PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Emberek nézzétek a rangsort ki áll az élen PPPPPP
LOL
Ezt hol irta ?
fh-n ?
gabber_saviola
jesszus 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Breki33
lol ez a gyerek

"#99 | forzaromaforzaroma | 2005-08-30 16:39:46 | Válasz erre

BREKI bazz!! A passzok 70%-a külsõvel történik ami hihetetlen nagy hiba, a lövés ultra szar (nekezd el hogy nem tudok játszani ugyanis vagy 1 éve játszok vele) a mezek+játékosok nagy kockák, nincsen semmi bajnokság ami normális/reális..
És akkor hangok jobbak?? ha aszondot igen akkor nagyon nem vágod a témát. zene jobb?? nagy szart. 1 zene aszt kész. Valami szarság.... Egyedül a gameplay miatt szeretik a PES-t semmi másért. De hogyha a többin nem változtatnak mostanában akkor ismét a Fifa veszi át a trónt (eddigis az övé volt) "

Ja de utánna egybõl vissza is vette 1 vereséggel hogy számol ez!!??
Rudee
Csak az elsõt írtam be ide, a másodikér 67et adott még.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Az 2 meccs volt !
báttyó02
pati kezdöknek man nincshely .d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Terminátor14
szar vagy gépé 😄 Az csak dísznek van ott 😉

CSAK a Fradi

Rudee
Nincs semmilyen bajnokság.

bestGP
hi
uglatom lehet jelentkezni még a we bajnoksagra e.
neveznek , met van egy hely. asszem arzenal még nincs lefoglalva szal azzal

hüje vagy hamán szép nem!4

Breki33
Amúgy könnyen meg lehetne bundázni vki belép New Userként nyer egy meccset az élen van és adott összegért lefexik neked P
Breki33
Ellene rúgtam 6 kapufát

Szerintem ez világrekord.
És a helyezése is :-)
Rudee
Szilcsi nyert Kompalor ellen és ezért 95 pontot kapott <#confused>

Breki33
hálisten
Rudee
Szinte csak az van.

grizzly21
WE8 is van ott?

ok
Breki33
ezt ne itt beszéljétek meg

ott a pes4launcher vagy a privát
szanics
Melóban vagyok, de este bevállalok akár 2-t is (22:30 után, mert addig irl foci van).
Holnap meg már délutántól mehet.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Szanics 1 meccs ?
szanics
Ha 7-nél több meccset játszottál volna, már rég nem itt állnál. Sokkal lejjebb 😛P

szanics
Áh, mindegy. Csak idegesít, hogy kurva jó vagyok és mégis mínuszban vagyok. Én. Röhej. 😄DDDDDD

16. nem is rossz 😄
Rudee
Azse jó. Az igazi az lett volna, hogy én kezdek 1500ról, a többiek meg -2000rõl 😄

szanics
Monnyuk én 1000-rõl gondoltam 😄DD

Rudee
Ha 0ról kezdesz akkor meg lenne -136 pontod.
Eredmények egyébként aug. 18tól megvannak napi lebontásban. Csinál log filet a serveres program.

szanics
gyere Pes4Launcheren a magyar szobába, ott mindenki nyomja du/esténként.

szanics
Ja, ezért parasztság 1500 pontról kezdeni.
Mert gondolom, én lementem az elején villámgyorsan 200 pont környékére (valami 4 gyõzelem, 13 vereséggel kezdtem), és most onnan tornázom vissza magam. Gáz.

most nyomtam elsõnek 6csillagon és ugye 2-3napja szar a gamepadom,szval billel meg még nem toltam.

Rudee
Úgy hogy mögötted álló ellen elszenvedett vereségért többet von le, mint amennyit a gyõzelemért ad.

Rudee
Levante az komoly ellenfél lehetett.

grizzly21
mellesleg sztema fifában tul könnyû a szabad (95%osan lövöm be) WE8ban meg tul nehéz (közel 0 % nekem...)

grizzly21
mert nekem a pes4launcher nem megy (we8am van és routerem de mondjuk a fifa megy...nemtom miért)

szanics
Pont ez a gáz. Hogy a tökömbe van nekem 32 gyõzelemmel és 18 vereséggel 1364 pontom? Car ez, én mondom! 😄DD
Nem lehet megnézni, hogy az összes eddig játszott meccsemnek sorrendben mi volt az eredménye?

mással megy,most nyomtam.sztem nagyon brutál fõleg úgy hogy nem erõs kerettel nyomtam,csak szükség volt pár cserére.

grizzly21
igen mások ellen a cool igazán...kellene rendezni bajnokságot kár h csak fifa van...

Rudee
Jasc.com vagy google.

fernando torres
animation shopot hol találok??

Rudee
Fraps + animation shop.

Rudee
1500 pontról kezdett mindenki.

szanics
1. szabadot távolságtól, helyzettõl függõen máshogy, de on-line eddig egy gólt sem rúgtam szabadból, csak a gép ellen, úgyhogy még csiszolásra szorul a technikám...

2. A WE8 CPU-ja érdekes. Én is hat csillagon nyomom Barcával a bajnokságot, és azt figyeltem meg, hogy eleinte marha könnyû, aztán a gép kétgólos hátrányban bekeményít. De ha erre készülsz és okosan játszol, simán nyersz. Szóval a játék mások ellen játszva az igazi!

grizzly21
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084176425
légyszi leirás is jo de nem megy

fernando torres
a videókat hogy konvertáljátok át gif-be??

grizzly21
hm akkor keresek
aki tud fejbõl az azért linkelhetné merre vannak

szanics
Ez mekkora szar már...
Van, aki összesen 3 meccset játszott, és 1600 fölött van a pontszáma. Ultragáz a rendszer, igazad van, Breki. 😞((

Terminátor14
Szabadot ha nem írtam le annó 3-4szer, akkor egyszer sem. Breki is másolt be leírásokat, persze nem ebbe a topcba.
A WE8 meg nem nehéz, én 5*on kezdtem, de már bánom, mert így túl könnyû.

CSAK a Fradi

szanics
jah, de azért a mérlegem így is pozitív ;-)

grizzly21
2 kérdés:
1. szabad: ti hogy rugjátok? én technikám: R1 középmagasságra kb de az a távtól függ és amint nekifut jobbra /balra hogy csavarja is. ez nem naon célra vezetõ csak néha akad be egy két ficka.
2. mennyire számít nehéznek a WE8 CPUja? mert én 6 csillagon játszok Fa kupát arsenállal és vezetem