PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tudod, hogyha a második slotra rakod akkor csak akkor jelenik meg ha a jobb oldalon második csapatként játszol úgymond idegenben
nálam a bin így néz ki

nálam a bin így néz ki

Megnéznétek nekem legyetek szívesek, hogy a HSV nektek a BL-ben vagy az EL-ben indul? Mert egyszer amikor voltam velük a EL-ben indultak, most megint elindultam velük, de most a BL-ben vagyok. Hogy van ez? Randomra sorsol vagy mi? Elõre is köszi!
Üdv.
Üdv.
Nem volt ilyen bin ott, ezért beraktam a ...\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\kitserver\pesedit\img\dt0c.img mappába egy unnamed_5363.bint, amiben a 2. slotba tettem a lentebb említett mezt. Nem történt semmi változás. Ezek után átneveztem a unnamed_5363.bint, hogy ne zavarjon be, majd GGS-sel megnyitottam a dt0c.img-t és ott kicseréltem, ismét semmi sem történt.
Amici di nessuno...
Kipróbáltam nálam rendesen mûködik ha \dt0c.img\juventus_5363.bin-t használtam
arra vigyázni kell ne legyen ugyanilyen végû még ebben a könyvtárban

arra vigyázni kell ne legyen ugyanilyen végû még ebben a könyvtárban

Melyik? :-P
Ez mindegyik különbözõ
Az az érdekes, hogy képen másik néz ki jól mint játékban pl az elsõ nekem képen nem tetszik de valóságban jó a 3. meg képen mutat jól
Ez mindegyik különbözõ
Az az érdekes, hogy képen másik néz ki jól mint játékban pl az elsõ nekem képen nem tetszik de valóságban jó a 3. meg képen mutat jól
Ja teljes img-be való berakáskor érdemes a Deferred módot használni, hogyha nagyobb méretû a berakni való mez ne legyen gond vele
A Juventus kits a játékban 5363-5364.es slot
63 a kapus nekem ez a bin nincs a kitserver-es folderben
most nem teljesen értem hová raktad be pontosan azt a mezt vagy egy
5363-ra végzõdõ bint raksz be a kitserverbe vagy magában a d0c.img-ben kell cserélned.
De akkor a kitserverben ne legyen azonos nevû mert az jelenik meg !
63 a kapus nekem ez a bin nincs a kitserver-es folderben
most nem teljesen értem hová raktad be pontosan azt a mezt vagy egy
5363-ra végzõdõ bint raksz be a kitserverbe vagy magában a d0c.img-ben kell cserélned.
De akkor a kitserverben ne legyen azonos nevû mert az jelenik meg !
Innen szedtem a havas pályákat, és tényleg a 2010-est próbáltam. Viszont a PESedit patch 1.0-t felraktam, majd kicseréltem a Juve idegenbeli kapusmezét (mert a hazainál és idegenbelinél is a fehér van) arra a kékeszöldre és semmi sem változott. Próbáltam kitservernél berakni egy bin fájlt, illetve a dt0c.img-ben kicserélni, mégse változott a játékben semmi.
Amici di nessuno...
Ezt javítottam fel 😊
De van ilyen is
Bristol City Stadium snow turf for PES 2011
http://www.pesoccer.com/patches/pes2011/bristol-city-stadium-snow-turf-for-pes-2011.html
De van ilyen is
Bristol City Stadium snow turf for PES 2011
http://www.pesoccer.com/patches/pes2011/bristol-city-stadium-snow-turf-for-pes-2011.html
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
hiába a kitserverben ezek vannak
AFS2FS 10.0.2 afs2fs.dll Manage AFS (.img) game content using files and folders: much easier and quicker to install/remove patches, without the need modify *.img files.
Speeder module 10.0.4 speeder.dll Increase or decrease gameplay speed.
Sides module 10.0.4 sides.dll Allow free side selection during matches.
AFS2FS 10.0.2 afs2fs.dll Manage AFS (.img) game content using files and folders: much easier and quicker to install/remove patches, without the need modify *.img files.
Speeder module 10.0.4 speeder.dll Increase or decrease gameplay speed.
Sides module 10.0.4 sides.dll Allow free side selection during matches.
tudtommal a kitserverben egyenlõre még nincs GDB server telepítésekor érdemes elolvasni a readme-t hogy miket tartalmaz 😛
én biztos nem cserélném
az F510-es javított felturbózott Rumblepad 2-es
itt részletesen leírtam miben jobb, most akkor tényleg kipróbálhatod igaz-e amiket írnak.
http://prohardver.hu/tema/fifa_11_mar_elorendelheto_az_576_ban/hsz_714-714.html
az F510-es javított felturbózott Rumblepad 2-es
itt részletesen leírtam miben jobb, most akkor tényleg kipróbálhatod igaz-e amiket írnak.
http://prohardver.hu/tema/fifa_11_mar_elorendelheto_az_576_ban/hsz_714-714.html
Én nem nagyon szoktam becsúszni, fõleg 16-oson belül
de mezõnyben most kipróbáltam, jól kivitelezve simán lehet szabályosan szerelni nálam pl itt megszereztem a labdát és ment tovább a játék
A gameplayt javító patch fent van, de szerintem ez nem változtatja meg ezt, de korábban le volt írva részletesen mit változtat.
Havas Konami stadionomat nem egészen értem, hogy rakhattad, be mivel Pes 2011-hez csak saját magamnak készítettem havas pályát tehát még nincs publikálva
pl amiatt hogy hiába csinálom meg rendesen a szélét is
mint itt látható
http://s3.directupload.net/images/101215/lpmkz28d.jpg
van olyan stadion ahol a szélét levágja a #71893-ben láthatóra és egy kicsit furán néz ki, hogy a pálya teljesen havas a szélén meg semmi hó nem látható
Szerencsére más stadionokban jó azért általában.
Szval nem tudom te mit raktál be de lehet, hogy már hamisítanak :-)
De szerintem pes 2010-es stadiont akartál berakni Pes 2011-be 😛
de mezõnyben most kipróbáltam, jól kivitelezve simán lehet szabályosan szerelni nálam pl itt megszereztem a labdát és ment tovább a játék
A gameplayt javító patch fent van, de szerintem ez nem változtatja meg ezt, de korábban le volt írva részletesen mit változtat.
Havas Konami stadionomat nem egészen értem, hogy rakhattad, be mivel Pes 2011-hez csak saját magamnak készítettem havas pályát tehát még nincs publikálva
pl amiatt hogy hiába csinálom meg rendesen a szélét is
mint itt látható
http://s3.directupload.net/images/101215/lpmkz28d.jpg
van olyan stadion ahol a szélét levágja a #71893-ben láthatóra és egy kicsit furán néz ki, hogy a pálya teljesen havas a szélén meg semmi hó nem látható
Szerencsére más stadionokban jó azért általában.
Szval nem tudom te mit raktál be de lehet, hogy már hamisítanak :-)
De szerintem pes 2010-es stadiont akartál berakni Pes 2011-be 😛
Hát ez vicces. Rendeltem a supergamer.huról egy Logitech Rumblepad II-t. Ma ki is hozták, csak helyette egy F510-eset. 8700-at számoltak fel érte ugyanúgy. Szerintetek érdemes kicseréltetnem? 😊
Amici di nessuno...
Sziasztok ! Hogy lehet betenni a Pes 11 be mezeket. A GDB mappába beteszem és nem megy ! <#confused>#confused> Valaki tudna - e segíteni? Megköszönném !Msn címem:[email protected]. üdv pato97.
Iszonyatosan idegesít, hogy a 16-oson belül nem lehet becsúszni, mert ha elrúgod a labdát, 11-est ítél. Különben is, a becsúszások megítélése vmi egészen tragikusra sikerült a 2011-ben. Általában ha a labdát rúgod el, lefújja, ha az embert, akkor mehet tovább. A gameplayt javító patch, amit többször linkeltetek, ezen nem segít?
Vmint még egy problémám lenne. Felraktam a PESedit patch 1.0-t, mûködik is rendesen, de ha lecserélek egy fájlt a kitserverben, vagy akár megnyitom GGS-val az egyik bin fájlt és kicserélem mondjuk az egyik mezt, a játékban marad ugyanúgy. Breki havas Konami stadionját is leszedtem, beraktam, ahogy le volt írva, és semmi. Próbáltam a kitservert leszedni és visszarakni, semmi. Vmi ötlet?
Vmint még egy problémám lenne. Felraktam a PESedit patch 1.0-t, mûködik is rendesen, de ha lecserélek egy fájlt a kitserverben, vagy akár megnyitom GGS-val az egyik bin fájlt és kicserélem mondjuk az egyik mezt, a játékban marad ugyanúgy. Breki havas Konami stadionját is leszedtem, beraktam, ahogy le volt írva, és semmi. Próbáltam a kitservert leszedni és visszarakni, semmi. Vmi ötlet?
Amici di nessuno...
10-be volt de ott automatikusan döntõs voltál, és álltalában a Bocával vagy a River volt az ellenfél.
FORZA MILAN!!!
Klubvilágbajnokság van a 11-ben szezon közben ha pl. az Interrel vagyok?
a legújabbat ami az 1.0-ás most
elég azt letölteni
már többször el lett magyarázva legalább egy oldalt olvass már vissza
#71842 pl
leírása
PESEDIT PATCH 1.0!!!
===========================================================================================
Tartalma:
===========================================================================================
Összes új csapatris, BATE, Bursaspor, CSKA Moscow, CSKA Sofia, Debreceni VSC, Gent, Hajduk Split, Hapoel, Lausanne, Lech Poznan, Levski Sofia, Lviv, Metalist Kharkiv, Odense, Partizan, Rapid Wien, Red Bull Salzburg, Sheriff Tiraspol, Steaua Bucuresti, BSC Young Boys, Zilina
Korrekt cipõk: minden játékosnak a Premier League, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Bundesligá ban.
Új labdák:Classic, Tango Mundial 1984, Tricolore 1998, adi5, Jo'bulani, Terapass Powerorange, Brine Indoor, Brine Platinum Orange, Derbystar Brilliant APS, Diadora Cobra, Diadora Trio Blue, Macron Super Brilliant, Total 90 Aerow, Total 90 Tracer EPL, Total 90 Tracer LC, Total 90 Tracer LFP, Total 90 Omni, Nike 5 Green, Nike 5 Yellow, Puma v1.10 Yellow Red
Új cipõk😛redator X Black/White/Electricity, adiPure III Black/White/Gold, Copa Mundial, MV Superfly II Safari, Total 90 Laser III Black/Silver/Yellow, Powercat White/Black/Orange, King XL Black/White/Gold, Asics Tigreor Black/Gold, Diadora LX Pro Black/Yellow, Joma Total Fit White/Black, Lotto Zhero Gravity White/Navy, Mizuno Morelia II Black/White
Több mint 50 új hajstílus
Új arcokntonini, Arnautovic, Bebe, Breno, Contento, Coloccini, Diakhate, Eto'o, Gameiro, Gusiev, Javier Hernandez, Joaquin, Kaboul, Lanzafame, Leggrotaglie, Matuidi, Milevskiy, Mykhakyk, Payet, Pedersen, Rafinha, Shevchenko, Srna, Tevez, Wilshere, Yussuf
Új mezekachen, Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bosnia, Canada, Chile, China, Everton, Frankfurt, Freiburg, Fulham, Hannover, Hercules, Hoffenheim, Ingolstadt, Kaiserslautern, Mainz, Man City, Montenegro, Oberhausen, Osnabrück, Paderborn, Palermo, Peru, St. Pauli, Spain, Stoke, Sunderland, Thailand, Trinidad, West Brom, Wigan, Wolverhampton
Új nemzeti csapat címerek
Új statok!
TELEPÍTÉS !!
-Töröld ki a PES/kiteserver mappát
-Telepítõ lefuttatása közben válasszátok ki a pes/ mappát
-Futtasd a pes-t
elég azt letölteni
már többször el lett magyarázva legalább egy oldalt olvass már vissza
#71842 pl
leírása
PESEDIT PATCH 1.0!!!
Tartalma:
Összes új csapatris, BATE, Bursaspor, CSKA Moscow, CSKA Sofia, Debreceni VSC, Gent, Hajduk Split, Hapoel, Lausanne, Lech Poznan, Levski Sofia, Lviv, Metalist Kharkiv, Odense, Partizan, Rapid Wien, Red Bull Salzburg, Sheriff Tiraspol, Steaua Bucuresti, BSC Young Boys, Zilina
Korrekt cipõk: minden játékosnak a Premier League, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Bundesligá ban.
Új labdák:Classic, Tango Mundial 1984, Tricolore 1998, adi5, Jo'bulani, Terapass Powerorange, Brine Indoor, Brine Platinum Orange, Derbystar Brilliant APS, Diadora Cobra, Diadora Trio Blue, Macron Super Brilliant, Total 90 Aerow, Total 90 Tracer EPL, Total 90 Tracer LC, Total 90 Tracer LFP, Total 90 Omni, Nike 5 Green, Nike 5 Yellow, Puma v1.10 Yellow Red
Új cipõk😛redator X Black/White/Electricity, adiPure III Black/White/Gold, Copa Mundial, MV Superfly II Safari, Total 90 Laser III Black/Silver/Yellow, Powercat White/Black/Orange, King XL Black/White/Gold, Asics Tigreor Black/Gold, Diadora LX Pro Black/Yellow, Joma Total Fit White/Black, Lotto Zhero Gravity White/Navy, Mizuno Morelia II Black/White
Több mint 50 új hajstílus
Új arcokntonini, Arnautovic, Bebe, Breno, Contento, Coloccini, Diakhate, Eto'o, Gameiro, Gusiev, Javier Hernandez, Joaquin, Kaboul, Lanzafame, Leggrotaglie, Matuidi, Milevskiy, Mykhakyk, Payet, Pedersen, Rafinha, Shevchenko, Srna, Tevez, Wilshere, Yussuf
Új mezekachen, Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bosnia, Canada, Chile, China, Everton, Frankfurt, Freiburg, Fulham, Hannover, Hercules, Hoffenheim, Ingolstadt, Kaiserslautern, Mainz, Man City, Montenegro, Oberhausen, Osnabrück, Paderborn, Palermo, Peru, St. Pauli, Spain, Stoke, Sunderland, Thailand, Trinidad, West Brom, Wigan, Wolverhampton
Új nemzeti csapat címerek
Új statok!
TELEPÍTÉS !!
-Töröld ki a PES/kiteserver mappát
-Telepítõ lefuttatása közben válasszátok ki a pes/ mappát
-Futtasd a pes-t
És a PESEdit.bõl melyik verziót töltsem le? elég ha a 1.0-át töltöm le? pls valaki magyarázza el részletesebben.
Köszi elõre is!!
Köszi elõre is!!
Hm de itt van, viszont 9500huf, az elég drága. :/ Asszem ebbõl xbox controller lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sziasztok!!
Egy olyan kérdésem lenne hogy melyik és milyen patch.et érdemes(kell) feltenni ? ti melyiket ajáljátok?
Egy olyan kérdésem lenne hogy melyik és milyen patch.et érdemes(kell) feltenni ? ti melyiket ajáljátok?
Csak azt drága elküldeni becsomagolva míg a gombok alatti mûanyag akár sima borítékba is elküldhetõ
"Elérhetõség: eladás leállítva" a supergameren, az az 5k-s ajánlat meg kicsit gyanús, amikor máshol 8-10k körül van.
Amici di nessuno...
Itt van black 6.7 ezerért(ilyet vettem én islink
Árgép meg dob ki oldalt ahol van 5K alatt,érdemes megrendelni(fekete szép nagyon sz.tem😊
Árgép meg dob ki oldalt ahol van 5K alatt,érdemes megrendelni(fekete szép nagyon sz.tem😊
★ 汤姆 李
Van valahol pesten raktáron Chillstream nem horror áron? Mert 11 ezerért láttam MMben de annyit nem adok érte mikor 8k-ért van xbox gamepad.
http://goo.gl/gd6Zi5
6-6500 körül van többnyire, van ahol 7. Ha kell az egészet oda tudom adni, már úgyse tudok vele mit csinálni.
Amici di nessuno...
Sikerült betenni, de nagyon gáz...
Köszi! Amúgy hova másoljam, melyik img mappába?
Mennyiért adják most a F310-et?
Egyébként nekem van egy WingMan Rumblepad -om ami hibátlan csak én nem használom mert nem szeretem a súlya és a hat felsõ gomb miatt.
Viszont ha neked elromlott a nyomogombos gumikat odaadhatnád belõle hátha jó lenne a rumblepadomba
Egyébként nekem van egy WingMan Rumblepad -om ami hibátlan csak én nem használom mert nem szeretem a súlya és a hat felsõ gomb miatt.
Viszont ha neked elromlott a nyomogombos gumikat odaadhatnád belõle hátha jó lenne a rumblepadomba
Köszi mindenkinek. Végül a Rumblepad II-nél maradtam. Ugyan nekem az F310-es is tökéletesen megfelelt volna, de azon a helyen, ahonnan amúgyis rendeltem volna mást is, nem volt, máshonnan rendelve meg a kiszállítási díjjal együtt majdnem annyi lett volna, mint a Rumble.
Amici di nessuno...
Elsõsorban Brekitõl kérdezném, de ha más is tudja a kérdésemre a választ akkor legyen szíves írni. 11-hez létezik valami jó minõségû Emirates stadion? Mert amiket találtam pesedit-en meg itt-ott azok nagyon gyérek. Fõleg a gyep.. Elõre is köszi.
Vettem én is nemrég ezt,legjobb g.pad<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Ja ja a Logitech Chillstream is nagyon jó.
FORZA MILAN!!!