PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt lefordítaná valaki nekem?
"neue version vom delle alpi, made by frenkie. er wollte noch das cl logo in der rasenmitte haben, konnte es ihm ausreden damit er das stadion früher released
neuer rasen und neue grafiken, bilder und download in meinem ersten beitrag (01.04.2005) kein aprilschert
bald bringt er wieder neue stadien raus"
"neue version vom delle alpi, made by frenkie. er wollte noch das cl logo in der rasenmitte haben, konnte es ihm ausreden damit er das stadion früher released
neuer rasen und neue grafiken, bilder und download in meinem ersten beitrag (01.04.2005) kein aprilschert
bald bringt er wieder neue stadien raus"
beszélj Matthäus-szal
Hogy tudnám a Bõör Zolit és a Rajczi Petit a válogatottba varázsolni?
Ezt ehhez a "gyûrõdés effekthez" használja árnyékolás nélkül vagy hogy kapja ezt meg? (nem teljesen világos, mit akart a gyerek írni :S)
fogalmam sincs, de a játékban szuperül néznek ki
Melyik forumból vannak meg frankie reklámtáblái? vki utána kérdezhetne ez után az arnyékolás vagy mi után
itt
honnan lehet ezeket az új reklámtáblákat megszerezni, nem találtam
thx, de sajnos a template hiányzik
Szal a lényeg: érdekli õket, hogy hogy csináltad ezeket a ZADBORDOKAT.
fogalmam sincs, de a játékban szuperül néznek ki
Melyik forumból vannak meg frankie reklámtáblái? vki utána kérdezhetne ez után az arnyékolás vagy mi után
itt
honnan lehet ezeket az új reklámtáblákat megszerezni, nem találtam
thx, de sajnos a template hiányzik
Szal a lényeg: érdekli õket, hogy hogy csináltad ezeket a ZADBORDOKAT.
Amici di nessuno...
Na kiraktam a soccergamingra pár mintát erre a srác három órája kijött a patchével úgyhogy publikálom gyorsan az enyém bár nem így terveztem
http://rapidshare.de/files/1066560/Delle_Alpi.zip.html
http://rapidshare.de/files/1066560/Delle_Alpi.zip.html
akkor elmondom, de nem fogsz örülni...
game_2d_e.txs elsõ képe közepén látod a 3 fehér csíkot?
na, az van a #1016-on az UEFA elõtt, DE egyben a barátságos meccsek kijelzõje is ez, csak széthúzva, összenyomva... sõt! még a home vs. away feliratok alatt is ez van háttérnek!
game_2d_e.txs elsõ képe közepén látod a 3 fehér csíkot?
na, az van a #1016-on az UEFA elõtt, DE egyben a barátságos meccsek kijelzõje is ez, csak széthúzva, összenyomva... sõt! még a home vs. away feliratok alatt is ez van háttérnek!
nem, ez egy másik volt (török asszem)
sajnos sehogy...
kéremkéremkérem! :)
ja, amúgy a kijelzõs gyerek azóta se válaszolt... :(
ja, amúgy a kijelzõs gyerek azóta se válaszolt... :(
itt mit kell nézni?
alakítsunk mi is community-t! <#vigyor>#vigyor>
Csak az a gond, h. mondjuk megcsinálom a táblák egy részét, aztán vmit javítasz rajtuk és te publikálod. Egyébként én megcsinálom az olaszt, ha kell (szabad :D ).
Amici di nessuno...
így van csak az a baj hogy csak Te,Mike,Trunks meg az arckészítõink tudnak felmutatni igazán jó kiegeket
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...