PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamera az van ami a demo-ban volt?Mert az nagyon kevés....
Breki33
annak mi értelme?
Mivel 2 "San Siro" van a játékban csak ugye az egyik a Giuseppe Meazza!

Breki33
Megnéztem pár stadiont ez San Siro-nak tûnik

érdekes hogy 56-ban és 256-ban is ez az árnyék van
hát ezt kiszedni nem semmi lesz

Nekem elsõ meccsemen volt olyan hiba hogy beakadt a kommentátor és 5x elmondta ugyanazt a mondatot...de lehet ez csak azért volt mert közbe kilépegettem a játékból.

Nagyon jó lett a game, a demo-hoz képest sok változás történt, mit ahogy az vki írta már sokkal gördülékenyebb lett a játék, nincs többé a lassan reagálós hiba, legalábbis sokkal jobban reagálnak az emberek mint a demo-ban, meg mintha jobban is mozognának!

Breki33
én inkább hangminõségre mondtam

pedig most tuningoltattam a hangfalaim és ezek nem a papírvékony mostaniak hanem igazi faanyag van benne
Írjatok már,hangulat,riporter milyen?Igaz,hogy csak angol kommentátor van benne?Kamera több van mint a Demo-ban?Mindent akarok tudni!!!!
a kommentátor nekem se tetszik néha csakugy félbehagyja a szöveget:S
és minmtha néha késve reaglána az akciora én ugy vettem észre. a közönséget sem tünik tul meggyözönek nekem egy milan-roma bl meccsen többet várnék mint h néha az egyik oldalat hallom csak mondoton szöveggel néha olyan érzésem volt mintha félházas meccs se lett volna😄
progival kell betenni?

Breki33
Feltöltöttem az új labdakurzort hátha más sem akarja az eredetit

csak be kell másolni felülírva a régit

http://www.gazup.com/KRAQM-dt0b.img-download-mirrors
Terminátor14
Természetesen.

CSAK a Fradi

Breki33
lehet tv-n nyomod és ott jó
Terminátor14
A gif nálam is nagyon sötét, de amúgy szuper a kép a játék közben.

Nem kérdeztétek, de term. top playeren esett a gól. És vannak még "szépségek" így 5 meccs után, amiket el kellett mentenem, csak most semmi energiám megcsinálni a gifeket.

CSAK a Fradi

Breki33
Ez csak próba illetve itt végre megy ez az egyszerûnek tûnõ de hatásos csel amihez csak négy gomb kell P

5c0rp330n
lehet h kiprobalom akkor, mondjuk erosen gondolkozom h meg is veszem majd ps3-ra.

Breki33
huh hát ez nálam nagyon sötét mindjárt énis csinálok egyet nálam jó-e vagy ugyanilyen
ha a politikusoknak lehet akkor nekünk is

ez már tud valamit😄
Nem ,már van "netes" verzió is,meg a boltból is megvehetõ-rendelhetõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ez a baj, hogy sok olyan hibát vétenek a játékosok, nemcsak a kapusok, amit ekkora szinten azért nem látni ilyen sûrûn...

nagyon jó sokkal jobbak a mozgások mint a demóban és gyorsabb a játék<#eljen> és a legend mód sokkal jobb mint tavaly....
Lazioba kerültem 17 évesen<#eplus2>

Gnome
(lopunk, csalunk, fosztogatunk)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

5c0rp330n
csak nem a 2010-et toljatok mar? meg harom nap amig kijon nem?

Gnome
ez nagyon durva😊....még kezdõ szinten is az lenne...nálam eddig hibátlan a kapus Top player szinten, de lehet belefutok egy olyanba mint amit régen a demoból linkeltem (Cech fején pattogott a labda)

Markov
Köszi, megpróbáltam volna, ha nem töröltem volna már a demot <#taps>

una volta per sempre INTER!

Terminátor14
Megint felkúrt a játék, hihetetlen, vagy inkább szánalmas 😞

Demóban is volt részem ilyen gólban, de még reménykedtem.

CSAK a Fradi

Breki33
megvan dt0b
Breki33
melyikben is van a ball cursor?

azt rögtön cserélnem kell
Breki33
Azt hittem az Anyshoftos abban van ilyen csillagos
Breki33
csak nekem fura a kommentátor minõsége?

olyan mintha egy kis studióban hallgatnám a pályán

de lehet nincs beállítva rendesen
Terminátor14
Hát a demó tényleg katasztrófa volt, de azt reméltem, hogy ezen még javítanék, sajnos nem így lett 😞

Breki: Meg értelmes vga sem árt, szóval csak óvatosan a proci sztárolásával 😊

CSAK a Fradi

Breki33
van egy jó hírem

nekem simán megy high-on minden felbontásban :-)

ezért érdemes 2140-es procit használni <#nyes><#beka3><#ravasz1>
eZo
hát igen ezt sajnos nem javították... azért is kérdeztem Petitõl, hogy milyen volt a 2vs1 mert így katasztrófa lehet ( 1vs1 még elmegy, de a pes6-os manual lenne a tuti ! )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Terminátor14
Most õszintén, ilyen távlatból mi látszik szerinted? 😊 Annak, aki nem zoomol.

Node mind1.

Én is kipróbáltam a játékot, 5 meccset toltam. 100% lenne, ehelyett óriási csalódás. Nem vált rendesen, nagyon gáz. Ha semi-assisted-en van, akkor nagyon sokszor belenyúl, akkor is, ha nem kell, manuálon meg nem lehet váltani, mert túl lassan regagál és sokszor szar helyre is vált elsõre. Ez így nagyon gáz számomra 😞

Pedig egyébként nagyon jó lenne...

CSAK a Fradi

Breki33
ez így van <#eplus2>

ehhez csak józan paraszti ész kell + fel kéne kapcsolni a villanyt 😛

Gnome
Azért mert mi nem vagyunk olyan briliáns elmék mint te Brekimester😊

egyébként 1680x1050-on van a felbontás és Firefoxban nagyítani szoktam böngészés szinten addig amíg ki nem tölti a "képernyõt" és így a képeket is fel szokta nagyítani szóval nálam nincs semmiféle hangyás nagyítós feeling...

de csinálhatnál egy tutorialt gifekhez pl. és akkor mi "egyszer egy évben beírók" sem bosszantanánk téged ennyiszer:]

eZo
Banner Maker 3.1

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
köszi

a demos kijelzõ jó bele?
ja most hétvégén is toppon voltak a helyzet kihagyás terén 😊
Az árnyékokat az elõzézeti képekbõl is meg tudod határozni (ezeket a demo is tartalmazza) --> dt06.img / 111<#papakacsint>

Itt az Alvalade:

Na megyek játszok még pár meccset!

Breki33
tudnám miért imádjátok ezt a tök távoli zoomos hangyás gif-eket amihez nagyító kell
Breki33
minden nem csak engem más zavar de úgy látszik az mást nem
Breki33
akkor lehet a demos stadionok nincsenek a helyükön?

Estadio José Alvalade-s képet tudsz mutatni?
Gnome
A kép lemaradt

Gnome
Szuper lett a játék😊...gondolom Breki neked nem változott semmit, hiszen nálad alapból is minden szuper volt😊...

már csak egy settings tweakre várok ahol beállíthatom a megfelelõ felbontást meg a szokásos 9 kamerát és jo lesz minden😊

és itt egy tipikus Atléticos helyzet, élõben meccsenként kb 5 hasonló helyzetet puskáznak el.

Old Trafford-ban? Nem! Ahogy nézem a #60415-ös az Estadio José Alvalade lesz!

Breki33
És ez az árnyék van amúgy jó idõben?

szerintem ez nem annyira gáz mint a fososzöld