PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#702 nézd meg
De használj már általános alanyt P
Itt sok ember van aki elég ügyes és tudna segíteni, deha csak tõlem kérdezel nem biztos segítenek.
De használj már általános alanyt P
Itt sok ember van aki elég ügyes és tudna segíteni, deha csak tõlem kérdezel nem biztos segítenek.
sok idõ, mert akkor vigyázni kell mind ugyanolyan méret legyen ne csússzon el
annyival meg nem lesz jobb csak nem lennének azonosak a nike-n a ponyva effektek
annyival meg nem lesz jobb csak nem lennének azonosak a nike-n a ponyva effektek
Breki tudnál nekem egy linket adni olyan Roteiro labdához, ami olyan igazi ezüstszínû nem halvány és kékes, mint a többi volt nekem egy de már valószínûleg letöröltem, mert nem tanálom most meg amilyeneket leszedtem azok nem jók?
Egyébként is jól kiszúrtál Magaddal tudsz priváte linkeni, tessék kihasználni <#vigyor3>#vigyor3>
ja de úgy lenne igazi hogyha mindegyik különbözö lenne
mert most minden slotban ugyanaz van egy sorban pedig lehetne 3 különbözö eredeti azonos de mégis különbözõ
csak lusta vagyok megcsinálni
mert most minden slotban ugyanaz van egy sorban pedig lehetne 3 különbözö eredeti azonos de mégis különbözõ
csak lusta vagyok megcsinálni
ez a csávó a kedvencem! õ a legjobb!<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#ravasz1>#ravasz1><#worship>#worship>
Avanti Crociati!
Breki megnéztem a stadiont nagyon király! Nekem a legjobban a logók tetszenek a székeken az ágyú nagyon ütõs!<#worship>#worship>
mondjuk a Milannal nyomulok, és mindig Kaka,Gattuso,Pirlo kap pontot, senki más (mondjuk ha beteszem Kaladze-t a kezdõ 11be akkor néha még õ) ,DE senki más !!<#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
ez normális így?
ez normális így?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nah,akkor itt is megkérdezem,hátha vki tudja a választ:
ML -ben ,adott fölállásnál mért mindig csak UGYANAZ a három játékosom kap "némi" tapasztalati pontot a meccsek után????
ML -ben ,adott fölállásnál mért mindig csak UGYANAZ a három játékosom kap "némi" tapasztalati pontot a meccsek után????
Hátha valaki érti
De: Pro Evolution Soccer Y Winning Eleven - www.PeSoccerWorld.com - Despues de dos dias sin que estuviera visible el portal, por modificacion en el servidor para un mejor funcionamiento, PeSoccerWorld.com vuelve a estar online. Los cambios seguramente los noteis en la velocidad de carga, que ahora lo hace mas de prisa. Saludos - Pro Evolution Soccer Y Winning Eleven - www.PeSoccerWorld.com - Plantilla ========================================================= Estás recibiendo este correo porque eres usuario registrado de . Esperamos que este mensaje no te cause molestias y de alguna manera contribuya a mejorar nuestro servicio.
De: Pro Evolution Soccer Y Winning Eleven - www.PeSoccerWorld.com - Despues de dos dias sin que estuviera visible el portal, por modificacion en el servidor para un mejor funcionamiento, PeSoccerWorld.com vuelve a estar online. Los cambios seguramente los noteis en la velocidad de carga, que ahora lo hace mas de prisa. Saludos - Pro Evolution Soccer Y Winning Eleven - www.PeSoccerWorld.com - Plantilla ========================================================= Estás recibiendo este correo porque eres usuario registrado de . Esperamos que este mensaje no te cause molestias y de alguna manera contribuya a mejorar nuestro servicio.
de nem láttam.mondd hol nézzem !
(bocs mostanába nemsûrûn járok "errefelé")
(bocs mostanába nemsûrûn járok "errefelé")
Zeusz elkezdte kilinkelni a stadionokat
Mondjuk most csinálok egy jobb arsenalt
Ha láttad a képet akkor tudok P
Mondjuk most csinálok egy jobb arsenalt
Ha láttad a képet akkor tudok P
külön egyrendes stadion +gyeppatch kéne nekem semmi más!!
Breki tudsz linkelni végül ??
Breki tudsz linkelni végül ??
hát õsszintén szolva nekem absz. nem jön be ez a 300meg. patch,a stadion gyepek 1szerûen randák, mondjuk nekem vhogy nem jön be amugyse a négyzetrácsos minta,deha ez még ráadásul tiszta padlószõnyeg kinézetû akkor pláne....a mezek még szoszo