PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre kíváncsi leszek. 😊
Csak simán rámegyek az exhibitionra,és aki a billel van az csak 1 játékost választhat a kiválasztott csapatból
Keményen oltják a narancsokat, <#hehe>#hehe> én teljesen egyet értek az összes lap véleményével. <#eljen>#eljen>
Milyen játékmódban vagy ?
bocs már de csak egy emberrel lehet lenni egyik félrõl?az miért van?
jah sikerült hülye vagyok 😄
thx mégegyszer
thx mégegyszer
köszi isten vagy,de azt nem tudod,hogy miért nem menti el ?😄
http://kephost.hu/image-D962_4C3C22A6.jpg
http://kephost.hu/image-8592_4C3C22A6.jpg
http://kephost.hu/image-8592_4C3C22A6.jpg
Jah de megnéztem és a bill-t nem lehet állítani.
linkelek képet
linkelek képet
asszem nincsenek beállítva,csak a gamepad
angol sajtó a VB döntõ után
ANGLIA
Daily Telegraph:
„Felejtsük el a minõséget, érezzük az igazságot. Ez a vb-döntõ messze volt a szép játéktól és a torna pozitív szellemiségétõl. A spanyolok megérdemelten nyertek, és ha már olyan sokáig vártak elsõ vb-aranyukra, akkor fél óra már mit számít?"
The Times:
„Szörnyû elõadás volt, minden idõk legcsúnyább vb-döntõje. A holland futballt rugdosódással bemocskoló este végül jogos véget ért, miután Iniesta megszerezte a gyõzelmet, amelyre a sportnak és Spanyolországnak is nagy szüksége volt."
The Guardian:
„Egy ilyen mérgezõ vb-döntõ után fertõtleníteni kell a stadiont."
The Sun:
„Winiesta (win=gyõzelem)! Gyõzött az igazság, Spanyolország jogosan lett elõször világbajnok, a hollandok súlyos bûnt követtek el a futball ellen."
Mirror:
„Igazságos gyõzelem egy olyan csapat számára, amely futballozással akarta megnyerni a világbajnokságot."
Daily Mail:
„Szépség–Szörnyeteg 1–0. A diadalmas spanyolok legyõzték a holland facipõket."
ANGLIA
Daily Telegraph:
„Felejtsük el a minõséget, érezzük az igazságot. Ez a vb-döntõ messze volt a szép játéktól és a torna pozitív szellemiségétõl. A spanyolok megérdemelten nyertek, és ha már olyan sokáig vártak elsõ vb-aranyukra, akkor fél óra már mit számít?"
The Times:
„Szörnyû elõadás volt, minden idõk legcsúnyább vb-döntõje. A holland futballt rugdosódással bemocskoló este végül jogos véget ért, miután Iniesta megszerezte a gyõzelmet, amelyre a sportnak és Spanyolországnak is nagy szüksége volt."
The Guardian:
„Egy ilyen mérgezõ vb-döntõ után fertõtleníteni kell a stadiont."
The Sun:
„Winiesta (win=gyõzelem)! Gyõzött az igazság, Spanyolország jogosan lett elõször világbajnok, a hollandok súlyos bûnt követtek el a futball ellen."
Mirror:
„Igazságos gyõzelem egy olyan csapat számára, amely futballozással akarta megnyerni a világbajnokságot."
Daily Mail:
„Szépség–Szörnyeteg 1–0. A diadalmas spanyolok legyõzték a holland facipõket."
Nem azt írtam, hogy így kell beállítani a kérdés az volt, hogy hol kell erre kerestem egy képet
egyébként a settings.exe-ben be van állítva controler 1-re a bill és 2-re a gamepad?
egyébként a settings.exe-ben be van állítva controler 1-re a bill és 2-re a gamepad?
Köszi a segítséget mindent úgy állítottam be ahogy a képen van,de még mindig ezt írja ki:for game between users,2 controllers are required<#szomoru1>#szomoru1>
Háth nekem a FIFA után nagy élmény ez a játékmód, amúgy valóban egy idõ után unalmas, de azt megint megjön az ember kedve hozzá. 😊
Én normalban (középsõ) regular. De elõfordulhat hogy majd feljebb tolom egy szintel a mércét, viszont ez a normal "Csinálj legendát" játékmódban (GTA nézetben) szerintem pont elég. Majd idõvel ráfekszek a többi játékmódra is.
Nem játszom túl régen, nekem egyelõre a prof jött be, szoros meccseket játszom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Meg a PES -nek jobb az irányítása is, én a FIFA -ban csak kínlódtam az irányítással frankón. Továbbá az AI nehézségén is megvan itt a középút, a FIFA vagy túl könnyû, vagy labdához se lehet érni, és mindkettõ qrwára rontja a játékélményt.
#67371: Koccol6sz !
#67371: Koccol6sz !
Ideje volt, jóhogynem megvárták már a következõ konzolgenerációt. Bár szerintem ettõl függetlenül a PES jobb lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Fel-fel, viszont ha a Fifa next-gen lesz kipróbálom, de ha maradt minden ( gondolok itt elsõsorban a játékélményre, realitásra ) maradok a PES-nél. A PES 10 maximum beállításokon már-már next-gen grafikát varázsol elénk. De a PES minden tekintetben elsõ nálam. Jó grafika, jó játékélmény, magas realizmus. Illetve a meccsekbe is nagyon jól bele tudod "élni" magad. A FIFA nekem olyan arcade játéknak tûnik. Mondjuk ez csak az én személyes véleményem. FIFA elõnye eddig mindig a licensz volt, ami PES-nél is elérhetõ a megfelelõ kiegészítõkkel. Játékélményre visszatérve ma is játszottam pár meccset a H. Berlinnel és olyan jó játékélmény volt, hogy az csak na. Szép megoldások, szép lövések, szerelések, stb... ami a FIFA-ban nekem nem nagyon jött ki. Még egyszer mondom ez csak az én véleményem. További szép jó éjszakát!
Üdv.
Üdv.
pes felkötheti a gatyót
FIFA 11 PC : Goes Next-Gen !!!!!
Electronic Arts announced today that the football engine that drives the award-winning EA SPORTS FIFA gameplay on the PlayStation 3 and Xbox 360 has arrived for FIFA 11 PC. Two years in development, the console game engine has been optimised for PC, delivering next-generation console-quality gameplay, game modes and visuals to FIFA 11 PC.
"The EA SPORTS FIFA franchise is committed to investing and innovating for PC and this is a watershed moment," said Executive Producer Kaz Makita. "We are delivering to FIFA 11 PC the high-quality gameplay, innovative game modes and stunning graphics that have made FIFA the highest-rated sports game on the PlayStation 3 and Xbox 360 and winner of over 50 sports game of the year awards."
The physics-based, data-driven technology behind the EA SPORTS football engine has been optimised for PC to deliver true freedom on the pitch with individuality of player control and movement, sophisticated ball touches, and physical interaction between players. FIFA 11 PC will feature the market-leading true 360° dribbling system that gives players precise control of the ball and next-generation animation technology that delivers Skilled Dribbling, enabling skilled dribblers to face defenders and use highly responsive lateral dribbling to skip past them. Plus, Physical Play has been improved using collision sharing, creating a varied, less predictable, and extended fight for possession between players.
FIFA 11 PC features and game modes will be revealed in the coming weeks and months.
FIFA 11 will be available in stores on 1 October across Europe and Asia for the PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS, and PSP.
Electronic Arts announced today that the football engine that drives the award-winning EA SPORTS FIFA gameplay on the PlayStation 3 and Xbox 360 has arrived for FIFA 11 PC. Two years in development, the console game engine has been optimised for PC, delivering next-generation console-quality gameplay, game modes and visuals to FIFA 11 PC.
"The EA SPORTS FIFA franchise is committed to investing and innovating for PC and this is a watershed moment," said Executive Producer Kaz Makita. "We are delivering to FIFA 11 PC the high-quality gameplay, innovative game modes and stunning graphics that have made FIFA the highest-rated sports game on the PlayStation 3 and Xbox 360 and winner of over 50 sports game of the year awards."
The physics-based, data-driven technology behind the EA SPORTS football engine has been optimised for PC to deliver true freedom on the pitch with individuality of player control and movement, sophisticated ball touches, and physical interaction between players. FIFA 11 PC will feature the market-leading true 360° dribbling system that gives players precise control of the ball and next-generation animation technology that delivers Skilled Dribbling, enabling skilled dribblers to face defenders and use highly responsive lateral dribbling to skip past them. Plus, Physical Play has been improved using collision sharing, creating a varied, less predictable, and extended fight for possession between players.
FIFA 11 PC features and game modes will be revealed in the coming weeks and months.
FIFA 11 will be available in stores on 1 October across Europe and Asia for the PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS, and PSP.
kezdesz már uncsi lenni
nem nagyon tûntél fel itt mikor vkinek segítség kellett így az okoskodásodra sincs szükség
nem nagyon tûntél fel itt mikor vkinek segítség kellett így az okoskodásodra sincs szükség
vagyis hogy
Bocs,de pontosan,hol kell beállítani amugy?
na
végre vége a Vb-nek és végre arról fog szólni a topik amirõl eredetileg és nem egy blog lesz
végre vége a Vb-nek és végre arról fog szólni a topik amirõl eredetileg és nem egy blog lesz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
igen azt akartam,köszi
Hali! valaki tud segíteni?
Haverral ellen akarok játszani,ugy,hogy én joy-al õ billel de nem engedi csak ha 2 joy van de nincs😄
Valaki tudna segíteni,hogy így hogy játszunk?köszi elöre is
Haverral ellen akarok játszani,ugy,hogy én joy-al õ billel de nem engedi csak ha 2 joy van de nincs😄
Valaki tudna segíteni,hogy így hogy játszunk?köszi elöre is
Jó bizony😊<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Most mûködnek legalábbis amit most gyorsan kipróbáltam, most az a gond, hogy az angol csapatok mezein Bundesliga logo van. Megnéztem kitserverben ott a mezeken nincs is logo pedig.
Nem kell végignézni ha kifagy vmelyiknél ideiglenesen kiszeded vagy másikat választasz és megnézed anélkül jó-e az a meccs, ha jó megvan a gond.
Esetleg megnézed barátságos meccsen ugyanannál a két csapatnál jó-e.
Egyébként szerintem a GDB-nek az adott patchez passzolónak kell lennie.
Esetleg megnézed barátságos meccsen ugyanannál a két csapatnál jó-e.
Egyébként szerintem a GDB-nek az adott patchez passzolónak kell lennie.
Most elvileg egy Juventus meccs elõt fagyott, de volt már, hogy Barca meccsen is. Nem tudom melyik lehet a rossz, több mint 300 mezt elég nehéz végignézni.
A legtöbb gólt Németország lõtte, 16-ot.
Gólkirályok :
Forlan (Uruguay)
Müller (Németország)
Sneijder (Hollandia)
Villa (Spanyolország)
A legtöbbet (33) a Ghana-i Asamoah Gyan lõtte kapura.
Thomas Müller 5 kapura tartó lövésébõl lõtt 5 gólt.
A golkiralyi trofeat ugy tudom, neki adjak, mert holtverseny eseten
a tobb golpassz dont, ami eseteben harom, a tobbiekeben egy-egy.
világbajnokság legjobbjának járó Aranylabda.
A nemzetközi sajtó képviselõinek szavazatai alapján Diego Forlán (Uruguay) kapta az elismerést a voksok 23,4 százalékát begyûjtve, megelõzve a holland Wesley Sneijdert (21,8%) és a spanyol David Villát (16,9%).
A kapusok között a tornagyõztes csapatkapitánya, Iker Casillas végzett az élen.
Gólkirályok :
Forlan (Uruguay)
Müller (Németország)
Sneijder (Hollandia)
Villa (Spanyolország)
A legtöbbet (33) a Ghana-i Asamoah Gyan lõtte kapura.
Thomas Müller 5 kapura tartó lövésébõl lõtt 5 gólt.
A golkiralyi trofeat ugy tudom, neki adjak, mert holtverseny eseten
a tobb golpassz dont, ami eseteben harom, a tobbiekeben egy-egy.
világbajnokság legjobbjának járó Aranylabda.
A nemzetközi sajtó képviselõinek szavazatai alapján Diego Forlán (Uruguay) kapta az elismerést a voksok 23,4 százalékát begyûjtve, megelõzve a holland Wesley Sneijdert (21,8%) és a spanyol David Villát (16,9%).
A kapusok között a tornagyõztes csapatkapitánya, Iker Casillas végzett az élen.
Szép volt Spanyolok nagy grat VB címhez!!
Breki köszi a sok kezdõ játékos infókat sokszor segített a fogadásban😛<#eljen>#eljen>
Breki köszi a sok kezdõ játékos infókat sokszor segített a fogadásban😛<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Sziasztok!
Az miért van, hogy miután betettem a kitserverbe egy újonnan letöltött full GBD-t egy meccset tudtam játszani a már elkezdett szezonomban, viszont a második meccsemen ami egy BL meccs volt kifagyott a mezválasztás elõtt nemsokkal. A szezonban amúgy a BL 2. elõdöntõjét játszottam volna a bajnokságban meg a 31. fordulót tudtam még lejátszani, utána jött a már említett BL meccs. Szerintetek mi lehet a meccs? Elõre is köszi. És további jó szurkolást mindenkinek!
Üdv.
Az miért van, hogy miután betettem a kitserverbe egy újonnan letöltött full GBD-t egy meccset tudtam játszani a már elkezdett szezonomban, viszont a második meccsemen ami egy BL meccs volt kifagyott a mezválasztás elõtt nemsokkal. A szezonban amúgy a BL 2. elõdöntõjét játszottam volna a bajnokságban meg a 31. fordulót tudtam még lejátszani, utána jött a már említett BL meccs. Szerintetek mi lehet a meccs? Elõre is köszi. És további jó szurkolást mindenkinek!
Üdv.