PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mandju
igen, natív felbontáson próbáltam mindkettõt. driverbõl a legújabb van fent. (már nvidiára váltottam, ami nem annyira érzékeny a driverekre.

ma megpróbálom ezt a refreschlock nevû progit.
lehet, egy win reinstall megoldaná a dolgot, de addig nem akarok, míg be nem dobja a törölközõt...

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

Terminátor14
Ehh, jókor jut eszembe...😄

Szóval még annyit, hogy érdemes lenne a videókártyádhoz feltenni a legújabb drivert, fõleg, ha Ati-d van. Régebbi driverekkel nekem is csinált olyat a lcd-tv, hogy 59hz-en indult el boot után és hiába tettem 60-ra. De ez késõbb megoldódott egy új driverrel, illetve a refreshlock-kal is meg lehetett csinálni.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Én is win7-et használok és tökéletesen felismeri az lcd-tv és a monitor képességeit is, mind felbontásban mind pedig képfrissítési frekiben.

Buta kérdés lesz, de biztos, hogy natív felbontáson próbáltad a két megjelenítõt? Illetve talán az is érdekes lehet, hogy a tv-t mivel kötötted a gépre és mekkora felbontásban nézted.

Minden esetre töltsd le a refreshlock nevezetû kis progi, azzal be tudod állítani a képfrissítést úgy, ahogy szeretnéd 😊

CSAK a Fradi

DaemoonHunter
Nem tudom ki hogy van vele, de én a játékosok futásával nem vagyok megelégedve. Közelrõl jó, de távolról nekem valahogy sántít a dolog...asszem a pes 2008-ban pingvinek módjára futottak, a 2009ben ez javult jócskán, de sok fejlõdés nem látszik most. Remélem javítanak rajta, mert ahogy olvasom másoktól is megy feléjük a visszajelzés.

Egyébként néha belassul a játék, majd kb 10x es sebességgel továbbmegy úgy 2 másodpercig😄 A gép ki is használja, bár gondolom a proci miatt megy így.

+ remélem azt is, hogy végre sikerül jó online játékrészt csinálni.

mandju
számomra is érdekes, pedig nem ma kezdtem... :-)
monitor driver nem segít...próbáltam. lehet a win7 a hiba oka, de nem hinném. minden más ok vele...

valószínû valami egyszerû megoldása lesz, csak nem jövök rá egyedül...

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

Terminátor14
Elég érdekes, nálam ilyen még soha nem volt. Próbálj meg a monitorhoz feltenni egy drivert, hátha megoldja. Ha nem, akkor a refreshlock nevû progi segít 😉

De hogy hogy lehet 59 illetve 61hz vminek a képfrissítése, az elég rejtély számomra 😊 (mármint hogy így fixen)

CSAK a Fradi

mandju
ezt értem... csak az asztal beállításnál nem választható más képfrissítés, csak 61 Hz...

valahogy driverbõl kellene felül írni, csak nem tudtam rájönni, hogyan... egy gtx260-ról van szó, de elõtte a HD4870-nel is voltak ilyen gondok...

Azért kapus ellen érdemes kipróbálni a lövõcselt... 😊 Érdekes lett ez is, mert a védõk nem nagyon reagálnak rá, a kapus viszont elfekszik!
Az emelés is egész jól sikerült, azért remélem h a teljesre javítanak vmit ezen a késés dolgon! 😞

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

Terminátor14
Nagyon egyszerû, 60hz-en legyen a képfrissítés. Csak így mûködik, olvashatod is a settings.exe-ben, ha odabiggyeszted az egeret.

CSAK a Fradi

mandju
Sziasztok! remélem valaki tud nekem segíteni. az a problémám, hogy a játékbeállításoknál a vsync be van kapcsolva alapból és nem aktív. ergo a játékban nem tudom kikapcsolni, hogy aztán utána driverbõl bekapcsoljam. (profilból) ezáltal idegesítõen csikoz a kép... a 17"-os monitoron nem volt ilyen gondom, de mióta 22" wide-ra cseréltem, egyszerûen nem tudom belõni. ugyan ez a helyzet ha lcd-re teszem ki a képet akkor is...a monitor képfrissítése fix 61 Hz, a tv-é fix 59 Hz...ötlet?

horpeti
Oldal taktikát még nem próbáltam csak a kontrát... tényleg nagyon jó, hogy végre elöl maradnak a támadók, nem csak úgy immel ámmal.. Ha kikapcsolod a counter attackot, egybõl zárnak hátrafele. 😊

Oldal taktikánál elvileg balra húzódnak az emberek? ilyet sose próbáltam...
Amúgy a védelem széthúzós attack style-t néztem (egyik véglet), mint szimpatikus elem. 😊

horpeti
Én már kezdek rájönni az ellenszerre, gyakorlatilag a PES5ös taktikát fogom megcsinálni. 😄

(pont ilyen gólokat lövök, csak laposan begurítva, az is végre jó, nem olyan nyomorék, mint 2009ben)

Amúgy el lehet menteni a taktikát a data managementben, szal lehet többet is játszani, ha nem lépsz ki a játékból. Csak SAVE nincs... 😊

Igen, ilyen lövések voltak, sõt olyan, hogy picit sem emelkedik meg a labda. Olyan érzés mintha el se gurulna a kapuig, de nem lassul a labda.
Havernak nem is tetszett, hogy így szinte a semmibõl jött a gól, míg õ küzdött. :-P

A reakció idõ érdekes... jóval nyugodtabban kell játszani,és akkor nem annyira gáz. De ha rátenyerel valaki a sprintre, akkor nem tudja félütemben elpasszolni, meg kell várni, amíg odaér a lába.
De az is igaz, hogy míg PES2009ben lövõcsellel végig lehetett vinni a labdát a pályán (BAL módban fini), addig itt ez nem lehetséges... ill. egyelõre nem nagyon láttam értelmét, mert csak hátráltatott. Sima elhúzás jobb volt.

No de még nem sokat nyomtam, igazán várom a teljest, most még nem mozgat annyira. 😄

eZo
igen pont tegnap este próbálgattam én is a 4-3-3-at micsoda véletlen 😊
2x15-öt játszok, csak mert elõtte szépen beállítom a taktikát, amit hihetetlenül jól kezel a gép, ennyire jól még egyik rész se reagálta le az elõre beállított utasításokat, gondolok itt elsõsorban a széljáték+kontra kettõsre 😊
Szóval 4-3-3 valóban úgy tûnik jó lesz, online meg majd kitalálunk valamit ellene mert mindenki ezt fogja nyomni 😛

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
ilyenekre gondolsz 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

én már azt várom, hogy megnyerjem a bl-t a BARCÁVAL<#hehe>

tobias88
Egy 15 perces meccs, és nem szakadtam meg! Volt úgy 20 kapura lövésem, abból 12 ment mellé, 1et meg kapusba rúgtam, szóval 1et se védett a kapus...

Viszont az arcok, mint látható, isteniek <#vigyor>
Gnome
én néha többnek érzem a reakciókésést😛....Kijött egy mini bundesliga patch(nem olyan mint a Török verzio ahol VdVnak csak DM poszt volt megadva, S. Ramosnak meg csak CD stb.) és TPn számomra játszhatatlan kis csapatokkal...még Professionalon is megszenvedek vele...mert az egy dolog, h Torressel,Villaval,Messivel, v Robbennel végigviszed de már egy Stuttgartnál is szinte lehetetlen cselezni, lõni(számomra) stb..

Néha úgy érzem mintha gólemek lennének akiket visz tovább a lendület nekem meg kötelekkel kéne visszahúznom, h álljon már meg, v váltson irányt...

elvileg a motion capture miatt ilyen és javítani fognak rajta teljesig de én nem bízok benne túlságosan😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

tobias88
Lövõcsellel 2009ben végig lehet vinni a pályán bármilyen szinten!

2 hibája van a játéknak, ami miatt nem lesz 10/10!

Az egyik a kapus, aminek a reakcióidejét kéne csak feljebb tenni, semmi mást...

A másik az a 0,5 - 1 másodperces reakciókéslekedés, ami a fifára jellemzõ, és a pesben eddig nem volt <#szomoru1>
horpeti
A taktikai rész nem rossz, úgy néztem ebben a részben megéri majd újra a 4-3-3. 😄DD

horpeti
Haver ugyanilyen gólt kapott csak a másik oldalról, és Messi vitte a labdát... A védõvel MEssit kilökte a pályáról, de alabda gurult tovább, és így beszívta a kapus. Akkor ez úgy tûnik nem véletlen. 😄

Amúgy a Barca elég erõs, egyszer nyomtam vele Liverpool ellen, egybõl simán verve volt a Top Player.. 😊

Haverral 1v1eket nyomtunk, nem volt rossz úgy se. Elég durván beakadnak a 25-30 méterrõl nyomott lövések, meg 16os sarkáról, ahogy 2009ben is, egyedüli vicc, hogy mind laposan megy be, 1 centit sem megemelkedve a talajtól...

Cselezés, védõk közötti szlalomozás is változott a 2009hez képest. A lövõcsel most vmiért nem az igazi.. 😞 Vagy csak meg kell tanulni. 😊

The Hedgehog
Bizony. Mivel a pálya gyepe egy egész nagy textúra 😊 Kurvajó!
Itt egy videó: http://www.moddingway.com/news/239.html

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

egy nagy baja van a játéknak, mint ahogy az összes többi résznek is a kapusok, tökmind1 mekkora világsztár, a gép rálövi laposan éppen hogy gurul a labda és kapus odaüti a középen álló ellenfélhez aki bepasszolja<#szomoru1> és általában ezért szokott elmenni a kedvem a játéktól, a gépnél védõ kapus meg..pfff lehet akár milyen noname kapus lehetetlenek letud mûvelni...

már csak abban bízok hogy online része jó lesz
amúgy a játékmenet elég állat<#eljen>
Elkezdték külföldön gyártani a gyepeket, állítólag könnyebben szerkeszthetõek mint a 2009-ben:

blackfire001
Olyan furcsa a mozgása... Szvsz mintha nem is ember lenne... :S
mandju
Ha valaki megúnta a demo csapatait, itt egy frissítés...vannak benne hibák, de nem lett rossz.török patch

eZo

eZo
Pes2010-new messi skills

purma
nem tudjátok,h 360-ra honna tudom lekapni a demot? mert bannolva vok szal live kilõve

My sport is tranSPORT!!! :)

Az se lenne rossz, ha megoldanák, h lepattanó labdával csináljanak vmit... pl buffon alatt átment a labda, felállt és nézett maga elé... meg ha ki is védi, akkor is van h csak áll és néz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tobias88
Remélem majd valahogy lehet a kapusok reakcióján állítani, belenyúlva a programba, mert így ha közelrõl lövök, olyanok, mint egy álkló fa, azaz ha telibe találom, akkor véd csak...
fenti 09
alsó 10

báttyó02
fenti 09?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

már meg van <#wink>

eZo
ahogy eddig is az összes pesben 😊

ilyen kapus mozdulat is csak a PESben van
szép gól!

hogyan lehet így szabit rúgni?

Komoly hogy a kapus elmozdul a másik oldal felé de aztán visszaugrik!

Bulykin
felugrottakxD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

9csöves9
a sorfal azé kicsit megrázhatta volna magát😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

én egyszerre nyomom a lövést és az irányt, de csak röviden... minél hosszabban tartod, annál jobban szélre megy... ezért lõttem mellé kb az összes 11esem eddig 😄

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

Pethy23
Néha úgy érzem mintha csalna Top Playeren a gép😄
daver88
tegnap elõvettem én is a PES6-ot, mondom kicsit nosztalgiázok...játszottam egy-két meccset profon, elég fura volt az újabb kiadásokhoz képest...
egy gól azér rendesen beakadt..:

holnaptól pedig pes10 demo..

pes 6hoz tud vki adatbázis frissítést? 😊 (találtam egyet de ott az embereknek össze vissza van az arca😊)
jaelég nehéz..én ugy rugom,hogy elõszor megnyomom a rúgást,majd utánna nyomom az irányt,de nem túl hosszan agyiket se,mert akkor vagy fölé,vagy mellé

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Segítsetek már!Honnan tudom letölteni az xbox 360 demót?Pontos link kellene!Sajnos nincs xbox live-om,mivel mikrohullámú a netem.......
én a tizenegyes rúgással nem vagyok kibékülve, eddig kettõbõl kettõt gyönyörûen mellérúgtam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Vazze -.- 2. öngól + úgy tûnik Buffon hasa lyukas, mert átment rajta a labda.

Casillas meg gondolta átlépi a hazaadott labdát 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az szééép

Danka88
Szerintem itt zárjuk le a témát. <#vigyor3>
Inkább örüjjünk hogy ien jól sikerült az uj pes.<#circling>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...