PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
A gém fasza nagyon...
Szukrolók pörgetik a sálat gólnál az nagyon fasza.
Sálpörgetõs PeS 5-ös. Szerintem... 😄😄😄😄
remélem én is...azt PC-n tolnám
de jó lenne valai igazi bajnokság nem csak egymás ellen itt ott nymni
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
visszatérve a csunya menûhöz,azért az jopofa,hogy kûlön lehet mezt,nacit,sportszárat választani, meg jo a 3d-s közönség "bevágások" is
megfigyeltem,hgoy a japán stadionba (kockás füvû) kevésbé hallani a labda "puffogást".....a másik stad jobban viszhangzik tán?!<#nemtudom>#nemtudom><#dumcsi>#dumcsi><#crazya>#crazya>
beszarás,hogy mennyi minden aproságra figyeltek, DE valljuk be ÍGY kell igazi focit csinálni!!
Remélem az online rész is jó lesz!!!
A "kezelt" gol után Crespo -val löttem egy pipát félfordulattal 10m rõl...iszonyat cool volt<#kuss>#kuss><#csodalk>#csodalk>
1szerûen vhogy "jobban" örül az ember mikor golt szerez<#nyes>#nyes> és nemtom ti hogy vagytok vele, de olyan lett,hogy minél többet játcom ,annál inkább tetszik ......ááááá<#nevetes1>#nevetes1>
a menüt alaposan ki lehet pofozni...ime - 7mb -mpg
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
van!
az biztos a we9/pes5 izzasztó...ML-t nyomom a reállal de túl sok a döntetlen, bár a cselekkel még nem foglalkoztam és igazi taktikám sincs még...
de minden gépet ki lehet ismerni...eddig a we9 kõkeményen ellenáll😊
ezek az animok,uhh, iszonyatosak, minden pozitiv irányba fejlõdött sztem.....ez a gameplay iszonyu jó,ténleg naggyon életszagú (mellel leteszi a másiknak,OFF-the ball, test-test elleni ütközések, sõt nekem olyan is volt hogy Crespo csukafejes és kézzel ütötte be a lasztit 😊)...nemsemmi, állítólag van(lesz) benne játékvezetõi labda is.......hát Konamiék megérik a pénzüket és sztem WEI9 -ig tuti hogy ez fogja vinni a pálmát!!!!!)
Negatívumként talán:
-igen vhogy ez az állandóan"puffogo"labda hang nem vmioks,DE sztem ha lesz alatta kommentár,akkor nem lesz ennyire "fülbetûnõ"
-a menü (különösen ugye a mezválasztó) nem vmi szép,sõt
-a játék sebessége sztem tökéletes,DE az ívelt/magas labdák,valóban kicsit"lufis" beütésûek,de szokható
(- ugyebár az elavult rooster és mezeket már megszokhattuk Konamiéktol,dehát ezek (is) csak patch kérdése)
bár grafikára nemsokat változott(de sztem az is vhogy finomabb lett), alig 1.5óra játék után kb. 2x ugy teccik (élvezetességre!),mint a PES4,pedig az se semmi!!!!!
köszönjük (ismét)KONAMI!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave>
de végülis a fifa is nagyon jó lett!
de lehet hogy télleg szar a pes még nem jött le 😛😛
Avanti Crociati!
Az ilyen kommenteken olyan jót tudok mosolyni <#hehe>#hehe>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

valaki kilinkelné nekem az eredeti stadionfilékat?
Szeretném az egyes gyepet újra megcsinálni
" I use Dkz 0.81 Beta TO exteact the files, try to import the folder with the same program. "

Viszont ezt a reklámtáblát csak nem tudom berakni.
Ja és Breki megtaláltam a cipõket a 3129
A mezek 3142
A kesztyûket kicseréltem jók is a játékban de elrontja a mezeket.
pedig a gyepet még engedte berakni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

mondjuk asszem megkeresem azt a Gs-t amit használsz mert ez a legújjabb elég labilis