PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a DLC-s könyvtárat átneveztem és megnéztem akkor ugyanoda tölti-e le
illetve megnéztem, hogy a mostani exe-re felmegy-e újra az 1.02-es hivatalos patch, fel is ment mint látható.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Az exe viszont jó benne ha a távolabbi kamerákat akarod azt nyugodtan felülírhatod és a mezek is jók

Szoval akkor a sorrend amit te mondasz az:
1. Játék telepítése
2. Hivatalos patchek felrakása (azt nemtudom kell e 1.02 elött feltelepíteni az 1.01-et)
3. PES 2011 Patch 1.01 feltelepítése
4. Játék.
Elvileg te ezt mondod, hozzáteszem így biztos hogy jónak kell leni én csak azt mondom hogy én kihagytam a 2. pontot.
FORZA MILAN!!!
Namost az option file az még a 05-é tehát az nem jó az 1.0-hoz elvileg, az exe amit kiraktam az igen mert 1.02-es
De nem tudom honnan szedted le ezért nem tudom pontosan mit értesz 1.09-es mód alatt
olvasd már el kérlek a readme-t hogy mit írnak benne pontosan, direkt kilinkeltem az elõbb, képként kiraktam , de akkor újra
ezt írják benne
"The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.01 and the DLC 1.01"
Az oké, hogy a DLC-t bemásolja meg exe-t berakja, de ez számomra nem egyenértékû a hivatalos patch felrakással, szóval én azt fogom javasolni továbbra is ha szabad.
Fõleg azoknak akik több patchet is használnak és nem akarnak keveredést.
Egyébként is nagy csalódás nekem ez az 1.0 felraktam aztán egy csomó dolog hiányzik belõle ami korábban benne volt, jó eredményjelzõ akár sport1-es tv kijelzõvel, szuper csapatlogók, füvek, kameraállások, gameplay patch, stadion betöltõ eredeti háttérképek,csapatlogók ezt mindet rakhatom újra be, igazából nem is használnám ha a gameplay patchek többsége nem az option filéjéhez készülni.
Nekem fogalmam sincs mi lehet a baj.
FORZA MILAN!!!
Telepítési sorrendre gondolok.
Kiváncsi vagyok mert azt is kipróbálom.
FORZA MILAN!!!
Én elöttem mikor nem volt még a PESEdit 2011 Patch 1.0 akkor felraktam a hivatalos patchet 1.02-öt a francia pes-re mert azt lehet hivalasona patchelni te tudod és azzal mentettem a dolgokat és most is tökéletesen müködnek pedig egy szüz pesre raktam rá amibe csak a PESEdit 2011 Patch 1.0 van.
Szerinted az minek írják vagy mi ez?:
PESEdit 2011 Patch 1.0 - The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.02 and the DLC 1.01?
FORZA MILAN!!!
És Pate pont arról híres, hogy eredeti játékot támogatja sokszor volt korábban olyan, hogy az õ exe-je csak eredeti játékkal ment
Olvasd már el a hivatalos leírását
http://www.pesedit.com/patch/Readme.pdf
Ja és nálam a 1.2-es patch exe-tõl függetlenül felmegy speciel itt a reload-os exe-re :-)
Szval én továbbra is felraknám a hivatalos patcheket rendesen fõleg mert mint több helyen olvasható elég sok gond van így
pl:
"Hali!
Én is letöltöttem az 1.0-ás patch-et, kibontottam, feltelepítettem, majd amikor el akarom indítani a játékot akkor kiírja, hogy valami .dll fájl hiányzik. Pár másodperc múlva elindul a játék, és csak a 1.02-es KONAMI patch-et érzékeli (fõmenünél ki is írja, hogy Version 1.02) és a többi az tök szûz, újra London FC-m van meg ilyenek. Aztán kb. 2 perc múlva kidob a játékból egy hibaüzenettel. Hiányosan töltõdött le vagy alapból a patch hibás? Lehet hogy inkább megvárok egy újabbat addig meg jó a 0.5-ös. Az hibátlanul fut. "
,de PESEdit 2011 Patch 1.0 felrakása után igy néz ki C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download\dt0f.img.
FORZA MILAN!!!
Ezért találta ki a PESEdit hogy már a Patch 1.0-ba mindent belerakjon, mert rengeteg embernek a Reloaded verzió van és azt nem lehet frissíteni.
Ugyhogy 100% hogy a hivatalos patcheket meg a DLC-t felrakja magától nem kell semmit csinálni.
1.Játék telepítése
2.PESEdit 2011 Patch 1.0 felrakása
3.Játék.
FORZA MILAN!!!
Én semmit nem rakok fel és fent van a 1.02 patch és a DLC 1.01.
FORZA MILAN!!!
meg az abban lévõ option file még az elõzõé
Feltettem a gamet,feltettem a Pesedit patchet,de viszont ha felteszem a #71768 hsz-edbe amit mondtál akkor kifagy:S Mitõl lehet?
Én nem raktam rá semmilyen hivatalos patchet meg DLC és fent van, pedig csak a játékot meg a PESEdit 2011 Patch 1.0 raktam föl.
FORZA MILAN!!!
ez a szöveg pontosan így van
"The patch automatically installs the KONAMI PES 2011 Patch 1.01 and the DLC 1.01."
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
Meg tudjuk ezt beszélni priviben?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
De kell hozzá kitserver és kell hozzá a 1.02-es hivatalos patch és a DLC is
Aztán ha kész ajánlom ezt
Szeretném megkérdezni tõletek hogy hogy mik kellenek ahhoz hogy a játékban a valós csapatok, logók, és aktuális igazolások szerepeljenek.
Kimondottan csak az alapjáték van feltelepítve (ver: 1.01), semmi patch, kitszerver se más dolog.
Létezik már valami exe.s patch ami mindezt megoldja egyszerûen??
Elhihetitek nekem úgy hiányzik ez az egész dolog mint púp a hátamra.<#rinya>#rinya>
Csak a kisfiamnak szeretnék örömet szerezni azzal, ha normálisan nézne ki, valós dolgokkal a játék.
Ha valaki le tudná írni hogy sorba mik kellenek ehhez, azt nagyon megköszönném.<#worship>#worship><#help>#help>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Csak kicsit furcsállom...
Más az AI barátságoson és Ligában? Lehet ez?
Top playeren és 10 percesen tolom
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Eddig még nem esett az esõ egyszer sem (17 meccs alatt)
- Ellenfél még nem kapott sárgát se ellenem soha
Mi a tapasztalat?
Az esõ az egy dolog, ott vmi nem megy lehet...
De hogyhogy barátságos meccseken kapják a sárgákat azért, itt meg egyet sem. Vagy annyira csörgõlabdás mindegyik, hogy még ehhez is dinnyék?
Bundesliga 2-ben vagyok.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Link: www.megaupload.com/?d=14WU00EB
Credits:
PesEDIT.com Patch 2011
10 változatot készítettem ilyen lett az eredmény
first part:
nou camp1.7z (29.12 MB)
http://www.multiupload.com/1IX4I3SQ2U
second part:
nou camp2.7z (28.85 MB)
http://www.multiupload.com/5ZWNZAG6PV
letöltöttem a GA 2.30 patch-et és játék közben nem lehet a joy-t p1-bõl p2-be húzni, valaki ?
http://www.multiupload.com/XGGHY0TU6H

PES 2011 National Logos for Flags for PesEdit 1.0 Corrected
Címereknél beraktam az immár 3 éve nálam taroló nemzetközi klubcímereket zászlók helyett...minden évre megõrzöm, szerencsére mindig fel lehet használni, amíg ilyen filerendszert használnak.
Ha valakinek kell:
http://www.megaupload.com/?d=1KNG7FOJ
Teljesen 1.0 kompatibilis. Nagy logókban nemzeti címerek, kis logókban waving flags...amit sajnos nem használ a játék, ezt kicsit elbaltázták...a kis méretû címereknél is a nagyot csökkenti le.
de ebbõl azért nem olyan nehéz kitalálni :-)
http://www.sg.hu/www.megaupload.com/?d=GQ81TTSH
http://pesedit.com/forums/showthread.php?3876-PESEdit-com-2011-Patch-Version-1-0!-Released!-04-12-10&p=71881