PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lacinkacinka89
Feltelepitettem a pes 10-et! Utána, ahogy az SM patch telepitési utmutatója is irja. Feltettem elõször az 1.01-es , majd az 1.02-es patch-et. Ezután a játékon belül letöltöttem a frissitést a DOWNLOAD menüre kattintva.Ezután az SM patch-ben található option file-t átmásoltam a Dokumentumok/Konami/save mappába, ahogy irja. Ezután átmásoltam a Kitservert és feltelepitettem. Ennek ellenére amit leirtam a
#65482-es hozzászólásomban, az a hiba áll fent. Pl: A juvéba 2-szer van benne De Ceglie stb.. Ezt már leirtam. Remélem elég világosan és részletesen leirtam, hogy mi a probléma és, hogy mit hogyan telepitettem fel. Bizom benne, hogy ezek után tud vki segiteni!!

Buddy
(pl. exhibitionen tudnak ízekre pofozni, ennek az érzésnek a sugarát nem éreztem még ML-ben)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Ja, ami nekem lenne a kérdésem, lehet hülyén hangzik, de van különbség az exhibition és a ML játékmenet között?

Mintha a ML könnyebb lenne

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Ha érdekel az az unnamed, amivel én játszom, csak írd meg, bárki, elküldöm szívesen - föltöltésekhez teljesen hülye vagyok, emailben vagy skype-féle cuccokon még megy 😊

Buddy
Szia

Amint elmentetted a legelején a ML-godat nem szabad baj legyen, mert ugyanazzal a "csomaggal" nyomod végig mind az 1583 évadodat (vagy amennyit akarsz 😊 ) a játékban.

A méretbeli probléma a ML "elkészítésére", elindítására vonatkozik.
Ezt egyébként a League Editorral tudod macerálni, de az évközbeni problémádra szerintem nem megoldás...igazából most, pár meccs múlva jutok el egy évadzáróra, ott majd meg tudom mondani, mit csinál, vagy mit nem... Megírom.

Én azért néztem át és rendezgettem el kényelmesre, mert a töknek van kedve váltogatni a játékmódok közt, másrészt ha váltasz (PESedit patch ugye, bat-okkal):

-Nem csinál mást, mint az eredeti "kialakítást" tölti be neked, ergo sok új csapatot nem is fogsz játszani, játszani látni, játszatni
-Legendnél meg ugye átrakja a másodosztályt vhova máshova, hogy ne akadjon össze a Spanyol bajnoksággal és ne ott folytassa a csapatfölsorolást.

És tekintettel, hogy én rohadt lusta fajta vagyok, legalább egyben van minden. Amit beáldoztam, az nálam 4-5 újonnan kreált délamerikai klubcsapat.

FIFA World Cup 2010 scoreboard:

Originally Posted by ninuzzu View Post
Scoreboard is almost done,I'm fixing the menues now,ASAP.
Soon we will have the possibility to use teamnames only in scoreboard.
You have to wait..

<#taps>

Breki33
bat-ot szerintem a kezdetektõl kell futtatni, bár ez nem biztos de a leírásában pontosan le van írva érdemes átböngészni
Breki33
fogjátok már fel ha nem írjátok le pontosan hivatalos patchek közül mi van fent és milyen sorrendben hogy történt pontosan a telepítés milyen rendszeren stb nem igazán lehet segíteni

ezt mostanában kb 10* leírtam mert senkise képes normálisan leírni
ezentúl csak azoknak fogok személyszerint válaszolni aki pontosan leírja ezeket ne neünk keljem már kitalálgatni

nektek fontos !
lacinkacinka89
Sziasztok! Olyan problémám van szintén az SM patch-el, hogy feltettem ezt az uj 3.9-est, de a roster az vhogy nagyon nem stimmel. Vannak csapatok amikre c01-et meg ilyeneket ir. Meg pl a Milannal nincs benne a csapatba Storari, a juvénál pl De Ceglie 2-szer van benne a csapatba meg ilyesmi. Mindent a leirás szerint csináltam. Mi lehet a probléma? Mikor elõször feltettem az sm patch-et akkor jó volt. Akkor a 3.8-ast tettem fel és akkor jo volt, annyi baja volt, hogy a genoával mikor játszani akartam akkor mindig kilépett.

matula77
Pesedit 0.7-volt fent.Próbáltam bat-al, de nem lép tovább.
Megpróbáltam SM patch-el, ugyanaz.Most keresek újabb Pesedit patch-et és megpróbálom azzal.

Breki33
dehogynincs csak hogy milyen patchnál azt megint találjuk ki

peseditesnél a megfelelõ bat-ot kellk futtatni elõtte ahogy ez az idézett hozzászólás környékén is le van írva
Breki33
Szerintem te leszedted a legújabb hivatalos patchet amihez még nincs mûködõ kitserver és patch szerintem
Hát nemtuom nekem mindig beadja hogy nyertem...nekem is kb olyan átlaggal mint neked nem...Igaz én spanyol bajnoksággal viszem a ML-t.

matula77
Visszaolvasva úgy látom hogy már többen küzdöttek a problémámmal:"Master League szezonváltásnál megakad a háttér és nem tölti be a következõ évadot" Megoldást nem találtam rá, viszont Buddy a 65334-es hozzászólásában azt írja:"A probléma abból adódik, hogy vhogy a játék nem képes X-nél több csapatot egyszerre kezelni a Master League-ben."valamint azt hogy:"a csapatok unnamed11 (vagy 12)-be történõ dobálásával meg lehet oldani".Hogy tudom a csapatokat unnamed11-12-be rendezgetni?
Elõre is köszi!

Hali!
Eddig SM patchet használtam és jól mûködött kivéve néhány kifagyást a kupákban.A helyzet az hogy újra telepítettem a játékot, mindent úgy csináltam ahogy elõzõleg de most nem mûködik jól, nem jók a csapatnevek stb.
Annyi változást vettem észre, mikor töltöm a hivatalos kiegészítõt a download menüpontban, letöltés után néhány új csukát meg labdát is kaptam most.
Esetleg tudtok valamit segíteni?
Elõre is köszi a Választ(okat)!

gabe paul logan
Mert Õ van a borítón.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

matula77
Szevasztok! PesEdit patch-van fent, és Master League szezonváltásnál megakad a háttér és nem tölti be a következõ évadot. Mi lehet a gond?

jézusom de szar ez az év játékos választása is PES-ben...
BAL-ban megnyertem a Chelsea az FA kupát, a PL-t, a BL-t, ebbõl 2nél gólkirály voltam, 2nél én adtam a legtöbb gólpasszt, Most useable player is voltam, a szezon csapatába is benne voltam, 54 meccsen 55! gólt lõttem és 21 gólpasszt adtam, 7.47es összértékeléssel zártam a szezont, erre ki lett a world footballer of the year? Torres... csak tudnám mér, a pool nem nyert semmit, a spanyolokkal is csak 3. lett az EB-n, és biztos nem lõtt annyi gólt mint én...

Breki33
az eleje igaz
Hát igen MadbaLL sokszor ír érdekes dolgokat, de aztán hogy ennek mennyi valóságalapja van...azt nem tudni!

köszi megpróbálom...

Breki33
Originally Posted by juza09
did you install konami patch 1.01,1.02,1.03 properly? what you downloaded is only the dlc that updates boots and graphic stuff.

http://uploaded.to/file/2l8zo5 patch 1.01

http://uploading.com/files/45mae866/...0Patch102.zip/ patch 1.02

http://hotfile.com/dl/21421680/0a5f2...ch103.zip.html patch 1.03

as far as i know, you don't need 1.01 and 1.02 anymore. 1.03 patch has both of them inside. so you only need to install 1.03 patch
Sztem meg kell, de én is csak olvastam!😊
Különben elvileg az a helyes és tiszta megoldás ha minden hivatalos patch sorrendben fel van telepítve! Tavaly is addig nem jelent meg a System Settings-ben az új Download menüpont amíg az 1.1-es és az 1.2-es patch fel nem volt telepítve, szóval jobb ha mind sorrendben fent van! Bár elvileg meg csak az exe-t cseréli le az újabb hivatalos patch, és akkor nem kellene felrakni az elõtte lévõket mert úgyis le lesznek cserélve, de úgy tûnik az mégsem teljesen igaz hogy csak exe-t cserél!

Breki33
sztem nem kell, de ezt csak olvastam
Breki33
nálam jobb felsõ elöl
Breki33
pl a hivatalos patchek nincsenek fent vagy ellenkezõleg pl a legújabb van fent

ilyen kevés infóból nem lehet kitalálni
Forza Italia
srácok mért van az h nálam a kitserverbe berakott cuccok mûködnek viszont átviszem haverhoz szûz pesbe berakom a kitservert install és nála semmit se rak be????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a gamepad-del mivel kell sprintelni?<#szomoru1>

A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.

srácok az 1.3 patch telepítéséhez kell elõbbi verzió? mert a honlap azt írta nem, de a patch readme-ben meg azt hogy kell.

tobias88
még nincs vitality
Golyo69
1.03 vitality crack engem is érdekelne 😄

GGMU

Ez engem is érdekelne 😄
Bulykin
thx<#alien>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Azt alsó linken van valami link ahonnan le lehet tölteni? Mert én nem találtam..

A rapidshare-s linkrõl meg magát a hivatalos patch-et lehet letölteni nem a crack-et.

Ez nagyon jó hír!<#eljen>

Már szeretném kipróbálni de sehol nem találok cr*ck-et az 1.3-as verzióhoz, please ha valakinek van hozzá az küldje el nekem privátba!

igen nagyon is észrevehetõen megváltozott a gameplay , persze jó irányba nagyot üt szerintem
Nyamm<#finom>, elfogadnám...<#eljen>

Megan Fox Menu by Paulotjs modified by becks90

http://www.pes-patch.com/2009/12/megan-fox-menu-by-paulotjs-modified-by-becks90.html

Breki33
játékban kipróbáltam, de relinkelgetni nem akarok

most inkább Rallyzok P
Bocsi elírtam, természetesen Breki-t akartam írni!<#vigyor5>

Roland10
értem..

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Berki te már próbáltad? Ha nem akkor légyszi nézd meg, mert szerintem más úgyse fogja...😊

Breki33
banner relinkelés P

de egyenlõre csak bizonyos beállításoknál nem fagy le viszont játékban marha jól néz ki

korábban raktam be róla képet
Ezzel tudjuk a csapatok szurkolói transzparenseit hozzácsatolni a csapatokhoz.😊

Roland10
Mi az a banner relink?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Viccet félretéve valaki már próbált PRO-EVO Editing Studio 2010 v2.2.0.0-ban a banner relink-et?
http://downloads.moddingway.com/file/1624.html

Mert nem nagyon értem hogy hogyan mûködik...tavaly egyszerûbb volt!<#fejvakaras>

Készülõben van!😊

Esetleg valaki nem tud arab negyedosztályú(?!) bajnokság patch-rõl? Most erre fáj a fogam...<#vigyor><#nevetes1><#papakacsint>

Bulykin
<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Firerock
te tiszta hülye vagy ezzel a japánnal
😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bulykin
érdeklõdnék, japán bajnokság peccs van e?<#bohoc>