PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roland10
Nemtudom akkor sajnos..nekem teljesen mûködik..

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

báttyó02
már akartam régebben is kérdezni,de mindig elfelejtettem...szóval ezt a felfutás dolgot mint a régebbi részekben is volt,ezt hol a tökömbe lehet állitani? mert dögöljek meg de nem találom ;|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

köszi szépen a választ srácok!
feltettem a legújabb pes edit 0.8-as patchet!
valamit kell frissítenem?
vagy mit kell tennem a feltelepítés után?
mert nekem még mindig a régi keretek vannak...
Roland10
Pes-edit Patch 8.0
Töltsd le,rakd fel és jó lesz minden!

penge96
Grt.Szép gól! 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Egy 6-1es online gyõzelem 4. gólja 😛

Gondoltam jelentkezek a 19:00-kor kezdõdõ tournamentre, 18:59kor még nem lehetett, 19:01kor meg már minden hely elkelt 😄 (150/150)

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

penge96
Nálam is így volt ALAPBÓL. De fel tettem az elsõ nagyobb PES-edit patchet és mindegyik keret a valóságot tükrözte!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Szép jó estét mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy a keretek nálatok se a legfrissebbek?
Gondolok itt pl. Barcába van még Gudjohnsen míg Chygrinskiy még nincs ott...
De még tudnék jónéhány példát felsorolni!
Nálatok ez,hogy van?
Vagy valamit nem telepítettem fel jól?
Elõre is köszönöm a válaszotokat!
Terminátor14
Az elejét meg tudom erõsíteni sajnos, szal pl a kezdõcsapatot mindig be kell állítani újra. Onlineról nincs tapasztalatom.

CSAK a Fradi

Breki33
Ez tényleg így van?

"Engem inkább az idegesít fel rohadtul, hogy nem lehet elmenteni a taktikát, még offline sem, egyszerûen nem jegyzi meg a dolgokat, nem tudom ezt hogy a fenébe cseszték el most. Vagyis, el lehet menteni, de a betöltésnél már nem kapod vissza a dolgokat, egyedül a formációt jegyzi meg, még a kezdõcsapatot is visszarakja az alapra! Így minden online meccs elõtt lehet beállítani a dolgokat, ebbõl következik, hogy a játékosoknak nem lehet megadni már egyenként, hogy most mennyit fussanak fel, mert már baromira nincs idõ rá... Arról nem is beszélve, h online alapból betölteni se lehet a formációkat, taktikát... WTF??????? PES 6-ban már tökéletesen mûködtek ezek a dolgok, ezt így nem tudom megérteni.."

Roland10
Így van...akinek nem teccik csináljon magának..nem hogy örülnének hogy legalább valaki foglalkozik rendesen a játékkal!

Breki33
leaflet About this patch

1. The resolution of turf texture in PES2010 is just the half of which in PES2009, so it may be not so clear in game. I've tried to import turf texture in high resolution but the gameplay was not so smooth with my 8800GT, so I have to drop the scheme.

2. This patch contains 14 stadium turfs. But only in the daytime, because there will not be any carpets in the UEFA games.
Why isn't some stadiums included in this patch: 1. No carpets in real life. 2. No enough space in turf textures.

3. There will NOT be any "dark in replay" or "dark in low quality". The texture quality is the same or even better than KONAMI's.

4. Effects of carpets will be perfect if you choose camera type as broadcasting 2. This camera type is much better in PES2010.

IN GAMES:

download:
http://www.rayfile.com/files/8426f917-cbc9-11de-9fd1-0014221b798a/
or
http://www.filefront.com/14882979/PES2010_dt07_Cam_Carpet_1107.rar
Breki33
akkor átugrod

nem kötelezõ idejárni és kiegészítõket gyártani, de akik kiegészítõket készítenek had beszéljék már az direkt erre létrehozott fórumon a dolgokat anélkül, hogy olyanok akik nem sokat tettek hozzá a fórumhoz beleszólnának

remélem világos ugye, hogy ez a fórum nem a ti szórakoztatásotokért van
ha nem tetszik nyissatok saját fórumot és írjatok oda
de tény hogy te szoktál a legtöbbet segíteni
hát már én is kurvára unom a füveket már bocs
Breki33
hát ilyen hangvétellel ne csodálkozz

igen én tényleg arról vagyok híres, hogyha valaki normális hangvételben kérdez akkor nem próbálok segíteni amennyiben tudok.

És ne te döntsd már el felesleges-e egy 60.000 hozzászólásos topic.
fook
hát amikor segítséget próbáltam kérni akkor szartál bele... és sokan ezt ajánlották normális topik helyett.. úgyhogy : <#wilting>
de ha egy törzsgárda van , akkor felesleges topik , ott van egyéb beszélgetõs progi..

Breki33
én speciel sehova se mentem, hogy ide jöjjön
éppen ellenkezõleg elég jó törzsgárda jött itt össze és sokan nem szeretnénk ha felhigulna ilyenekkel

szval gondolkozz már mielõtt egy kiegészítõs fórumban a kiegészítõkrõl való beszélgetést kritizálod <#falbav><#mf1>
Breki33
de pontosan ez egy kiegészítõs fórum ami pont ezért nyílt

direkt benne is van a nevében

úgyhogy ne okoskodjál már itt
szenvedésrõl meg beszélhetnénk, nem nagyon láttam, hogy hozzátettél vmit a fórumhoz kötözködésen kívül

és igen pont az ilyen embereket nem szeretnénk ha idejönnének mint te

fook
ja jó.. de akkor ha valaki nyit egy pes topikot akkor ti miért mentek egybõl oda hogy hé ide gyertek .. ?!

fook
és kiket érdekel hogy te szenvedsz a fûvel ? ha jól tudom ez nem modding fórum ... a játékról nem lehet beszélni mert nincs kivel ..meg alapból ez a teljes elszigeteltség a fórumon , ilyen indokkal hogy..: akit érdekli az úgyis megtalálja a fórumot.." hát nem.. amit te mûvelsz az bõven befér msnbe is akár.. dehát további jó "füvezést"

Breki33
bírom az ilyen okostónikat

nem készítenek semmit a játékhoz nem segítenek senkinek a fórumban de bejönnek okoskodni

Egyébként a Konami Stadion update egy nap alatt közel 500 embert érdekelt
csak a moddingway.com-on

Szóval az ilyen p@csfejeknek üzenném, hogy nézzék meg a fórum címét mielõtt okoskodnak !
Breki33
és kit érdekli te mit nyögsz be?
fook
kit érdekli hogy milyen a gyep ? kicsit unalmas már 625 oldal fûelemzést , meg fûpróbálgatást olvasgatni...

Breki33
érdemes összehasonlítani ezzel !

A BUMP a különbség !
Breki33
végre olaszban is jó a gyep

Breki33
a logókat ki lehetne cserélni sport1-esre és tök jó sport tv-s lenne
Breki33
Ezis jó scoreboard

Breki33
Ezt a hangot meg lehet csinálni vagy csak alárakták a youtobe-n?

Breki33
csak kicsit belekeveredtem mert ez a fine amit beraktam a rainy-hez mert készítettem egy újat is a fine-ba

eredeti módosított
fûtextúrával az ilyen lett

És a három fajta kicsit megkevert
Breki33
ilyen lett, kicsit élesebb mint a többi, de nem annyira feltûnõ

Van már olyan patch ami kicseréli a csapatok nevét mezét címerét eredetire (minden ligában)?

Megelõztek 😛

PESEdit.com 2010 Patch 0.8ast...ami innen szedhetõ (de asszem már belinkelték ide)

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/11/peseditcom-2010-patch-07.html

penge96
most akartam belinkelni 😛

melyik patchet kell feltenni, hogy a DVSC benne legyen???

Breki33
és meddig még?
HoReSz1975
melyik patch után <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

patch után benne...

Breki33
mármint miben?
Krisz018
Most vettem észre hogy a Debrecen is benne van <#wow1>

Breki33
hát ez az azt könnyû kijavítani

persze sokkal nehezebb rendesen megcsinálni árnyékot kiszedni vonalazást megcsinálni mindenre figyelni

pl ebben a Konamisban is benne van a kapufa árnyéka de ezt most már nem szedem ki
De õ az alap gyepeket javítgatja nem?

Szerintem nem megoldható csak ha mindenkinek olyan lesz de lehet még úgy se!

Breki33
vajon ebbõl megérti Onur 551 hogy mi bajom a csíkozásával?

Breki33
na azért sikerült megoldanom, köszi, hogy szóltál :-)
Breki33
ah igen és ez

-ben is látható csak akkor senkise szólt, mostmeg már nehezen javítható

de akkor a psd se jó a csíkokkal
Roland10
<#papakacsint>

Terminátor14
Te nem érted. Ilyen hozzászólásokra egyszerûen nincs szükség.

CSAK a Fradi