PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#65482-es hozzászólásomban, az a hiba áll fent. Pl: A juvéba 2-szer van benne De Ceglie stb.. Ezt már leirtam. Remélem elég világosan és részletesen leirtam, hogy mi a probléma és, hogy mit hogyan telepitettem fel. Bizom benne, hogy ezek után tud vki segiteni!!
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Mintha a ML könnyebb lenne
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Amint elmentetted a legelején a ML-godat nem szabad baj legyen, mert ugyanazzal a "csomaggal" nyomod végig mind az 1583 évadodat (vagy amennyit akarsz 😊 ) a játékban.
A méretbeli probléma a ML "elkészítésére", elindítására vonatkozik.
Ezt egyébként a League Editorral tudod macerálni, de az évközbeni problémádra szerintem nem megoldás...igazából most, pár meccs múlva jutok el egy évadzáróra, ott majd meg tudom mondani, mit csinál, vagy mit nem... Megírom.
Én azért néztem át és rendezgettem el kényelmesre, mert a töknek van kedve váltogatni a játékmódok közt, másrészt ha váltasz (PESedit patch ugye, bat-okkal):
-Nem csinál mást, mint az eredeti "kialakítást" tölti be neked, ergo sok új csapatot nem is fogsz játszani, játszani látni, játszatni
-Legendnél meg ugye átrakja a másodosztályt vhova máshova, hogy ne akadjon össze a Spanyol bajnoksággal és ne ott folytassa a csapatfölsorolást.
És tekintettel, hogy én rohadt lusta fajta vagyok, legalább egyben van minden. Amit beáldoztam, az nálam 4-5 újonnan kreált délamerikai klubcsapat.
Originally Posted by ninuzzu View Post
Scoreboard is almost done,I'm fixing the menues now,ASAP.
Soon we will have the possibility to use teamnames only in scoreboard.
You have to wait..
<#taps>#taps>
ezt mostanában kb 10* leírtam mert senkise képes normálisan leírni
ezentúl csak azoknak fogok személyszerint válaszolni aki pontosan leírja ezeket ne neünk keljem már kitalálgatni
nektek fontos !
Megpróbáltam SM patch-el, ugyanaz.Most keresek újabb Pesedit patch-et és megpróbálom azzal.
peseditesnél a megfelelõ bat-ot kellk futtatni elõtte ahogy ez az idézett hozzászólás környékén is le van írva
Elõre is köszi!
Eddig SM patchet használtam és jól mûködött kivéve néhány kifagyást a kupákban.A helyzet az hogy újra telepítettem a játékot, mindent úgy csináltam ahogy elõzõleg de most nem mûködik jól, nem jók a csapatnevek stb.
Annyi változást vettem észre, mikor töltöm a hivatalos kiegészítõt a download menüpontban, letöltés után néhány új csukát meg labdát is kaptam most.
Esetleg tudtok valamit segíteni?
Elõre is köszi a Választ(okat)!
BAL-ban megnyertem a Chelsea az FA kupát, a PL-t, a BL-t, ebbõl 2nél gólkirály voltam, 2nél én adtam a legtöbb gólpasszt, Most useable player is voltam, a szezon csapatába is benne voltam, 54 meccsen 55! gólt lõttem és 21 gólpasszt adtam, 7.47es összértékeléssel zártam a szezont, erre ki lett a world footballer of the year? Torres... csak tudnám mér, a pool nem nyert semmit, a spanyolokkal is csak 3. lett az EB-n, és biztos nem lõtt annyi gólt mint én...
did you install konami patch 1.01,1.02,1.03 properly? what you downloaded is only the dlc that updates boots and graphic stuff.
http://uploaded.to/file/2l8zo5 patch 1.01
http://uploading.com/files/45mae866/...0Patch102.zip/ patch 1.02
http://hotfile.com/dl/21421680/0a5f2...ch103.zip.html patch 1.03
as far as i know, you don't need 1.01 and 1.02 anymore. 1.03 patch has both of them inside. so you only need to install 1.03 patch
Különben elvileg az a helyes és tiszta megoldás ha minden hivatalos patch sorrendben fel van telepítve! Tavaly is addig nem jelent meg a System Settings-ben az új Download menüpont amíg az 1.1-es és az 1.2-es patch fel nem volt telepítve, szóval jobb ha mind sorrendben fent van! Bár elvileg meg csak az exe-t cseréli le az újabb hivatalos patch, és akkor nem kellene felrakni az elõtte lévõket mert úgyis le lesznek cserélve, de úgy tûnik az mégsem teljesen igaz hogy csak exe-t cserél!
ilyen kevés infóból nem lehet kitalálni
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A rapidshare-s linkrõl meg magát a hivatalos patch-et lehet letölteni nem a crack-et.
Már szeretném kipróbálni de sehol nem találok cr*ck-et az 1.3-as verzióhoz, please ha valakinek van hozzá az küldje el nekem privátba!
Megan Fox Menu by Paulotjs modified by becks90
http://www.pes-patch.com/2009/12/megan-fox-menu-by-paulotjs-modified-by-becks90.html
de egyenlõre csak bizonyos beállításoknál nem fagy le viszont játékban marha jól néz ki
korábban raktam be róla képet
http://downloads.moddingway.com/file/1624.html
Mert nem nagyon értem hogy hogyan mûködik...tavaly egyszerûbb volt!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Esetleg valaki nem tud arab negyedosztályú(?!) bajnokság patch-rõl? Most erre fáj a fogam...<#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"