PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól látom neked a könyvtáradba nincs is SM Patch.exe file-d!!!!!
A SETUP.msi és az SM Patch setting.exe között kellene lennie.
De neked nincs ott!!<#shakehead>#shakehead>
A SETUP.msi és az SM Patch setting.exe között kellene lennie.
De neked nincs ott!!<#shakehead>#shakehead>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
igen szerintem olyasmit, eredeti felvételekbõl vagdostam össze, mint például a válogatotthoz székelyhimnusz, ébresztõ, Cristiano homosexuál stb...
és igen többnyire mások chantjeit válogattam össze és kihasználtam az összes chant slotot
Természetesen nem ismertem az összes csapat szurkolását, de volt hozzá térkép amibõl ki lehetett silabizálni melyik mihez tartozik...
De mint írtam pont ez az elõnye hiszen átneveztem az unnamed hangfájlokat a csapatnevekre (ezt nem értettem soha hogy miért szivattak bennünket ezzel) szóval mostmár sokkal egyszerûbb ha változtatni akarsz vagy új patch vagy új játék jön ki...
készülök mellékelni egy "ami nem fért bele" csomagot is , természetesen ott is csapatnevekre átnevezve, ha valakinek netán acsapata kimaradt volna ( könnyû lesz kicserélni)
és igen többnyire mások chantjeit válogattam össze és kihasználtam az összes chant slotot
Természetesen nem ismertem az összes csapat szurkolását, de volt hozzá térkép amibõl ki lehetett silabizálni melyik mihez tartozik...
De mint írtam pont ez az elõnye hiszen átneveztem az unnamed hangfájlokat a csapatnevekre (ezt nem értettem soha hogy miért szivattak bennünket ezzel) szóval mostmár sokkal egyszerûbb ha változtatni akarsz vagy új patch vagy új játék jön ki...
készülök mellékelni egy "ami nem fért bele" csomagot is , természetesen ott is csapatnevekre átnevezve, ha valakinek netán acsapata kimaradt volna ( könnyû lesz kicserélni)
tehát nem te készítettél felvett szurkolásokból
saját chantokat hanem másokét válogattad át?
Egy embernek ez ígyis elég nagy meló, de nem hiszem, hogy minden csapatnak ismered az ismert szurkolásait, de elõfordulhat 😛
Mit jelent az, hogy általad szerkesztett chantek pontosan?
Olyasmit mint pl amikor én a Juve-s szurkolásokat készítettem eredeti felvételekbõl?
saját chantokat hanem másokét válogattad át?
Egy embernek ez ígyis elég nagy meló, de nem hiszem, hogy minden csapatnak ismered az ismert szurkolásait, de elõfordulhat 😛
Mit jelent az, hogy általad szerkesztett chantek pontosan?
Olyasmit mint pl amikor én a Juve-s szurkolásokat készítettem eredeti felvételekbõl?
Remélem az E3 rendezvényen kint lesz a PES 2011 is
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
gigimuralla , cori , tommsen, mariobij illetve néhány más ember + általam szerkesztett chantek kaptak helyet benne...(minden csapathoz általam legjobbnak ítéltet raktam be)
A legngyobb elõny azonban az , hogy az unnamed hangfájlokat átneveztem a csapatnevek alapján, így könnyedén lehet változtatni a késõbbiekben is , ha valaki készít újakat, illetve akár Pes2011 hez is pár perc alatt tökéletesen beállítható lesz...
Bármilyen patch használatánál 2 perc alatt tökéletesen beállítható...
A legngyobb elõny azonban az , hogy az unnamed hangfájlokat átneveztem a csapatnevek alapján, így könnyedén lehet változtatni a késõbbiekben is , ha valaki készít újakat, illetve akár Pes2011 hez is pár perc alatt tökéletesen beállítható lesz...
Bármilyen patch használatánál 2 perc alatt tökéletesen beállítható...
Mivel ez az oldal valamiért nagyon lassan jön be a konkrét excel táblázat linkje
http://soft4all.info/download/WorldCup2010.rar
http://soft4all.info/download/WorldCup2010.rar
Ez nekem 2000-es Excel-el nem indul el illetve a program bezáródik ha próbálom megnyitni vele.
This includes updated techfit Kit’s for all the adidas teams, plus some updates to most of my kits! Also the Uruguay kit has another ‘final’ major update.
Also includes some kits from elxiene and asiat to finish some of my gdb off (Czech/Swiss/Italy) Argentina Clima Cool.
Team List:
South Africa
Nigeria
Mexico
Uruguay
France
Argentina
Korea
Greece
England
USA
Slovenia
Germany
Australia
Serbia
Switzerland
Netherlands
Denmark
Japan
Italy (by asiat in techfit)
Paraguay
Slovakia
Brazil
Portugal
Spain
Two Extra Kit’s
Czech Republic and Russia away.
http://hotfile.com/dl/47404203/0bef8ee/Klashman69_KitSets_pes10.rar.html
Ez ugyanaz mint amit múltkor kilinkeltél?
Miben különböznek ezek a SM patchoz járó, pár napja ide #66476 hozzászólásban kilinkelt felrakott külön chants csomagban lévõktõl, honnan vannak a szurkolások, jó lenne konkrét példákat részleteket is mondanál.
Miben különböznek ezek a SM patchoz járó, pár napja ide #66476 hozzászólásban kilinkelt felrakott külön chants csomagban lévõktõl, honnan vannak a szurkolások, jó lenne konkrét példákat részleteket is mondanál.
összemixeltem pár szurkolói hang csomagot illetve hozzáraktam egy jó pár általam szerkesztettet...
több mint 500 eredeti szurkolói hangfájlt tartalmaz a csomag+ minden egyes hangfájl nevében szerepel a csapatnév, így könnyebben lehet változtatni majd a késõbbiekben is...
SMPatch-el illetve Gamingaccess world cup patch -el tökéletesen szinkronizálva van (readme) illetve az alapjátékkal is
Más patchek esetében néhány apró változtatás szükséges lehet (kb 2 perc)
szurkolócsomag by barcalaci84
több mint 500 eredeti szurkolói hangfájlt tartalmaz a csomag+ minden egyes hangfájl nevében szerepel a csapatnév, így könnyebben lehet változtatni majd a késõbbiekben is...
SMPatch-el illetve Gamingaccess world cup patch -el tökéletesen szinkronizálva van (readme) illetve az alapjátékkal is
Más patchek esetében néhány apró változtatás szükséges lehet (kb 2 perc)
szurkolócsomag by barcalaci84
Új pes képek

Konami Digital Entertainment GmbH has released more images from its forthcoming PES 2011 title, showing the incredible realism the game will boast.
Total freedom of play is the buzz-word for PES 2011, and the game will be released for PlayStation(R)3, Xbox 360(R), PC-DVD, Wii, PlayStation 2 and PSP(TM) (PlayStation(R)Portable) later this year.
The PES team is currently implementing a raft of new additions, including a new power gauge-based passing and shooting system, wherein the user is given total control over the pace and weighting of every pass, flick-on and shot.
The game’s aesthetics are also undergoing a revolution, with the photo-realistic visuals married to all-new animations.
Over 1000 new animations have been added to PES 2011 to emphasise the slickness and variety of movement that a top-level match showcases.
Similarly, big game atmosphere is assured, with all-new stadium designs, with stunning crowds, and a wide range of chants and jeers tied in to the on-field action.

Konami Digital Entertainment GmbH has released more images from its forthcoming PES 2011 title, showing the incredible realism the game will boast.
Total freedom of play is the buzz-word for PES 2011, and the game will be released for PlayStation(R)3, Xbox 360(R), PC-DVD, Wii, PlayStation 2 and PSP(TM) (PlayStation(R)Portable) later this year.
The PES team is currently implementing a raft of new additions, including a new power gauge-based passing and shooting system, wherein the user is given total control over the pace and weighting of every pass, flick-on and shot.
The game’s aesthetics are also undergoing a revolution, with the photo-realistic visuals married to all-new animations.
Over 1000 new animations have been added to PES 2011 to emphasise the slickness and variety of movement that a top-level match showcases.
Similarly, big game atmosphere is assured, with all-new stadium designs, with stunning crowds, and a wide range of chants and jeers tied in to the on-field action.
én ezt a szurkolói füzetet szedtem le
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Hát ha ekkorát ki tudsz nyomtatni ekkora méretben
Kaposi úr küldhetne nekünk egyet nagy méretben :-)
Kaposi úr küldhetne nekünk egyet nagy méretben :-)
Most már kiváncsi leszek erre a visszaszámolóra itt is 01:04 van a számlálón
http://www.shine2010.co.za/community/custompages/downloads.aspx
Akkor ez csötörtök éjfélig számol vissza ha jól számolom és akkor a péntek kezdõdik
http://www.shine2010.co.za/community/custompages/downloads.aspx
Akkor ez csötörtök éjfélig számol vissza ha jól számolom és akkor a péntek kezdõdik
Szép, thx!
Bár én eredetileg nem akartam nyomtatni, de akkor már csak azért is 😄DD
Bár én eredetileg nem akartam nyomtatni, de akkor már csak azért is 😄DD
CSAK a Fradi
Nekem jobban bejön a hagyományos felsorolásos módszer, ott oda lehet írni az eredményeket is 😊
CSAK a Fradi
Ja már látom, csak ez a magyar változat.
Viszont szerintem pont így áttekinthetõbb a párosítások rajta vannak a négyzetekben.
Viszont szerintem pont így áttekinthetõbb a párosítások rajta vannak a négyzetekben.
Ez van ott a pdf-en is, amit lenkeltem, de szerintem inkább az elsõ oldala lenne fontos, ahol a párosítások vannak, nem ilyen táblázatos formában.
Az sokkal átláthatóbb.
Az sokkal átláthatóbb.
CSAK a Fradi
Ja látom már a VB fórumba is elõkerült :-)
Gondolom majd a következõ is be fog láthatatlan olvasóknak köszönhetõen <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Csak legalább feltüntetnék hol olvasták, én direkt nem oda rakom be
a múltkori moderátori törlések és árulkodások után.
"Ha egy kicsit szeretnénk ott lenni a stadionok gyepén érdemes meglátogatni
ezt a google maps oldalt. Egérrel körbe lehet nézni szépen majd
mindegyikben, van ahol még érdekes kapuk vannak van ahol kapu sincs 😊
Egy-kettõnél pedig csak kívülrõl szemlélhetõ az épület."
http://maps.google.com/maps?ftr=marketing.worldcup
Gondolom majd a következõ is be fog láthatatlan olvasóknak köszönhetõen <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Csak legalább feltüntetnék hol olvasták, én direkt nem oda rakom be
a múltkori moderátori törlések és árulkodások után.
"Ha egy kicsit szeretnénk ott lenni a stadionok gyepén érdemes meglátogatni
ezt a google maps oldalt. Egérrel körbe lehet nézni szépen majd
mindegyikben, van ahol még érdekes kapuk vannak van ahol kapu sincs 😊
Egy-kettõnél pedig csak kívülrõl szemlélhetõ az épület."
http://maps.google.com/maps?ftr=marketing.worldcup
Szerintem a #66451-ben Marca féle a legjobb eddig de mivel az interaktív, nem tudom, hogy lehetne kinyomtatni.
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne: van olyan program vagy olyan mód, amivel Pes-ben, bajnokságban meg lehet változtatni a BL-ben és EL-ben induló csapatok számát, tudtok ilyenrõl?
Tehát pl. lecsökkentem, hogy az elsõ 2 megy BL-be, utána lévõ 2 EL-be azt slussz.
Köszi
Sziasztok
Egy kérdésem lenne: van olyan program vagy olyan mód, amivel Pes-ben, bajnokságban meg lehet változtatni a BL-ben és EL-ben induló csapatok számát, tudtok ilyenrõl?
Tehát pl. lecsökkentem, hogy az elsõ 2 megy BL-be, utána lévõ 2 EL-be azt slussz.
Köszi
Sziasztok
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Pont azt linkeltem, magát a pdf file-t 😊
Ez a link: http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/64/42/24/fifawc2010matchschedulefinalversion.pdf
Amúgy nekem is win7 van és az adobe oldaláról letöltött progi tökéletesen megy 😊
Ez a link: http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/64/42/24/fifawc2010matchschedulefinalversion.pdf
Amúgy nekem is win7 van és az adobe oldaláról letöltött progi tökéletesen megy 😊
CSAK a Fradi
El tudnád küldeni ennek a valószinüleg PDF file-nek a forrás linkjét.
Mert úgy néz ki hogy amit most használok Adoba-t nem szeresse a WIN7-et!
Köszi!<#worship>#worship>
Mert úgy néz ki hogy amit most használok Adoba-t nem szeresse a WIN7-et!
Köszi!<#worship>#worship>
Hát ha EZT töltötted le te is még ki sem kell csomagolnod a file-t.
Csak megnyitod letöltés után a csomagolt 782 MB-os zip file-t és már akkor is látnod kell benne az SM Patch .exe-t.
Ellenkezõ esetben valamit nem jól csinálsz!<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak megnyitod letöltés után a csomagolt 782 MB-os zip file-t és már akkor is látnod kell benne az SM Patch .exe-t.
Ellenkezõ esetben valamit nem jól csinálsz!<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>