PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha kitalálod a korlát melyik oda is rakok zászlót
de nem találok olyat ami átlátszó lenne mert ugye látszik mögötte a közönség
de nem találok olyat ami átlátszó lenne mert ugye látszik mögötte a közönség
nem rossz.
A lotto jelen nagyon látszik hogy felette van nem rajta és teljesen szabályos effektezd meg kicsit
az elsõ mezem:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ezt most kaptam PM-ben
"i have to import the original fan sounds from last week juve against liverpool "
"i have to import the original fan sounds from last week juve against liverpool "
azt a... a wekel nem megy!<#wow1>#wow1> rohadt jó lesz, ha minden ilyen oldal eltûnik... (pespcfiles, most ez)
Amici di nessuno...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
most a Juventus stadiont javítgatom de a nappali fine nagyjából kész, csak senki sem jelentkezett tesztelni
nm
off: hülye sport1 nem tud egy olasz meccset se élõben adni no comment, ráadásul Real-Barca meccs is a SP2-õn lesz...
off: hülye sport1 nem tud egy olasz meccset se élõben adni no comment, ráadásul Real-Barca meccs is a SP2-õn lesz...
Amici di nessuno...
Ok.
Köszi!
Köszi!
A socceracceson fentvan az eredeti a javított meg csak nagyjából van kész van egy kis hiba benne ha kész kirakom.
Ez a kilinkelt nekem sincs itt meg.
Ez a kilinkelt nekem sincs itt meg.
Sziasztok!
Breki, viszzaolvastam 18 oldalt és megtaláltam a javított Real-stadiont a 391-es hozzászólásodban, de nem tudom letölteni,szerintem törölték.Légyszi nézd már meg!
Köszi!
Breki, viszzaolvastam 18 oldalt és megtaláltam a javított Real-stadiont a 391-es hozzászólásodban, de nem tudom letölteni,szerintem törölték.Légyszi nézd már meg!
Köszi!