PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Másik link esetleg ?
EXCLUSIVE PATCH - Season 2005/2006 (Stadium Lovers Edition) !!!!!
/ /assistance patch: Obsession
ALL the LaTEST tRAnSFerS: (Updated date:1/08/2005) : DAVIDS>>>>TOTHENAM,AiLTON>>>> bJK, NAKAMURA>>>>>,CELTİC ,BUENO>>>>>>Paris Saint German, KURSAT>>>Beºiktaº,PLACENTE>>>>>>>Celta vigo,
JESPER GRONKJAER >>>>>>>> Stutgart,ILIC>>>>>>>Galatasaray,.WALTER SAMUEL>>>>>Inter,ROBİNHO>>>>RealMadrid,KULIVERT&DAVİD VİLLA>>>>Valencia
S.Wright Phillips (Chelsea),Kezman>>>>Atletico Madrid ;D.VASSEL>>>M.City,APPIAH>>>> (Fenerbahce)
BORGETTİ>>>>>Bolton J.BAPTISTA>>>>>>>R.Madris , &etc….. …
Over 400 players replace non-international squad members of relegated teams (player appearances from FCH's Obsession Patch)
Relegated squads replaced by promoted ones in all divisions //Spartak Moskow Replaces Vfl Bochum//
flags from: FCH's Obsession Patch
New adboards :FCH
New Stadium Updates😮rtan,fch, IceMan_Bergkamp (Quality Textures and new Grass textures and realistic
patterns)
nEW kİTS : %95 (SEASON,2005/2006) :by"JJ"aka.Pysco7, OPM, kel, eleanor, Bonaventurastar, Spark,
fantasia &oldies kits for (Fenerbahce &Galatasaray)
Apache&more
CORRECT FORMATIONS by Ortan
NEW FACES : For turkish teams &About 200 realistic faces assigned to players (by cigman, Alex, neovico, Norek, T-mac and GHOST)
nEw bACKROUNDS & NUSicons,pictures;by Ortan&Fch
New Fonts😮rtan
nEW tV lOGO &Scoreboard:Fch
nEW bOOT paCKED :Nike,Adidas,Puma,Umbro //New Models)
Supporterflags: "MaxiMo, FCH"
Balls by (135 new balls): DartWagner,forewordgate,Spark,Bike,ortan
new :traning Kits By Suatcagdas
New Menu Musics 😮rtan
Kitserver man.:Juce
& etc……
thanks : all Editors and all i have still forgot !!!!!!!!!!!!!
Stadiums:
Goodison Park //Everton (Editing by😛addy Knight, Ortan)
CEltic Park // Celtic (Editing by Ortan We man)
Sükrü Saracoğlu//Fenerbahce (Editing by😮rtan)
Allianz Arena:// B.Munich&1860 Munich (Editing by Ortan&Fch)
Parc De Princes//PSG (Editing by Ortan)
Vicente Calderon (A.Madrid) (Editing by:IceMan_Bergkamp &Ortan)
Santiago Barnebeu// Real Madrid (Editing By:Ariel Santirelli&Ortan)
Estadio Luz//Benfica (Editing by 😮rtan)
Estadio Municipal De Riazor //Deportivo la Coruna (Editing by😮rtan)
Atatürk Olympiyat //Turkey (Editing by:Fch&Ortan)
Maracana//Brazil (Editing By Ortan)
AwD Arena// Hannover 96 (obsession PatcH)
AuF Arena// Schalke (Editing By: Unknown)
Estadio Dragao// Porto (Editing By Unknown)
Nou Camp// Barcelona (Editing By Ortan)
San Siro// Ac Milan &İnter Milan (Editing By Ortan)
City Of Manchedter Stadium// Manchester City (Editing By😮rtan)
Stade Veledrome :Marseille// (Editing by: Ortan)
De Kuip//Feyenoord (Editing By Uknown)
St.James Park // Newcastle United (Editing by: Ortan)
StaMford Bridge// Chealse (Editing by: Ortan)
Stadio Olimpico// Roma &Lazio (Editing by ortan)
Della Alpi// Juventus (Editing By Ortan)
Stade Luiz II// Monaco (Editing By Ortan
Anfield Road//Liverpool (Editing By:Unknown)
El Madrigal // Villarreal (Editing byIceMan_Bergkamp & Ortan)
Old Trafford // M.United (Editing by:Nightwolf&Ortan)
Highbury Park //Arsenal (Editing by😮rtan&Ilufan)
és azt nem látod hogy nem jó
csak egyszer pár hét múlva vhol kiakad és nemtudod hol
de nekem mindegy
ez tapasztalat csak most elsõre nem ugrott be
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúgy megvan mindkét hiba oka.
A kilépés amiatt van, hogy dkz studio után be kell rakni GS-el is mert különben sokat nem rak be rendesen és emiatt kiakad
Az irányításnál pedig a manual pass nincsen rendesen beállítva így jobb analógra egybõl passzol
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Fabio Grosso
Massimo Bonanni
Paul Costantin Codrea
Andrea Caracciolo
6 felesleges pléja van , aki nem kell
és 5 számozás nem jó
Egy ember hiányzik (Caracciolo), 6 fölöslegesen van benne és 4 számozás nem stimmel.
Szar Bayern, szar Bayern :)

jobb analóggal nemis tudtam cselezni
rakom vissza a másikat
Szar Bayern, szar Bayern :)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Õk lennének:
Fabio Grosso
Massimo Bonanni
Paul Costantin Codrea
Andrea Caracciolo
és köszi
Breki láttad már azt a pár kilinkeltet? asszem akkor voltál "távol" épp! sztem elég jó lesz ez a cucc<#finom>#finom><#rolleyes>#rolleyes>, bár lesz rajt mit paccselni is, De a gameplay, animok odavernek de nagyon
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nem tudom, hogy kell megvágni 😛