PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még nem nagyon láttam olyan focit amiben az összes kiscsapatnak teljesen megfelelõ a meze
ha mágis lenne ilyen változtatnak a mezen és máris új kellene
vagy azt töltse le automatikusan az internetrõl és telepítse neked?
Ezek lesznek szinte legelõször kijavítva már készül a kits relink tool

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
PES-t életbe nem toltam sõt focit gamepaddal soha nem toltam.Szóval nem tudom miért kéne fejbõl tudni ezt.
De ez a pes így elsõre amugy se nagyon tetszik pl magyaroknak életbe nem volt ilyen mezük mint ebbe a játékba.
Next PC upgrade: 2022
Valszeg nekem azért mûxik.
kékX: lövés
sárgaY: kiugratás
zöldA: ívelés
nemtommilyenS: passz
Meg írja az Y-betüt is de hiába nyomom semmit nem csinál!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Meg a korábbiakhoz képest 2 magas beadásból is lett fejes gól, meg még 2-3 fejes mellé is ment, Demoban egy beadás se sikerült kb.
És én is beadásból kaptam az egyik gólt, másikat szögletbõl.
Úgyhogy elég hatékonyan mûködik.
De simán befordulásból 16-20ról hosszúba is bekapják a gólt, szóval szinte bárhogy gólt lehet lõni.
Egyedül, ami nem volt, az az egyedül viszem a kapusra és lövõcsellel fektetem, ez kimaradt a meccsbõl. De biztos müxik. 😊
Mindig ugyanott kezdõdnek és ugyanolyan hosszúak.
ekkor a réginek adok egy másik nevet ezt meg átnevezem és kész
Pes 2010-hez még azt hiszem elõ se vettem az Asf Explorert
vagy most ez a Debrecen összekéne, h fogja a nemzetet egy emberként?😛PP...nenevettesd már ki magad😊....max válogatott szinten gáz az ha pl. valaki brazil mezben megy ki egy magyar - brazilra, de igazából azt is megérteném.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A Konamo léiga és kupa eltünt a játékból.
Hogy tudok mondjuk csak 14 csapatos bajnokságot játszani?
Köszi szépen.
dt04
dt05_e (ugye az angol)
dt06
Megnyitod a dt04.img-et AFSexplorerrel. Ha kérdez akkor No. Nem kell rebuildelni az originalt. IMPORT FOLDER, majd kiválasztod a dt04 könyvtárt és mehet a móka. REBUILD YES. Itt elnevezed az újonnan létrehozott file-t mondjuk dt04_new.img-nek. A végén még megkérdezi, hogy megnyissa-e ezt a fájlt. Fenének...
Ezt megismétled a másik kettõvel is, majd a régieket backupolod a _new-kat pedig átnevezed és kész.
Segített?
De attól még jobb lett, annyira nem szaladgált összevissza. Mondjuk egyetlen egy 10 perces meccset játszottam, ahol sehol se volt a Barca, ebbõl nem szeretnék nagy konzekvenciákat levonni. Majd MA! 😄
Az elsõnél például a ManU-val mentem a Fio ellen. Láthatóan támadó szellemben kezdték ellenem a meccset mégis amikor hosszabb ideig birtokoltam a labdát az egész Fio masszív védelemre rendezkedett be és keményen õrizték a kaput. A 85. percben tudtam egy távoli Park bombával bevenni a felsõ sarkot.
Emellett utána egy támadószellemûbb Barca ellen próbálkoztam akik aztán kegyetlenül nyomtak és a védekezésüket is feláldozták, hogy az 5-3-as adok-kapok meccsen gyõzzenek. Nem sikerült...
Azt hiszem egy remek kis játékot hoztak itt össze a Konaminál. Biztos vagyok benne, hogy PC-n nagyon sokat fogom nyúzni a nextgen FIFA mellett is.
Nem Újpest,a birkák akik beülnek a Fiorentina táborba tegnap ,mert õk is lilák...hát ezt nekik <#mf2>#mf2>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Mondjuk valaki elmondhatná tényleg hogy kell, mert még életemben nem használtam az asf explorert és egyáltalán semmi segédprogit PES-hez (miután ez az elsõ, amivel játszom), így elképzelésem sincs hogy kell ezeket használni 😞
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
(mert én nem vágom)
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
ezzel kell betenni az 0.1 patchet?
Szóval nem teljes a sor:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
We would like to inform customers that the Online service for "PES 2010" has not yet started.
Service is scheduled to start on 13:00 22/10/2009(BST).
Szóval elõbb nem tudom véleményezni az online *szépségeit 😊
(* optimista )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Valszeg úgyis megveszem ugyanúgy, mint tavaly, csak azért jó lenne online is tolni, nem úgy, mint tavaly. 😄
Rendelés leadásának ideje (szerver idõ): 2009.10.20.,13:01.43
Ma reggel 7:59kor már hozta is a GLS, és itt is van a kezembe Pécsen !
Amúgy az elmúlt évekhez hasonlóan, most sincs extra ajándék, emlékszem a pes5-höz póló a pes6-hoz konami-s kulcstartót kaptam, azóta semmit ...
Gyors lekaptam telefonnal:
Ennyi és nem több !

Nem tudnék zenére játszani, meg jönnek az eredeti szurkolói énekek hangok
ezek olyan atmoszférát adnak, annyit javítanak rajta mint egy grafikai tuning.
Erõsítõre kinyomva hihetetlen szokott lenni számomra majdnem annyit ér mint a grafika javítása.
Meg reméljük megint jön az eredeti olasz kommentár.<#eljen>#eljen>