PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
ez elõtt a pes9el játszottam, az is jó volt, de ez valahogy jobban tetszik, viszont az irányítást még nagyon szoknom kell 😊

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Inkább az a gond, hogy nem ismered a jdownloadert. 😊

Egyébként rutrackeren mindig kint van az aktuális verzió.

http://goo.gl/gd6Zi5

penge96
Pedig a 11 nem is olyan jó 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szabii98
lejátszottam egy meccset 'szûz' pesben...ez már így baszott jó. Mi lesz a PESEDITTEL??? 😄DD

I met God. She's black

szabii98
már jön is. remélem reggelre le csordogál...

I met God. She's black

penge96
Igen, és 30-60 perc mire lejön egy, és utána EGY ÓRÁIG várhatsz, hogy szedd a következõt... ez a megoldás annyira amatõr... amúgy nézd meg a Kalózöböl-ön, hátha felrakta valaki

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szabii98
Nekem is ez lenne a gondom, mert nemigen akarok darabokat szedegetni, ahhoz nincs idõm 😄

I met God. She's black

penge96
Húúú... azért olyan nagy méretû, mert egybe van. Na meg az all-in-one kifejezés is takar valamit. Amúgy nevetséges, hogy azt a szart mindig 7 részbe kell felrakniuk... egy nap mire leszedem... nem ismerik a torrentet.

szabii98
A 2011es PEShez melyik PESEDIT kell? Ha jól körül néztem, a 3.6os és a 4.0es a legnagyobb méretû, ha pl a 4.0-t letöltöm, akkor abban benne lesznek az eddigi peccsek is vagy mindet külön le kell tölteni?

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Breki33
Nemis tudtam, hogy Androidra is van ilyen jó Pes 😛

Next week's demo will be available on Xbox 360, PS3 and PC
[HUN]FaTaL
"The 2nd Demo is coming to PSN and Xbox Live in Europe on Sept 14th! Stay tuned!"

PCre nem lesz második demo? Ehh..

penge96
Van pár videó a teljesrõl PES-editen, és jöttek infók a full demorol is.

Check our article on what you can expect from the 2nd Demo!

The following teams will be available to play:

Tottenham Hotspur, Bayern Munich, Inter Milan, Club America, Internacional

Please experiment with Pass Support and other settings in Personal Data to tailor the game to your style of play. Also, please note that you will be able to skip the Demo Intro after it has been played once. Furthermore, we also have improvement elements on the gameplay. According to your feedback on the first demo, we have worked on the following:

Improved Goal Keepers
According to your feedback on the first Demo, we improved the Goal Keepers

Improved Defensive AI
Defensive AI has been tweaked to work more efficiently on the field

Improved difficulty to score a goal
You definitely have to build up, plan and organize your attack well in order to score in this demo

For all of you who can’t wait, don’t forget that the 1st Demo is already out on PSN and PC in Europe, so get your hands on this first to give it a try!

The 2nd Demo is coming to PSN and Xbox Live in Europe on Sept 14th! Stay tuned!

Breki33
Elõbb a rendes demót
9csöves9
okéj,köszi akkor megvárjuk a teljest.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

tobias88
"Laptop versions of these cards may work but are NOT supported."

Azaz az elsõ demónál a Laptop vga kártyák mûködhetnek, de nem támogatottak.
9csöves9
nVIDIA GeForce Geforce GT 520MX . ahogy olvasgattam róla,nem egy brutális kártya,na de azért elfutnia csak elkéne...

tobias88
kártya nevét ha beírnád esetleg...
9csöves9
a videókártyával van baja,konkrétan azt írja,hogy kevés a vram-ja(64) a minimum 128.nem nagyon értek hozzá,1 gigás kártyáról van szó,nem lehet ezt a virtuális memóriát valahogy növelni?

precision
thx! 😊

Bazinga!

Breki33
precision
PES 2011 Pesedit Patch 4.0 -hoz tudna valaki adni vmi gyors ("neadjisten") direkt linket? próbálnám leszedni ilyen 6 felé vágott hotfile és társairól, de ez lassú, várni kell két letöltés között...stb.

Bazinga!

Breki33
Elvileg a settings.exe-ben meg tudod nézni melyik alkatrészre mit mond.
9csöves9
kipróbálnám a demót,de kidob amint rámegyek a meccskezdésre...mitõl lehet?a játék indításakor is kiír egy hibaüzenetet,hogy a gép nem felel meg minimum követelményeknek(pedig jócskán).egy friss laptopról van amúgy szó,én valamilyen driver hibára gyanakszom,de szerintem mindenbõl a legújabbat tettem fel.mi lehet a hiba?

[HUN]FaTaL
Naja csak a Barca a legerõsebb klub a világon, de hol van ettõl egy svéd válogatott? Középmezõny...

penge96
Én is ezt mondom a Barcára. (Arsenallal vagyok) De kb 7 meccsbõl 5 vereség, 2 döntetlen...

Breki33
De akkor is elverem õket 😛PPPPP
Breki33
Brutálisak ebben a svédek pl ilyen gólokat rúgnak.

[HUN]FaTaL
Köszi <#eljen>

Breki33
[HUN]FaTaL
Sok a hiba, reméljük a második demoban kevesebb lesz.

Én a Fifára is kiváncsi leszek, de szerintem az idén többet fogok pesezni.

tobias88
Immáron a Barcával löhetem a szép gólokat <#lookaround>

Viszont egyre többet játszva, egyre több hibár veszek észre <#pardon1>
tobias88
Ez az Barca + Real patch egész jóra sikerült. Összes arc a 2011es verzióból van kiszedve (nyaknál hiányzik egy kis rész csak). Annyi baj van vele, hogy nincs rendesen beállítva a taktika és nem is engedi (bal hátvéd posztján Abidal cmf-ben van és hiában módosítottam kint progival, maradt ugyan úgy)
tobias88
Szeptember 3.án jött ki a progi, és nem nagyon látom, hogy bárki használta volna patch-hez, szóval valószínû, hogy nem is mûködik rendesen.
[HUN]FaTaL
Van valahol BL kijelzõ a demohoz?😊

tobias88
mondtam én, hogy lesz még a teljes elõtt komplett demo patch, ez majd segít benne <#whatever>
Ezzel mit és hogy kell csinálni Breki?
Breki33
FACE CONVERTER 2012 v0.1

http://www.mediafire.com/?v3sw9rv7nncb4b7

Face Coverter 2012 v0.2 - Fix all 2009-2011 faces
http://www.mediafire.com/?287667opneu26n9
Breki33
FACE CONVERTER 2012 v0.1
===================
by Moddingway

This is a tool to fix animation issues on PES 2010/2011 faces' bins. Just Click the one and only button on the application, pick the files you want and they will be fixed.

Known issues: - Not all faces can be fixed, at least temporarily. This tool should work on 90% of cases.
- For now, the application just removes animations on faces (detaching vertices from bones)
- PC only supported, on this release

Coded by Stelios

I test CR7 Face

Game Will Crash If You Select Player in "Game Plan" but there is no problem in the match (because hair.bin)

thanks Stelios for your tool

Download

Face Coverter 2012 v0.2 - Fix all 2009-2011 faces

Changes v0.2
------------
- Added support for older faces (now fixing the shading problem, thanks to sxsxsx help). The tool should now work for all faces!

Known issues: - The application just removes animations on faces (detaching vertices from bones)
- No hair convertion
- PC only supported, on this release

Coded by Stelios
Many thanks to sxsxsx for his great help on the shading problem (older faces)!

Download
rooney8
nem tudjátok xboxra mikor jön a demó? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Breki33
tobias88
Igen, arra emlékszem, a 2003ban volt, bár volt egy olyan probléma vele, hogy utána meg túl könnyû lett a távoli góllövés <#rolleyes>
Breki33
ja akik meg buherálják egy játékot próbálják finomítani ami nekik nem tetszik módosítani
mis csináltuk ezt fifákban korábban mikor pl nem lehetett távolról gólt lõni

de ez kétélû fegyver vmi lehet jobb lesz vmi meg pont, hogy nem a végeredmény lehet jobb de ez nem garantált és mindenkinek más tetszik.
Breki33
énis arról beszéltem egyáltalán nem lehetetlen szerelni és sokkal jobb lett így

a gameplay patchel csak egyet játszottam a yenkes félével most 4-5-öt
júliusi gameplay-t tartalmaz ez a demo, nem tudom mit kell aggódni

twitteren már írta John Murphy, hogy már javították a kapusokat és tovább csiszolják a játékmenetet
tobias88
Sajna nem mindig igaz a 0.6os patchre, hogy a kapusok jobbak:

tobias88
Amúgy én az eredeti játékról beszéltem amit majd ki is adnak. Az eredetiben szinte lehetetlen szerelni, ez a gameplay patchben már sokkal jobb. Az viszont érdekes, hogy egy nem fejlesztõ hogy tud jobban behangolni egy játékot, mint a fejlesztõ csoport...
tobias88
Neem, az új 0.6os exével van az, hogy nem fut senki a labda felé kipattanónál valami miatt a védõ játékosoktól.
Breki33
hát lássuk

ez a Jenkey exe-valahogy túl gyors nekem kettõvel vissza kellett vennem a sebességet