PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már másodjára kezdek új ml-t és amikor tölteném be(elõször,szóval megcsinálom,kilépek és próbálom újra betölteni) akkor Runtime Errort kapok
elõször azthittem a mentéssel van a baj de aztán újracsináltam és megint szar
az za érdekes ha viszont kupát kezdek akkor azt be tudom tölteni
5let?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Csináljak hozzá pontos csíkozódást?😛
Bár ahogy elnézem ez sem rossz!
Majd írhatnál infót arról hogy hány függõleges illetve vízszintes csíknak kell lennie a 16-oson belül és akkor már van kiindulási alapom hogy megcsináljam arányosan az egész pályát!
Megoldódott 60 Hz<#buck>#buck>
A game azóta mióta feltettem a PESedit 1.01 patch et lassul.
Mintha szaggatna és mintha belassult volna a játékmenet is.
Patch akadhat össze egymással?
(Eddig tökéletesen futott a játék)
köszi
na majd akkor próbálkozok😄
és e 2 dolog között én csak azt vettem észre hogy az elõbbinél lehet igazolni, az utóbbinál meg nem...
egyébként énis dühögtem ezen hogy ilyen nehéz igazolni, egy full sikeres csapattal se tudok szinte 1 sztárt se igazolni, eddig aki eljött egyedül sztár az Ribéry volt, se Villa, se David Silva, se Torres, se Benzema, se Agüero se senki nem akar eljönni... így aztán nemtudok 1 minõségi csatárt se igazolni...
CSAK a Fradi
a múltkor intha láttam ovlna de most nemlátom a ml-ben😄
Általános 7. osztály, fizika 😊
CSAK a Fradi
amikor master ligue-t kezdek akkor ott van iylen lehetõség
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Firerock kérdeztem b+
2010ben amúgy is hol a f@szban lehet ilyet állítani mlben?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Ez milyen stadion + gyep ? Milyen kiegészítõk vannak még fenn neked hogy ilyen szép ?
köszi
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

de lehet ezért mert a világost az árnyék fölé is raktam, de úgy hogy ne látszódjon annak
A csíkok szélét hogy illetve milyen progival sikerült elsimítanod?
ugye nem kell rá semmi árnyék viszont afternoon-os árnyék szétterül az egész gyepen nagyon nehéz úgy rárakni, hogy szép legyen de most sikerült
lásd #64708 ami igazán frankó lett
próbáltam egy eredeti unnamed_60-ost is az sem lett jó
de nekem ígyis jó mert tökmindegy ha van egy jó bin mûködik
ez most nagyon jól jött mert nappali változat is kész
de az afternoon-al szenvedtem istennek se akart tetszeni készítettem is képeket róla
nemértem miért szarjátok el a fejem😞
Megpróbálom akkor én is ezt az új verziót hátha jobb mint a régi!
ez a javított 0.5-ös
érdekes találtam egy bin-t amivel mûködik és szépen beis rakta
http://uploaded.to/file/ixrv6x
De nálam bin megnyitásakor ezt írja ki

az Xbox 360 Premium 60 GB (HDMI) (Jasper alaplappal) meg 57ezer !
jól lement az áruk
gondolkodtam, hogy a mostani pc helyett egy nettop+egy konzol, árban 130-140ezer lenne mindennel együtt és garantáltan évekig elég lenne, nem kellene 2 évente fejlesztgetni
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]