PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
most beszóltál vagy nyaltál? 😛
Breki33
mondjuk a fifas füvön többet tudnék javítani?

egyébként nektek nem fura, hogy a fifás topikba egyáltalán nem rak be szinte senki szép gólt?

még én raktam be kettõt 😛
penge96
Ígyvan, alázza le egy kezdõ az öregróka, pro játékosokat, ezt nem hagyhatjuk!<#eplus2>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
"Túl hibátlan." Ha fûkészítésrõl van szó, ez jellemez téged is XD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Na, fölvettem Top playerre a szintet, és Carrick-el 33M-rõl szabadrúgásból akkora gólt lõttem Casillas-nak, hogy ihajj😄 Úgyhogy lesz köv videó😄, és ezúttal már top player szinten😊

penge96
Errõl van szó, ha ez alapján kéne itélkezni én lennék a játékok istenkirálya XD

Breki33
Na ez elég jó lett bár szerintem a kép nem adja vissza

kopások is jók és fûnek is néz ki úgy néz ki mégis sikerült rajta javítanom 😛

Addig elég is lesz míg nincs stadionlist
mondjuk a vonalazás kicsit erõs lett túl hibátlan, de ez könnyen javítható

penge96
Szerintem is

istenem nemtök mind1 mien szinten játszik?ettõl nemlesztek menõk h pro-k vagytok egy számítógépes játékban...
Breki33
de õ nem úgy vezeti a labdát ahogy te, pont errõl beszélek

nem csak gyors futást kell nyomogatni aztán csodálkozni 😛
tobias88
Nézd meg pl Messit az életben és a játékban! Ha életben eltolja valaki mellett, utána az a védõ igencsak nehezen fordul meg és indul meg, viszont a játékban sajnos ez nem így van <#rolleyes>

A tavalyi és az idei sebesség között lenne az optimális szerintem.
penge96
jó, elég az arcoskodásból, a srác most kezdte a PES-t, még jó hogy regularon, és csak meg akarta mutatni a góljait, amik a szinttõl függettlenül is szépek.

én profin kezdtem pesezni, de hamar felkerült top playerre PES5 körül azóta ez nem is változott:_)
Breki33
ha labdát vezetve futsz jó hogy lassabb vagy mint egy labda nélküli védõ
told meg kicsit a lasztit és fuss kicsit átlósan oldalra és le tudod rázni a védõt
Breki33
tiis voltatok regularon én is ott kezdtem a Pes3-at
hát kezdõ és haladó közt nem nagy különbség van😊
Miért? Az a 3ik szint... Beginner, amateur, regular, professional, meg world class talán. Nem olyan béna ott az ellen, és én csak nagy csapatok ellen játszok... na mind1

tobias88
Egész jó lett ez a 0.2es patch, bár a mérete kicsit "parasztvakító", mert a 80%a zene, de a mezek nem rosszak és az átigazolások is jók már!

Amúgy ennyi játék után azt mondom, hogy jobb lett mint tavaly, csak 2 hibája van meg néhány kisebb bug:
- Labdával mindenki lassabb a leglassabb játékosnál, ami nem élethû (tavaly is volt ennél hiba, viszont ott az volt, hogy nem volt kellõen lassabb labdával a játékos)
- Túlságosan "támogatja" a játék a passzolgatást, van hogy nem lehet a labda felé menni 1 mp ig, mert nem engedi a játék a játékosomat és így persze a gépé lesz a labda
pcmadrid
Van egy problémám,mégpedig az,hogy hiába állítom be hogy pl. a hazai vagy a vendég csapattal akarok lenni,ettõl függetlenül a gép játszik és nem én..Mi lehet a probléma?

Terminátor14
Csak nehéz úgy értékelni, hogy tudjuk, hogy regular 😊

CSAK a Fradi

Jaja, regular szint. Tudom lehetne ennél sokkal jobb is... de ne azt nézzétek, hnem a gólokat😊

P.O.D. +1
Video -1
Goals 0 (csak mert tudom hogy regular) 😄
daver88
õszintén szólva:

szép gólok...amibe én kicsit belekötnék, az a videó szerkesztése. sztem vágd le a felesleget...gondolok itt a visszajátszásnál lévõ kezelõpanalre (F1-el, vagy gamepadon BACK gombbal eltûntethetõ), sokkal élvezetesebb lenne...

Elkészült az új videóm. Véleményeket várok, de õszintén...😄
my best goals

Breki33
#70365 szintén
Breki33
a zenéknél kimaradt ez a remek zene ami tökéletes a highlights-hoz

Nem véletlen volt live ran összefoglalók végén a legszebb jelenetek alatt éveken át
penge96
Ha valaki talál másik torrent oldalt ahova feltöltötték a PES-edit 0.2 pachet az majd linkelje be! Köszi

Sziasztok a Rainbow flick nevû cselt hogy tudom bill el meg csinálni ?
Breki33
érdemes is

már többször ajánlottam kommentárokat is pl innen szedtem és orsosz változat is fent van
daver88
szûk 15 perc alatt azért sikerült regisztrálnom 😄

Breki33
Breki33
Ha Dep Piero beindul

valaki tud adni egy logo patch-et? köszi

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Breki33
mandju
ja, bocs pesedit 0.2...

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

mandju
torrent akinek lassú lenne az ul.to

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

Breki33
Na a rendszer mûködik, csak nincsen stadionlistám, szval ha valaki lát ilyet szóljon

gabe paul logan
A zenei letöltésemhez íme a számok címét tartozó fájl is.
Csak másoljátok a kicsomagolt kitserver mappát a kitserver mappájára a PES gyökérkönyvtárában. http://www.multiupload.com/MF4L27TOYR

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Breki33
Terminátor14
Tudom mire gondoltál, legalább 3-4-szer leírtam a megfelelõ szót csak tegnap 😄
Most Balázs is segített 😊

CSAK a Fradi

gamepad
Nem olyan joy-t, ami van ps-hez meg xbox-hoz.

Terminátor14
Joy-t ne vegyél, azt a repülõs játékokhoz szokás! 😄

CSAK a Fradi

horpeti
Nekem amúgy jóval lassabb a játékmenet, mint amiket linkeltek... Mondhatni kurva körülményes az egész a PES2010hez képest. 😊

De nem állítottam át semmit.

Mind1, lemondok a cselezésrõl. Lehet veszek majd joy-t a PC-hez, mert mondták, hogy azzal az igazi. Sõt, autós game-ekhez is jó a joy. Tud Valaki ajánlani vmi jót, és olcsót?

Breki33
Stadion bin lista

Bin térkép

Breki33
azis jó meg a world Cup 98 asé is

szerintem adx converterrel, de idén még nem néztem

http://peshungary.hu/letoltes/ADX_Converter_1
Breki33
"Megjelent a kitserver is,de még kezdetleges,és kapásból 2 verziója van,gdb kezelés még abban sincs,addig nem rakom ki az oldalra amíg nincs egy rendes jól kiforrt változata,elõbb utóbb meg lesz az is.Türelem,hogy mikor azt még senki sem tudja. "
Terminátor14
Leírtam már egyszer, hogy be kell állítanod az analóg kar 4 irányát is a billentyûzetre, ha a cseleket is akarod használni...Hát pont ez a stick.

CSAK a Fradi