PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jelen pillanatban is a gyepet készítem játszani már két napja nemis tudtam a játékkal, ha más megcsinálja helyettem szívesen megkeresem....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
teljes fû patch még nem lehet ha pedig van akkor összecsapott vagy többen segítenek a készítõnek
tehát örülni kell egy-egy stadion fûjavításának is
pes 2010 exe-éd ne legyen írásvédett , akkor a kitserver rögtön menni fog és ha még így se megy akkor az exe-ét rendszergazdaként indítod és megy is
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Az alkalmazást nem sikerült elinítani, mert d3dx9_37.dll nem található."
esetleg vmi ötlet? és a kitserveres dolgok sem kerülnek be a játékba :S Pedig már egyszer újra raktam a játékot is, és utána bemásoltam mindent oda ahova irta...de nem mûködik...
letölötttem ezt a generic adboardsot csak nemtudom hova kell berakni
egy ilyen file van benne csak:
adboards_2294.bin
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
- import, export appearances
- relink faces, hairs
http://downloads.moddingway.com/file/652.html
amúgy készítettem egy ilyet is ez lehet jó lenne télire mikor nem esik a hó vagy ha szebb akár a másik helyett

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
egy hozzáértõ kb negyedóra alatt öszedob egy ilyet
az meg hogy egy téli gyepen fehér vonalak és labda van elég durva hiba
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
de hát kinek a pap...
am nekem semmi bajom nincs a pessel még mielõtt valaki félreértené... tavaly pl. csak pessel játszottam (még konzolon is) de idén fifa lett a befutó... lehet jövõre megint pes lesz 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
viszont a hóesés nagyon komolynak tûnik 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
simán rárektak egy effektet a gyepre meg egy kis koszolódást
még a vonalakat se voltak képesek rendesen megcsinálni legalább színesre
de ez tényleg szebb <#eplus2>#eplus2><#gun>#gun><#taps>#taps>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a sima gyep meg lehet hogy szebb, de arra nem is mondtam hogy nem 😊
én nem jövök át, mert ott se vagyok... és ez csak egy megjegyzés volt, mert #62368 mondta h gyönyörû és hát ha látná a fifáét akkor nem mondaná ezt 😄