PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja így már értem! De továbbra is fent áll amit írtam elég ha csak Nagyi-nak vagy N@gyi-nak írsz, az mégiscsak egyszerûbb, bár ahogy akarod.

És elég az ha az esti képét kirakom, vagy töltsem fel a dds-t?

Még mindig nem egészen tiszta de úgy veszem ki hogy meg akarod fordítani az egész csíkozást egy külön layer-ben tehát pl. fehér-fekete helyett fekete-fehéret akarsz.
Akkor kijelölöd az alap fehér-fekete layert, jobb gomb és Layer via copy, és akkor csinál egy másolatot a layer-bõl, az új layer-t kijelölöd aztán --> Edit/transform/flip horizontal!

Az már az én bajom, azzal ne foglalkozz!😛

Breki33
én jól írlak nem leírlak csak sötétben félreütm néha a bill-t meg a monitor is elsötétül néha aztán visszajön
Breki33
ha lehet akkor az esti kéne

arra gondoltam hogy azt lehetne tologatni persze elõször a csíkozást eltüntetve és aztán hdr és kész
Breki33
ugye most egy layer az, hogy a fekete és fehér csíkok váltakoznak

de úgy jobb ha egy layer sötét és ahol a fehér van ott kivágod és egy layer forditva, ha ezt a kettõt egyesíted megkapod az egy teljes layert
Breki33
nekem nem, csak feltölteni
"Örök hiba!"😊
Már írtam korábban elég ha annyit írsz hogy Nagyi (nagy N-el)...

kösz szépen nagyi2pac
fecoka177
Szevasztok. nincs vmi kiegészítõ amibe az angol másodosztály is megvan csinálva hasonló mint amibe a német megvan?

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

Kitörlöd azt amit beraktál a dt07.img-be...(unnamed_2299)

Estadio de Palenque

Ezt nem értem!

hy all
pls valaki mondja el hogy kell kivenni az extrém esõt a játékból
ha vmi fájlt kell küldeni akkor azt hol lehet leszedni

köszi
Párral több mint amit te küldtél..amit te küldtél az is alapból 40 mega!
Ahogy írtam 2 psd-t tartalmaz tehát az már 80 mega és 6,6 megányi plusz layert tartalmaz!

Gondoltam akkor már a te olimpico-s psd-be rakom mivel abba volt koszolódás meg csomó egyéb dolog és így könnyebb lesz majd neked állítgatnod, de úgy látszik hiba volt ha ekkora gond ez a pár mega..😊

Nem a Drágao (Fc Porto)?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Breki33
esetleg ha ezt a stadiont ki tudná nekem szedni DDS-ben hogy hogy néz ki a textúra megköszönném

mondjuk nem sokan képesek erre Nagy2Pac-on kivül itt gondolom 😛
Breki33
Ez melyik stadion lehet?

Most játszottam ott a Stuttgart ellen és néztem hogy egész jó gyep lenne egy kis HDR-el csak mint a képen is látható teljesen elrontották a csíkozást

Breki33
és ha olyan kell hogy egyiken csak fekete csikozás legyen másikon meg csak a fehér?

a többi meg átlátszó
Breki33
86 mega?

hány layer van ebben?
Bár ahogy elnézem 7zip-el is hasonló méretbe tömöríti be.

De csak nem 7zip-el...
Alapból 86,6 MB!

Elõször rámész az egyik layer-re a kis Layers ablakban jobb gomb ---> Blending options/color overlay és ott kiválasztod a színt és ugyanezt megcsinálod a másik layer-el!

Breki33
53 mega????? nem tömörítetted be?
Breki33
köszi
Breki33
és hogy fordítod meg egyszerûen?
Nem kell inverzbe rakni csak meg kell fordítani a színezést!😊

Tessék a csíkozás:
http://www.multiupload.com/WOZB1M5RF0

2 verziót tartalmaz:

v1 --> A felezõvonaltól bal és jobb oldalon lévõ azonos színû csíkozást egyesítettem (2 layer)!
v2 --> A felezõvonaltól bal és jobb oldalon lévõ azonos színû csíkozást nem egyesítettem (4 layer)!

Csabesz6
Azt hittem Madrid drukker vagy<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Firerock
LOKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
itt jól látszik amit mondok és az is hogy a 16-oson belül vékonyabb a csíkozás

Breki33
ja és inverzbe kéne rakni mert általában jobbra fehér csík kezdõdik

meg kéne rá mégegy layer amin fehér csíkok vannak csak

tehát a gyepre nem sötét csíkokat rakunk hanem világosokat a sötét csíkot a világosok kozötti eredeti adja
Breki33
hát fehér is

ez jó alap gyep

csak van amikor jobban néz ki, hogy a csíkok széle nem ilyen teljesen egyenes hanem olyasmi mint #63151-ben

mondjuk angol pályákon elég jó és egyenletes a csíkozás
Breki33
igen csak azon gondolkozom, hogy ugye eddig volt hogy ne zöld legyen hanem zöldesárga mert az realisztikusabb viszont ez esetben ha a sárgából kiveszünk és kompenzálásként elnyomjuk a kék felé akkor ezt kapjuk ami szerintem sokkal jobb

Miért piros? Mert a zöld jobb lenne?😛😛

Ez csak egy teszt, így különböztetem meg a csíkokat, ezt majd úgyis olyanra színezheted amilyenre akarod, gondolom feketére és utána meg majd lejebb veszed a láthatóságát!

Na kipróbáltam azzal amit mondtál hogy rakjam rá:

A csíkok színét ne nézd csak azt hogy milyen pontosan illeszkedik a vonalakhoz, illetve hogy egyenlõ nagyságúak a csíkok! Szerintem nagyon jó, már csak normálisan meg kéne csinálni egy jó alap gyeppel és teljesen hibátlan lenne!

Breki33
ja a kapu felé :-)
horpeti
Erre csak egy Juventus védõ képes a Margit ellen. 😛

horpeti
Ez jó, respekt. 😊

Breki33
ja és ezt szerintem kirakhatod az evo-web-re is legyenek már korrekt csíkok akkor mindenkinél
Breki33
nem ez pontosan így van igazából is

vagy amikor nincs akkor ugye szélesebben megy ki de az már másmilyen úgyis

a 16-oson belüli csíkok szélessége se feltétlen kell, hogy egyezzen au utánna jövõkével.
Breki33
okés

esetleg próbáld meg erre rárakni és úgy kipróbálni játékban

http://xxlimg.com/images/24509529335193723304.jpg

És miért piros?

az öt és felesnél én úgy szoktam, hogy a csík egybessen a vonallal mint ahogy a 16-osnál is van a képeden
A felezõvonaltól lévõ elsõ bal és jobb oldali csík kisebb mint a többi mert így jött ki teljesen szabályosra, de ezt a nagy különbséget egy picivel el lehetne "simítani" ha így nem tetszik!

Csináltam egy 100%-ig pontos csíkozást, ha kell akkor elküldöm psd-ben, itt a kép róla:

Run PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exe

Minden le van írva!😊

Igen telepítõs de asszem az egész kitserver-t lecseréli ugyhogy azért nem árt ha a cuccaidat átrakod addig máshova, nehogy elvesszenek!
A OF-ot mindenképp lecseréli arról is készíts egy másolatot mielõtt telepíted!

Breki33
láttatok már olyat, hogy a védõ ötösön belül ollózással ment a csatár elöl?

azt hiszem ezt majd megcsinálom gif-ben is

Breki33
Na itt jól látszik

ott ahol a labda van csík kicsit vékonyabb ha a kijelölést onnan kezdjuk és a középvonal elõtt van a kijelölés baloldalt

akkor ha azt kivágjuk és újra rárakjuk aztán balra toljuk kettõvel két legyet kapunk el egy csapásra

a körvonalnál is egységes lesz a rész és a csík is szélesedik pont amennyivel kell

tehát így sokkal egyszerûbb mint psd-vel szórakozni

Breki33
Ha esetleg erre tudna valaki olyan kopáscsíkokat ami Nagyi2Pac intrójában van háttérként az jelentkezzen nálam P
Breki33
A másik

Nem tudom Afrikai-e, de Meazza-ba pont jó lesz