PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem élesben lesz bíró AI javítás mert ez botrány >.<
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én is...<#nevetes1>#nevetes1>
Nem is értem hogy írhatott ilyet, valószínûleg nem olvasta az elõtte lévõ hsz-eket, de még azt sem csak a képet nézte.
Majd holnap délután ha nem felejtem el akkor lehet megpróbálom javítani azt a nagy hibát!:P
Mint mondtam át kéne rendezni a többi csíkot is, mert azok is el vannak csúszva kicsit...
Nem is értem hogy írhatott ilyet, valószínûleg nem olvasta az elõtte lévõ hsz-eket, de még azt sem csak a képet nézte.
Majd holnap délután ha nem felejtem el akkor lehet megpróbálom javítani azt a nagy hibát!:P
Mint mondtam át kéne rendezni a többi csíkot is, mert azok is el vannak csúszva kicsit...
hát nemtom, de 2009ben minden 2. mozdulat ilyen volt kb<#buck>#buck>
Látom megvédtél :P
De nem vettem rosz néven inkább mulattam rajta :-)
Azt a kis hibát amit mondtam nem akarod még kijavítani?
És akkor kiis adhatnánk közösen.
De nem vettem rosz néven inkább mulattam rajta :-)
Azt a kis hibát amit mondtam nem akarod még kijavítani?
És akkor kiis adhatnánk közösen.
Na már vissza is szívta amit írt!<#vigyor>#vigyor>
LOOL!
hm ez muris a srácot megdicsérték a gyepemért, hogy az eddigi legjobb
színû pes 2010-es gyep <#nevetes2>#nevetes2><#awink>#awink>
"
Nice grass, Bendit! In my opinion the best pitch colour made by far for PES 2010!
Frenkie, I also expect the usually great pitches from you! "
színû pes 2010-es gyep <#nevetes2>#nevetes2><#awink>#awink>
"
Nice grass, Bendit! In my opinion the best pitch colour made by far for PES 2010!
Frenkie, I also expect the usually great pitches from you! "
szerintem érdemes és mint a tegnapi képekbõl látható már kiis próbáltam, pont ezért kérdem szeretném patchekhez is használni rég vártam ilyen kameranézetre
Gera: Döntésem nem csak mára szól, elbúcsúztam a válogatottól
Mint arról a pepsifoci.hu elsõként beszámolt, Gera Zoltán a dánok elleni vb-selejtezõ elõtt úgy döntött, elhagyja a válogatott edzõtáborát, és a késõbbiekben nem tekinti magát kerettagnak. Ahogyan azt a Fulham légiósa ígérte, oldalunkon vezetett blogjában részletesen taglalja a döntés hátterét. Gera nem hirtelen határozott a címeres mez szögre akasztása mellett, már régebb óta érlelõdött benne mindez, majd az elmúlt napokban felgyorsultak az események...
http://www.pepsifoci.hu/node/45667
http://ulloi129.wordpress.com/2009/10/14/gera-megszolal-vita-koemannal-mellozottseg-es-lehet-hogy-vegleges-bucsu/
Mint arról a pepsifoci.hu elsõként beszámolt, Gera Zoltán a dánok elleni vb-selejtezõ elõtt úgy döntött, elhagyja a válogatott edzõtáborát, és a késõbbiekben nem tekinti magát kerettagnak. Ahogyan azt a Fulham légiósa ígérte, oldalunkon vezetett blogjában részletesen taglalja a döntés hátterét. Gera nem hirtelen határozott a címeres mez szögre akasztása mellett, már régebb óta érlelõdött benne mindez, majd az elmúlt napokban felgyorsultak az események...
http://www.pepsifoci.hu/node/45667
http://ulloi129.wordpress.com/2009/10/14/gera-megszolal-vita-koemannal-mellozottseg-es-lehet-hogy-vegleges-bucsu/
Különben a 20-as tesztnél ez az uploadgeek.com egy szar...én még egyetlen egy képet sem tudtam megnézni ami ide volt feltöltve...
Dehogy...<#vigyor>#vigyor>
Tényleg érthetõ, csak az nem érti meg aki nem tud angolul vagy csak nagyon kezdõ angolos!<#papakacsint>#papakacsint>
Különben nem olvasgattam el az összes cselezgetõs hsz-t, csak 1-2-be beleolvasgattam..
De nyugi teljesen érthetõ, ez nem olyan nehéz mondóka mint amilyen a gyepes volt!<#vigyor2>#vigyor2>
Tényleg érthetõ, csak az nem érti meg aki nem tud angolul vagy csak nagyon kezdõ angolos!<#papakacsint>#papakacsint>
Különben nem olvasgattam el az összes cselezgetõs hsz-t, csak 1-2-be beleolvasgattam..
De nyugi teljesen érthetõ, ez nem olyan nehéz mondóka mint amilyen a gyepes volt!<#vigyor2>#vigyor2>
Your english is almost perfect! Szerintem teljesen érthetõ!<#vigyor2>#vigyor2>
nem tudom próbáld ki
igen gondoltam keresek párat de mindig találtam újabbakat
mondjuk egy kis idõ ráment de így legalább együtt van 20 különbözõ képfeltöltõ
ja az evo-web-en a feints tutoriálba beírtam ezt a cselezõs dolgot majd nézd meg érthetõ-e my english-el P
igen gondoltam keresek párat de mindig találtam újabbakat
mondjuk egy kis idõ ráment de így legalább együtt van 20 különbözõ képfeltöltõ
ja az evo-web-en a feints tutoriálba beírtam ezt a cselezõs dolgot majd nézd meg érthetõ-e my english-el P
Ahh, nincs kedvem töltögetni. :(
Megint 4-3ra verem a Barcát, és mindig van legalább 1 öngólom. :D
Megint 4-3ra verem a Barcát, és mindig van legalább 1 öngólom. :D
Ja ez komoly oldal!
Azt lehet tudni hogy egy idõ után behalnak e a linkek?
20x feltöltötted ugyanazt a képet?
Ja ez komoly oldal!
Azt lehet tudni hogy egy idõ után behalnak e a linkek?
20x feltöltötted ugyanazt a képet?
melyik az a progi? :o nem olvastam.
Kezdek javulni, bár nagyon nem cselezek.. 3-3, 4-3 a Barca ellen Poollal, 15 perces meccs.
Az indítások nem nagyon akarnak összejönni.. Azért pár igen, de jobban kéne. :)
Mindig odaadja a kapusnak.
Kezdek javulni, bár nagyon nem cselezek.. 3-3, 4-3 a Barca ellen Poollal, 15 perces meccs.
Az indítások nem nagyon akarnak összejönni.. Azért pár igen, de jobban kéne. :)
Mindig odaadja a kapusnak.
Ezért csináltam ezt a 20-as tesztet esetleg te nézd meg hogy melyikeket látod aztán írd be akkor talán rájönnek hogy mit kéne csinálni
mondjuk sose gondoltam volna hogy 200 megás hely is van már a 20 és 10 megásoknak is örültem
mondjuk sose gondoltam volna hogy 200 megás hely is van már a 20 és 10 megásoknak is örültem
még egy ötlet van egy patched soksok linkel, de nem akarod egyesével bemásolgatni pl ide elmész err
http://tinypaste.com
simánm szövegként bemásolod és az ott kapott linket másolod be ide, sztem marha jó nem kell linkelgetni és 20 link helyett lesz egy linked
http://tinypaste.com
simánm szövegként bemásolod és az ott kapott linket másolod be ide, sztem marha jó nem kell linkelgetni és 20 link helyett lesz egy linked
Nekem múltkor olyan volt evo-web-en hogy a srác azt írta nem látja a directupload-os képeket és megadott egy képfeltöltõ linket hogy oda töltsem fel neki, feltöltöm erre elkezdi azt sem látja töltsem fel máshova...<#wow3>#wow3>
Ja tényleg....pl. egy tutorial videó DemoCharge-al sem lenne kis méretû!
Akkor ez még jól fog jönni, köszi még1x!<#papakacsint>#papakacsint>
Akkor ez még jól fog jönni, köszi még1x!<#papakacsint>#papakacsint>
http://sportgeza.hu/futball/2009/10/14/gera_otthagyta_a_valogatottat/
Gera Zoltánt Erwin Koeman szövetségi kapitány a cserék közé sem jelölte, a csatár nem maradt Koppenhágában, inkább hazautazott a családjához.
Erwin Koeman kijelölte a dánok elleni világbajnoki selejtezõn pályára lépõ csapatot, melyben nem kapott helyet Gera Zoltán, a Fulham légiósát még a kispadra sem jelölte a holland edzõ.
Az MLSZ.hu <1>1> tájékoztatása szerint a 62-szeres válogatott Gera jelezte, a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, nem szeretne a lelátón ülni este a Parken Stadionban, és nem is kíván a dán fõvárosban maradni, a legelsõ londoni járattal hazarepül.
Gera Zoltánt Erwin Koeman szövetségi kapitány a cserék közé sem jelölte, a csatár nem maradt Koppenhágában, inkább hazautazott a családjához.
Erwin Koeman kijelölte a dánok elleni világbajnoki selejtezõn pályára lépõ csapatot, melyben nem kapott helyet Gera Zoltán, a Fulham légiósát még a kispadra sem jelölte a holland edzõ.
Az MLSZ.hu <1>1> tájékoztatása szerint a 62-szeres válogatott Gera jelezte, a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, nem szeretne a lelátón ülni este a Parken Stadionban, és nem is kíván a dán fõvárosban maradni, a legelsõ londoni járattal hazarepül.
erre gondoltam én is de amikor olyan szituáció van ált. elfelejtem, hogy manual passzal kéne bepofozni és megszokásból a lövésre nyomok :)
úgyhogy kapásból soha nem próbáltam még, de ilyen 1-1 es szituban elég jó !
úgyhogy kapásból soha nem próbáltam még, de ilyen 1-1 es szituban elég jó !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
igen természetesen, de a múltkori programot is ki kéne egyszer próbálni az egybõl gifbe rögzit és nemtudom hogy csinálja, de rohadt kicsi méretben
pl a fûberakásos hexa editoros szerkesztés egy másfél mega lett pedig az nagyobb képméret
pl a fûberakásos hexa editoros szerkesztés egy másfél mega lett pedig az nagyobb képméret
igen pl volt 140 megás gifem hosszabb akcióból
Az az ausztrál gyerek dumált, hogy nem látja a képeket erre beraktam neki 20 képfeltöltõ oldalt, hogy tesztelje erre most benyögi hogy a múltkoriból egyik jó
Akkor meg azt írta nem látja, de legalább találtam tök jó képfeltöltõket
van amelyiknél a már feltöltött képet is szerkszthetem pl kontraszt forgatás zoom stb.
Az az ausztrál gyerek dumált, hogy nem látja a képeket erre beraktam neki 20 képfeltöltõ oldalt, hogy tesztelje erre most benyögi hogy a múltkoriból egyik jó
Akkor meg azt írta nem látja, de legalább találtam tök jó képfeltöltõket
van amelyiknél a már feltöltött képet is szerkszthetem pl kontraszt forgatás zoom stb.
#58980, #58981
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ezeken az összes csel be van mutatva?
Amúgy itt fent vannak HD-ben a csel videók sokkal jobban lehet látni a dolgokat
http://www.mediafire.com/?sharekey=231a69c7549e02489bf8d6369220dcabed0de4e16fd9ed8f79b5ba589d1986ba
http://www.mediafire.com/?sharekey=231a69c7549e02489bf8d6369220dcabed0de4e16fd9ed8f79b5ba589d1986ba
Köszi, de van 200 megás kép?<#vigyor>#vigyor>
Én is azt vettem észre, hogy míg lövésnél rákészül az állat (3x közbelépnek nekem :D), addig a manualnal elengeded, és lövi.. Ezt azért várnám a lövéstõl is, de néha nagyon túlkombinálja.
Hehe.
Igen, én is azokat tartom a leghatékonyabbnak.
A többit nincs is kedvem megtanulni, meg valamiért nem is nagyon jön össze. Valszeg lomha vagyok az analóggal...
Te is bal+jobb analóggal játszol, ugye?
Igen, én is azokat tartom a leghatékonyabbnak.
A többit nincs is kedvem megtanulni, meg valamiért nem is nagyon jön össze. Valszeg lomha vagyok az analóggal...
Te is bal+jobb analóggal játszol, ugye?
Viszont ha bal analógot is nyomom akkor mintha szívesebben adná átlósan viszont mintha nem számítana a bal analóg iránya csak legyen vmi iránya, de ezt még tesztelem,
közelinél meg úgy látom ezzel kicsit ütemtelenül lövi el azért is lepi meg a kapust

közelinél meg úgy látom ezzel kicsit ütemtelenül lövi el azért is lepi meg a kapust

a két megtolásos cselt, lövõcsel, oldalra elhúzós csel, supercancel... olnine ált. ezeket, mondjuk ha már nagyon vezetek akkor ami alázásként ami jön :P
gép ellen meg ami éppen amilyen hangulatom van és attól is függ kivel játszok mert pl. egy olasz válogatottal nem igazán szoktam, poollal, spanyolokkal azért többször egy ilyen moddingolt demóval amiben meg ott a real CR9 és Kaká-val megállás nélkül :P
gép ellen meg ami éppen amilyen hangulatom van és attól is függ kivel játszok mert pl. egy olasz válogatottal nem igazán szoktam, poollal, spanyolokkal azért többször egy ilyen moddingolt demóval amiben meg ott a real CR9 és Kaká-val megállás nélkül :P
Igen, erre nagyon jó a manual passz, azért akartam megtanulni régen, mert ritka fosul adta a szöktetéssel.. most is adhatná jobban.:S
Szval ilyet
Amúgy kép kattintásra indul
Nagyi2Pac figyelmét felhívnám, hogy erre a képfeltöltõre állítólag 200 megás képekig lehet feltölteni.
Amúgy kép kattintásra indul
Nagyi2Pac figyelmét felhívnám, hogy erre a képfeltöltõre állítólag 200 megás képekig lehet feltölteni.
Sztem nincs...