PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem hogyha már egyszer valaki nekiáll megcsinálni akkor miért nem csinálja meg normálisan, hiba nélkül...
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Avanti Crociati!
a játékos mindig a helyzetnek megfelelõen lövi el a labdát, messzirõl erõsen, közelrõl gyengébben, mindig elég minimális erõt belevinni (lehetséges, hogy ez kikapcsolható funkció lesz)
ha mégis máshogy szeretnél rúgni, az Y (L2) gombbal megbikázza, a C (R2) gombbal pedig elcsavarja a labdát
Avanti Crociati!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jah még valami...lövés. messzirõl ha lõni akarunk (mint pl. második gólnál), nem kell telibe nyomni a csíkot, elég csak annyi, hogy épphogy látszódjon, és belebikáz...ezt még javíthatnák
Messi:
Villa:
u.i:
A kapus nektek is átmegy állandóan a kapufán vagy a hálón, ha fölérúgjátok a szabadot???
Tudnál segíteni mert még senki nem válaszolt nekem...
A Pes demóban hogy lehetne beállítani hogy pl ha védekezek NE A GÉP váltogassa a játékosokat aszerint hogy ki áll közelebb hanem én.Nagyon zavaró hogy hiába váltok át, a gép felülírja és mszinte másodpercenként váltja védekezésben!
Köszönöm.
lövésrõl:
"Hát távolabbról nehezebb lõni,de ezzel gondolom nem csak én vagyok 1edül,szóval az eddigi Pesekben lévõ 35 m-es lövéseket el kell felejteni. Én most Messivel lõttem úgy 1 gólt,h kb 25-28 m-rõl kijátszottam a védõket,s rányomtam hosszúra,s pont a megfelelõ irányba csavarodott a labda. A legutolsó része a mondatomnak nagyon fontos. Ugyanis ebbe a PES-be nagyon jól megvan csinálva a lövés,de ez sok nehézséget okoz. Tehát a játékos kisodródásánál már nem pont azonos irányba,hanem élethûen kifelé csavarodik a labda,így kevésbé lehet irányítani. Nagyrészt kapáslövésbõl szereztem a góljaimat,mindig egy-egy összjáték után. Ember mellõl nagyon nehéz gólt lõni,én személy szerint nem is tudtam még,gép 1szer lõtt nekem viszont Altintop-pal 1 hatalmas bombát ember mellõl hosszúba. (ugyebár ittmár a zavarás jobban megvan csinálva,és hiába mész Ibrahimovic-csal símán elbaltázza a 90kg-os izomzatával is a zavarás miatt.) Nah a lényeg viszont az,h a lövésrendszer maradt a régi,mind a szabadrúgásokban,mind símán. Szabadrúgásból még nehezebb gólt lõni,ugye a 2010-ben símán meglehetett oldani sorfal alatt,vagy két emberrel passz-->sorfal mellett, itt viszont már sorfal alatti szabadra is van ember,illetve kirobban 1 ember,ha passzal próbálnád sorfal mellett. Nekem szabadrúgásgólom még nem is született. Mondjuk eddig kb összesen 15 meccset játszottam. Szóval a lövés ezen kameraállásban ugyanolyan,mint a PES 2010 broadcasting (sztem hagyományos focis játék) kameraállásánál ugyanis a 2011-ben jobbra/balra átlósan fel/le kell lõni. Mert emlékszem,h a Become a Legend kameraállásában már megint másképp kellett kicsit irányítani a lövést ezt az utolsó mondatomat csak ezért írtam. Szóval a legfontosabb szvsz az,h belelásson a játékos,h merre csavarodik a labda a való életben is,s a PES 2011-ben is,ha a vezetett játékos erre vagy arra kisodródik,vagy hasonló,mert ha ez megvan rálehet érezni arra,h mikor kell lõni. JAH és nagyon fontos mielõtt elfelejteném,h a cseleket meg nagyon jó,ha használjátok. Elsõ önálló gólomat Messivel lõttem úgy,h biciklicselekkel,meg 1 lövõcsellel elküldtem 3 védõt,s elraktam hosszúba,szóval ittis megeszi a gép,ha jókor csinálod õket,szóval azért lehet itt solozni,csak tény,h nehéz fõleg top playeren,de annál nagyobb a sikerélmény. "
thx Csáó!
Látom itt sokaknak nem tetszik a lövés a játékban.Nos nem tudom ki vette észre-de ha a manual passz gombot nyomjátok lövés közben akkor MINDIG nagyot lõ,független attól hol állsz(félpálya,5-ös sarka),ugyanúgy mint az eddigi részekben,és nagyobb %-ban találja el a kaput is.Talán segítettem vkinek....
"Hali
Olvasgatva a fórumot úgy látom az egy legnagyobb "gondot" a kapura lövés elsajátítása és tetszése okozza.
Megpróbálom megosztani az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat és azt ,hogy én ezt miként mûvelem.Lehet,hogy nem én vagyok ebben a témában mérvadó ,legalábbis a veletek elért eredmény alapján ,de egy valamit figyelemre méltónak találok a saját játékomba ,mégpedig a kapura lövésbõl hány gól születik statisztikát.Mennyi lövés megy kapura és mennyi megy mellé egy találkozó alatt.2010-esbe is megfigyelgettem ,hogy nagyon keveset lövök rá ,de az nagyon nagy %-ba kapu felé megy és ha ebbõl a kevés rálövésbõl azt nézzük ,hogy mennyi a gól annak is magas a %-a.Azt vettem észre ,hogy ezt a dolgot a 2011-be is folytatom ahogy a statisztikát böngészem.Pl(6/5 ebbõl 2 gól) ,(4/3 ebbõl 2 gól) ,(6/6 ebbõl 2 gól),(4/3 ebbõl 1 gól) meg ehhez hasonló és durvább dolgok.Lehet hogy ezt a dolgot "stílust" a kosárlabdából hoztam át ide a fociba amit ezt megelõzõen élõben és játékban is mûveltem,mivel ott az jobban számít ,hogy a játékos mennyibõl / mennyit dob be,mint az hogy mennyit próbálkozik. Nem okoskodni akarok csak a meglátásomat leírni .Lehet hogy valaki egyetért vele lehet hogy nem .
Kezdeném azzal,hogy fent lévõ eredmények Top Player fokozat és mindenféle rásegítõ csík nélkül születtek.
Azt elismerem,hogy a bedobáshoz,passzhoz és szabadrúgáshoz néha jól jönne a lövéserõ csík ,de szerintem a góllövéshez nem olyan fontos.
Elõször is kezdeném azzal ,hogy a góllövés ebben a 2011-ben nem mindig tudatosan történik,ezért nem mindig érezzük magunkénak,csak figyeljük mintegy külsõ szemlélõ.A 2010-ben is elõfordult ilyen eset ,de ebben mintha több ilyen lenne.
Lehet,hogy ezt a változtatást azért csinálták a programozók ,hogy így még többfajta gólt lássunk mint eddig.Mondok egy példát : Szélrõl beadtam Ribéry-vel Klose-nak aki a kapunak háttal állt a 11-es környékén .Én húztam a kapu felé az irányt és nyomtam a lövés gombot.Klose megszelídítette mellel a labdát kapu felé fordult majd a kijövõ kapus felett lágyan átemelte.Jól nézett ki ,de azt éreztem közöm nem volt hozzá ,hogy ez bement Adta a szituáció.Amit inkább tanácsolnék az- az akció felépítése ,szerintem a tudatosságot ezen kell kamatoztatni ,mert ezen jobban lehet mint a góllövésen és ha a szituáció adja akkor gólokat érhetünk el.Most lehet ,hogy tényleg azokat a játékosokat fogja a gép gólokkal jutalmazni aki szépen felépít egy akciót,nem pedig azt aki a félpályától rávezeti és rálövi.Én egyik Pes-ben se tudtam hogyan kell kilõni a bal felsõ vagy alsó sarkot tudatosan úgy ,hogy a joyt húzom,mert inkább a szituációt néztem,hogy a játékos milyen szögbe áll a kaputól ,milyen messze van a bogyótól ,milyen fáradt a lövés pillanatában ki van elõtte stb....stb.és ezeknek a dolgoknak információi után küldtem kapura a labdát.Ha úgy éreztem valami nem stimmel mert lehetetlenség hogy abból a szituból gól legyen inkább nem vállaltam el a lövést.Ebben a 2011-ben szerintem ezt nehéz megszokni,hogy abból is lehet gól amit mi el se hinnénk,hogy bemegy és azt is ki lehet hagyni amirõl meg vagyunk gyõzõdve hogy gól lesz .Nem tudunk mit tenni csak azt hogy ne mindig magunkat okoljuk a kihagyott helyzetért helyette szidjuk inkább a játékost aki kihagyta .Úgyse jön ki Ibra a tévébõl átvágni a torkunkat
Nekem mindenesetre bejönnek ezek a dolgok még ha ez a konami legmerészebb húzása is volt eddig.
Nyugtasson meg mindenkit az ,hogy szerintem most olyan gólokat fogunk látni egymás ellen mint amilyet még soha.
Biztos vagyok benne hogy még ritkábban fogunk látni két egyforma gólt,nem mintha eddig is ez jellemezte volna a konamit.
Részben igaza van egy pár elõttem hozzászólónak ,hogy mintha a lövésbõl eltûnt volna a dinamizmus és nem lehet egy jó ízût bombázni.Lehet itt csak nem mindig Szerintem élethûbb lett."
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Muszáj lesz kipróbálni!😛
Kár hogy az Arsenal nincs benne.:/ 😄
DOWNLOAD PATCH (800mb)
Part 1: http://ul.to/zr0p53
Part 2: <#felkialtas>#felkialtas><#confused>#confused>
Part 3: http://ul.to/9vuliu
Remélem felrakják a 2. hiányzõ részt <#merges2>#merges2>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
DOWNLOAD
List of available teams:
ENGLAND
FRANCE
GERMANY
ITALY
NETHERLANDS
PORTUGAL
JAPAN
ARGENTINA
SPAIN
MANCHESTER UNITED
TOTTENHAM HOTSPUR
INTER
A.C. MILAN
REAL MADRID C.F.
FC BARCELONA
BAYERN MUNCHEN
SWEDEN
CROATIA
IRELAND
NORTHERN IRELAND
SCOTLAND
TURKEY
CZECH REPUBLIC
GREECE
AS ROMA
OLYMPIQUE LYON
AUSTRALIA
COTE D'IVOIRE
SOUTH KOREA
GHANA
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
évek óta rakok be cuccokat Arielék oldalaról tudom mi a helyzet az onnan felrakott képekkel pont ezért szóltam
aki bejön és nem tudja, hogy lehet megnézni nem látja a képet
Picasa 3 a neve igazából nagyon sok mindenre jó pl a feltett képeken kiírhatjuk a rajta szereplõ nevét is ha ráállunk a képen
De itt most a képfeltöltés hihetetlenül egyszerû
Ugye van egy képünk, na most ha a progi fent van van egy ingyenes képnézõnk a gépen ha a képre kattintunk elindul automatikusan
bejön a kép
Nincs más dolgonk mint jobb egérgomb a képen a menüben quick upload és kész
pillanatok alatt bejön egy weboldal a képpel
itt egy példa
http://picasaweb.google.com/108600998892040722800/DropBox?authkey=Gv1sRgCPPT5bi1iIe1oAE&pli=1#5518168594565941394
Innen már csak be kell linkelni
és akkor még képaláírásról szerkesztési lehetõségekrõl nemis beszéltem, profi módon lehet javítani a képeket vele mindezt ingyenesen !
de másnál csak egy piros X van
ilyenkor érdemes felrakni a képet máshova

2004-es fifa tesztet is én írtam itt a fõnök kérésére
sõt 2008-ban még kiemelt téma volt a turf in fifa 2008 as fórumom
a soccergamingon
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=147554
Hedgevel felváltva voltunk évekig az aktuális Fifa fórumok házigazdái.
Szval szó sincs itt semiféle átállásról