PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Kedden jelenik meg az USAban, EU okt 14.

http://goo.gl/gd6Zi5

szerintem még két hét 😞 ... remélem hogy a hibákat ki javították és nem kapok egy szabályos becsúszásért sárga lapot <#mf1> és jobban védenek majd a kapusok stb és remélem hogy blur se lesz benne...

Őrült vagyok? Lehet :D

penge96
Naa, gyerekek, meddig kell még várni, hogy játszhassunk?😞( (minden lehetõséget egybevéve)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Ami mit is jelent?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

rooney8
xboxra kijött az ntsc verzió

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DaemoonHunter
A való életben is vannak furcsaságok bírói ítéletek terén, a különbség csak annyi hogy itt gyakrabban és nem csak ezen téren😄

[/url][/img] szemüveget a bírónak ezért sárga pff

valakinek nincs egy nem bluros img fájlja?

<#idiota> hát akkor az elég kemény 😄

penge96
FIFA-ba ilyen alapból, minden módosítás nélkül is volt.

a láthatatlan emberek focija xD

érdekes hogy a gép a 2 félidõbe mindig fordít...

ha tudnám hogy lehet felvenni felvettem volna 😄 hát jót röhögtem xD

Breki33
lássuk
bár csak a pes lenne kint 😄 elég érdekes gólt lõttem xD egy szöglettel érõ bedobást végeztem el. Jobb oldali lévõ emberkének lecseleztem a védõt majd beadtam de úgy hogy a kapus és a kapufa között bement és úgy hogy senki nem ért hozzá xD

Breki33
<#eljen>
Breki33
hmmmm a ruszkiknál kintvan a fifa

Hát elég nyilvánvaló hogy ezzel a "töréssel" nem az eredeti játékot fogod kapni...
Viszont belenézhetsz egyes (új) menüpontokba, beállításokba stb.
Am attól hogy téged nem érdekel, attól még nagyon sok embert érdekelne a dolog. 😊 Persze ha idõbe kitudják adni..

hát nem az tény de valami csak lesz benne 😄 én már annak is örülnék ha a szabad gyakorlás elérhetõ lenne 😄

penge96
Lemaradt, hogy 1,5 gigába te nem fogsz 7 gigányi dolgot belerakni ^^

penge96
Aha, mert belevan rakva a demoba football life... gondolom... a beállítások más dolog.

nem biztos 😄 pl elõzõleg is csomó dolgot feloldottak és megy 😄

penge96
És ennek mi értelme? Attól még nem lesz játszható, tök felesleges....

Az lehet.😄D Jó is lenne.😛

hát valahogy úgy 😄

[HUN]FaTaL
Mire kész lesz kijön a teljes verzió 😄

jah már azt hittem hogy kész 😄 akkor legyen minél elõbb 😄

majd ha kész lesz.. 😊

link? 😄

PES 2012 Demo All Menus Unlocked Preview

Master Jenkey is about to release a mod that unlocks all PES 2012 Demo Menus as you can check out in this trailer.

abba meg a labda 😄

jajj ne mondj már hülyeséget, az csak a zokniján a minta! 😄D

szép de enyémen van a lényeg 😄 átmegy a labda a lábán... 😄

Breki33
[/url][/img] így

jó akkor sûrûn. és elég idegesítõ mikor e miatt kapok gólt na meg hogy a kapus nem tud visszafutni..... remélem javítanak még rajtuk mert olyanokat bekapnak amit ki kéne védeniük

tobias88
néha? a 2 gól 1 meccsen volt...
néha vannak érdekes dolgok

tobias88
Most az ellenfél is csinált egy szépet...
tobias88
Nem az addig eltelt idõt, én irányítottam a játékost. Arra ment amerre én nyomtam neki.

Viszont legalább megtudtam, hogy miért nehéz benne szerelni és miért könnyû szabálytalankodni. Ha 2 láb összeér, azt nagyon jó lekezeli a játék, de ha egy láb és a labda akkor az eredmény:

Semmi hatása a lábnak, azaz a labda ment tovább. 2011es verzióban ez 11esnél volt a kapusok kezével, ami hasonlóan hatalmas bug volt...
[HUN]FaTaL
Ez mindig ilyen. Mikor visszarakod és megy a játék közben akkor az addig eltelt idõt felgyorsítva mutatja, aztán visszaáll a játékmenet.

tobias88
Ezek a bugok idegesítenek nagyon:

Ráadásul most volt egy olyan bug, hogy kisképernyõrõl visszatettem teljesre a meccset és mintha futrinkák lettek volna, a játék a rendes játékmenet 10szeresével ment <#idiota>
nekem nem lép ki. nálam más szokott lenni. van ugye mielõtt beadná a visszajátszást vagy befejezte be szokott jönni az a PES felirat azzal a labda szektorokkal vagy minek nevezze. én az van hogy ugye mikor visszakapom az irányítás akkor jön be az a szar és eltakarja a képernyõt ki ideig...

Sziasztok
Másoknál is fagyogat a demó?
Feltettem a többcsapatos patchet .
Abban van egy safe mode.
Azzal is kilép egy idõ után.
És Rendszergazdaként futtatva is kilép.
üdv G
nincs mit 😄

palinho96
köszi 😊

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Kicsit hamar kezdtem el fikázni a védekezést. Kis gyakorlással most már nagyon élvezetes a játék. A legtöbb hiba amit felróttam neki az az én bénaságom volt.
az img mappából kiveszed a pes12pv.sfd fájlt

palinho96
sziasztok!
boccsi, ha volt már, de hogy lehet, az intró (bemutató) részét átléptetni?.. idegesítõ, hogy minden indításnál elõjön! .. :S

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

[HUN]FaTaL
Nálunk a Cryisrõl meg a Crysis 2-rõl volt szó, grid swine ilyesmi nem került szóba. Ez nem menõzött, sima öltönyben / ingben volt úgyhogy tuti más tartotta az elõadást. 😄