PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na majd jövõ héten megnézem ezt a PesLaunchert.Tudsz valami helyet ahonnan le lehet tölteni?
Most végeztem egy bajnokságban ugyhogy most nyári szünetet tartok,mert besokalok ezzel a focival.<#vigyor4>#vigyor4>
Most végeztem egy bajnokságban ugyhogy most nyári szünetet tartok,mert besokalok ezzel a focival.<#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Igazából jól hangzik,elismerem.
Ja és pl a pes4launcherben 5 fajta roster közöl válaszhatsz a játék beállításait közvetlenül hívhatod
Alul a legfrissebb sporthírek mennek :-)
Alul a legfrissebb sporthírek mennek :-)
Van pes4-is csak most nincs feltelepítve esetleg felrakom azt is de a pesonline mõködését leírhatod.
a pes4online-n csak pár szoba van
A pes4Launcher jobban szétoszlik régiókra és ez pont jó a ping szempontjából.
DE láttam én már 100-as szobát.
DE összeszámolva a szobákban lévõ embereket is több ember jön ki akinek ez a fontos.
DE pl a pes4onlineban nincs pingetés nem tudsz hangüzenetet küldeni a másiknak privátban (néha nagyon jól jön és elég vicces is-elég nagy választék), nincs automatikus ranglista és nem tudod megnézni az ellenfeled utolsó meccseid akár piros lapra visszamenõleg.
Bár lehet ezeket berakták azóta mióta néztem, ugye a mecs úgynevezett bot-os követése is a pes4launcherben volt elõször.
Nemis beszélva arról a harmadik progiról ami automatikusan elmenti a gólokat.
A pes4Launcher jobban szétoszlik régiókra és ez pont jó a ping szempontjából.
DE láttam én már 100-as szobát.
DE összeszámolva a szobákban lévõ embereket is több ember jön ki akinek ez a fontos.
DE pl a pes4onlineban nincs pingetés nem tudsz hangüzenetet küldeni a másiknak privátban (néha nagyon jól jön és elég vicces is-elég nagy választék), nincs automatikus ranglista és nem tudod megnézni az ellenfeled utolsó meccseid akár piros lapra visszamenõleg.
Bár lehet ezeket berakták azóta mióta néztem, ugye a mecs úgynevezett bot-os követése is a pes4launcherben volt elõször.
Nemis beszélva arról a harmadik progiról ami automatikusan elmenti a gólokat.
Hát én még régebben néztem azt a PesLaunchert,de mig ott a szobákban összessen volt mondjuk 50 ember,addig pes online-on csak az europai szobában vagy 100.
Lehet ez mondjuk mostanra változott,nem tudom.
Lehet ez mondjuk mostanra változott,nem tudom.
Pes4Launcheren is van Pes4 és sokkal jobb
Nemértem miért nem a sokoldalúbb progit használjátok
mi ebben a ráció?
Nemértem miért nem a sokoldalúbb progit használjátok
mi ebben a ráció?
De van Pes4-ed is,mert akkor én felvázolom neked a PesOnline müködtetését is,ha akarod.
csak leírva amúgy nagyon egyszerû
gyere fel délután aztán ha bent vagy a szobában egyszerûen megdumálhatjuk
remélem cheteltél már
gyere fel délután aztán ha bent vagy a szobában egyszerûen megdumálhatjuk
remélem cheteltél már
nah én inkább a Pes4Launchert ajánlanám
Ma elvileg 7-8 között ráérek. Esetleg 9 után
Elinditod a progit aztán connect gomb
Feljönnek a szobák, én mostanában az Italy-sba járok mivel ott európaiak vannak viszont van we8-as is.
Viszont érdekes tegnap egy Brazillal játszottam és véletlen ment a torrent is a srác mégse panaszkodott sõt jól is játszott :-)
Na lényeg ha beléptél állítsd be felül a müben, hogy we8-ad van.
Ezután vagy hostolsz vagy csatlakozol valakihez aki hostol. (Neve melett kint van)
Bármelyiket választod a játék magától elindul.
Hostolásnál egyszerû online és ott host és várod a csatlakozást
(de csak akkor ha hallod, hogy valaki jelentkezett)
Én úgy szoktam, hogy hostolok aztán elkezdek játszani úgyis hallom ha valaki jön.
Clientnél érdemes megnézni a pinget ha jó join host a program elindulása után online és ott keresni fog cimet de nem talál, viszont a lövés gomb lenyomására bejön egy ip-cím azé aki hostol.
Akkor ezt csak el kell fogadnod és ha neki is jó máris indul a játék ahol a menüben F10-el kommunikálhatsz.
Ma elvileg 7-8 között ráérek. Esetleg 9 után
Elinditod a progit aztán connect gomb
Feljönnek a szobák, én mostanában az Italy-sba járok mivel ott európaiak vannak viszont van we8-as is.
Viszont érdekes tegnap egy Brazillal játszottam és véletlen ment a torrent is a srác mégse panaszkodott sõt jól is játszott :-)
Na lényeg ha beléptél állítsd be felül a müben, hogy we8-ad van.
Ezután vagy hostolsz vagy csatlakozol valakihez aki hostol. (Neve melett kint van)
Bármelyiket választod a játék magától elindul.
Hostolásnál egyszerû online és ott host és várod a csatlakozást
(de csak akkor ha hallod, hogy valaki jelentkezett)
Én úgy szoktam, hogy hostolok aztán elkezdek játszani úgyis hallom ha valaki jön.
Clientnél érdemes megnézni a pinget ha jó join host a program elindulása után online és ott keresni fog cimet de nem talál, viszont a lövés gomb lenyomására bejön egy ip-cím azé aki hostol.
Akkor ezt csak el kell fogadnod és ha neki is jó máris indul a játék ahol a menüben F10-el kommunikálhatsz.
Breki, ha ráérsz, valamikor segítenél nekem? Még nem játszottam soha neten de kipróbálnám a WE8-at letöltöttem a pes4online progit telepítem, elindítom, és utána mit kell csinálni? A netem csak elvileg 256-os de jó ha van 190. Ezzel egyáltalán lehet játszani?
De én annyira láma vagyok azt se tudom mi az a host join és melyik szervert válasszam?
De én annyira láma vagyok azt se tudom mi az a host join és melyik szervert válasszam?
Ezt lkefordítaná valaki nekem?
Neue Forenregeln!
--------------------------------------------------------------------------------
Die gelten auch für Dich!
Neue Forenregeln!
--------------------------------------------------------------------------------
Die gelten auch für Dich!
igen, mert ha hazajövök 2 körül, akkor fáradt vok és alszom...ez alatt a 10 nap alatt, napi 5 órában (+ még volt 8 hétig heti 4) kell megtanilni az olasz nyelvet alapfokon. Sz'al alszom, mikor meg felkelek, akkor játszom, netezem, meg szórakozom 😊 Meg reggel könnyebb is tanulni.
CSAK a Fradi
mert kicsit hülyülök a géppel, fürdök és 6:15 van, azaz van 1 órám tanulni 😛 És akko el tudok indulni úgy, hogy rendesen odaérjek.
CSAK a Fradi
jóh 😄 Én még tanulok sajnos (olaszt😊, és kibaszottul fárasztó...ráadásul 5:30-kor kelek. Capisce?
CSAK a Fradi
mert most ezzel az erõvel kidobhattak volna még vagy 3honappal ezelõtt egy peccset a pes4-re,ami orvosolja a online mód,meg a biró sz..ságát,és akkor majdnem ottvagyunk mint majd a pes5-nél,ami meg majd kap egy elvileg jobb gameplay-t..
najó ez igy kicsit durva,de szerintem ti sem vagytok ettõl elragadtatva,hogy semmi változás külsõleg
najó ez igy kicsit durva,de szerintem ti sem vagytok ettõl elragadtatva,hogy semmi változás külsõleg
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
igen,persze ezzel egyetértek!
de azért én csöppet durvának nevezném azt,hogy kimernek adni egy teljesen más részt,és a grafikán egy csöppet sem változtatnak,ami amugyse a legszebb...
az online,meg gameplay rendben van,azt jóhogy javitják..
de azért én csöppet durvának nevezném azt,hogy kimernek adni egy teljesen más részt,és a grafikán egy csöppet sem változtatnak,ami amugyse a legszebb...
az online,meg gameplay rendben van,azt jóhogy javitják..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
hehe 😊 a Launcher ok, de lassan lépek, megyek shoppingolni 😊 De legyen majd jövõ héten este fele vmikor pls, mert délután alszom.
CSAK a Fradi
Ez vonatkozik a többiekre is, tegnap is sok meccset játszottam az olaszban, de senkit se láttam
Szerintem a grafikáról beszél...
Más kérdés, hogy nem értem mit kell itt háborogni, szerintem a lényeg a kapus, a bíró és az online mód kijavítása. Ha ezeket megcsinálják, akkor én nagyon boldog leszek.
Más kérdés, hogy nem értem mit kell itt háborogni, szerintem a lényeg a kapus, a bíró és az online mód kijavítása. Ha ezeket megcsinálják, akkor én nagyon boldog leszek.
CSAK a Fradi