PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
digitális fotomasniád van? 😛
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Caracciolo miatt szóltam, biztos belerakják.
Andrea Caracciolo még mindig nincs benne 😞
Matteo Guardalben-nek rövid a haja pedig hosszú igazábol
sajna Palermo face-ek nem az igaziak 😊
Viszont nehezebb lett a gama pl én nqagy pro evo 4es vagyok 5csillagon is verek mindnekit itt 5csillagon nemkerülök helyzetbe 3 csillagon is eddig csak 2gólt tudtam rugni!!!!Itt nagyobb hangsulyt fektetnek a cselezésre nemhelet csak ugy elrohangálni a szélen csel nélkül!!!!Jah és a gép szabadrugásai nagyon pontosak lettek nem megy fölémellé stb jobb csapatok hatalas gólokat rgtamk nekem most szabadrúgásból!!!!!Eddig uj kapáslövéseket fedeztem föl!Szélrõl beadás és levegõbe futtából lövés ez tetszett!Sajna képeket nemtudok csinálni aztsemtudom hogy kell4
ja és az új cselekkel találkoztál már?
Intró szokásos Konami minõség semmi extra!
Menû most függõlegesen van jól átlátható!!!
GRafika nemsokat változott sztem az irányítás pedig rugalmasabb és jobb lett!!!
Van egy uj opcio világbajnoki selejtezõket ehet játszani az eredeti csoportbesosztásokkal cél kijutni a 2006os vb-re!!!
Ami csalódás ugyanazok a bajnokságok vannak licencelve mint az elõzõ részben ebbe nsemmi változás nincs!!!!
A a stadionoknál is egy-kettõ uj van!!!!(pl Allianz arena)
Többit még nemtudtam kipróbálni hiányos japán tudásom miatt😊))De próbákozom és leirom a többi észrevételeimet!!!!
Jah a birók jobbak lettek csak az egyértelmû szabálytalanságra adnak sárgalapot és ez sztem jó!!!
Sztem igaz nemsok változtatás mellett de egy kitûnõ fociprogram lett megint!!!
Jah a leláton nagyobb meccseken a szurkolók élõképet csinálnak ezis nagyon bejött pl nekem😊)))
Nah kb ennyi
majd még jövök
1. BiO has been editing the "Others" Clubs from Update Fix 1.31 (adding new players and transfers etc.)
2. He sent his updated option file to pubb who updated all player linkages
3. pubb then sent his option file to me to add in new cigman faces - Lozano, Park Ji Sung, Baros, Gattuso and Armando Sa, plus fixes for Veron and team numbers of Figo and Baptista
Rostert bemásolod a helyére.
Az attrib.cfg-t bemásolod a KONAMI/Winning Eleven 8I/kitserver/KDB/uni/136 könyvtárba, elõzõt felülírod.
Az Adidas_CL_Finale_(black)2.bmp-t bemásolod a KONAMI/Winning Eleven 8I/kitserver/KDB/balls könyvtárba, elõzõt felülírod.
Az uj we8-asba 1.3
pls. help
Madridban vándorcirkusz, Milánóban meg idõsek klubja van...
Nálam akkor is egy vádorcirkusz marad ez a "csapat" :-))))

vagyis hogy csak egyet irányítotok a meccs alatt.
BMW 325 iX Rallye Car :)

1. Does not include Update Fixes 1.1 and 1.2 - You have to download Update Fix 1.2.
2. Includes Palermo collar fix
3. Includes Finale Black transparency fix
4. Updated option file with newer boot allocations (e.g. more players using f50+ black)
5. and of course, some transfers up to 5 August
=márha a japán menün átudsz jutni meccsig 😄 )
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Phoenix WE8I PC Update Fix 1.0 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update Fix 1.1 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update Fix 1.2 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
nyomjámá pikcsört is hozzá, mert nem tudom elképzelni 😄
A Lobo 1.2-es update.je után érdemes felrakni ezt az obsessiont? köszi