PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hello

Szerintem inkább olyan kéne aki jó arcokat összeszedi kipróbálja és ha jó csomagban kitserveres verzióban feltölti

Persze jó arcokat is elfogadunk :-)
Breki33
Bocsi a minõségért

kirakom a füvesben és odaírom, hogy "misez?" a te munkád aztán már várni fogják.
sziasztok😄 egy kis segítségre lenne szükségem. szval az europa liga kijelzõét szeretném használni alapkijelzõnek de nekem nemnagyon jön össze. elõre is köszönöm a válaszokat😄
Breki33
csak rájöttem, hogy engem addig érdekel egy fû amig egy újat megcsinálok, most nincs kedvem az összesbe csinálgatni

a Konami afternoon dds-t fel tudnád dobni?

megnézem mit lehet vele gyorsan
Így már jobb!

Próbálkoztam, leraktam a háttérbe aztán crtl+shift+w-el elindítottam de amint visszaléptem a játékba, úgy beakadt mint a szar, bár hogy most el kicsit összehúztam az idõközöket így már valamivel jobb, de ide: weimgup.com meg nem engedi feltölteni pedig csak 9 mega lett!

Helló mindenkinek! rég óta olvasom a fórumot és látom hogy elég jó patcheket csináltok. Nagyi2pac tavalyi patche modnjuk eléggé bejött. A füvek is jók amiket csináltok bár azokat én nem nagyon használom. Láttam hogy embereket kerestek patchekre én annó csináltam pár arcot még a PES6-hoz, lehet megpróbálok ide a mostaniba is csinálni arcokat és azokat publikálni nektek ha van érdeklõdés.
Az elõbb voltam fent.Gondoltam kipróbálom ha én vagyok a host kilép-e.2 meccsen nem lépett ki,de ennél érdekesebb dolog volt.Jön a 2. ellenfél,és meccs elõtt rám kérdez hogy AMD-e a procim.Mondom,igen.Ok,meccs le is megy.Kilépek vissza a lobby-ba,erre látom,hogy a chat-be úgy keresnek 2v2-be embereket hogy "INTEL only"...
Csak nem valami kavarodás van az intel-amd gépek között ami a megszakadásokat okozza?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
megcsináltam neked az indulást mindjárt kirakom
Tessék:
http://www.multiupload.com/I6160V8EJ3

Ez legfrissebb, ezt még nem raktam ki sehova!

Breki33
Na vmi ilyesmi lett
csak közben rájöttem, hogy ez a nappali tehát tényleg nem kell cl logo

Breki33
okés köszi
telepítõs megénztem elindult semmi korlátot nem ir ki amit ha jol sejtem elején kellene jeleznie😊 én nem szerkesztgetek érdeklene viszont nincs rá igazán idöm😊
Breki33
és telepítõs, nem idõkorlátos?

bocsi csak ugye most fut ezért nem tudod kipróbálni mivel pont szerkesztek vele
Breki33
grafikai dolgok nem befolyásolják

másik exe verzió adatbázis viszont szerintem igen
Helló !

Nekem is ugyan az lenne a kérdésem mint gabe paul logan-nek. Illetve hogy a kiegészítõk (mezek, arcok) befolyásolják az online játékot ? Lehet velük játszani online-ba? Vagy csak szimpla játékkal lehet? Várom és köszönöm elõre a válaszotokat ! üdv

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

tobias88
Kérhetnék egy bin térképet? Mert a keresõ nem mutatja, hogy egyáltalán lett volna már belinkelve!
Breki33
A csíkozást kevésbé halványítom a kezdõkör háterre lesz sötétebb és egyenletesebb
ez 4.93-as nekem elindult
Breki33
van egy 4.21-esem ami teljes de nem telepíthetõ, hanem csak elindítom, de nincs ezért parancsikonja és nem mindig ment ezért szedtem le újabbat

ez nem tudom milyen
Breki33
akartam írni, hogy gazup.com, de jó lesz innen is köszi

ForRedGlory
Jó az a kezdõkör. Ha a csíkozást halványítja, akkor a kezdõkör is jobban beleolvad a környezetbe és akkor szerintem nagyon jó lesz.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Breki33
persze mert ez még csak a csykozás minden nélkül és színbeállítás nélkül cél csak a kinézet megnézése, hogy jó helyen vannak-e a csíkok

bl logót én szeretem esti meccsen sztem lesz bár könnyen kiis szedhetõ
Innen letöltheted:
http://rapidshare.com/files/298254142/HHD.Software.Hex.Editor.Neo.Ultimate.v4.21.03.1184-DVT.rar
jelszó: savaria

Breki33
ha meg vmit rosszul kattintasz ne kezdj el kapkodni késõbb a felesleges képkockákat kitörölheted
Breki33
A Finish-re indul

és ctrl+F10-re fejezi be

tehát játék bekapcsol odáig mész, hogy mecs kezdete

akkor a Demo-t beállítod és az lecsukódik és a mögötte lévõt veszi
gabe paul logan
Most így pár nappal a játék megjelenése után megkérdezném, hogy milyen az online mód, olvasgattam külföldi fórumokon meg itt is láttam, hogy "kilépeget" a játék, meg valakinek tök lagos valakinek meg egyáltalán nem, szóval jó lenne ha megírnátok hogy mi is van most hogy teljes gõzzel megy a server(szerintem). Kell az infó hogy megvegyem-e...

Köszi

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

probáld meg ezt elvileg szabdon használhato...
http://www.softpedia.com/progDownload/Free-Hex-Editor-Neo-Download-118502.html
tobias88
Nektek ír hibaüzenetet mikor kilépsz a játékból?

Mindent letöröltem mostm, újra feltettem a játékot a crackel, és mégis ír!<#szomoru1>
állati ez a become legend mod 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sajnos ahhoz nem találok törést. 😞
Hova töltsem fel a másikat?

Na Breki visszatére a DemoCharge-hoz, hogy lehet azt megcsinálni hogy megnyomok egy gombot azzal elkezdi venni és utána egy másikat amivel megállítom?
Esetleg van valami más dolog amit be kéne állítanom mert még semmit nem csináltam?!

Nem tudom miért lehet ez, nálam mióta a teljessel játszok azóta teljesen megszûnt, a demo-ban katasztrófa volt ez a késés..

nem, a teljessel játszok, és nekem még mindig lassan reagál, már nem olyan lassan mint a demoban, de még mindig nem úgy reagál ahogy kellene...

Nem rossz, de túl sötét, erõs a csíkozás!
A BL logó minek oda középre? Igaz jól néz ki de sztem az nem kéne!

Köszi, majd megnézem!

Már az elsõ kijött de az csak online-hoz kell ha jól tudom! A többirõl nem tudni még semmit!

Lassú reagálás? Te még a demo-val játszol?<#vigyor2>
A teljes játékban már nincs lassú reagálás!

Breki33
nemcsak, viszont a nappaliban nincs árnyék hálisten és estiben sincs

sajna afternoon-al akkor meg kell szenvednem
Breki33
nekem 4.93-as van de ha nincs újabb szerintem ezis jó lesz

legföljebb nem használom az újabb ficsöröket 😛
Breki33
Na ilyesmi a Nou Camp, de látszik van még mit rajta dolgozni

Te csak az afternoon-t kérdezted!😛
Különben csak 140-esbe meg a 141-ben van árnyék, de ugyanaz az árnyék van így elég csak 1x elkészíteni a gyepet!

Ezt találtam:
HHD.Software.Hex.Editor.Neo.Ultimate.v4.21.03.1184-DVT

Van ennél újabb vagy jó lesz ez?

daver88
üdv!!

football managerbõl volt nekem jónéhány stadionképem, felraktam nektek ide õket egy rarba...próbáltam minék nagyobbakat kiválasztani, elvileg mindegyikhez van:

http://www.megaupload.com/?d=80VXTK5V

Köszi, ha DemoCharge-val nem fog menni akkor megpróbálom ezt!

Attól függ pontosan mit akarsz szerkeszteni! Ha pl. szöveget átírni akkor a legegyszerûbb megoldás az STR editor:
http://pes2008editing.blogspot.com/2008/12/2-pes-2009-tools-by-stelios.html

De ez nem mûködik minden bin-nél csak azoknál amik szöveget tartalmaznak!

hivatalos patch-rõl tudni már valamit? mikor jön? mit javít?
ez a lassú reagálás megõrjít, örülnék ha eltûnne már...
minnél többet játszok a játékkal annál jobban elmegy tõle a kedvem 😞
számomra ez az idei PES nagyon furcsa...

Breki33
"A 140-es Afternoon - fine-ban van árnyék!"

csak abban az egyben?
tobias88
Némelyiket lehet Game Graphic Studioval is, nem?
Breki33
hexa editorral

tényleg ha valaki lát egy hed editor neo full-t megköszönném még egy napig jó a licenszem
Mármint hogy melyikek egyeznek meg?

Akkor 136 - Day, fine megvan
142 - Night, fine megvan
144 - Night, rainy megvan

ugye?

Akkor még a 138-as Day and Afternoon - rainy-t és a 140-es Afternoon - fine-t kell megcsinálnod elvileg és utána lehet duplázni õket!
A 142-es Night - rainy árnyéka meg megegyezik a 143, 144, 145 árnyékával tehát azt lehet többszörösíteni!

A 140-es Afternoon - fine-ban van árnyék!