PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL
Ezt hol irta ?
fh-n ?
Ezt hol irta ?
fh-n ?
jesszus 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lol ez a gyerek
"#99 | forzaromaforzaroma | 2005-08-30 16:39:46 | Válasz erre
BREKI bazz!! A passzok 70%-a külsõvel történik ami hihetetlen nagy hiba, a lövés ultra szar (nekezd el hogy nem tudok játszani ugyanis vagy 1 éve játszok vele) a mezek+játékosok nagy kockák, nincsen semmi bajnokság ami normális/reális..
És akkor hangok jobbak?? ha aszondot igen akkor nagyon nem vágod a témát. zene jobb?? nagy szart. 1 zene aszt kész. Valami szarság.... Egyedül a gameplay miatt szeretik a PES-t semmi másért. De hogyha a többin nem változtatnak mostanában akkor ismét a Fifa veszi át a trónt (eddigis az övé volt) "
"#99 | forzaromaforzaroma | 2005-08-30 16:39:46 | Válasz erre
BREKI bazz!! A passzok 70%-a külsõvel történik ami hihetetlen nagy hiba, a lövés ultra szar (nekezd el hogy nem tudok játszani ugyanis vagy 1 éve játszok vele) a mezek+játékosok nagy kockák, nincsen semmi bajnokság ami normális/reális..
És akkor hangok jobbak?? ha aszondot igen akkor nagyon nem vágod a témát. zene jobb?? nagy szart. 1 zene aszt kész. Valami szarság.... Egyedül a gameplay miatt szeretik a PES-t semmi másért. De hogyha a többin nem változtatnak mostanában akkor ismét a Fifa veszi át a trónt (eddigis az övé volt) "
Ja de utánna egybõl vissza is vette 1 vereséggel hogy számol ez!!??
Az 2 meccs volt !
hi
uglatom lehet jelentkezni még a we bajnoksagra e.
neveznek , met van egy hely. asszem arzenal még nincs lefoglalva szal azzal
uglatom lehet jelentkezni még a we bajnoksagra e.
neveznek , met van egy hely. asszem arzenal még nincs lefoglalva szal azzal
hüje vagy hamán szép nem!4
Amúgy könnyen meg lehetne bundázni vki belép New Userként nyer egy meccset az élen van és adott összegért lefexik neked P
Szilcsi nyert Kompalor ellen és ezért 95 pontot kapott <#confused>#confused>
Szar Bayern, szar Bayern :)
ok
Melóban vagyok, de este bevállalok akár 2-t is (22:30 után, mert addig irl foci van).
Holnap meg már délutántól mehet.
Holnap meg már délutántól mehet.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Szanics 1 meccs ?
Ha 7-nél több meccset játszottál volna, már rég nem itt állnál. Sokkal lejjebb 😛P
Áh, mindegy. Csak idegesít, hogy kurva jó vagyok és mégis mínuszban vagyok. Én. Röhej. 😄DDDDDD
16. nem is rossz 😄
Azse jó. Az igazi az lett volna, hogy én kezdek 1500ról, a többiek meg -2000rõl 😄
Ha 0ról kezdesz akkor meg lenne -136 pontod.
Eredmények egyébként aug. 18tól megvannak napi lebontásban. Csinál log filet a serveres program.
Eredmények egyébként aug. 18tól megvannak napi lebontásban. Csinál log filet a serveres program.
gyere Pes4Launcheren a magyar szobába, ott mindenki nyomja du/esténként.
Ja, ezért parasztság 1500 pontról kezdeni.
Mert gondolom, én lementem az elején villámgyorsan 200 pont környékére (valami 4 gyõzelem, 13 vereséggel kezdtem), és most onnan tornázom vissza magam. Gáz.
Mert gondolom, én lementem az elején villámgyorsan 200 pont környékére (valami 4 gyõzelem, 13 vereséggel kezdtem), és most onnan tornázom vissza magam. Gáz.
most nyomtam elsõnek 6csillagon és ugye 2-3napja szar a gamepadom,szval billel meg még nem toltam.
Úgy hogy mögötted álló ellen elszenvedett vereségért többet von le, mint amennyit a gyõzelemért ad.
mellesleg sztema fifában tul könnyû a szabad (95%osan lövöm be) WE8ban meg tul nehéz (közel 0 % nekem...)
mert nekem a pes4launcher nem megy (we8am van és routerem de mondjuk a fifa megy...nemtom miért)
Pont ez a gáz. Hogy a tökömbe van nekem 32 gyõzelemmel és 18 vereséggel 1364 pontom? Car ez, én mondom! 😄DD
Nem lehet megnézni, hogy az összes eddig játszott meccsemnek sorrendben mi volt az eredménye?
Nem lehet megnézni, hogy az összes eddig játszott meccsemnek sorrendben mi volt az eredménye?
1. szabadot távolságtól, helyzettõl függõen máshogy, de on-line eddig egy gólt sem rúgtam szabadból, csak a gép ellen, úgyhogy még csiszolásra szorul a technikám...
2. A WE8 CPU-ja érdekes. Én is hat csillagon nyomom Barcával a bajnokságot, és azt figyeltem meg, hogy eleinte marha könnyû, aztán a gép kétgólos hátrányban bekeményít. De ha erre készülsz és okosan játszol, simán nyersz. Szóval a játék mások ellen játszva az igazi!
2. A WE8 CPU-ja érdekes. Én is hat csillagon nyomom Barcával a bajnokságot, és azt figyeltem meg, hogy eleinte marha könnyû, aztán a gép kétgólos hátrányban bekeményít. De ha erre készülsz és okosan játszol, simán nyersz. Szóval a játék mások ellen játszva az igazi!
Ez mekkora szar már...
Van, aki összesen 3 meccset játszott, és 1600 fölött van a pontszáma. Ultragáz a rendszer, igazad van, Breki. 😞((
Van, aki összesen 3 meccset játszott, és 1600 fölött van a pontszáma. Ultragáz a rendszer, igazad van, Breki. 😞((
Szabadot ha nem írtam le annó 3-4szer, akkor egyszer sem. Breki is másolt be leírásokat, persze nem ebbe a topcba.
A WE8 meg nem nehéz, én 5*on kezdtem, de már bánom, mert így túl könnyû.
A WE8 meg nem nehéz, én 5*on kezdtem, de már bánom, mert így túl könnyû.
CSAK a Fradi
2 kérdés:
1. szabad: ti hogy rugjátok? én technikám: R1 középmagasságra kb de az a távtól függ és amint nekifut jobbra /balra hogy csavarja is. ez nem naon célra vezetõ csak néha akad be egy két ficka.
2. mennyire számít nehéznek a WE8 CPUja? mert én 6 csillagon játszok Fa kupát arsenállal és vezetem
1. szabad: ti hogy rugjátok? én technikám: R1 középmagasságra kb de az a távtól függ és amint nekifut jobbra /balra hogy csavarja is. ez nem naon célra vezetõ csak néha akad be egy két ficka.
2. mennyire számít nehéznek a WE8 CPUja? mert én 6 csillagon játszok Fa kupát arsenállal és vezetem