PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nektek nem fura, hogy a fifás topikba egyáltalán nem rak be szinte senki szép gólt?
még én raktam be kettõt 😛
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
kopások is jók és fûnek is néz ki úgy néz ki mégis sikerült rajta javítanom 😛
Addig elég is lesz míg nincs stadionlist
mondjuk a vonalazás kicsit erõs lett túl hibátlan, de ez könnyen javítható
nem csak gyors futást kell nyomogatni aztán csodálkozni 😛
A tavalyi és az idei sebesség között lenne az optimális szerintem.
told meg kicsit a lasztit és fuss kicsit átlósan oldalra és le tudod rázni a védõt
Amúgy ennyi játék után azt mondom, hogy jobb lett mint tavaly, csak 2 hibája van meg néhány kisebb bug:
- Labdával mindenki lassabb a leglassabb játékosnál, ami nem élethû (tavaly is volt ennél hiba, viszont ott az volt, hogy nem volt kellõen lassabb labdával a játékos)
- Túlságosan "támogatja" a játék a passzolgatást, van hogy nem lehet a labda felé menni 1 mp ig, mert nem engedi a játék a játékosomat és így persze a gépé lesz a labda
Video -1
Goals 0 (csak mert tudom hogy regular) 😄
szép gólok...amibe én kicsit belekötnék, az a videó szerkesztése. sztem vágd le a felesleget...gondolok itt a visszajátszásnál lévõ kezelõpanalre (F1-el, vagy gamepadon BACK gombbal eltûntethetõ), sokkal élvezetesebb lenne...
my best goals
Nem véletlen volt live ran összefoglalók végén a legszebb jelenetek alatt éveken át
már többször ajánlottam kommentárokat is pl innen szedtem és orsosz változat is fent van
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
Csak másoljátok a kicsomagolt kitserver mappát a kitserver mappájára a PES gyökérkönyvtárában. http://www.multiupload.com/MF4L27TOYR
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Most Balázs is segített 😊
CSAK a Fradi
De nem állítottam át semmit.
szerintem adx converterrel, de idén még nem néztem
http://peshungary.hu/letoltes/ADX_Converter_1