PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Írd még óssze melyik stadionról kell kép
Breki33
Itt jól látszik, hogy a csíkok nem azonos szélességûek

http://farm4.static.flickr.com/3263/2592642903_accfe22ca4_b.jpg
Hát Xbox-on kipróbáltam az online bajnokság vagy kupa részét.Egyelõre pc-n és Xbox-on is csak a Konami Cup nevût láttam.
Lényeg hogy a megadott idõpontól lehet rá jelentkezni,ahogy néztem 200 fõs maximum létszámmal.Ez pc-n 5 perc alatt betelt mikor elõször néztem,igy ott nem is tudtam bejutni.X-en éjjel már csak 87 induló lett.
Lényeg hogy az elsõ óra a "selejtezõ".Itt 5 perces meccseket játszol,véletlenül sorsolt ellenfelekkel.Annyit amennyit akarsz illetve amennyi belefér az egy órába.Ha jól értelmeztem a legjobb 3 eredményed emeli ki a rendszer (de lehet hogy az utolsó 3-at?).És ez alapján a 3 meccs eredmény alapján állít fel a gép sorrendet az indulók között.Értelem szerûen pont,gólkülönbség,...sorrendben.
Ha az 1 óra letelt,az így kialakult sorrend 16 legjobbja tovább jut a kieséses szakaszba (én már nem jutottam...). Itt pedig van nyolcad-negyed-elõdöntõ 5 perc+11-esek lebonyolítással,majd a döntõ 10 perces meccse.
Hát érdekes rendszer.De szerintem a 200 induló sok egyszerre,vagy az egy óra selejtezés,mert így 16-ba csak 3 gyõzelemmel lehet bejutni az tuti,és örökké a gólkülönbség fog dönteni.Mondjuk 87 indulóból éjjel már 7 ponttal is be lehetett jutni a 16-ba.
Nem rossz ez,és messze érdekesebb mint az eddigi részek szimpla egy meccsei.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem tudom billen miért nem lehet még mindig beállítani a space-t<#violent><#violent><#violent> meg ha a gamepadot átteszed 2-rõl a hármas playerre miért nem marad meg a beállítás<#violent><#violent><#violent>
eZo
Edit\Edit Team itt kiválasztod az Arsenalt ( north london ) majd a Home Ground-alat olyan "saját" stadiont állítasz be amilyet csak akarsz :)

pl. Nyugaton kél akkor nem alliterál, tehát kénytelen keleten kélni<#crazya>

Mivel az online mellett eddig csak egy BL-t keztem el, így a többire majd mások válaszolnak :)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

:O
16évesen ilyen fuller esélyes:D
és ez melyik szezon?:D
Batmanci
Gyerekkoromban (mert egészen fiatalon születtem) nekem is az volt a
lényeg, hogy szétszedtem, ha tudtam összeraktam, aztán jól nem játszottam vele.
De most 'télleg;
Lesz nekem focus pontom?
Az Arsenal miért nem az Anfield-en játszik otthon?
Miért nem 'hínak a válogatottba?
És miért keleten kél a nap...?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

eZo
milyen játékot <#idiota>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Batmanci
Csak a stadionok gyepeirõl tudtok valamit, vagy azért van aki látta már a játékot is.
Vagy csak láthatatlan 'tentával írok? :-)

Hegi90
premier league patch-et tud valaki linkelni? <#vigyor2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Csak azt ne!!<#rinya><#nevetes1>

ForRedGlory
Az akkor frankó :D
De amit linkeltem közte legyen ám, mert elmegyek és megverlek <#eplus2>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Ooh köszi nekem megnyitja mindegyiket, asszem az Old Trafford-ról nem is kell több kép mert már van 30 képem, még sok is!<#vigyor>

Batmanci
Nem lesz focus pontom, mi?

tobias88
Igen, ugyan ez van fent, és azóta haldoklik!
ForRedGlory
Nem viccelek, max a technika :D

elsõ sor, 4. kép :)

Viszont nem nyitja meg...

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Persze!<#vigyor>

Köszi a képet, ha találsz még akkor várom a többi képet is!<#vigyor2>

Az összes játékban lévõ licenszelt stadionról kéne kép, mindegyikrõl minél több, minél nagyobb méretben úgyhogy ha találsz akkor csak rakd ki, vagy küld el nekem aztán megcsinálom!

ForRedGlory
El nem hiszem, ilyen a világon nincs. Levették a képet az eredeti helyrõl is, pedig fent volt eddig, még a topicban is látszódott...<#szomoru2>

balintka
Sziasztok! Járt már valaki úgy, hogy kilép a játék miután esik egy gól?
Csak ez a patch van fent: http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-04.html

ForRedGlory
Mister, ebbõl is tudsz varázsolni? :)

Ha egy üzlet beindul - további Camp Nou-s képek<#vigyor2>

Forza Italia
ilyen aranylabda átadás van Legendbe is??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Hát igazából én már régebb óta tervezgetem hogy nyitok magamnak egy ilyen "editing thread"-et, mivel PAC-PATCH az nem fog készülni, de különbözõ kiegészítõket azért még gyártok!

Ha gondolod "reklámozhatod" úgy is a gyepeid hogy elõször beraksz egy általam készített elõnézeti képet és utána meg jön az általad készített gyeprõl a kép, sztem jól nézne így ki!:P

Hát igazából úgy lenne a legjobb, de bármilyen kép jöhet ami nagyméretû, a lényeg hogy a stadionról legyen!

Batmanci
Focus pontok?
Senki?

Roland10
Kb én is ennyire jöttem rá.;)

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

tobias88
Nekem is ez jött le!
ForRedGlory
LOLm google translate? Ez eléggé lefordíthatatlan :)
Nekem kb az jön le, hogy az árnyékot nem tudja szépre megcsinálni és magyarázd el neki, hogy kell az árnyékokat szépre megcsinálni, mert õ "festi" azt és olyan a végeredménye például az Anfield esetében, mintha csak egy paca (sár...) lenne. De lehet más okosabb lesz.

báttyó02
ML-ben a young csapatbol felhoztam egy srácot,16évesen gyenge 94es overallal :DDDD
elsõ éve után rögtön aranylabdát is kapott

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
Ezt valaki lefordítaná nekem?

"Hi Frenkie,

For first, my english is very bad. I use the google Translater.

How do you not do with the shades with paints become? In the Anfield, for example, becomes the shade with paints if I before the gate mud wants to insert. Can you explain to me like this goes?"

gondolom sokan emlékeznek még Slayer 67 jó kis füvei voltak õ kérdi ezt.
Bár lehet még fifához voltak :-)
Breki33
oks, de akár a turfosbe is rakhatod

deha külön akarod úgyis jó
tobias88
És abban a stílusban kellene?
(1. képén tök üres, 2.on meg vonalban állnak középen a csapatok, tehát a játék még nem megy)
Ja, valószínûleg az lesz!
Evo-web-en nyitok egy N@gyi's editing thread-et, aztán majd oda bepakolom ha kész lesz, meg majd a többi cuccost is amit majd csinálok a 2010-hez!

Batmanci
Sziasztok!
Focus pontokat hogyan lehet szerezni?
Köszi, Laci.

Ja jó lenne, csak nincs annyi kép hogy annyira össze lehessen válogatni napszakonként, de pl. a #61838-as is ugyanúgy jó lenne estihez!

Így képrõl láttam, jó néz ki de 1-2 minimális elcsúszást észrevettem rajta, játékban még nem volt idõm tesztelni!

Breki33
Szerintem stadiononként add ki és az elsõ után kérj képeket mikor kérnek újabbakat
Breki33
Estihez a #61842 alsó szerintem tök jó

#61828-et láttad?
Továbbra is várom a stadionokról a képeket, minél nagyobb annál jobb!

Persze, minden napszakban, idõjárásban, évszakban más van/másnak kéne lennie!
Egy stadionhoz 12 bin tartozik mindegyikben 2 különbözõ kép van, tehát összesen akár 24 különbözõ képet is lehetne rakni egy stadion-ba!

Itt a lista, ahol ezek az elõnézeti képek találhatók:

dt06.img

Stadium previews (1024x1024) - (467 - 683 and 696 - 743)

467 ---> Stadium previews - Club House
468 - 479 ---> Stadium previews - San Siro
480 - 491 ---> Stadium previews - Camp Nou
492 - 503 ---> Stadium previews - Amsterdam ArenA
504 - 515 ---> Stadium previews - Stade Louis II
516 - 527 ---> Stadium previews - Old Trafford
528 - 539 ---> Stadium previews - Ville Marie Stadium
540 - 551 ---> Stadium previews - Bristol Mary Stadium
552 - 563 ---> Stadium previews - Mohamed Lewis Stadium
564 - 575 ---> Stadium previews - Konami Stadium
576 - 587 ---> Stadium previews - Olimpico
588 - 599 ---> Stadium previews - Anfield
600 - 611 ---> Stadium previews - Bernabeu
612 - 623 ---> Stadium previews - El Monumental
624 - 635 ---> Stadium previews - Estádio da Luz
636 - 647 ---> Stadium previews - Estádio do Dragao
648 - 659 ---> Stadium previews - Estádio José Alvalade
660 - 671 ---> Stadium previews - Stade de France
672 - 683 ---> Stadium previews - Wembley Stadium
696 - 707 ---> Stadium previews - Estadio de Palenque
708 - 719 ---> Stadium previews - Estádio Amazonas
720 - 731 ---> Stadium previews - Giuseppe Meazza
732 - 743 ---> Stadium previews - Saitama Stadium 2002

Breki33
akkor írjátok be mindenhová kommentként hogy azt Nagyi2pac készítette
Bulykin
ez az extra esõ peccs tök fasza:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Breki33
ESti mecsnél másik van?
Újabb 2 kép a Camp Nou-ból:

ForRedGlory
Az az egyes ne gondolkoztasson, én húzgáltam a csúszkát :)

Breki33
Breki33
én nem
Na asszem sikerült megoldanom az elcsúszásos hibát<#taps>

Most valaki lát elcsúszást?:P

Breki33
igen ha ez a képkockákra állva jobb egérgombal jött be az 1-es miatt gondolkozom
ForRedGlory
Bakker rossz képet szúrtam be... Szóval erre gondolsz? :)