PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oppá
The scoreboard crash with Ati cards. It works perfectly with Nvidia cards!
Mike Ati-d van?
The scoreboard crash with Ati cards. It works perfectly with Nvidia cards!
Mike Ati-d van?
ehh ez is nagyon zsír😊
mostanában hanyagoltam a peccselgetést de ezzel újra elkezdem😄
mostanában hanyagoltam a peccselgetést de ezzel újra elkezdem😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
hi PesGuruk! 😄
kiderült már, hogy ez a kép fék?
kiderült már, hogy ez a kép fék?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
<#nyes>#nyes><#ejnye1>#ejnye1><#beka3>#beka3><#wow1>#wow1><#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1>

Amici di nessuno...
kár lenne, ha az lenne...
ja én is szeretném tudni, de sztem azért érdekes, h. ekkora logok vannak, de bármi lehet... 😊
ja én is szeretném tudni, de sztem azért érdekes, h. ekkora logok vannak, de bármi lehet... 😊
Amici di nessuno...
jó lenne tudni, hogy hogyan lehet az .opd fájlokat szerkeszteni, mert akkor csinál6nánk sajátot.
ez amúgy <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
csak kép, vagy esetleg link is jár hozzá?
ez amúgy <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
csak kép, vagy esetleg link is jár hozzá?
Amici di nessuno...
Ebben az a jó hogy meccs közben ez a logó van úgymond kinagyítva a közönségre
És elég fura redõzöttség nélküli nagy lap míg ez egész jól mutat sztem.
DE mindenki azt használ amit aakar (zászlóban)
Nálad jó a TV kijelzõ?
És elég fura redõzöttség nélküli nagy lap míg ez egész jól mutat sztem.
DE mindenki azt használ amit aakar (zászlóban)
Nálad jó a TV kijelzõ?
sztem az alap is van ilyen jó, van amelyiket csak nehezen lehet felismerni, mert összemosódik a háttérrel
Amici di nessuno...
ja a fórumon is írta valaki
de úgy tudom jafvította
Én nem szedem le,hisz az én stadionjaim vannak bent egyrészt másrészt a multkori patchben lévõk feljavítva.
A filefront-on már fent van PES4 (PC) Mixed Stadium Pack by zeus (28 Stadiums): de nem tudom letölteni, mert ezt írja ki „There are no public servers currently available for this file” már próbáltam mást is az sem mûködött! Nektek megy?
opsz amelyik szabadrúgásnál kirakja az eurosport logo-t
kiváncsiságból beraktam PES!-be és ottis jó csak az Eurosportos logo beljebb került, de kér Internek lõtt gólt is kibírt P
kiváncsiságból beraktam PES!-be és ottis jó csak az Eurosportos logo beljebb került, de kér Internek lõtt gólt is kibírt P
az melyik? errõl lemaradtam...
nem a berakással van itt a gond, mert megy a játék, csak kifagy.
inkább valószínû, hogy én valami lényeges fájlt lecseréltem, amit te nem (vagy fordítva)...
inkább valószínû, hogy én valami lényeges fájlt lecseréltem, amit te nem (vagy fordítva)...
Lehet azért mert DKZ-val raktam és rebuiloltam.
Viszont ha kell pes4-bõl tudok eredeti fil-et adni
illetve olyat ami asszem a wolf-ban volt.
Bár az sztem neked is megvan.
Viszont ha kell pes4-bõl tudok eredeti fil-et adni
illetve olyat ami asszem a wolf-ban volt.
Bár az sztem neked is megvan.
akkor nem értem... jó neked...
Animációk is voltak, egyiknél néztem is, hogy az Interes csóka felvágott majd méltatlankodás közben lazán átsétált a palánkon P
mondom tegnap 4-5 meccset játszottam és semmi gond nem volt
pedig lõttem gólt rendesen volt hogy rõgtön elmentem a szélen.
pedig lõttem gólt rendesen volt hogy rõgtön elmentem a szélen.
természetesen nem, hiszen a fájl eleve csak a barátságos meccsekre vonatkozik.
kezdj el egy friendly-t, lõjj egy gólt és meglátjuk, mi lesz...
kezdj el egy friendly-t, lõjj egy gólt és meglátjuk, mi lesz...
Arsenal manager Arsenal Wenger has admitted that he might be interested in signing David Beckham - if Real Madrid were willing to sell the midfielder.
"We will have some money to spend in the summer and if there was a chance to sign David Beckham, we would look at it," Wenger told the News of the World.
"If the situation arises that it is possible, why not?"
Last month, England captain Beckham, 29, distanced himself from speculation linking him with a return to the UK.
"I've said many times that I'm very happy in Madrid. My life is very happy," he said.
"We will have some money to spend in the summer and if there was a chance to sign David Beckham, we would look at it," Wenger told the News of the World.
"If the situation arises that it is possible, why not?"
Last month, England captain Beckham, 29, distanced himself from speculation linking him with a return to the UK.
"I've said many times that I'm very happy in Madrid. My life is very happy," he said.
Originally Posted by Asiat
FCH what file from PES ACCESS 2005 , need for TV Popup/Scoreboard ?
I insert game_ex.opd and game_2d_e.txs , all work . But then game animation (after yellow card or gool ) game and windows dead
Yep that the Problem i can´t solved at the moment, maybe Socceraccess will made a Fix if the Game crash with the new Popup´s
FCH what file from PES ACCESS 2005 , need for TV Popup/Scoreboard ?
I insert game_ex.opd and game_2d_e.txs , all work . But then game animation (after yellow card or gool ) game and windows dead
Yep that the Problem i can´t solved at the moment, maybe Socceraccess will made a Fix if the Game crash with the new Popup´s
de hogyhogy nincs telepítõd?
illetve miért nincs mentésed?
a multkori pes4 patchból is átrakhatod
illetve miért nincs mentésed?
a multkori pes4 patchból is átrakhatod
mert elcseszõdött a fájl és nincs meg az eredeti...
amúgy asszem rájöttem... újraépítéskor elcseszte az afsexplorer a gólörömöket a 0_text-ben, mert csak akkor fagy ki, mikor gól után futásnak ered csórikám.
amúgy asszem rájöttem... újraépítéskor elcseszte az afsexplorer a gólörömöket a 0_text-ben, mert csak akkor fagy ki, mikor gól után futásnak ered csórikám.
megtennéd, hogy csinálsz nekem egy csomagot a 0_text fájlodból?
nagy fájlok (stadionok, labdák, mezek, zászlók, arcok, hajak, cipõk...) nem kellenek.
nagy fájlok (stadionok, labdák, mezek, zászlók, arcok, hajak, cipõk...) nem kellenek.
akkor vajon mi lehet a baj?
na, az nincs már meg. 😊
na, az nincs már meg. 😊