PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
3. gabber csapata: Palermo
délutánra összedobok egy kis oldalt a we8 bajnoksághoz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bár páran korábban még annyira se vettek,hogy válaszoljanak (biztos tudják miért), talán ez jó "ómen" a "békülésre(?)"
beszállok!
2. Johnny23 Milan
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
kevés de megbízható emberrel.
EZ csak felmérés de az írja alá a nevét úgy mint a múltkor aki beszállna egy kb 8 csapatos we8 bajnokságba. A pes4Launcheren keresztül!
1. Breki Juventus
Majd nyomunk egyet, most megyek, mert reggel meló.
Csõ all!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Szar Bayern, szar Bayern :)

0-1
1-1
1-2

Csak newm értem miért nem rak be normális stadionokat új textúrával füvekkel
ehelyett egyesével frissítget
Ez olyan mint amit mi csinálunk csak itt õ mondja meg mit rakj be P
1. New Adboards (I was getting tired of the old ones, hope you will find these refreshing)
2. New Chelsea crest
3. New faces - Dong Fangzhuo, Joe Cole, Lampard and Juanito Moreno (all by Alex)
4. Real Zaragoza collar fix
5. Edited appearances - Drogba, Robben, Andrade, Assuncao and Donovan
6. Lots and lots of option file edits (see work done.rtf) - contact pubb if you're interested in helping out
7. (I forgot to add this) 0.83 FM2005 Conversion by pubb
The PESCUP EVOLUTION created by Angel777 and
PESCUP team don't facilitate the duplication of the material covered by the copyright
They are in perfect sinthony with the bill of the DIgital MIllenium Copyright Act of the USA Congress universally recognized as a reference norm in subject.
The patches haven't "crack" and they must be apply ONLY on the original Pro Evolution Soccer 4.
These patches are only a translations from Japanese language or an update of the soccer teams, this is an activity that is always tollerated in videoludic circle,
even if this is reserved to the product house of the game(art.64-bis of the law 633/41 of the copyright,and as modify by the Decreto legislativo 518/92).
The patches are totally free and they aren't sell with the original game or alone.
The undersigned and his collaborators decline every responsability for the uses of these patch.