81526
-
Gabe18 #16902 Ez nagyszerü,na most ezt európában egy profi bajnokságban egyszer megcsinálná,utánna másodszor ugy rugnák fel hogy a vizesárokból kéne kihalászni.
-
Látom, az éjjel meg még ma reggel is beszélgettetek a foci-brazilfoci témáról. Én elsősorban a MAI brazilokat szeretem, elsősorban ROnaldinho, Robinho, Kerlon (új fiú :D) játéka miatt. Van szerencsém apám által külföldi nagym, focis adókat fogni, hát ez a Kerlon bazz, nem semmi. Megtudja azt csinálni, hogy viszi a lavdát a pályán, majd egy hirtelen mozdulattal fölrakja azt a fejére, kb. mondjuk a félpályánál, elfut a labdával (még mindig a fején táncoltatva) vagy 30 métert, az ellenfél meg persze csak szabálytalanul tudja megállítani: kap eg szabadot, azt meg berúgja :D:D. Nagyon komoly a srác. -
"Winning Eleven in the USA will no longer carry the title of Winning Eleven International... or so it would seem judging by the boxart. The cover, which features John Terry of Chelsea, only carries the name 'World Soccer Winning Eleven 9' title.
This seems like a strange move by Konami, as confusion could now easily be made between this release of the game and the Japanese release, as both have their differences."
1ébként WINNING ELEVEN 9 release date: 2006. Febr.
-
igen a total commander P -
van olyan program amivel a pes4 option filet át lehet we8 option file-ba konvertálni? -
spring........
nagyjából ugyanaz
azért a we8 jobb volt mint a pes4 -
Ahan.
Hát helyem van a gépen, de ha úgyanaz, akkor meg pláne nem izgat :PP
no de mind1! :))
Majd úgyis mondjátok milyen, hátha kedvet kapok hozzá -
és mikorjelenik meg?mert a demó már jöhetne
horpeti:a játék ugyanaz -
Hát, én örülök, ha a PES5tel megtanulok úgy játszani hogy 10ből csak 7* kapjak ki :P
Nem akarok még többel is bekavarni, bár kétségkívül érdekes, de nekem még a PES is új :)
-
mindenki le fogja sztem legalább a demo-t -
a World Soccer Winning Eleven 9 International a Pes5 amcsi változata.kicsit különbözik a pes5-től.amúgyén azt is le fogom tölteni -
le van tiltva (meló)
akkor we9iről ennyit :P -
itt találsz róla bővebb infót
klikk -
WE9i??
ez miben különbözik majd PES 5től?
mert látom mindig párosával jelennek meg... De én tuti nem fogom megvenni azt is...
Direkt ilyen amcsiverzió?:) -
nem valószinű és európaiak nem nagyon fognak játszani vele -
We9i-be elképzelhető h raknak Direct IP-t? -
nem nagyon izgat ez a szint -
ebben is benna van :-)))))) -
amúgy köcsög fh-sok csináltak rólam egy moviet és arról volt szó h lehet h rólad is akarnak csinálni -
tudom.rá is van írva
de a 2002-esben is van az összes vb meccsei összeállítások stb.
a 2002-es vb-ről meg 1meccs-->2 oldal -
ebben is van
labdarúgó VB-k története.......... -
már be lehet rakni a játékba
itt van egy csomó mez
http://evolution5.ev.ohost.de/ -
azokat én is bírom akik két csapatot ismernek a világon:Real Madrid meg Brazil válogatott.És a gyereknek semmi köze a focihoz csak azt hiszi h ezek a legjobbak.És akkor azt hiszi h Ronaldinho a Real-ban játszik.
amúgy nekem vb 2002-es könyvem van amiben van a korábbi vb-kről is
-
jegi07 #16879 Sziasztok!Hol találok a kitserver 5.0.5 minden bajnoksághoz mezeket amit csak bemásolni kell a kitserverbe? -
Ezeket az értelmiségtől duzzadó hozzászólásokat annyira bírom.... -
Ehh, ma 7.5 órát PESeztem (igaz abból volt 3 óra amikor haverral felváltva nyomtuk)..
ejj ejj, nem lesz ez így jó ...
És holnap korán meló :(
na jóccaka , bár szerintem most senki nincs fenn :D -
187ről, 352 pontra híztam, szinte megdupláztam a pontom :PP
Hurrá.. :)
Persze jó lámákkal nyomtam. 1-2 profi alázott be, és el is ment -
jókat játszottam egy sráccal, lőttem neki 3at, mégis felhozott, és 11esekkel nyert, meg ilyenek...
az elején ő volt előny, én hoztam végén meg én voltam mindig előnyben, de mindig felhozott, ráadásul mindig kurva nagy hibával...
utcsó is 3-2 nekem 89. perc, beadás, és rövidpasszal odaadom neki.. bármi mást nyomok megvan a meccs... na mind1, azért jó volt... de így szinte csak vesztettem egész este, de mégis nagyon kemény volt... -
Végre megvan a 10000. pontom 
-
Sráccal 1-1et nyomtam rendes játékidőben, hosszabbítás 1. félidejében berámoltam 3at, és nyertem 4-1re... ehh :)
Minden bejött, biztos beállt támadóállásba. -
-
Hegyi Iván
-
Ezt mindenkinek ajánlom aki szereti a focit
-
izé bocsi csak a csatársorban néztem ugyanis az volt
képzeljétek ezek a catanaccoról híres olaszok ugyebár 3 csatárral játszottak.
nemtom hány csapat merné most bevállalni P -
Etelkozi Vata #16868 Conti nem maradt ki! p Bruno -
tudott -

Bergomi és Conti maradt ki ugye előbbi korának legnagyobb hátvédje híresen tudod sztárokat megfogni faragni úgymond.
Altobelli akkoriban még nem volt stabil kezdő és Scirea neve így helyes.
De gratulálok nagyon jó. -
igen ezért tudott így cselezni
"A torz lábú angyal" sokak szerint minden idők legnagyobb brazil futballistája volt, még Pelénél, a két világbajnokságon aranyérmes csapattársánál (1958, 1962) is nagyobb.
Egyszerűen nem tudták megfogni.
A Santos akkori hátvédja azt nyilatkozta róla, hogy egyszerűen nem tudja meghfogni nincs más hátra mint hogy egy csapatban játszon vele.
Egyszerűen mindig cselezett még álmában is emiatt soxor lesett az ágyról
-
Etelkozi Vata #16864 82 Olaszország, burából:
Zoff
Gentile, Schirea,Collovati,Cabrini
Conti,Tardelli,Graziani
Antognoli,Rossi,Altobelli
Miattuk lettem az olasz foci drukkere (meg a Juvé-é, a fenti csapatból 7-en ott játszottak). -
Etelkozi Vata #16863 Garrincha? Mármint görbeláb.