PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként érdekes ez az eredeti fû elõször tetszett meg minden mondom csak kicsit javítom mostmeg enyém után a bl patchban eredeti fû mondom fû ez milyen, pedig ugyanaz ami tetszett, csak már máskép nézem látom a hibáit is.
akkor kezdjek újjat?
elvileg mostmár a másikban külön layeren vannak a csíkok ott az alap helyére be lehet rakni a Villa Marie-t is
csak akkor az nem ilyen csíkozás lesz.
Meg én a végén szeretek layer egyesíteni és a színeken finomítani, viszont akkor ha valami csík csúszik vissza kell menni sok lépést míg külön layeren vannak.
elvileg mostmár a másikban külön layeren vannak a csíkok ott az alap helyére be lehet rakni a Villa Marie-t is
csak akkor az nem ilyen csíkozás lesz.
Meg én a végén szeretek layer egyesíteni és a színeken finomítani, viszont akkor ha valami csík csúszik vissza kell menni sok lépést míg külön layeren vannak.
Nem hiszem..max Robbie!:)
Igen, a félpályánál a jobb oldali csíkosat meg is csinálnám de azzal akkor még aránytalanabb lesz, ezért mondtam hogy akkor a többi csíkot is rendbe kéne hozni de az nem kis meló..
Igen, ha pl. a BL patch-el használod a kitserver-t akkor ahhoz pf-es img-k kellenek!
A képet jobban megnézve akkor ezek szerint mindenhol duplán van a vonal
De ezt kiszedni ebbõl már nem igen lehet csak elég nagy melóval
http://s5.directupload.net/images/091012/j2ohab5n.jpg
De ezt kiszedni ebbõl már nem igen lehet csak elég nagy melóval
http://s5.directupload.net/images/091012/j2ohab5n.jpg
hát azt mondtad azt megcsinálod
azóta is várom :-)
A csíkozódás csak a félköríven elvileg nem lehet dupla vagy mindenhol vagy sehol gondolom ezt láttad a psd-ben amit felraktam
azóta is várom :-)
A csíkozódás csak a félköríven elvileg nem lehet dupla vagy mindenhol vagy sehol gondolom ezt láttad a psd-ben amit felraktam
Ha a zoomal kicsit közelíted, de még mindig távolabb van mint a wide akkor szerintem ezek a hibák nem jelentkeznek, csak ha túl távolra viszed
Akkor te kitserverben ilyen pf meg hasonló img-et hoztál létre?
Akkor te kitserverben ilyen pf meg hasonló img-et hoztál létre?
Hopp én hibám :) de inkább itt mint máshol...hát reménykedjünk.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Juice<#vigyor>#vigyor>
Igen visszatért Juce, csak a 2009-hez már nem akarta folytatni a munkát azért volt egy kis szünet!
Persze az is kérdés hogy a 2010-hez meddig fog kitserver-t gyártani...reméljük tovább mint a tavaly!
Én reménykedek hogy idén elkészül majd a face illetve a bootserver is!
Igen visszatért Juce, csak a 2009-hez már nem akarta folytatni a munkát azért volt egy kis szünet!
Persze az is kérdés hogy a 2010-hez meddig fog kitserver-t gyártani...reméljük tovább mint a tavaly!
Én reménykedek hogy idén elkészül majd a face illetve a bootserver is!
Nah csináltam 2 giffet (ugyanaz mind2, próbálkozom ezzel a gif készítéssel). A méret picit parás lett, de Casillas attól még jól tolja ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na most sikerült kipróbálnom ezt a kamera patch-et, igen csak kitserver nélkül mûködik!
Nekem nagyon nem tetszik, néhány esetben eltûnnek a játékosok, a közönség, a játékos kurzor meg teljesen máshol van mint ahol lennie kéne..
Talán majd ha ezek javítva lesznek akkor késõbb még megpróbálom, de most nagyon szar, szerintem!
Sikerült a kitserver-t remove-olnom, lehet az volt a baj hogy nem az eredeti PES exe-re installáltam, azért nem is sikerült kiiktatnom!
Nekem nagyon nem tetszik, néhány esetben eltûnnek a játékosok, a közönség, a játékos kurzor meg teljesen máshol van mint ahol lennie kéne..
Talán majd ha ezek javítva lesznek akkor késõbb még megpróbálom, de most nagyon szar, szerintem!
Sikerült a kitserver-t remove-olnom, lehet az volt a baj hogy nem az eredeti PES exe-re installáltam, azért nem is sikerült kiiktatnom!
Húú, visszatért Juice?? Ha van kitserver akkor eredetiben is megveszem, amúgy (nem) eredetiben "megjelent" már xboxra a kalózöbölben .
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ha a tavalyi PS2-eshez volt BL akkor biztos lesz, ha nem volt akkor valószínûleg most sem lesz!
csak az eredeti exe-nél jó ezt kérdezték is
de te kitservert írtál
nem lehet kiszedni a kitservert?
sztem ha a könyvtárnevet megváltoztatod nem lesz benne
de gondolom a bl patchnál mások a könyvtárnevek mint a rendes játéknál mivel az img név is más
nem emléxem, hogy zavart volna a korzor állítása inkább az hogy tök távoliban eltûnt a közönség meg néha az emberek a szélén, de ha közelebbire veszem akkor már jó és távolabbi mint a Wide
de te kitservert írtál
nem lehet kiszedni a kitservert?
sztem ha a könyvtárnevet megváltoztatod nem lesz benne
de gondolom a bl patchnál mások a könyvtárnevek mint a rendes játéknál mivel az img név is más
nem emléxem, hogy zavart volna a korzor állítása inkább az hogy tök távoliban eltûnt a közönség meg néha az emberek a szélén, de ha közelebbire veszem akkor már jó és távolabbi mint a Wide
Na én is pont ugyanígy csináltam és nálam se jó!
Mondjuk én a BL patch-el próbáltam, lehet az eredeti exe-vel mûködik!
De szaar...megpróbáltam remove-olni a kitserver-t, sikerült is de a játékban meg bennmaradt az új gyep amit kitserver-el raktam be!<#rolleyes>#rolleyes>
Igazából én elégedett vagyok az alap kamerákkal, de fõleg a Wide-ot használom!
Nekem ebben a kamera patch-ben az nem tetszik hogyha állítgatod akkor átállítódik a játékos kurzor is ami a játékos fölött van és így rohadt idegesítõ, legalábbis a videóban így volt!
Mondjuk én a BL patch-el próbáltam, lehet az eredeti exe-vel mûködik!
De szaar...megpróbáltam remove-olni a kitserver-t, sikerült is de a játékban meg bennmaradt az új gyep amit kitserver-el raktam be!<#rolleyes>#rolleyes>
Igazából én elégedett vagyok az alap kamerákkal, de fõleg a Wide-ot használom!
Nekem ebben a kamera patch-ben az nem tetszik hogyha állítgatod akkor átállítódik a játékos kurzor is ami a játékos fölött van és így rohadt idegesítõ, legalábbis a videóban így volt!
Szerintem nincs énnekem sokkal simább minkét stadion gyepe az enyémmel most visszarakva kitserverben az originált elég hepehupás P
A 157-est nemcsak Andry1980 használja sok helyen láttam a másik stadionnál is két gyepet
A 157-est nemcsak Andry1980 használja sok helyen láttam a másik stadionnál is két gyepet
Ps2es peshez lesz európa liga vagy bl?
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Én ide másoltam
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 DEMO\rtPES\
Semmi köze a kitserverhez
ha múködik akkor már betöltõdéskor kiírja, hogy running.
F1-re bejön a kamera és azt hiszem 9-eesel és hármassal lehet zoomlni.
Tök jó azt hittem itt mindenki odáig lesz érte én rég vártam zoomolható kamerára.
Csak mióta a kitservert felraktam mintha nem mûködne.
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 DEMO\rtPES\
Semmi köze a kitserverhez
ha múködik akkor már betöltõdéskor kiírja, hogy running.
F1-re bejön a kamera és azt hiszem 9-eesel és hármassal lehet zoomlni.
Tök jó azt hittem itt mindenki odáig lesz érte én rég vártam zoomolható kamerára.
Csak mióta a kitservert felraktam mintha nem mûködne.
Erre a camera patch-re gondolsz: NeticH RtCamera & RtTactics (másnéven realTimePES v0.1)?
Ezt még nem próbáltam...
Be kell másolni ennek a mappáját oda ahol a kitserver is van, el kell indítani majd a játékban, meccs közben F1 vagy F2-re ki kéne jönnie a beállításoknak a képernyõn? Mert nálam így nem mûködik..
Hogy mi lehet a 157-es azt nem tudom, ezt Andry1980-tól kérdezd!:)
A demo-ban még nem lehet esti meg ilyesmi között váltogatni!
Ezt még nem próbáltam...
Be kell másolni ennek a mappáját oda ahol a kitserver is van, el kell indítani majd a játékban, meccs közben F1 vagy F2-re ki kéne jönnie a beállításoknak a képernyõn? Mert nálam így nem mûködik..
Hogy mi lehet a 157-es azt nem tudom, ezt Andry1980-tól kérdezd!:)
A demo-ban még nem lehet esti meg ilyesmi között váltogatni!
nekem kicsit túl koszos fõleg ha az eredetihez viszonyítjuk ami ugye minõségérõl híres, de sokkal jobb mint a hupililások
Én ilyen ilyen sterilebb egyenletesebb gyepet szeretnék ebbe a stadionba
átküldte nekem privátban a Villa Maria psd-jét hány van benne néhány réteg meg group. Groupokat pl én nemis használok
Eredeti konamis bumb-al nézted vagy az enyémmel?
Én ilyen ilyen sterilebb egyenletesebb gyepet szeretnék ebbe a stadionba
átküldte nekem privátban a Villa Maria psd-jét hány van benne néhány réteg meg group. Groupokat pl én nemis használok
Eredeti konamis bumb-al nézted vagy az enyémmel?
Igen egy file kevert be a kitserverben
#59997-re válaszolnál?
unnamed_156
unnamed_157 kell
csak nem értem a 157 mi esti mecs vagy más?
Lehet ilyesmit állítani mecs elõtt?
#59997-re válaszolnál?
unnamed_156
unnamed_157 kell
csak nem értem a 157 mi esti mecs vagy más?
Lehet ilyesmit állítani mecs elõtt?
Különben nagyon jó lett ez az Anfield-es gyep, nekem tetszik!
Köszi!Figyelem az utóbbit mert kell minél elöbb:p
★ 汤姆 李
Rio Ferdinand a PES-es képen már-már fotó minõség...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hát elég durva a különbség, egyértelmû hogy pes sokkal élethûbb
néha 1-1lövésnél amikor mutatják játékos reakciót, olyan mintha igazi meccs volna...
néha 1-1lövésnél amikor mutatják játékos reakciót, olyan mintha igazi meccs volna...
Hát ja...ijesztõen furcsa, baba fejük van, Rooney se semmi úgy néz ki mint aki most szabadult az elmegyógyintézetbõl de sztem Lescott viszi a pálmát a FIFA 10-ben inkább hasonlít Bosingwa-ra mint Lescott-ra..
hát az INTER csapata egyenesen botrány szarul néz ki a FIFA10-be...
Eto, Maicon még elmegy de a többi?! LOL <#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>
Eto, Maicon még elmegy de a többi?! LOL <#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>
una volta per sempre INTER!
Face comparison: PES 2010 vs. FIFA 10
http://www.videogameszone.de
A FIFA-nak jobb a grafikája, viszont az arcok 80%-a felismerhetetlen!
http://www.videogameszone.de
A FIFA-nak jobb a grafikája, viszont az arcok 80%-a felismerhetetlen!
Na Villa Maria elvileg kész csak be kell másolni a kitserverbe
http://www.gazup.com/1FoIK-example-root1.7z-download-mirrors
http://www.gazup.com/1FoIK-example-root1.7z-download-mirrors
nálam alap a gameplay patchal serie a patch meg bl patch
az eredetibe most pakolgatok kitserverrel cipõket kijelzõt meg így nem kell importálgatni a gyepet
az eredetibe most pakolgatok kitserverrel cipõket kijelzõt meg így nem kell importálgatni a gyepet
Jaa kitserver-el pakoltad be, nem figyeltem hogy melyik hsz-re válaszoltál!<#vigyor2>#vigyor2>
Én ameddig ki nem jön a teljes addig nem fogok semmit se pakolgatni, most fent van nálam a BL meg az EPL patch (bár az utóbbi felejtõs..) meg a BL patch-hez felraktam a BL kijelzõt aztán kész!
Esetleg még gyepeket pakolok be de mást nem!<#vigyor>#vigyor>
Én ameddig ki nem jön a teljes addig nem fogok semmit se pakolgatni, most fent van nálam a BL meg az EPL patch (bár az utóbbi felejtõs..) meg a BL patch-hez felraktam a BL kijelzõt aztán kész!
Esetleg még gyepeket pakolok be de mást nem!<#vigyor>#vigyor>
nem azt néztem, hogy olyan mintha a 11-esekhez készülõdnének mondom érdekes hisz hosszabítás jön
aztán egyszer csak kiderült a riporternek is hogy 11-esek jönnek
aztán egyszer csak kiderült a riporternek is hogy 11-esek jönnek