PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem tudom kipróbálni mivel nekem már fent van a hivatalos patch és ezért nem rakom újra megint

a DLC-s könyvtárat átneveztem és megnéztem akkor ugyanoda tölti-e le
illetve megnéztem, hogy a mostani exe-re felmegy-e újra az 1.02-es hivatalos patch, fel is ment mint látható.
Roland10
Most akk én is felteszem sorrendbe,de elöbb rakjam a 1.01-et v mehet egybõl az 1.02??

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Breki33
Érdekes kicsit mintha más lenne a kamera és a Sport1-es logó is kilóg, majd megnézem 16:9-ben

Breki33
Azt még az 1.0-ás patch kijövetele elõtt készítettem, elõre nem lehetek kompatibilis :P

Az exe viszont jó benne ha a távolabbi kamerákat akarod azt nyugodtan felülírhatod és a mezek is jók

Roland10
Hát akkor azért fagy kinekem,mert én az 1.0-ás Pesedit mellé tettem fel az option file-t ami #71768 ebben a hsz-be van:S

Shevchenko
Rendben javasold nem is azzal van a baj mert amit te mondasz az biztos jó mert az ember alapból is felrakja akkor a hivatalos patchert,de nekem a nélkül is tökéletesen müködik hidd el vagy probáldki.
Szoval akkor a sorrend amit te mondasz az:
1. Játék telepítése
2. Hivatalos patchek felrakása (azt nemtudom kell e 1.02 elött feltelepíteni az 1.01-et)
3. PES 2011 Patch 1.01 feltelepítése
4. Játék.

Elvileg te ezt mondod, hozzáteszem így biztos hogy jónak kell leni én csak azt mondom hogy én kihagytam a 2. pontot.

FORZA MILAN!!!

Breki33
most melyik 1.09-es módot, mert az áll option filebõl és van hozzá külön exe is.

Namost az option file az még a 05-é tehát az nem jó az 1.0-hoz elvileg, az exe amit kiraktam az igen mert 1.02-es

De nem tudom honnan szedted le ezért nem tudom pontosan mit értesz 1.09-es mód alatt

Breki33
okés akkor ha valakinek gondja lesz vele akkor hozzád küldöm

olvasd már el kérlek a readme-t hogy mit írnak benne pontosan, direkt kilinkeltem az elõbb, képként kiraktam , de akkor újra

ezt írják benne
"The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.01 and the DLC 1.01"

Az oké, hogy a DLC-t bemásolja meg exe-t berakja, de ez számomra nem egyenértékû a hivatalos patch felrakással, szóval én azt fogom javasolni továbbra is ha szabad.

Fõleg azoknak akik több patchet is használnak és nem akarnak keveredést.

Egyébként is nagy csalódás nekem ez az 1.0 felraktam aztán egy csomó dolog hiányzik belõle ami korábban benne volt, jó eredményjelzõ akár sport1-es tv kijelzõvel, szuper csapatlogók, füvek, kameraállások, gameplay patch, stadion betöltõ eredeti háttérképek,csapatlogók ezt mindet rakhatom újra be, igazából nem is használnám ha a gameplay patchek többsége nem az option filéjéhez készülni.

Shevchenko
Breki mindjárt leirja a sorrendet azt probáéd ki úgy.
Nekem fogalmam sincs mi lehet a baj.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Breki akkor szerinted mi a sorrend aki a PESEdit 2011 Patch 1.0 akarja felrakni?
Telepítési sorrendre gondolok.
Kiváncsi vagyok mert azt is kipróbálom.

FORZA MILAN!!!

Roland10
Nemtudom nálam mi lehet a baja..mert felteszem a Pesedit-et és mûkõdik rendesen az egész,de viszont a mezek nincsenek bbenne..pl Arsenal,Chelsea,Osasuna, stb..viszont ha beteszem azt a 1.09 modot amit breki javasolt akkor benne vannak a mezek de ha azokkal a csapatokkal akarok menni egy baris meccset akk kifagy..hiába attacholtam ujra az új exe.-t:S

Shevchenko
nekem teljesen jól müködik, nemtudok mit hozzáfüzni.
Én elöttem mikor nem volt még a PESEdit 2011 Patch 1.0 akkor felraktam a hivatalos patchet 1.02-öt a francia pes-re mert azt lehet hivalasona patchelni te tudod és azzal mentettem a dolgokat és most is tökéletesen müködnek pedig egy szüz pesre raktam rá amibe csak a PESEdit 2011 Patch 1.0 van.
Szerinted az minek írják vagy mi ez?:
PESEdit 2011 Patch 1.0 - The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.02 and the DLC 1.01?

FORZA MILAN!!!

Breki33
Ez a DLC és nem a patch !

És Pate pont arról híres, hogy eredeti játékot támogatja sokszor volt korábban olyan, hogy az õ exe-je csak eredeti játékkal ment

Olvasd már el a hivatalos leírását
http://www.pesedit.com/patch/Readme.pdf

Ja és nálam a 1.2-es patch exe-tõl függetlenül felmegy speciel itt a reload-os exe-re :-)

Szval én továbbra is felraknám a hivatalos patcheket rendesen fõleg mert mint több helyen olvasható elég sok gond van így

pl:

"Hali!
Én is letöltöttem az 1.0-ás patch-et, kibontottam, feltelepítettem, majd amikor el akarom indítani a játékot akkor kiírja, hogy valami .dll fájl hiányzik. Pár másodperc múlva elindul a játék, és csak a 1.02-es KONAMI patch-et érzékeli (fõmenünél ki is írja, hogy Version 1.02) és a többi az tök szûz, újra London FC-m van meg ilyenek. Aztán kb. 2 perc múlva kidob a játékból egy hibaüzenettel. Hiányosan töltõdött le vagy alapból a patch hibás? Lehet hogy inkább megvárok egy újabbat addig meg jó a 0.5-ös. Az hibátlanul fut. "
Shevchenko
Ha játékot felrakod akkor lehet látni hogy ez itt üres C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\
,de PESEdit 2011 Patch 1.0 felrakása után igy néz ki C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\dt0f.img.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Ha Reloaded verziód van akkor semmilyen patchet nem tudsz felrakini, mindig ezt fogja neked kiírni, kipróbáltam már egy párszor.
Ezért találta ki a PESEdit hogy már a Patch 1.0-ba mindent belerakjon, mert rengeteg embernek a Reloaded verzió van és azt nem lehet frissíteni.
Ugyhogy 100% hogy a hivatalos patcheket meg a DLC-t felrakja magától nem kell semmit csinálni.
1.Játék telepítése
2.PESEdit 2011 Patch 1.0 felrakása
3.Játék.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Tuti hogy nem kell hozzá.
Én semmit nem rakok fel és fent van a 1.02 patch és a DLC 1.01.

FORZA MILAN!!!

Breki33
gondolom attól, hogy nem szedted le és raktad vissza a kitservert az exe-re

meg az abban lévõ option file még az elõzõé
Roland10
Szia Breki!

Feltettem a gamet,feltettem a Pesedit patchet,de viszont ha felteszem a #71768 hsz-edbe amit mondtál akkor kifagy:S Mitõl lehet?

tobias88
1.1es exével pontosabban, de amikor fel akartam tenni most az 1.2es patchet, azt írta a telepítõ, hogy ezzel a verziószámmal nem kompatibilis, szóval netrõl lehet hogy frissíti magát?
tobias88
nálam is ez a helyzet, megy 1.1el
Roland10
Tuti hogy nem kellenek hozzá?? Mert akk urja felteszem a játékot,meg csak simát a peseditet,mert nekem nem engette feltenni a hivatalos patcheket..:S

Breki33

a hivatalos readme-bõl van
Shevchenko
Biztos hogy nem kellenek a hivatalos patchek mert felrakja magától.
Én nem raktam rá semmilyen hivatalos patchet meg DLC és fent van, pedig csak a játékot meg a PESEdit 2011 Patch 1.0 raktam föl.

FORZA MILAN!!!

Breki33
már megtaláltam honnan van, viszont a readme-ben ez van

Breki33
ezt nem tudom honnan veszed de tévedés

ez a szöveg pontosan így van

"The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.01 and the DLC 1.01."
Shevchenko
PESEdit 2011 Patch 1.0 - The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.02 and the DLC 1.01.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
pesedit 1.0 patch-hez nem kellenek a hivatalos patchek mert felrakja magától.

FORZA MILAN!!!

kaposi1
Köszi Breki!

Meg tudjuk ezt beszélni priviben?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Breki33
a rutrackerrõl szedd le a pesedit 1.0-ás patchet

De kell hozzá kitserver és kell hozzá a 1.02-es hivatalos patch és a DLC is

Aztán ha kész ajánlom ezt
kaposi1
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni tõletek hogy hogy mik kellenek ahhoz hogy a játékban a valós csapatok, logók, és aktuális igazolások szerepeljenek.
Kimondottan csak az alapjáték van feltelepítve (ver: 1.01), semmi patch, kitszerver se más dolog.

Létezik már valami exe.s patch ami mindezt megoldja egyszerûen??

Elhihetitek nekem úgy hiányzik ez az egész dolog mint púp a hátamra.<#rinya>
Csak a kisfiamnak szeretnék örömet szerezni azzal, ha normálisan nézne ki, valós dolgokkal a játék.

Ha valaki le tudná írni hogy sorba mik kellenek ehhez, azt nagyon megköszönném.<#worship><#help>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Buddy
Pl. sima barátságos meccsen dobtam vmi Brescia - AIK rangadót ott csak a második félidõben kiszórt nekik 4 sárgát, egy pirosat...
Csak kicsit furcsállom...

Más az AI barátságoson és Ligában? Lehet ez?

Top playeren és 10 percesen tolom

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Elkezdtem egy mester ligát, de van két dolog, ami zavar:
- Eddig még nem esett az esõ egyszer sem (17 meccs alatt)
- Ellenfél még nem kapott sárgát se ellenem soha

Mi a tapasztalat?
Az esõ az egy dolog, ott vmi nem megy lehet...
De hogyhogy barátságos meccseken kapják a sárgákat azért, itt meg egyet sem. Vagy annyira csörgõlabdás mindegyik, hogy még ehhez is dinnyék?

Bundesliga 2-ben vagyok.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Breki33
Pesedit 1.0 + realistic gameplay setting final version by spock2005
Link: www.megaupload.com/?d=14WU00EB
Credits:
PesEDIT.com Patch 2011

Breki33
pasz még sose jutott eszembe mecs közben, hogy leszedjem :)

valószínûleg nem
Breki33
Kezd egyre többször bejönni ez a leszorított kapáslövés

Breki, meccs közben nem lehet kikapcsolni, hogy a játékos felett ne látszódjon a neve?
Breki33
Felkértek egy El Classico-s HD Nou Camp elkészítésére

10 változatot készítettem ilyen lett az eredmény

first part:
nou camp1.7z (29.12 MB)
http://www.multiupload.com/1IX4I3SQ2U

second part:
nou camp2.7z (28.85 MB)

http://www.multiupload.com/5ZWNZAG6PV
Breki33
csak tipp

Select Sides Unlocker by juce
sziasztok
letöltöttem a GA 2.30 patch-et és játék közben nem lehet a joy-t p1-bõl p2-be húzni, valaki ?
Breki33
http://www.youtube.com/v/uiZ3DnGxTeY&version=3
Breki33
Alvalade Full HD Turf Pack[/color][/size]

http://www.multiupload.com/XGGHY0TU6H

DAY FINE

EVENING FINE

NIGHT FINE

DAY/EVENING RAIN

NIGHT RAIN

Buddy
Lehet rosszat linkeltem be elõbb, akkor EZ biztos jó:

PES 2011 National Logos for Flags for PesEdit 1.0 Corrected

Buddy

Buddy
Jó lett az 1.0 pesedit, tegnap este át is szabtam a saját pofámra. A labdákat berakták közvetett módon a dt0f 1815-ös file-jába (gondolom relink-szerûség), aki esetleg szereti a labdákat cserélgetni.

Címereknél beraktam az immár 3 éve nálam taroló nemzetközi klubcímereket zászlók helyett...minden évre megõrzöm, szerencsére mindig fel lehet használni, amíg ilyen filerendszert használnak.
Ha valakinek kell:

http://www.megaupload.com/?d=1KNG7FOJ

Teljesen 1.0 kompatibilis. Nagy logókban nemzeti címerek, kis logókban waving flags...amit sajnos nem használ a játék, ezt kicsit elbaltázták...a kis méretû címereknél is a nagyot csökkenti le.

Breki33
már rég van a szokásos helyen :)P
Breki33
dehogynem, csak az sg elérakja megát

de ebbõl azért nem olyan nehéz kitalálni :-)

http://www.sg.hu/www.megaupload.com/?d=GQ81TTSH
Nem jó a link Breki!
tobias88
Várok a torrentes verzióra <#pardon1>
Breki33
Hát egyértelmû, hogy ezt a játékot gamepaddal sokkal jobb játszani.