PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Pro_Evolution_Soccer_2011-RELOADED

http://goo.gl/gd6Zi5

Hát azt senki sem tudhatja. Eleve meglepõ hogy még nincs, az Xbox-os játékok kikerülését figyelembe véve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hali

A patch felrakásánál(AFSExplorer), "file unnamed_97.adx (96,95, stb) üzenetet kapom.
ezáltal sok csapatnév hibás, vagy nem teljes. Mi lehet a probléma?
Elõre is köszi a segítséget.
VRolee94
Az Angol verzió vajon mikor lesz már meg?(XBox360-ra) Már nagyon várom.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

penge96
Nagyon pozitív irányba változott a játék, 3 meccset játszottam, már kaptam egy tizit is, plusz szabiból is lõttem gólt. Jó az egész :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
HÁHÁÁÁ SIKERÜLT!! :D Köszi Breki:))))

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Breki33
nem tudom milyen két file-t

gondolom van egy könyvtár amiben vannak file-k

pl pelda könyvtár és példa img-be kell pakolni
csakhogy ezek mérete nagyobb mint amekkora a bent lévõké ezért méretet kell növelni, ezért kér be egy filenevet az legyen most példa2.img ezt elkészíti és belepakolja

ha kész akkor a mostani pelda.img-t felül kell írni a példa2.img-vel mert ugye ez az új amibe belepakolt

DE én el szoktam menteni a régit hátha vmi nem lett jó

tehát én módszerem átnevezéssel

pléda.img ->példa orig.img
példa2.img->példa.img

így az új benne van de a régirõl is van mentés
penge96
Nah jó, most megpróbálom mégegyszer, szerintem most menni fog. (Jól elvagyok itt a fórumon....XD)

penge96
Nah jó... nem értem, kéri hogy kreáljak 2 fájlt vagy mi az istent, utána meg megbuherálja az img-ket. És semmi, most mit kell csináljak a 2 fájlal? Mert felülirogattam az eredetivel, és összekevert mindent. Nekem ez az Explorer izé soha sem ment...

penge96
Na, lehet hogy rájöttem.

penge96
Hát ezt én sem tudom telepíteni...

penge96
Köszi Breki!

Breki33
Egyébként torrent is van

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3182883

nemsemmi a mérete
Breki33
ja hogy a #69419-ben írtak
Breki33
milyen kommentátor?
penge96
Lassan 1 órája töltöm az elsõ 100 megás részletet, miközben a fél gigás kommentátor lejött fél óra alatt...

penge96
Egyébként a PES-edit patch nekem is irdatlan lassan jön.

penge96
Istenem de hülye vagyok... a németet nem töröltem...mostmár jó

penge96
Valaki elmondaná hogy hogyan kell normálisan telepiteni az Angol kommentátort? Mert hiába irom felül a németet, a játékban olyan mintha egy elõre felvett jelenetet kommentálna...

minimize
áttenné vki normálisabb helyre?
itt korláts(nekem) a letöltés.
köszönöm.

No one can stop Death!

Fyrex
így van

Avanti Crociati!

Breki33
ha elmondod hogy csinálod valószínû tudunk segíteni, nem nagy ördöngõsség, valószínû egy teljes könyvtárat kell berakni és méretet növelni aztán új néven menteni és azt visszanevezni (eredetit mentésnek megtartani)
jól van faxom...képtelen vagyok ezt a pes.edit patchot berakni...:(((((
hiába akarom úgy csinálni ahogy le van írva, ez az AFSExpoler progi nem úgy csinálja ahogy kéne.Áhhh, most várhatok valami egyszerûbb megoldásra vagy kész csomagra amelyiknél nem kell importálni ossze vissza.:(((((
Fyrex
Parmazok egész évben Football Managerrel, PES-ben jobban szeretek nagyobb csapatokkal kezdésnek, szebben lehet játszani.

Avanti Crociati!

penge96
Ha Parma drukker vagy, miért a Milannal játszol?:D

Fyrex
kezdtem egy ML-t a Milannal, egész élvezetes, kezdem érezni a hosszú labdákat

Avanti Crociati!

penge96
ááá fent van!!! a DVD5 OLLÉ :D:D:D:D

penge96
Irigyellek titeket, hogy már tudtok játszani :D

Breki33
akkor nemcsak nálam akad
Fyrex
jajj ilyen gifeket inkább ne. yoyozik a szemem.

Avanti Crociati!

mandju
A madridi derbin brillírozott az argentin különítmény... elõbb Di Maria csinált hülyét a védõjébõl, majd Higuain mutatott be pimasz cselt a kapussal szemben. (kár, hogy hétvégente a való életben impotens szegényem... de talán majd beindul... :-))

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

Shevchenko
Hát gyerekek bocs az off-ért de ez a Fifa 11 nagyon röhejes bármelyik módban a gép csak úgy tud gólt rugni ha szélén elviszi és beadja.
5 éves kisfiam azt kérdezi miért csak úgy tud gólt rugni?
Válaszom erre az volt mert csak ezt tudja a FIFA!
Mégegyszer bocs az off-ért Breki meg a többiek<#papakacsint>

FORZA MILAN!!!

<#beka3><#nevetes2>

Valaki tudna adni linket hogy honnan lehet letölteni a Pes 11-et ?

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

exact6
Hivatalos angol kommentár+nyelvi fájlok a PES 2011-hez:
http://www.pes-patch.com/2010/09/english-commentary-for-pes-2011.html

Fyrex
ebben az is van

Avanti Crociati!

nekem csak egy roster update kéne, azt nem tudtok?:)
Breki33
még nem hoztam haza

de nagyon jó :-)

kapusok különlegesen nagy ollózásos hazaadásokat lónek :P
Fyrex
Breki, nem nyilatkozol a gamerõl?

Avanti Crociati!

Breki33
kommentátorok
Breki33
Gyakorlatilag is oda

Elvileg ide:
KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/img<#papakacsint>
Szóval a PES fõmappájában lévõ img mappába.:)

Üdv!

Valaki megtudná mondani, hogy a lentebb linkelt fájlokat (kommentátor, felirat) hova kell másolni?

Köszi elõre is!

Fyrex
penge96
Valaki adhatna egy mûködõ linket a játékhoz (mármint ami jön is) <#banplz>

penge96
Nekem még a játék sincs meg...

Mi ez a nagy csend emberek???

Már dübörög a moddingway !!

Van már unlockoló csomag -nyami nyami...:)))

"released the Extra - Content Unlocker for Pro Evolution Soccer 2011, that it will allow you to unlock hair styles, stadiums parts, wallpapers, teams, players, etc. Also available balls packs and utilities."

DOWNLOAD

* Ball Pack V1 for PES 2011 BY : SKAY90973
* Nike T90 Tracer Ball Packs 2 BY : TXAK
* Extra-Content Unlocker BY : 222
* Checksum Utility BY : MXSONIC
* PES 2011 Camera Settings V 1.0 BY : MXSONIC
* PES 2011 Money ML 1.0 BY : MXSONIC
* PES 2011 Option File Editor V 1.0 BY : MXSONIC
nah tõccsétek!

http://www.moddingway.com/news/2045.html
most ezek a feliratok és + a kommentátorok?