PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hádde ha azt mondja 😄 Elméletileg õ wei-n csinálta, csak aztán átkonvertálták pesre...Fene se tudja, de én azért majd kipróbálom.
CSAK a Fradi
felteheted nyugodtan. Csak az optionfilet kell +ba letölteni a wei-hez. Legalábbis Tua szerint😊
CSAK a Fradi
de ahoz is nem akkor én hiába töltöm
feltettem az ultimate patchet de nem csinálta meg az angol bajnokságomat. mi a teendõ?
na mit szóltok a Reality Patchez?
A mezszámstílust hogyan lehet beállítani külön-külön csapatoknak? <#vigyor0>#vigyor0>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nincs de akko mé nem megy??? <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
1; nem szivatlak
2; #7044 ben gif van nem video!!!!!!!!!!
3; megnyomod a lövés gombot meg az irányt😄 ezen többet nincs mit mondani
2; #7044 ben gif van nem video!!!!!!!!!!
3; megnyomod a lövés gombot meg az irányt😄 ezen többet nincs mit mondani
Avanti Crociati!
Hát most ezen mit lehet magyarázni?Gyakorolsz sokat,aztán akkor érezni fogod mikor,honnan,hogy,milyen erõvel kell meglõni hogy igy bemenjen.Aztán néha sikerül.Akkor se mindig,sõt.Pont ezért jó ez a játék hogy nincsenek betanult,sablon szituációk.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jó jó nem kell szivatni. tudom de ott van a #7044 azt a videót nézd meg.
figyu ezeket a szép gólokat hogy csináljátok mint a videón van nekem csak nagyon eitkán jön össze 1
amúgy az minek köszönhetõ hogy join hostolok haverra, toom mi az ip-je, de teljesen más ip-t hoz ki neki
jajj...enyogp stilus...😄
akkor nekem lenne hely? mondjuk azt hozzáteszem hogy én nemvagyok az a lelépõs tipus...
akkor nekem lenne hely? mondjuk azt hozzáteszem hogy én nemvagyok az a lelépõs tipus...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
leléptek sokan .......talán 3-4en vagyunk
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hálózati helyeknél kiválasztod a netkapcsolatot, jobb klikk -> tulajdonságok, speciális, windows tûzfal beálíltások.
Szar Bayern, szar Bayern :)
erre az sg-s we8 bajnokságra még lehet jelentkezni?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -