2009hez képest. A lövõcsel most vmiért nem az igazi.. 😞 Vagy csak meg kell tanulni. 😊
Itt egy videó: http://www.moddingway.com/news/239.html
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
már csak abban bízok hogy online része jó lesz
amúgy a játékmenet elég állat<#eljen>#eljen>
My sport is tranSPORT!!! :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
alsó 10

szép gól!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
egy gól azér rendesen beakadt..:
holnaptól pedig pes10 demo..
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Casillas meg gondolta átlépi a hazaadott labdát 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ