PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE ebben Nagyi2Pac van otthon szerintem pár napja részletesen is leírta itt
miért lennék elfogult?
egyszer a fifa felé vagyok elfogult egyszer a pes felé? :-)
pes 6 felé miért nem voltam elfogult?
Ha elfogult vagyok miért mondok olyan hibákat amiket te talán észre sem veszel?
Ez már komolyan nonszensz......
És mindezt azért mert nálam és mint kiderült, nemcsak nálam nem csinálnak ilyeneket a kapusok?
tehát mindenképp velem van vmi vagy nem veszem észre, vagy elfogult vagyok <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
na mondj még pár ilyen hülyeséget
Arcokat hogy lehet importálni a 2010-be? A régiket simán csináltam, de itt nem tiszta, hogy mi a feladat a .bin-ekkel.
Köszi
Saját játékodnál?Ezt úgy írod mintha különböznének a verziók egymástól.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az a vicc, hogy nem érted én mit írok pedig ennek pont az ellenkezõjét írtam.
És az a vicc ha nálam és másnál jók a kapusok az csak miattunk lehet mert mi nem vesszük észre mi nem értünk hozzá
Utoljhára leírom hátha végre felfogod bár már sokszor írtam én nem azt írtam, hogy másnál nem lehet rossz a kapus azt írtam, hogy én nem ezt tapasztaltam a saját játékomnál.
Ennyi, de már nagyon unon az ezen való rágózást.
És nem gúnyolódtam, csak nekem más az értékrendem egy focis játéknál.Én is szeretem a kiegészítõket, csak nekem INKÁBB egy REMEK gameplay, mint egy grafikailag, tartalmilag többet tudó verzió.Nem tudom mit nem lehet érteni.
Az meg vicc, hogy te döntöd el hogy más MI alapján dönti el, hogy tetszik-e neki a kapus viselkedése vagy nem.
Lehet hogy egy nap ezzel is tökéletesen elégedett leszek, csak nem tartom valószínûnek.Míg a PES6-tal teszem azt napi 2-3 órát játszottam szinte állandóan, addig ennél a játéknál 1 héten kb 4 meccset tudok lenyomni, mivel nincs elég idõm.
Intel az intellel, amd az amd-vel tud csak játszani valamiért !
ne quick meccset nyomjál hanem olyan szobát hozzál létre illetve olyanhoz kapcsolódj ami fekszik a procidnak !
ha inteled van akkor peti és én* is játszhatunk veled, ha amd akkor gabe-t keresd itt az sg-sek közül ! ( mást nem tudom, hogy megvette-e )
*én legközelebb csak péntek este leszek online a játékban
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
http://help.adobe.com/hu_HU/Photoshop/10.0/help.html?content=WSfd1234e1c4b69f30ea53e41001031ab64-78e5.html
Az miért lehet, hogy a patch telepítõje indításkor lefagy, és utána jön a Nem válaszol állapot? Volt még valakinek ilyen problémája, vagy csak nálam nem akarja az igazat? Ha valaki tudja mitõl van ez, segítsen légyszi!
Köszi!
Tervezem megvenni a játékot de nem játszottam online vele a PES4 óta amikor azért hagyott még kivánnivalót maga után...
Kérdésem hogy milyenek a tapasztalatok... érdemes megvenni? Játszható jól? 15/2-es netem van... mekkora a lag?
Köszi elõre is!
és nem kell a gûnyolódás ezek a dolgok hihetetlen sokat dobnak a játékélményen, még egy olyan is, hogy milyen zene szól a menüben
csajjal is csak a játékmenet foglalkoztat?
Én pedig pont ellenkezõen látom szerintem a next-gen-es pesek sokkal jobbak, de ha nem tetszik elõ lehet szedni a pes4-et hat-ot aztán azzal játszani utóbbira van most is online liga.
De érdemes lenne korábbi Pes-es fórumokat végigolvasnod !
Szerintem az ember a maximálisat várja egy PES-tõl jatékmenet terén, na most ebbe a bíró és a kapus sajnos belekontrákodik.A mez, fû, cipõ, stadion, labda, szõrös thermocickány nem érdekel, engem a játékmenet foglalkoztat.
És miért ne bízhatnék egy hivatalos path-ben?Hadd bízzak már, max csalódok😛
Szerinted én ez alapján mondom?😄 Ez röhejes.
Ez nem agyoncsavart lövés, de érdemes megnézni pl 1:10-nél a gólt
a másik dds
http://www.gazup.com/o5zJB-olimpicoafternoon.dds-download-mirrors
Különben hogy hogy nem a Sky Sport-os tetszik a legjobban, tavaly úgy odavoltál érte?!😊
Ezt még olyan 7-8 óra körül csináltam, több idõ volt összerakni ezt a 2 nem túl bonyolult képet az összes változatról, mint magát a cursor-t megcsinálni az összes színben!😛
Azért került fel ilyen "késõn" mert feltöltési problémáim akadtak!
Már kialakult egy megcsinálandó stadium intro lista:
1) Bernabeu
2) Anfield
3) Wembley
4) Olimpico
Ja és köszi az Olimpico-s képeket!<#papakacsint>#papakacsint>
aki már látott ilyet az biztos nem örül neki(nálam is bakiztak,ezvan) aki meg nem,az örüjön
ez a játék sem tökéletes sajna,van még jópár dolog ami zavar pl a bírók,dehát ez van,ezt kell szeretni,én ígyis tökéletesen elvagyok vele..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A 146-os az megvan, a 150-es az nincs azt átküldhetnéd aztán majd holnap megnézem!
Ezt az eredményjelzõt nehéz lenne 16:9-esre megcsinálni szerintem még mindig ez a legjobb kijelzõ

természetesen nem érdekel másnál milyen
nekem az a fontos hogy nálam milyen a fele nyavajgás itt kapásból cáfolható mwg az ilyenek mikor meg akarják magyarázni nekem , hogy ahová a havast készítem az a Nou Camp mert õ jobban tudja, de eztán annyi nincs benne hogy elismerje, hogy tévedett
én nem akarom megmagyarázni senkinek, hogy nála jó csak elmondtam nálam milyen, de érdekes módon ezt mások nem tudják elfogadni
mert biztos nálam is olyan csak nem veszem észre lol
a nagy többségnél itt kicsit jobban ismerem ezt a játékot
másik meg hogy az itteni többség csak használni szereti a dolgokat megköszönni nem, az introkat is egy ember köszönte meg pedig jó sokan letöltötték innen is, de már képeket segíteni keresni arra a többség lusta, tisztelet a kivételnek........
csak egy mondat számomra az divatdrukker aki az idézõjelben galaktikus még becsülendõ reálbõl nem tud nevet sem mondani
ez nem neked szól csak erre írom, de tényleg hagyjuk, ha neke kell legyen
Másikra viszont, mivel ez a játék fóruma.
Nem azt mondtam, hogy marha jók hanem hogy én meg vagyok velük elégedve és ilyeneket nem tapasztalok.
És azért ha megengeded van annyi tapasztalatom hogy észrevenném ha ennyit bakiznának nálam.
Mint elmondtam már de úgy látszik egyesek még mindig nem értik, nem azt bizonyítom, hogy nálatok nem bakiznak csak megmutattam nálam hogy védenek illetve milyen teljesen valóságosnak tûnõ dolgokat csinálnak.
Szerintem meg az a furcsa, hogy érdekes módon a játékban fellelhetõ finomságokról újdonságokról senki sem beszél, illetve nagyon kevesen.
Én ugye sosem mondtam, hogy másnál nem bakizik, de én nem így tapasztaltam és azért vannak akik hasonlóképpen, de ugye az nem lehet hogy nálam jók a kapusok mert ugye meg lett mondva hogy a kapusok igenis rosszak.
Viszont én nem az alapján fogom eldönteni, hogy jók-e vagy sem, hogy itt mi a divatduma, hanem saját tapasztalatom alapján.
És a múltkori okoskodás után direkt figyeltem nem volt potyagól azon kívül amit leírtam.
Viszont voltak hibák amik tényleg vannak és amiket leírtam, de ugye ez érdekes módon senkinek nem nagyon tûnt fel, pedig azok tényleg hibák legalábbis nálam.
Ja és ez a másik megmosolyogtató, hogy ilyenre vártok patchet hát ezt hogy nálatok ilyen nem fogja javítani.
A margitozás és a zebrázás nagyon nem ugyanaz a mûfaj, szerintem.
A madridistán röhöghetsz, az hogy divatcsapat, arról én nem tehetek.Nekem elég az hogy a csapatot szeretem, nem pedig 1-2 frissen igazolt tag miatt vándorlok egy másik klub táborához (ezeket gyûlölöm)
Pc-s fifával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, az utolsó a 2004 volt az életemben(jó szar volt).
Az meg furcsa hogy nálad marha jók a kapusok, és nem is érdekel téged hogy sok embernél irreálisan nagy mennyiségben bakiznak, de ENNEK ELLENÉRE gifekkel bizonyítod hogy márpedig nem így van.Szerintem ez furcsa, amúgy meg mindegy is😊
Ettõl függetlenül én is játszom a játékkal, csak sajnálom hogy ilyen apró hibák torzítják az összképet.Nekem ez a meglátásom, és várom a hivatalos patch-et, hátha segít.
További kellemes játékot😊
1) Blue
2) Blue v2
3) Extra
4) Fire
5) Green
6) Red
7) Yellow
Letöltés:
http://www.filefront.com/14845201/Colored-menu-cursors-by-Nagyi2pac.rar/
Telepítés:
Másold a dt06.img mappát a kitserver\example-root1\img mappába!
Hát igen de Storari meg Dida ahogy te is mondtad mostanában lettek jobbak, Dida az már olyan jó 4-5 éve eléggé eltûnt, már nem számít jó kapusnak..
Almunia pedig épp hogy az elmúlt 2-3 évben volt jó, viszont ebben az évben elég szar, de akkor is jóval magasabb értékeket kellett volna neki adni mert ez így vicc..
köszi, az olimpico-t nem akarod még egyszer megpróbálni?
Csak már annyiféle psd-t, bin-t, DDS-t adtál hogy már azt sem tudom hogy mi micsoda.. egy egész mappaszerkezetet kellett létrehoznom hogy rendszerezni tudjam a cuccaid!<#vigyor>#vigyor>
Asszem a Bernabeu-s megvan:
http://www.gazup.com/AhNY1-bernabeu166_9b_v2.rar-download-mirrors
Viszont az Olimpico-sat nem találom, valószínûleg az már törölve lett!
még mondtam is, hogy jó csak szerintem kicsit sötét
még ahogy írtad azis megvan
- 1 bin
- 1 dds
- 1 jpg
http://www.multiupload.com/RTFFSZAE21
tehát minden benne csak a psd nem
A másiknál meg mikor próbáltam kiszedni az árnyékot teis megcsináltad és felraktad csak akkor nem tudtam megnézni