PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van jó néhány arc ami sokkal jobb lett a tavalyiakhoz képest, nekem a legnagyobb meglepetés Fabregas arca volt mert az elõzõ részekben mindig elb*szták az arcát most meg nagyon jó lett, viszont pl. Rosicky-nek, meg Adebayor-nak (City) ugyanolyan fos arcot raktak mint amilyen tavaly volt talán az idei még rosszabb is!
Az viszont jó hogy néhány fiatalabb játékost is megcsináltak pl. Barazite, Gilbert, Randall igaz õk nem az elsõ csapat tagjai..
http://www.pcaction.de/gallery/view/240/6154/1
Stars of Serie A
PES 2010 Stadiums and Boots
Azt hogy sikerült elérni hogy legyen egy alap, minta nélküli gyep amin csak az árnyék van rajta?
Különben nem is értem hogy miért akarod lecserélni a BL-est BL-esre..
és egy remekbe szabott Sneijder találat...<#eljen>#eljen>

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
ha esetleg sikerül megoldanod érdekelne
ja és az anfield alap gyeptextúra is

Vagy az a baj hogy ezelõtt neked már fel volt rakva egy másik kijelzõ, pl. a régebbi BL-es változat, vagy az hogy pont nem!
http://www.gigafiles.co.uk/public/312/PES%202010%20Bin%20map.txt
A labdát a dt0b.img-be kell rakni, unnamed_9!
#59911:
Az akkor szokott lenni amikor rossz img-be rakod pl. nem a dt05_e-be hanem a dt05_f-be! Vagy a kijelzõ egyik felét egy dt.img-be a másikat egy pf.img-be raktad!
pont ma olvastam egy Pcdome-s Fifa konzolos tesztet érdekes eddig mindig pc-s teszt volt kint.
A cikkiró szerint a Pes 2-3 éves elmaradásban van és a Pes demót két mecs után letörölte.....
Mondjuk Dauby mindig errõl volt híres........
Videogamer
Mindkettõ 7 pontot adott rá.A Videogamer ráadásul "arcade" focinak tartja (akkor a Fifa mi?)...
Az Eurogamer cikkben viszont szó van valami "számtalan javulásról" a netkód terén.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
beraktam ezt a kijelzõt, de a szokásos fehér hátteres hiba jött elõ van tipped miért?
szerintem ne vegyél ki képkockát hanem gyorsan vedd fel és utánna lassítsd
tehát a játékban a gyorsabbik sebességen vedd fel
crop az a körbevágás balról a negyedik

sikerült a psd-t megnézni?
kiváncsi vagyok a véleményre
az avit virtual dubbal vágtam meg, kivettem minden harmadik képkockát...
majd csökkentettem a felbontást.
a gifet ulead gif animátorral csináltam...

crop-al érdemes körbevágni illetve a képkockák közötti parfs-ot csökkenteni, ha amiatt akad így és az avi jó
távolról tök olyan mintha igazi mecs lenne P
egy jól megkomponált támadás, Real módra :-)

Amik majd semmit se érnek a 2-3 másodperces laggok,szaggatások,akadások tengerében.Tudom,ne legyek ilyen negatív.
http://www.pespatchs.com/2009/10/espn-graphics-update-by-89jayjay.html
Hajaj...<#whatever>#whatever> Mormoljunk el egy imát,hogy végre PES6 szintû legyen legalább a online játékmenet.Olyan nagy kérés ez,mikor azóta nem tudom hányszorosára gyorsult az emberek nagytöbbségének az internet sebessége?
lesznek újra competition meccsek 😄
ez mind szép és jó csak ne legyen lag !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Két dolog kéne hozzá az eredeti Anfield textura ami ide is ki volt rakva csak most nem találom- az üresre gondolok amin nincs csík csak az árnyék
A psd ha gondolod kijavíthatod, de ha nem holnap akkor lehet énis megcsinálom
http://www.gazup.com/DHDjw-manto4.psd-download-mirrors
más megcsináltam egy kersztrácsos sémár pdf-ben mert tök hülyeség meg
macerás a csíkokat egy rétegen tologatni mikor lehetne külön rétegen is és akkor sokkal egyszerûbb variálni
Ezt csináltam meg még nem tökéletes, de kb 90%-ban kész van, ez nem az én képem
http://img.photobucket.com/albums/v683/GoldenSupanova/Anfield.png
És az eredeti