PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdek nagyon mérges lenni. Bakker, arra válaszoljatok, amit leírok, ne másra! Finnekrõl beszéltem, nem hollandokról, érted? Finnek :) Kicsit más tészta.
gabe: Örülök, hogy elégedett vagy, hogy megkaptad, amit akartál :) Én csak azok után tahóztam veled, hogy te belekezdtél, okod pedig nem volt rá.
Úgyhogy részemrõl ennyi, gratulálok :)
Lehet jönni privibe keménykedni, ha úgy teszik.
Brekinek valszeg így is elég munkát adtunk...
CSAK a Fradi
http://goo.gl/gd6Zi5
Mondjuk 10 éve úgy álltunk a meccsekhez, hogy a nagyoktól félünk, oké, õk elverhetnek minket. De azért egy dán, svéd, stb... csapattól nem fostuk össze magunkat.
Most meg azt látjuk, hogy már ezek a csapatok más szintet képviselnek, a svédeket pl mióta próbáljuk megverni?
És mindenki el van ájulva a 8-0 miatt. Oké, valóban gyönyörû eredmény, én is ott ültem a tv elõtt, örültem minden gólnak, Szalai góljánál meg eldobtam az agyam. De most komolyan, nektek megfelel, hogy annyira vagyunk jók, hogy talán a málta/albánia/san marino kaliberû csapatokat megverjük, a többiek ellen meg aztán reménykedjünk?
Oké, inkább költõi a kérdés, nagyon elkalandoztam...:)
Sorry az offért.
CSAK a Fradi
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Amúgy a tied megtaníthatta volna, hogy nem illik másét emlegetni, mert lehet, hogy már nem él.
Nézzétek már,hogy játszik a többi kiemelkedõbb nemzeti válogatott OMG<#wow3>#wow3>
★ 汤姆 李
Szóval persze, örülök a gyõzelemnek, nem is errõl van szó, nem is várom el ,hogy sziporkázva játsszunk...
De az fáj, hogy a gólunk után úgy ültem végig 40 percet, hogy a gatyám tele volt, hogy mikor kapunk már gólt, annyira nem tudtunk semmit sem kezdeni velük. És mégegyszer, egy finn csapatról van szó, nem is a svédrõl vagy akár a hollandról.
CSAK a Fradi
Mutatnak 2 meccset ami összejött nekik egy kaka selejtezõben?Ettõl most õk kurva jók?
Mindig elvéreznek egyszerûen aki idõsebb már és sok hosszu éven bízott bennük annak simán elnézhetõ,hogy nem szurkol nekik teljes gõzzel mert ki ábrándultunk belõlük.
Van az új generáció aki nézi õket nem is tudja a magyarok siralmas foci múltját azt vakon szurkol nekik bízva egy jobb jövõben de a szitu ugyanaz lesz mint eddig...
★ 汤姆 李
Sztem nem játszottunk rosszul a második félidõben, megvoltak a helyzetek, rúghattunk volna 3-4 gólt, igaz a finneknek is volt helyzetük, de korántsem olyan veszélyesek....
Görögök hogy nyertek EB-t 2004-ben??? csodajátékkal?? hát nem...ugyanezt az egycsatáros játékot játszották, mint mi, kontrákra építve az egészet...
Nem gyûlölöm a magyarokat, sõt, minden meccsen szorítok, de akkor is el vagyok keseredve, hogy ilyen szarok vagyunk. Pont.
Még egyszer ilyen stílust velem szemben ne engedj meg magadnak...;)
Én a válogatottról beszéltem, ahelyett, hogy személyeskednél itt (minden ok nélkül), inkább menjél aztán rejszolj a magyar pes kommentátor petícióra :) Sok sikert, szükséged lesz rá! (Látod, én is tudok személyeskedni...)
Jahh, amúgy a kommentár az mást jelent, tudod, kommentátor, de semmi baj :)
CSAK a Fradi
Szólottam. Utáld a magyarokat tovább!!! Igen, igen kiforgatom a szavaidat, mert túl dramatizálod a dolgokat. Nem hogy örülnél, hogy végre összejött valami nekünk.
Néha bravúrokat is véghez viszünk? Én elég rég láttam bravúrt..
De mindegy is, csak felidegesítem magam.
Lényeg a lényeg, ha csak nincs valami ordítóan fontos mondanivalód (ha mégis van, akkor jöhet privibe...), akkor hanyagoljuk egymást :) Köszi.
CSAK a Fradi
Nem olvastam vissza, mert már rég jártam is és több mint ezer új üzim volt :P
Van már valami fasza kis patch a 2011-hez? gondolok itt a csapatnevek javítására vagy vmi ilyesmi...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Igen, gólra játsszák? Én azt hittem kapufára...
Nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy én ilyen siralmas játék után nem tudok örülni egy mákos gyõzelemnek. Ennyi. :)
CSAK a Fradi
Én nem tiltom meg neked hogy megszólalj, de csak úgy tedd hogy tudd hogy mi nem egy futball nagyhatalom vagyunk...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
★ 汤姆 李
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Nem volt helyzetünk az egész meccsen, semmi. A végén mikor fullra kitámadott az egész finn csapat, akkor volt 3 kontránk. A gól meg kapushiba, potya. Szánalom volt nézni ahogy 40 percen keresztül védekezünk 10 emberrel egy finn csapat ellen, és semmire nem vagyunk képesek.
Az mondjuk a dolog másik oldala, hogy most az egyszer végre nekünk volt szerencsénk a végjátékban, de akkor is tartom, hogy egyáltalán nem érdemeltük meg a gyõzelmet.
CSAK a Fradi
Gerával az élen :(
Ennyit Egerváriról, a hihetetlen képességû finn csapat ellen is teljesen inkompetensek voltunk végig.
CSAK a Fradi
Tudsz egy olyan pad beállítást amivel jókat lehet cselezni ?
volt már valakinek ilyen?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a klub logok -kerültek a dt0f -be
new kits are located in dt0f, between 1923 and 2026
pesedit patch függõk várják meg a 0.3-ast :)
Hát végülis az a lényeg, hogy játszd ki a gépet, kerülj elé, és ha úgy érzi, hogy nincs már más lehetõség, akkor akár utolsó emberként is felrúg hátulról. Persze csak sárgát ad magának :(
Jó lehet még a lövõcsel, azt sokszor megszívja, meg ha lõni akarsz, akkor akár messzirõl is odacsúszik minden mindegy alapon, abból is szokott szabad lenni.
CSAK a Fradi
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Viszont: nem szoktatok arra menni, hogy felrúgjanak? én keresem a lehetõséget, de nem könnyû, biztos megvannak azok a pontok, amikor nagyobb eséllyel faultol le az ellenfél, mint más helyzetekben. Ha erre van vmi tapasztalatotok, hogy érdemes erre "játszani", szívesen veszem.
Összességében szerintem jobb kis gamma lett, mint a 2010-es társa, viszont teljesen más...máshogy kell játszani. Nincs ezzel baj, legalább van mit tanulni.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Gondolom most jön majd a 2. liga (ligák, angol, német, igény szerint)
Ezt feltupírozod reklámtáblákkal, szponzorokkal, nemzetközi válogatott emblémákkal, mittoménmivel és egész jó.
Röpke 2 hét alatt ez nagyon jó tempó.
www.moddingway.com
www.pes-patch.com
www.pespatchs.com
Innét naponta lopkodhatsz új cuccokat.
Ha kicsit összepofásodik a külalak, nekiesek egy-két magyar csapatnak én is, megcsinálom.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Hogy kell telepíteni ezt DLC-t? AMúgy van már olyan patch amivel az összes csapatnév és játékosnév eredeti lesz?
Köszi all
★ 汤姆 李
BL és pár finom hangolás?