PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
feltettem a legújabb pes edit 0.8-as patchet!
valamit kell frissítenem?
vagy mit kell tennem a feltelepítés után?
mert nekem még mindig a régi keretek vannak...
Töltsd le,rakd fel és jó lesz minden!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gondoltam jelentkezek a 19:00-kor kezdõdõ tournamentre, 18:59kor még nem lehetett, 19:01kor meg már minden hely elkelt 😄 (150/150)
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy a keretek nálatok se a legfrissebbek?
Gondolok itt pl. Barcába van még Gudjohnsen míg Chygrinskiy még nincs ott...
De még tudnék jónéhány példát felsorolni!
Nálatok ez,hogy van?
Vagy valamit nem telepítettem fel jól?
Elõre is köszönöm a válaszotokat!
CSAK a Fradi
"Engem inkább az idegesít fel rohadtul, hogy nem lehet elmenteni a taktikát, még offline sem, egyszerûen nem jegyzi meg a dolgokat, nem tudom ezt hogy a fenébe cseszték el most. Vagyis, el lehet menteni, de a betöltésnél már nem kapod vissza a dolgokat, egyedül a formációt jegyzi meg, még a kezdõcsapatot is visszarakja az alapra! Így minden online meccs elõtt lehet beállítani a dolgokat, ebbõl következik, hogy a játékosoknak nem lehet megadni már egyenként, hogy most mennyit fussanak fel, mert már baromira nincs idõ rá... Arról nem is beszélve, h online alapból betölteni se lehet a formációkat, taktikát... WTF??????? PES 6-ban már tökéletesen mûködtek ezek a dolgok, ezt így nem tudom megérteni.."
1. The resolution of turf texture in PES2010 is just the half of which in PES2009, so it may be not so clear in game. I've tried to import turf texture in high resolution but the gameplay was not so smooth with my 8800GT, so I have to drop the scheme.
2. This patch contains 14 stadium turfs. But only in the daytime, because there will not be any carpets in the UEFA games.
Why isn't some stadiums included in this patch: 1. No carpets in real life. 2. No enough space in turf textures.
3. There will NOT be any "dark in replay" or "dark in low quality". The texture quality is the same or even better than KONAMI's.
4. Effects of carpets will be perfect if you choose camera type as broadcasting 2. This camera type is much better in PES2010.
IN GAMES:
download:
http://www.rayfile.com/files/8426f917-cbc9-11de-9fd1-0014221b798a/
or
http://www.filefront.com/14882979/PES2010_dt07_Cam_Carpet_1107.rar
nem kötelezõ idejárni és kiegészítõket gyártani, de akik kiegészítõket készítenek had beszéljék már az direkt erre létrehozott fórumon a dolgokat anélkül, hogy olyanok akik nem sokat tettek hozzá a fórumhoz beleszólnának
remélem világos ugye, hogy ez a fórum nem a ti szórakoztatásotokért van
ha nem tetszik nyissatok saját fórumot és írjatok oda
igen én tényleg arról vagyok híres, hogyha valaki normális hangvételben kérdez akkor nem próbálok segíteni amennyiben tudok.
És ne te döntsd már el felesleges-e egy 60.000 hozzászólásos topic.
de ha egy törzsgárda van , akkor felesleges topik , ott van egyéb beszélgetõs progi..
éppen ellenkezõleg elég jó törzsgárda jött itt össze és sokan nem szeretnénk ha felhigulna ilyenekkel
szval gondolkozz már mielõtt egy kiegészítõs fórumban a kiegészítõkrõl való beszélgetést kritizálod <#falbav>#falbav><#mf1>#mf1>
direkt benne is van a nevében
úgyhogy ne okoskodjál már itt
szenvedésrõl meg beszélhetnénk, nem nagyon láttam, hogy hozzátettél vmit a fórumhoz kötözködésen kívül
és igen pont az ilyen embereket nem szeretnénk ha idejönnének mint te
nem készítenek semmit a játékhoz nem segítenek senkinek a fórumban de bejönnek okoskodni
Egyébként a Konami Stadion update egy nap alatt közel 500 embert érdekelt
csak a moddingway.com-on
Szóval az ilyen p@csfejeknek üzenném, hogy nézzék meg a fórum címét mielõtt okoskodnak !
eredeti módosított
fûtextúrával az ilyen lett
És a három fajta kicsit megkevert
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/11/peseditcom-2010-patch-07.html
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
persze sokkal nehezebb rendesen megcsinálni árnyékot kiszedni vonalazást megcsinálni mindenre figyelni
pl ebben a Konamisban is benne van a kapufa árnyéka de ezt most már nem szedem ki
-ben is látható csak akkor senkise szólt, mostmeg már nehezen javítható
de akkor a psd se jó a csíkokkal