PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja így már értem! De továbbra is fent áll amit írtam elég ha csak Nagyi-nak vagy N@gyi-nak írsz, az mégiscsak egyszerûbb, bár ahogy akarod.
És elég az ha az esti képét kirakom, vagy töltsem fel a dds-t?
Még mindig nem egészen tiszta de úgy veszem ki hogy meg akarod fordítani az egész csíkozást egy külön layer-ben tehát pl. fehér-fekete helyett fekete-fehéret akarsz.
Akkor kijelölöd az alap fehér-fekete layert, jobb gomb és Layer via copy, és akkor csinál egy másolatot a layer-bõl, az új layer-t kijelölöd aztán --> Edit/transform/flip horizontal!
Akkor kijelölöd az alap fehér-fekete layert, jobb gomb és Layer via copy, és akkor csinál egy másolatot a layer-bõl, az új layer-t kijelölöd aztán --> Edit/transform/flip horizontal!
Az már az én bajom, azzal ne foglalkozz!😛
én jól írlak nem leírlak csak sötétben félreütm néha a bill-t meg a monitor is elsötétül néha aztán visszajön
ha lehet akkor az esti kéne
arra gondoltam hogy azt lehetne tologatni persze elõször a csíkozást eltüntetve és aztán hdr és kész
arra gondoltam hogy azt lehetne tologatni persze elõször a csíkozást eltüntetve és aztán hdr és kész
ugye most egy layer az, hogy a fekete és fehér csíkok váltakoznak
de úgy jobb ha egy layer sötét és ahol a fehér van ott kivágod és egy layer forditva, ha ezt a kettõt egyesíted megkapod az egy teljes layert
de úgy jobb ha egy layer sötét és ahol a fehér van ott kivágod és egy layer forditva, ha ezt a kettõt egyesíted megkapod az egy teljes layert
"Örök hiba!"😊
Már írtam korábban elég ha annyit írsz hogy Nagyi (nagy N-el)...
Már írtam korábban elég ha annyit írsz hogy Nagyi (nagy N-el)...
kösz szépen nagyi2pac
Szevasztok. nincs vmi kiegészítõ amibe az angol másodosztály is megvan csinálva hasonló mint amibe a német megvan?
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Kitörlöd azt amit beraktál a dt07.img-be...(unnamed_2299)
Estadio de Palenque
Ezt nem értem!
hy all
pls valaki mondja el hogy kell kivenni az extrém esõt a játékból
ha vmi fájlt kell küldeni akkor azt hol lehet leszedni
köszi
pls valaki mondja el hogy kell kivenni az extrém esõt a játékból
ha vmi fájlt kell küldeni akkor azt hol lehet leszedni
köszi
Párral több mint amit te küldtél..amit te küldtél az is alapból 40 mega!
Ahogy írtam 2 psd-t tartalmaz tehát az már 80 mega és 6,6 megányi plusz layert tartalmaz!
Gondoltam akkor már a te olimpico-s psd-be rakom mivel abba volt koszolódás meg csomó egyéb dolog és így könnyebb lesz majd neked állítgatnod, de úgy látszik hiba volt ha ekkora gond ez a pár mega..😊
Ahogy írtam 2 psd-t tartalmaz tehát az már 80 mega és 6,6 megányi plusz layert tartalmaz!
Gondoltam akkor már a te olimpico-s psd-be rakom mivel abba volt koszolódás meg csomó egyéb dolog és így könnyebb lesz majd neked állítgatnod, de úgy látszik hiba volt ha ekkora gond ez a pár mega..😊
Nem a Drágao (Fc Porto)?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
esetleg ha ezt a stadiont ki tudná nekem szedni DDS-ben hogy hogy néz ki a textúra megköszönném
mondjuk nem sokan képesek erre Nagy2Pac-on kivül itt gondolom 😛
mondjuk nem sokan képesek erre Nagy2Pac-on kivül itt gondolom 😛
és ha olyan kell hogy egyiken csak fekete csikozás legyen másikon meg csak a fehér?
a többi meg átlátszó
a többi meg átlátszó
Bár ahogy elnézem 7zip-el is hasonló méretbe tömöríti be.
De csak nem 7zip-el...
Alapból 86,6 MB!
Alapból 86,6 MB!
Elõször rámész az egyik layer-re a kis Layers ablakban jobb gomb ---> Blending options/color overlay és ott kiválasztod a színt és ugyanezt megcsinálod a másik layer-el!
Nem kell inverzbe rakni csak meg kell fordítani a színezést!😊
Tessék a csíkozás:
http://www.multiupload.com/WOZB1M5RF0
2 verziót tartalmaz:
v1 --> A felezõvonaltól bal és jobb oldalon lévõ azonos színû csíkozást egyesítettem (2 layer)!
v2 --> A felezõvonaltól bal és jobb oldalon lévõ azonos színû csíkozást nem egyesítettem (4 layer)!
http://www.multiupload.com/WOZB1M5RF0
2 verziót tartalmaz:
v1 --> A felezõvonaltól bal és jobb oldalon lévõ azonos színû csíkozást egyesítettem (2 layer)!
v2 --> A felezõvonaltól bal és jobb oldalon lévõ azonos színû csíkozást nem egyesítettem (4 layer)!
Azt hittem Madrid drukker vagy<#idiota>#idiota>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ja és inverzbe kéne rakni mert általában jobbra fehér csík kezdõdik
meg kéne rá mégegy layer amin fehér csíkok vannak csak
tehát a gyepre nem sötét csíkokat rakunk hanem világosokat a sötét csíkot a világosok kozötti eredeti adja
meg kéne rá mégegy layer amin fehér csíkok vannak csak
tehát a gyepre nem sötét csíkokat rakunk hanem világosokat a sötét csíkot a világosok kozötti eredeti adja
hát fehér is
ez jó alap gyep
csak van amikor jobban néz ki, hogy a csíkok széle nem ilyen teljesen egyenes hanem olyasmi mint #63151-ben
mondjuk angol pályákon elég jó és egyenletes a csíkozás
ez jó alap gyep
csak van amikor jobban néz ki, hogy a csíkok széle nem ilyen teljesen egyenes hanem olyasmi mint #63151-ben
mondjuk angol pályákon elég jó és egyenletes a csíkozás
igen csak azon gondolkozom, hogy ugye eddig volt hogy ne zöld legyen hanem zöldesárga mert az realisztikusabb viszont ez esetben ha a sárgából kiveszünk és kompenzálásként elnyomjuk a kék felé akkor ezt kapjuk ami szerintem sokkal jobb

Miért piros? Mert a zöld jobb lenne?😛😛
Ez csak egy teszt, így különböztetem meg a csíkokat, ezt majd úgyis olyanra színezheted amilyenre akarod, gondolom feketére és utána meg majd lejebb veszed a láthatóságát!
Na kipróbáltam azzal amit mondtál hogy rakjam rá:
A csíkok színét ne nézd csak azt hogy milyen pontosan illeszkedik a vonalakhoz, illetve hogy egyenlõ nagyságúak a csíkok! Szerintem nagyon jó, már csak normálisan meg kéne csinálni egy jó alap gyeppel és teljesen hibátlan lenne!
Ez csak egy teszt, így különböztetem meg a csíkokat, ezt majd úgyis olyanra színezheted amilyenre akarod, gondolom feketére és utána meg majd lejebb veszed a láthatóságát!
Na kipróbáltam azzal amit mondtál hogy rakjam rá:
A csíkok színét ne nézd csak azt hogy milyen pontosan illeszkedik a vonalakhoz, illetve hogy egyenlõ nagyságúak a csíkok! Szerintem nagyon jó, már csak normálisan meg kéne csinálni egy jó alap gyeppel és teljesen hibátlan lenne!
nem ez pontosan így van igazából is
vagy amikor nincs akkor ugye szélesebben megy ki de az már másmilyen úgyis
a 16-oson belüli csíkok szélessége se feltétlen kell, hogy egyezzen au utánna jövõkével.
vagy amikor nincs akkor ugye szélesebben megy ki de az már másmilyen úgyis
a 16-oson belüli csíkok szélessége se feltétlen kell, hogy egyezzen au utánna jövõkével.
okés
esetleg próbáld meg erre rárakni és úgy kipróbálni játékban
http://xxlimg.com/images/24509529335193723304.jpg
És miért piros?
az öt és felesnél én úgy szoktam, hogy a csík egybessen a vonallal mint ahogy a 16-osnál is van a képeden
esetleg próbáld meg erre rárakni és úgy kipróbálni játékban
http://xxlimg.com/images/24509529335193723304.jpg
És miért piros?
az öt és felesnél én úgy szoktam, hogy a csík egybessen a vonallal mint ahogy a 16-osnál is van a képeden
A felezõvonaltól lévõ elsõ bal és jobb oldali csík kisebb mint a többi mert így jött ki teljesen szabályosra, de ezt a nagy különbséget egy picivel el lehetne "simítani" ha így nem tetszik!
Run PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exe
Minden le van írva!😊
Igen telepítõs de asszem az egész kitserver-t lecseréli ugyhogy azért nem árt ha a cuccaidat átrakod addig máshova, nehogy elvesszenek!
A OF-ot mindenképp lecseréli arról is készíts egy másolatot mielõtt telepíted!
Minden le van írva!😊
Igen telepítõs de asszem az egész kitserver-t lecseréli ugyhogy azért nem árt ha a cuccaidat átrakod addig máshova, nehogy elvesszenek!
A OF-ot mindenképp lecseréli arról is készíts egy másolatot mielõtt telepíted!
láttatok már olyat, hogy a védõ ötösön belül ollózással ment a csatár elöl?
azt hiszem ezt majd megcsinálom gif-ben is

azt hiszem ezt majd megcsinálom gif-ben is

Na itt jól látszik
ott ahol a labda van csík kicsit vékonyabb ha a kijelölést onnan kezdjuk és a középvonal elõtt van a kijelölés baloldalt
akkor ha azt kivágjuk és újra rárakjuk aztán balra toljuk kettõvel két legyet kapunk el egy csapásra
a körvonalnál is egységes lesz a rész és a csík is szélesedik pont amennyivel kell
tehát így sokkal egyszerûbb mint psd-vel szórakozni

ott ahol a labda van csík kicsit vékonyabb ha a kijelölést onnan kezdjuk és a középvonal elõtt van a kijelölés baloldalt
akkor ha azt kivágjuk és újra rárakjuk aztán balra toljuk kettõvel két legyet kapunk el egy csapásra
a körvonalnál is egységes lesz a rész és a csík is szélesedik pont amennyivel kell
tehát így sokkal egyszerûbb mint psd-vel szórakozni

Ha esetleg erre tudna valaki olyan kopáscsíkokat ami Nagyi2Pac intrójában van háttérként az jelentkezzen nálam P