PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az új kitservert raktam fel és annak megfelelõ mappájába csak mindig bemásolom.
De ezt elég részletesen leírtam akkor.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Amugy érdemes letölteni hozzá az extrát is a CHANTS PACK-ot.
CHANTS PACK by GEOM
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
amúgy sztem a Canal+ scoreboard a legjobb, legalábbis nekem az tetszik a legjobban. 😊
És ne oltsál le hogy láma vok visszaolvasni meg ilyenek...<#buck>#buck>
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
[/img]
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
mi 4 en is szoktunk nyomni.....1 bill és 3 joy 😄
GGMU
a gyerekkel szeretnék játszani
csak két kontrollert kér
A dt04.img mappában a team names.bin (unnamed_11) volt a ludas!
A hivatalos javítások fent vannak és pluszban az SMPatch 3.7 (grafikai cuccot egy párat cseréltem)
Egyedül a BaL módban van gáz mert máshol simán mûködik minden.Mármint ugyan az a két csapat, ugyan az a pálya meg minden.
azt, hogy milyen patch van fent találjuk ki?
hivatalos patcheket se írtad fent vannak-e
Az lenne az én problémám, hogy BaL módban a második szezonnál tartok és amikor az elsõ meccsemet játszanám a válogatottal az EB selejtezõben a játék kilép mielõtt a játékosok a pályára vonulnának.
Eddig semmi probléma nem volt a játékkal.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával és tudna segíteni azt elõre is megköszönném!<#worship>#worship>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
jópárszor leírtam már
de tessék
http://downloads.moddingway.com/index.php?category=26
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit