PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kellemes VB naptár a Marca ajánlásával:
http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html
http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html
Video Intro SM PATCH 2010
How to Install : put the file in the "IMG" folder of the game (not in the kitserver)
http://www.multiupload.com/L8J7WR8GX4
How to Install : put the file in the "IMG" folder of the game (not in the kitserver)
http://www.multiupload.com/L8J7WR8GX4
a privire telepítése tök egyszerû simán egy setupot kellett futtatni és teljesen jóé mûködik szinte elronthatatlan
23 stadion van benne az eredeti VB helyszinek is + ilyenek
De ezt miért kellett belerakni izlésficamos csóka csinálta..........<#levele>#levele><#falbav>#falbav>

De ezt miért kellett belerakni izlésficamos csóka csinálta..........<#levele>#levele><#falbav>#falbav>

Na kipróbáltam tényleg nagyon jó ez a patch lehet játszani a VB-t eredeti csooportok alapján
Innen
http://hotfile.com/dl/24756442/6b465e2/Eder_PES2010.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/24756444/86139e2/Eder_PES2010.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/24756442/6b465e2/Eder_PES2010.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/24756444/86139e2/Eder_PES2010.part2.rar.html
VB tippjáték, nyeremények Balaton Sound jegyek! http://tippjatek.focispan.hu
How to install Update to Konami 1.03 First you need to update PES 2010 Open the game, GO TO DOWNLOAD AND SELECT UPDATE for the internal download (needed for the patch). Now you can install the SMPATCH : Run the setup file to install. You can start the patch clicking on the desktop icon or running the SMPatch 2010.exe in the Pes 2010 folder - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - SMPATCH Selector 2010 You can start the selector clicking on the desktop icon or running the SMPatch_selector.bat file in the PES2010 folder Selector Tutorial Open SMPatch_selector then : - To change division two from Serie B to Championship or Liga Adelante type 1, 2 or 3 and press enter. Then select your the team you would like to choose in Master League(necessary to avoid duplicates) typing the team letter and pressing enter. - To select the scoreboard type 4 and press enter Now choose your favourite Scoreboard : 1. Scoreboard Sky HD PS3 4:3 2. Scoreboard Sky HD PS3 16:9 3. Scoreboard Sky HD X360 4:3 4. Scoreboard Sky HD X360 16:9 5. Scoreboard FIFA WC PS3 4:3 6. Scoreboard FIFA WC PS3 16:9 (Default) 7. Scoreboard FIFA WC X360 4:3 8. Scoreboard FIFA WC X360 16:9 a. Text Version b. Logo Version c. Scoreboard OFF x. EXIT Choose from 1 to 8 to select the Scoreboard. To use text version of the Scoreboard press A To use logos version of the Scoreboard press B B To remove the scoreboard press C EXTRA DOWNLOADS DOWNLOAD Video Intro SM PATCH 2010 : here. How to Install : put the file in the "IMG" folder of the game (not in the kitserver) DOWNLOAD CHANTS PACK: here. How to Install : Copy the bin files in the dt01.img folder of the Kitserver - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - FAQS Q: I want to play the World Cup without manually setting the group. How can i do? A: Go to Cup and load the savegame of the team you want Q: I can't install kitserver because i miss a dll file. How can i do? A: Download and install: Dll Kitserver Q: I have windows vista or windows 7 and the selector doesn't work, why? A: Try to run the selector as administrator.If it doesn't work try to select all the privilege on the file properties Q: How can i create new players? A: Go to Edit Player/Extra/My Team. You'll find a team with 32 free slot to register new players Q: I can't find championship or liga Adelante teams. Where they are? A: You need to use the selector. Open it, type 2 or 3 and press enter. Choose a team (the team you would like to choose in Master League) typing the team letter and pressing enter. Now you have you selected division 2. You can find the teams on the bottom of others league. Q: Whenever i start a master league with championship or liga adelante i find reggina e crotone. How can i change those team? A: Before start master, you can edit the league. Switch the 2 italian teams with the 2 remaining Championship teams (Reading and Shieffield Wednesday) or Liga Adelante teams (Castellon and Real Murcia) Q: Whenever i start a master league playing with a serie B or championship team, that team is duplicated in the league, why? A: You need to use the selector. Open it, type 1 or 2 choosing your league and press enter. Now choose the team you would like to play the Master League with, typing the team letter and pressing enter. Now you can play without duplicates. D: How can i delete the music after a goal? R: On dt01.img delete file from 50 to 89 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CREDITS Soulmirror (Patch and OF - staff SM PATCH) 1907bergamo1907 (Kit and Logos - staff SM PATCH) Geom (Graphics and Sounds Pack - staff SM PATCH) Juce e Robbie(Kitserver) Stelios (League and Team Manager) Armando-Rulla and Roland Deschain di Gilead (OF updates and faces) Azzurro_4_Ever, Triestino86, The JokerKing, Steve87 (for rosters check) Maiers (League HD Logos and some kits GDB) Armando_Rulla e Diablos (New style HD team logos) Inside181 (World Cup Stadiums) Dunksuriya (Menu World Cup) Francermejo (GDB v2.5) Tommsen (Chants) Kaynn (Selector basis) Ninuzzu (scoreboard SKY and FIFA) N4z (some face relink) Poloplo (Gloves) EPT_LV_PV (Adboards) DiNo (sleeves) Brian_jc (kit training nike) H0warang and the Editer (Sky music) Tottimas (Master League Sponsors) Diego Martiniello (New Sound Effects)
SM PATCH 2010 World Cup Edition by Soulmirror :
+ Complete rosters for Italian Serie A, Serie B, Liga, Liga Adelante, Premier League, Championship, Ligue 1, Bundesliga and Eredivisie teams..
+ Complete rosters for all other european teams
+ Missing Champion’s League Teams added (Debreceni, Apoel, Maccabi Haifa)
+ Missing Europa League added (Austria Wien, Levski Sofia, Partizan, Hapoel Tel Aviv, CSKA Sofia, Rapid Wien ,Timisoara, Bate, Nacional, Red Bull Salzburg, Sturm Graz, Ventspilss, Sheriff Tiraspol)
+ Missing FIFA World Cup 2010 Teams added (New Zealand, Algeria)
+ Added new nationals for EURO 2012 (Albania, Andorra, Armenia, Faroe Island, Liechenstein, Luxembourg, San Marino)
+ Added a lot of new sudamerican teams (Flamengo, Independiente, San Lorenzo, Cruzeiro, Palmeiras, Sao Paulo, Gremio, Corinthians)
+ Added Special Extra Teams
+ Complete database with 8000 players (maximum supported)
+ 340 Teams total
+ Preset savegames to play with real FIFA World Cup 2010 groups NEW
+ All official rosters, kits and team numbers for FIFA World Cup 2010 NEW
+ All transfers up to 03 June NEW
+ All formations updated up to 03 June NEW
+ All teams have at least 22 players
+ All fake renamed and duplicate removed
+ Hidden players renamed and unlocked
+ Updated a lot of player stats up to 03 June NEW
+ Added more than 400 new faces
+ Added some future stars
+ All Teams HD Logos
+ All Teams original kits and sleeves with a lot of 3° e 4° Kits NEW
+ Geom Graphic & Sound Pack 5 (new balls, boots, gloves, adboards, scoreboards, stadiums, sponsors, menu, ecc.) NEW
+ New stadiums for FIFA World Cup 2010 NEW
+ New Selector 2010 NEW
+ Complete GDB kits folder updated to 03 June NEW
+ Scoreboards FIFA WC and SKY HD NEW
+ Installation with Setup file
+ Separated option file and kitserver (you can install multiple patchs)
+ Works with KONAMI Pes 1.03 official patch and 1.06 internal DLC update.
http://www.multiupload.com/2UKLBG4I0H
+ Complete rosters for Italian Serie A, Serie B, Liga, Liga Adelante, Premier League, Championship, Ligue 1, Bundesliga and Eredivisie teams..
+ Complete rosters for all other european teams
+ Missing Champion’s League Teams added (Debreceni, Apoel, Maccabi Haifa)
+ Missing Europa League added (Austria Wien, Levski Sofia, Partizan, Hapoel Tel Aviv, CSKA Sofia, Rapid Wien ,Timisoara, Bate, Nacional, Red Bull Salzburg, Sturm Graz, Ventspilss, Sheriff Tiraspol)
+ Missing FIFA World Cup 2010 Teams added (New Zealand, Algeria)
+ Added new nationals for EURO 2012 (Albania, Andorra, Armenia, Faroe Island, Liechenstein, Luxembourg, San Marino)
+ Added a lot of new sudamerican teams (Flamengo, Independiente, San Lorenzo, Cruzeiro, Palmeiras, Sao Paulo, Gremio, Corinthians)
+ Added Special Extra Teams
+ Complete database with 8000 players (maximum supported)
+ 340 Teams total
+ Preset savegames to play with real FIFA World Cup 2010 groups NEW
+ All official rosters, kits and team numbers for FIFA World Cup 2010 NEW
+ All transfers up to 03 June NEW
+ All formations updated up to 03 June NEW
+ All teams have at least 22 players
+ All fake renamed and duplicate removed
+ Hidden players renamed and unlocked
+ Updated a lot of player stats up to 03 June NEW
+ Added more than 400 new faces
+ Added some future stars
+ All Teams HD Logos
+ All Teams original kits and sleeves with a lot of 3° e 4° Kits NEW
+ Geom Graphic & Sound Pack 5 (new balls, boots, gloves, adboards, scoreboards, stadiums, sponsors, menu, ecc.) NEW
+ New stadiums for FIFA World Cup 2010 NEW
+ New Selector 2010 NEW
+ Complete GDB kits folder updated to 03 June NEW
+ Scoreboards FIFA WC and SKY HD NEW
+ Installation with Setup file
+ Separated option file and kitserver (you can install multiple patchs)
+ Works with KONAMI Pes 1.03 official patch and 1.06 internal DLC update.
http://www.multiupload.com/2UKLBG4I0H
Mindenki utálja az új vb-labdát
Kiborultak a csapatok, élesen bírálják a Jabulanit. Az adidas nem érti, a tesztelések alatt nem kaptak negatív visszajelzéseket.
A kapusok egyöntetû véleménye szerint a labda borzalmas, alkalmatlan a játékra, bizarr dolgokat mûvel a levegõben. Nem szokatlan, hogy a hivatalos vb-labdát kritizálják a játékosok, de ilyen súlyú bírálatokat még egyik sem kapott; Buffon szégyenletesnek nevezte, Julio Cesar pedig a bevásárlóközpontokban kapható ócskaságokhoz hasonlította a Jabulanit.
http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/mindenki_utalja_az_uj_vb-labdat/
Kiborultak a csapatok, élesen bírálják a Jabulanit. Az adidas nem érti, a tesztelések alatt nem kaptak negatív visszajelzéseket.
A kapusok egyöntetû véleménye szerint a labda borzalmas, alkalmatlan a játékra, bizarr dolgokat mûvel a levegõben. Nem szokatlan, hogy a hivatalos vb-labdát kritizálják a játékosok, de ilyen súlyú bírálatokat még egyik sem kapott; Buffon szégyenletesnek nevezte, Julio Cesar pedig a bevásárlóközpontokban kapható ócskaságokhoz hasonlította a Jabulanit.
http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/mindenki_utalja_az_uj_vb-labdat/
Nem nyilatkozat hanem közvetítés közben nyomta és eléggé igaza is volt.
De láttam szegény Nyíl is ki volt akadva.
Szarból nem lehet várat építeni, fõleg nem egy kumannak
Teljesen igaza van a nso-n írónak
"Mit várunk ebben az egyre büdösebb, gusztustalanabb, álló, pangó lábvízben?"
Bárkinek bármilyen ismerõse focizik vmilyen szinten annak tudnia kell mik folynak itthon magyar labdarúgás címén.
Aki szerint ezek után is jó a magyar foci komolyan mondom nem normális vagy mazohista.
23 év alatt 19 szöv. kap. és mindig velük van a baj........
De láttam szegény Nyíl is ki volt akadva.
Szarból nem lehet várat építeni, fõleg nem egy kumannak
Teljesen igaza van a nso-n írónak
"Mit várunk ebben az egyre büdösebb, gusztustalanabb, álló, pangó lábvízben?"
Bárkinek bármilyen ismerõse focizik vmilyen szinten annak tudnia kell mik folynak itthon magyar labdarúgás címén.
Aki szerint ezek után is jó a magyar foci komolyan mondom nem normális vagy mazohista.
23 év alatt 19 szöv. kap. és mindig velük van a baj........
Sajnos nem láttam a nyilatkozatot!<#rinya>#rinya>
Továbbra is a Sport1-et néztem.
Nyil&Puhl sem kímélte õket de csak olyan konszolidáltan.
Továbbra is a Sport1-et néztem.
Nyil&Puhl sem kímélte õket de csak olyan konszolidáltan.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
De nincs nála tapasztaltabb védõnk...melléje még egy Debrecenit kipróbálnék.
Én mondjuk azt sem értem miért nem Gulácsi védett valamelyik félidõben legalább. Király és Fülöp, ismerjük õket...mindkettõ bakizik rendesen, ez is kiderült. 3-1, 2 védekezõ játékos is bejön....nem is keresem a logikát.
Én mondjuk azt sem értem miért nem Gulácsi védett valamelyik félidõben legalább. Király és Fülöp, ismerjük õket...mindkettõ bakizik rendesen, ez is kiderült. 3-1, 2 védekezõ játékos is bejön....nem is keresem a logikát.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Nem tudom, számomra juhász tünt az egyik leggyengébbnek
Gera, Dzsudzsák, Juhász...melléjek beépíteni Komant, Némethet, Gulácsit és szerintem még lehetne 2 u21-ben parádézó játékost. És csatlakozhatnának a jobb formában lévõ magyar játékosok is.
Érdemes a Duna tv-n nézni ott ifj. Kénzy megmondja rendesen a frankót nem kiméli õket és igaza is van sajnos.
Ha ezután Kuman marad .............
Málta jobb eredményt érne el.
Ha ezután Kuman marad .............
Málta jobb eredményt érne el.
nekem még mindig nem tetszik ez a foci...Torghelle még most küzdött is az elsõ félidõben de nem sokat ért
Ilyen Szélesi, Vanczák meg Fülöp féle senkik nem oda valók :( A németek ellen is így jártunk volna, ha nem Király véd. (persze azért õ is potyázott egyet)
Bár az a vicc, hogy csatárunk sincs...
Bár az a vicc, hogy csatárunk sincs...
CSAK a Fradi
Szényen ez a magyar vállogatott szakdolgozatostul mindenestül........<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Biztos lesz itt valaki aki használja a patchet.
Én most raktam újra, de csak simán felraktam a patcheket letöltöttem a dlc-t majd a mentésbõl bemásoltam az img-et beüzemeltem a kitservert.
Én a saját patchemet használom az összes stadionjavításom és a többi kiegészítõ van benne.
Most VB-s patchot akarok így beleraktam a reklámtáblákat menü-t most még vB kijelzõt keresek.
Én most raktam újra, de csak simán felraktam a patcheket letöltöttem a dlc-t majd a mentésbõl bemásoltam az img-et beüzemeltem a kitservert.
Én a saját patchemet használom az összes stadionjavításom és a többi kiegészítõ van benne.
Most VB-s patchot akarok így beleraktam a reklámtáblákat menü-t most még vB kijelzõt keresek.
Hát ezt ha egy hozzászólásba le lehetne írni
Pár éve Gellei Imrével az almádi strandon is beszélgettünk pont ilyenekrõl.
Akkor pont õ volt a szövetségi kapitány nemsemmi volt a faszi amúgy azzal kezdte mikor odamentem hozzá hogy õ-e Gellei Imre, hogy õ csak a hasonmása :-)
Aztán jól elbeszélgettünk népsportomat is aláírta plusz közös fénykép még a gyurót is bemutatta akivel kint volt.
Pár éve Gellei Imrével az almádi strandon is beszélgettünk pont ilyenekrõl.
Akkor pont õ volt a szövetségi kapitány nemsemmi volt a faszi amúgy azzal kezdte mikor odamentem hozzá hogy õ-e Gellei Imre, hogy õ csak a hasonmása :-)
Aztán jól elbeszélgettünk népsportomat is aláírta plusz közös fénykép még a gyurót is bemutatta akivel kint volt.
Köszi a segítséget, ilyet is próbáltam, de nem nagyon mûködik.
Azt esetleg eltudnád mondani, ha Te most újratelepítenéd a játékot, miket tennél fel utána.
(Nekem elég lenne különben, ha bundesliga sessiont tudnék játszani Bl-el, rendes csapatokkal, felállásokkal, stb)
Azt esetleg eltudnád mondani, ha Te most újratelepítenéd a játékot, miket tennél fel utána.
(Nekem elég lenne különben, ha bundesliga sessiont tudnék játszani Bl-el, rendes csapatokkal, felállásokkal, stb)
A ködre emlékszem de a körülményekre( újrajátszás) már nem!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Viszont azt nem értem hogy a 86-os Orosz 6-0 óta egyszerûen mi van?
Odáig amíg csak vissza tudok emlékezni minden VB-n ott voltunk,azóta meg semmi!<#sir>#sir>
Viszont azt nem értem hogy a 86-os Orosz 6-0 óta egyszerûen mi van?
Odáig amíg csak vissza tudok emlékezni minden VB-n ott voltunk,azóta meg semmi!<#sir>#sir>
Én ezt a patchet nem használom, de szerintem kellhet hozzá a játékon belül is letölthetõ DLC illetve látom van ilyen hozzá

ja igen és a vállogatott 1985-ben európa legjobb csapata volt Spanyolokat, Németeket vertük idegenben Braziliát itthon.
Franz császár nyilatkozta a Brazilok elleni mecsük után azt hiszem, hogy a magyar vállogatott jobb az övékénél <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Franz császár nyilatkozta a Brazilok elleni mecsük után azt hiszem, hogy a magyar vállogatott jobb az övékénél <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Igen, az általad adott linkrõl töltöttem le a 3.4-et, telepítés elõtt a readme-bõl azt vettem ki kell az official is, ami ha jol gondolom a PeS2010Patch103.exe, amit szintén leszedtem.
Aztán gamecopyworld-rõl crackeltem.
Ezek után nincs más gond, minthogy nincsenek benne a dolgok a programba, amiket már az ilyen 1.4-es patchek is megígérnek (próbáltam, hogy pl csak azt rakom fel az újabbakat nem...akkor se jó)
Már legalább 30x megcsináltam szûz telepítésbõl és sose jó :(
Aztán gamecopyworld-rõl crackeltem.
Ezek után nincs más gond, minthogy nincsenek benne a dolgok a programba, amiket már az ilyen 1.4-es patchek is megígérnek (próbáltam, hogy pl csak azt rakom fel az újabbakat nem...akkor se jó)
Már legalább 30x megcsináltam szûz telepítésbõl és sose jó :(
<#eljen>#eljen>
Arra emlékszel, hogy Paris Saing Germain ellen Félidõben már 2-0-ra vezetett a Videoton, ám a szünetben leszállt a köd, így a német játékvezetõ lefújta az összecsapást, amelyet másnap kellett újrajátszani. :P
Abban az eszteddõben ugye Franciaország nyerte az EB-t
Ezeket most olvastam:
Az akkor még Népsport fõcíme:
"Sej-haj Csuhay, sose esünk ki!"
Illetve Gulyás szpíker kiáltása:
"Mit csináltál Gömöri?!"
"Faddi Máté, aki még NB1-ben sem szerepelt, remegõ lábakkal áll fell a kispadról a 85 perc végén a MU ellen. Befut a pályára határozott, tempós léptekkel. Csongrádi (vagy Burcsa?) int neki, hogy ez mind szép, de a másik irányba kellene futni. FM gyorsan irányt vált, ettõl nekimegy a bírónak, akitõl elnézést kér és leporolja ... "
Arra emlékszel, hogy Paris Saing Germain ellen Félidõben már 2-0-ra vezetett a Videoton, ám a szünetben leszállt a köd, így a német játékvezetõ lefújta az összecsapást, amelyet másnap kellett újrajátszani. :P
Abban az eszteddõben ugye Franciaország nyerte az EB-t
Ezeket most olvastam:
Az akkor még Népsport fõcíme:
"Sej-haj Csuhay, sose esünk ki!"
Illetve Gulyás szpíker kiáltása:
"Mit csináltál Gömöri?!"
"Faddi Máté, aki még NB1-ben sem szerepelt, remegõ lábakkal áll fell a kispadról a 85 perc végén a MU ellen. Befut a pályára határozott, tempós léptekkel. Csongrádi (vagy Burcsa?) int neki, hogy ez mind szép, de a másik irányba kellene futni. FM gyorsan irányt vált, ettõl nekimegy a bírónak, akitõl elnézést kér és leporolja ... "
Off!
Tegnap egy ajánlott videó kapcsán véletlenül a a YouTube-n fellelhetõ 80-as évek foci videó felvételeire tévedtem.
Micsoda idõk voltak azok.
Igazad van sajnos a mai fiatalabb generáció nem értheti micsoda élmény volt látni a Videoton UEFA Kupa menetelését egészen a döntõig.
Vagy azt a magyar válogatottat látni aki titkos esélyes volt a 86-os VB megnyerésére. Bizony végigvertük akkor is a világot.
Az NSZK-tol kezdve egészen a Brazilokig!
Vagy az a bizonyos Grazi 0-3 a sógorok ellen.
De még idetartozik a Fradi BL szereplése is.
Ha van egy kis idõtök nézzétek végig Grasshoppers-i videót a felejthetetlen Knézy Jenõ kommentálásában.
Még ma is libabõrös leszek a góloknál.
Vagy említhetném a Salvadori felejthetetlen 10-1-et ami máig a legnagyobb arányú gyõzelem a VB-k történetében.
Nagyon örülök hogy ezeket mind volt szerencsém élõben látni.
Borzasztóan sajnálom hogy 86-óta semmilyen világversenyre nem jutunk ki.
Összehasonlíthatatlan érzés az amikor a nemzeti válogatottért szorít az ember egy ilyen tornán.
Ha van egy kis idõtök nézzétek végig Grasshoppers-i videót a felejthetetlen Knézy Jenõ kommentálásában.
http://www.youtube.com/v/56poNWkrsAU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Tegnap egy ajánlott videó kapcsán véletlenül a a YouTube-n fellelhetõ 80-as évek foci videó felvételeire tévedtem.
Micsoda idõk voltak azok.
Igazad van sajnos a mai fiatalabb generáció nem értheti micsoda élmény volt látni a Videoton UEFA Kupa menetelését egészen a döntõig.
Vagy azt a magyar válogatottat látni aki titkos esélyes volt a 86-os VB megnyerésére. Bizony végigvertük akkor is a világot.
Az NSZK-tol kezdve egészen a Brazilokig!
Vagy az a bizonyos Grazi 0-3 a sógorok ellen.
Vagy említhetném a Salvadori felejthetetlen 10-1-et ami máig a legnagyobb arányú gyõzelem a VB-k történetében.
Nagyon örülök hogy ezeket mind volt szerencsém élõben látni.
Borzasztóan sajnálom hogy 86-óta semmilyen világversenyre nem jutunk ki.
Összehasonlíthatatlan érzés az amikor a nemzeti válogatottért szorít az ember egy ilyen tornán.
A "patcheditrõl leszedett dolgok" mik pontosan?
Errõl beszélsz?
klikk
A hivatalos patch ok mit jelent a DLc-ket is letöltötted?
A patch readme-jeben gondolom le van írva, hogy melyik verzióhoz készült. Ha ez nem egyezik az okozhat pl ilyen keveredéseket.
Errõl beszélsz?
klikk
A hivatalos patch ok mit jelent a DLc-ket is letöltötted?
A patch readme-jeben gondolom le van írva, hogy melyik verzióhoz készült. Ha ez nem egyezik az okozhat pl ilyen keveredéseket.
Segítséget kérek.
Pes 2010, windows 7 64 bit
játék telepítés ok
hivatalos patch ok
kitserver telepítés ok
patcheditrõl leszedett dolgok látszólag ok
dokumentumok/konami/valami save mappába a fájl bemásolva
A játék azonban nem jó. A mezek se egyeznek a címerekse, és sokszor a csapatnevek se.
(Bundesliga helyett az eredeti holland bajnoki logok vannak, de UNNAMED felirattal a csapatnevek. Vagy ha azok jók a címerek és a játékosok rosszak... stb stb)
Biztos sokszor levolt írva, de 66k hsz-t nem bírok végig olvasni, szóval valaki segítsen pár sorral, hogy mi lehet a hiba oka.
És mi után kell mit telepíteni, valamint miért ír vírust a patch által felrakott exe-re az avira?
(leszedtem õket vagy 5 helyrõl ua a helyzet)
Pes 2010, windows 7 64 bit
játék telepítés ok
hivatalos patch ok
kitserver telepítés ok
patcheditrõl leszedett dolgok látszólag ok
dokumentumok/konami/valami save mappába a fájl bemásolva
A játék azonban nem jó. A mezek se egyeznek a címerekse, és sokszor a csapatnevek se.
(Bundesliga helyett az eredeti holland bajnoki logok vannak, de UNNAMED felirattal a csapatnevek. Vagy ha azok jók a címerek és a játékosok rosszak... stb stb)
Biztos sokszor levolt írva, de 66k hsz-t nem bírok végig olvasni, szóval valaki segítsen pár sorral, hogy mi lehet a hiba oka.
És mi után kell mit telepíteni, valamint miért ír vírust a patch által felrakott exe-re az avira?
(leszedtem õket vagy 5 helyrõl ua a helyzet)
Oké páváskodok hamár nem vagy képes elolvasni miért indítottam.
Itt az a szomorú hogy jól tudod hogy én vagyok a házigazdája
de ha nem tudnád akkor is ki van írva
A tömegek vitája lol
Te kezdted és remélem zárod is a személyeskedést
A lényeg annyi volt hogy szar a magyar foci és megjegyeztem hogy nem értem hogy mit élvezhettek egy magyar bajnokságon.
És persze, hogy múlt de akkor még jó volt a magyar foci ami most sajnos nem igaz, deha nektek ez tetszik játszatok vele, de ne akarjátok már megmagyarázni, hogy ez jõ
Ja és az állítólagos gyerekes sértõdöttség ez volt :))))
"nem egészen értem mirõl beszélsz ez általam indított topik és ugye van házigazdája
ha neked ez megfelel told, de véleményem fent tartom"
És akkor itt zárjuk !
Itt az a szomorú hogy jól tudod hogy én vagyok a házigazdája
de ha nem tudnád akkor is ki van írva
A tömegek vitája lol
Te kezdted és remélem zárod is a személyeskedést
A lényeg annyi volt hogy szar a magyar foci és megjegyeztem hogy nem értem hogy mit élvezhettek egy magyar bajnokságon.
És persze, hogy múlt de akkor még jó volt a magyar foci ami most sajnos nem igaz, deha nektek ez tetszik játszatok vele, de ne akarjátok már megmagyarázni, hogy ez jõ
Ja és az állítólagos gyerekes sértõdöttség ez volt :))))
"nem egészen értem mirõl beszélsz ez általam indított topik és ugye van házigazdája
ha neked ez megfelel told, de véleményem fent tartom"
És akkor itt zárjuk !
Nézd meg Gera, Dzsudzsák, Varga góljait...vagy az év Nb1-es gólját. Látnál szépet itt is.
A legszomorúbb tény, hogy nem címeztem senkinek konkrétan a legelsõ megjegyzésemet itt a tömegek vitájával kapcsolatosan és csak te reagáltál rá, mint egy sértõdött kisgyerek. Olvass vissza!
Szóval zárjuk le, fõleg ez az "egyrészt Breki" mondat xD... legyen!!!!
Te nyitottad a fórumot Breki, a te várad...páváskodj csak felette.
És nyugodtan írj erre még valamit, hogy tied legyen az utolsó szó és ezzel alfának tûnj.
Viszont még annyit a múlt magyar focijáról...hogy az múlt.
A legszomorúbb tény, hogy nem címeztem senkinek konkrétan a legelsõ megjegyzésemet itt a tömegek vitájával kapcsolatosan és csak te reagáltál rá, mint egy sértõdött kisgyerek. Olvass vissza!
Szóval zárjuk le, fõleg ez az "egyrészt Breki" mondat xD... legyen!!!!
Te nyitottad a fórumot Breki, a te várad...páváskodj csak felette.
És nyugodtan írj erre még valamit, hogy tied legyen az utolsó szó és ezzel alfának tûnj.
Viszont még annyit a múlt magyar focijáról...hogy az múlt.
a gól elõzménye:
Adjuk át a szót Détárinak:
„A második gólomat annak is köszönhetem, hogy a játékvezetõ visszarendelte a szabadrúgást. Elõször ugyanis a rövid sarkot céloztam meg, ezért a kapus az ismétlésnél oda helyezkedett. Gondoltam, megpróbálom most a hosszúra. És sikerült! Szerintem egy játékos pályafutása során csak egyszer tud ilyen gólt szerezni" – mondta a Honvéd háromszoros bajnoka, egyben háromszoros gólkirálya, aki a nyáron majd az Eintracht Frankfurtba igazolt, és sok más késõbbi nagyszerû szabadrúgásgólja egyikeként a Német Kupa döntõjét is egy távoli szabadrúgással döntötte el 1988-ban.
Adjuk át a szót Détárinak:
„A második gólomat annak is köszönhetem, hogy a játékvezetõ visszarendelte a szabadrúgást. Elõször ugyanis a rövid sarkot céloztam meg, ezért a kapus az ismétlésnél oda helyezkedett. Gondoltam, megpróbálom most a hosszúra. És sikerült! Szerintem egy játékos pályafutása során csak egyszer tud ilyen gólt szerezni" – mondta a Honvéd háromszoros bajnoka, egyben háromszoros gólkirálya, aki a nyáron majd az Eintracht Frankfurtba igazolt, és sok más késõbbi nagyszerû szabadrúgásgólja egyikeként a Német Kupa döntõjét is egy távoli szabadrúgással döntötte el 1988-ban.
Egyrészt Breki
Másrészt nagy baromságot bizonygatsz és te beszélsz arról ki az értelmes. Mivel nem válaszoltál egyértelmû, hogy nemis láttad ezeket a meccseket !
Ajánlanám Détári bécsi lövõcseles gólját <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
és lengyeleknek lõtt gólját
http://www.pepsifoci.hu/video/node/34298
Ilyet a mai megyer labdarugók közül senkise tudna éles tétmeccsen rúgni.
Harmadrészt meg te kezdted el itt nyomni a hülyeséget, hogy moderátor kellene ide. Nem kívánok ezen vitázni.
Másrészt nagy baromságot bizonygatsz és te beszélsz arról ki az értelmes. Mivel nem válaszoltál egyértelmû, hogy nemis láttad ezeket a meccseket !
Ajánlanám Détári bécsi lövõcseles gólját <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
és lengyeleknek lõtt gólját
http://www.pepsifoci.hu/video/node/34298
Ilyet a mai megyer labdarugók közül senkise tudna éles tétmeccsen rúgni.
Harmadrészt meg te kezdted el itt nyomni a hülyeséget, hogy moderátor kellene ide. Nem kívánok ezen vitázni.
Azt hittem breki, hogy te ennél értelmesebb ember vagy. Veled se lehet normálisan vitázni.
Amúgy elkeserítelek, a mai futball világban már egy puskás se állná meg a helyét.
Amúgy elkeserítelek, a mai futball világban már egy puskás se állná meg a helyét.