PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a progit honnan szedhetem le?

Breki33
ilyen hozzáálássan ez nem biztos, hogy a te játékod lesz

Én még nem nagyon láttam olyan focit amiben az összes kiscsapatnak teljesen megfelelõ a meze

ha mágis lenne ilyen változtatnak a mezen és máris új kellene
vagy azt töltse le automatikusan az internetrõl és telepítse neked?
Breki33
a mez miatt nem tetszik? <#hehe>

Ezek lesznek szinte legelõször kijavítva már készül a kits relink tool

grebber
Cserélgeti a rák miért nem tették bele alapból a rendes mezt.

Next PC upgrade: 2022

Breki33
mivel a GS-ben egyes file-kba bele is lehet nézni és egyszerûbb a méretnövelés sztem nem, de itt csak arra céloztam hogy felül, ha nem a real time-n hagyjuk egyszerûen lehet nagyobb méretû file-t berakni.

The Hedgehog
Nem is ez a lényeg benne, mert az cserélhetõ...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

grebber
Fejbõl? Kb Fifa 2005nél abbahagytam a focis játékokat (kivéve a manager focit) mert állandóan ugyanazt adták ki.
PES-t életbe nem toltam sõt focit gamepaddal soha nem toltam.Szóval nem tudom miért kéne fejbõl tudni ezt.

De ez a pes így elsõre amugy se nagyon tetszik pl magyaroknak életbe nem volt ilyen mezük mint ebbe a játékba.

The Hedgehog
Nem tök mindegy kedves Brekkencs?

The Hedgehog
A-val alapból.

horpeti
jó azt vágom, de azt meg már fejbõl kéne vágni... 😄
Valszeg nekem azért mûxik.

kékX: lövés
sárgaY: kiugratás
zöldA: ívelés
nemtommilyenS: passz

grebber
Ja de az egy nagy kalap lószar mert ott csak kiírja milyen gomb, de hogy odaírná hogy esetleg mire használható azt nem.

Breki33
ha átcserélted gondolom D-vel
horpeti
ne rájöjj, nézd meg a settingsben a keyboardnál.. Ott állíthatod be a dolgokat úgy, ahogy neked jó.

grebber
Lõni mivel tudok billentyûzeten??Mert nem sikerült rájönnöm.
Meg írja az Y-betüt is de hiába nyomom semmit nem csinál!

ForRedGlory
Köszönöm, sikerült <#pias>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

jahhhh<#szomoru1>

horpeti
Legelsõ gólom a PES2010ben nekem is egy szélrõl betett labda volt, de csak passz gombbal és olyan 10 méteres.. Középen érkezett a csatár, és bepasszolta. A káosz nem beadáskor volt a védelemben, akkor már mindegy volt. 😄

Meg a korábbiakhoz képest 2 magas beadásból is lett fejes gól, meg még 2-3 fejes mellé is ment, Demoban egy beadás se sikerült kb.
És én is beadásból kaptam az egyik gólt, másikat szögletbõl.

Úgyhogy elég hatékonyan mûködik.
De simán befordulásból 16-20ról hosszúba is bekapják a gólt, szóval szinte bárhogy gólt lehet lõni.

Egyedül, ami nem volt, az az egyedül viszem a kapusra és lövõcsellel fektetem, ez kimaradt a meccsbõl. De biztos müxik. 😊

Breki33
egyébként nehéz lenne írni egy olyan progit ami kiszedi a DDS-eket egy binbõl?

Mindig ugyanott kezdõdnek és ugyanolyan hosszúak.
Breki33
Én inkább GS-el szoktam szerintem kényelmesebben kezelhetõ és ha átváltod a másik módba apply changesra azt hiszem, õis csinál rebuildet automatikusan felajánlva az átnevezést

ekkor a réginek adok egy másik nevet ezt meg átnevezem és kész

Pes 2010-hez még azt hiszem elõ se vettem az Asf Explorert
The Hedgehog
Jah mondjuk az elsõ gyors bepasszom 5-öshöz egybõl gólt hozott. Szerintem ez a "hiba" benne maradt. Kapusok rendszerint szopták ezeket a demóban.

The Hedgehog
Passz. A konami liga és kupa nem a UEFA BL és EU LIGA megfelelõi voltak? Úgy tudom igen.

Gnome
gondolod az inter drukkerek a milánhoz ülnének be, ha teszemazt kiestek és milan olympiakos nyolcaddöntõ lesz?..mer hogy õk is milanóiak?...

vagy most ez a Debrecen összekéne, h fogja a nemzetet egy emberként?😛PP...nenevettesd már ki magad😊....max válogatott szinten gáz az ha pl. valaki brazil mezben megy ki egy magyar - brazilra, de igazából azt is megérteném.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

The Hedgehog
Settings.exe és ott a controller 1 beállításainál nyomulj pajtás. Egyedül a kék gombot kell átpakolni X-rõl S-re és szinte ugyanaz az irányítás, mint FIFA-nál. Emberváltás alapból a Q. Kényelmesebb...

Hali!
A Konamo léiga és kupa eltünt a játékból.
Hogy tudok mondjuk csak 14 csapatos bajnokságot játszani?

Köszi szépen.

The Hedgehog
Megnézed milyen könyvtárak vannak a patchben. Valszeg neked ezek kellenek:

dt04
dt05_e (ugye az angol)
dt06

Megnyitod a dt04.img-et AFSexplorerrel. Ha kérdez akkor No. Nem kell rebuildelni az originalt. IMPORT FOLDER, majd kiválasztod a dt04 könyvtárt és mehet a móka. REBUILD YES. Itt elnevezed az újonnan létrehozott file-t mondjuk dt04_new.img-nek. A végén még megkérdezi, hogy megnyissa-e ezt a fájlt. Fenének...

Ezt megismétled a másik kettõvel is, majd a régieket backupolod a _new-kat pedig átnevezed és kész.

Segített?

horpeti
A kapusokról csak annyit, hogy a rövidre ugyanúgy beszívja, ahogy eddig. Én is lõttem 2 olyan gólt, meg én is kaptam egy olyat, igaz az les miatt érvénytelen lett.

De attól még jobb lett, annyira nem szaladgált összevissza. Mondjuk egyetlen egy 10 perces meccset játszottam, ahol sehol se volt a Barca, ebbõl nem szeretnék nagy konzekvenciákat levonni. Majd MA! 😄

grebber
Billentyûzetre be lehet ezt a game-et állítani valahogy?

horpeti
Nálam is ez a paletta, de én nem vettem meg a 2008-at. És csak PES5tõl ismertem meg a játékot.

The Hedgehog
Egyébként elsõ két meccses benyomásom az, hogy baromi sokat JAVULT a játék a demó óta. Szinte mindent tökéletesítettek kezdve a kapusok viselkedésétõl egészen a passzokig. Még mindig vannak zavaró PES-es dolgok (animációk és nem logikusan helyezkedõ csapattársak), de ezeket eltekintve két baromi élvezetes meccsen vagyok túl.

Az elsõnél például a ManU-val mentem a Fio ellen. Láthatóan támadó szellemben kezdték ellenem a meccset mégis amikor hosszabb ideig birtokoltam a labdát az egész Fio masszív védelemre rendezkedett be és keményen õrizték a kaput. A 85. percben tudtam egy távoli Park bombával bevenni a felsõ sarkot.

Emellett utána egy támadószellemûbb Barca ellen próbálkoztam akik aztán kegyetlenül nyomtak és a védekezésüket is feláldozták, hogy az 5-3-as adok-kapok meccsen gyõzzenek. Nem sikerült...

Azt hiszem egy remek kis játékot hoztak itt össze a Konaminál. Biztos vagyok benne, hogy PC-n nagyon sokat fogom nyúzni a nextgen FIFA mellett is.

Lehet kapni az új PES-t?
Nem Újpest,a birkák akik beülnek a Fiorentina táborba tegnap ,mert õk is lilák...hát ezt nekik <#mf2>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

ForRedGlory
Olvasd el a readme-t... 😊
Mondjuk valaki elmondhatná tényleg hogy kell, mert még életemben nem használtam az asf explorert és egyáltalán semmi segédprogit PES-hez (miután ez az elsõ, amivel játszom), így elképzelésem sincs hogy kell ezeket használni 😞

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

The Hedgehog
Én vagyok a hülye?! Nem találom az említett stadiont :S

ezt is progival kell betenni?
(mert én nem vágom)

csocso14
igen az

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Breki33
de ez amikor saját arcot rakhatsz be?
csocso14
van hogy build vagy scan és scan-él van hogy kiválasztod, jön az üzenet hogy jpg gif meg ekkora meg akkor képet lehet csak betenni, rá kattintok és ott kéne bejönnie hogy honnan választom ki a képet de semmi csak a háttér megy a zene és hiába várok semmi nem történik még vissza se tudok lépni.

The Hedgehog
Ok. Mindjárt tolok képet.

Breki33
az arcszerkesztésre gondolsz vagy milyen képet?
Breki33
Nyopmhatnál az Aveladzéban legalább látnánbk ott eredetileg milyen a fû
csocso14
érdekel, hogy a legend módban csak nálam nem lehet be tenni képet a vinyóról, mert nem jelenik meg a menü, hogy honnan szeretném megnyitni, nem tud valaki megoldást erre a problémára?

Breki33
ha a PESEdit.com 2010 Patch - Version 0.1 -ra gondolsz akkor azt szerintem GS-el vagy Asf Explorerel
The Hedgehog
Lejött. Indul a próba. Nyomok pár meccset. 1920×1080-as felbontást is eszi. Minden remek.

PES 2010 Database Editor 0.1 by MxSoniC *OF added*
ezzel kell betenni az 0.1 patchet?

eZo
Pes 4 sajnos nincs meg eredetiben, a Pes 2008 meg unokaöcsémnél van már 2 éve 😛
Szóval nem teljes a sor:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Coming Soon
We would like to inform customers that the Online service for "PES 2010" has not yet started.
Service is scheduled to start on 13:00 22/10/2009(BST).

Szóval elõbb nem tudom véleményezni az online *szépségeit 😊

(* optimista )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
Egyszer nyomtam én is zenére, kipróbáltam. Hát elég gagyi volt. Vagyis kb. olyan érzés volt, mint amikor egy FPS játéknál raktam zenét, és mehet a hentelés. Csak daráltam elõre, zenére, ütemre... 😄 De az nem foci volt...

horpeti
Majd oszd meg az online tapasztalataid!
Valszeg úgyis megveszem ugyanúgy, mint tavaly, csak azért jó lenne online is tolni, nem úgy, mint tavaly. 😄

eZo
Ezt szeretem a cdgalaxisba !
Rendelés leadásának ideje (szerver idõ): 2009.10.20.,13:01.43
Ma reggel 7:59kor már hozta is a GLS, és itt is van a kezembe Pécsen !
Amúgy az elmúlt évekhez hasonlóan, most sincs extra ajándék, emlékszem a pes5-höz póló a pes6-hoz konami-s kulcstartót kaptam, azóta semmit ...

Gyors lekaptam telefonnal:
Ennyi és nem több !

Breki33
fociztál valaha? 😛

Nem tudnék zenére játszani, meg jönnek az eredeti szurkolói énekek hangok
ezek olyan atmoszférát adnak, annyit javítanak rajta mint egy grafikai tuning.

Erõsítõre kinyomva hihetetlen szokott lenni számomra majdnem annyit ér mint a grafika javítása.

Meg reméljük megint jön az eredeti olasz kommentár.<#eljen>