PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
majd az olasz derbiken fog jól mutatni<#pias>#pias>
[/url][/img]
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Itt éppen azt látjuk, mikoris a kapusommal leteszem a labdát és állok egyhelyben, akkor az ellenfél nem veszi el a bogyót. Ha nem mozdultam volna meg a kapussal, akkor évezredekig is elálldogáltunk volna...
CSAK a Fradi
ps2 re melyik az a verzio, amit angolul le lehet tolteni? vagy ha japánul töltöm hogy lehetséges angolsitani? kösz .d
hüje vagy hamán szép nem!4
közelrõl 16 oson belül, erõsen még nem is lõttem gólt csak bepasszoltam vagy külsõvel lõtte
http://videodrome.freeblog.hu/
(akkor is jo😄)
kijönni a kapussal háromszög
legúrítás eddig L3 volt de most azthiszem L1+passz
egyébként hasznos ha meccs közben megnézed a Command listet

Lennének kérdéseim!!(Fifás voltam,aztán nyár elejétõl játszok a Pes4el,most meg az 5 demójával-nagyon BEST,a Fifa sehol sincs)
NAh,akkor mondanám!!Hogy vannak a lövésfajták??a sima lövés az okés,meg tom még a dupla lövés gombosat..mi van még??Beadásokat azt tudom viszont.Kiugratni magasan az embereket csak simán ívelés gombbal lehet??vagy ahhoz is van vmi.kombiáció??Kapust is ki lehet hozni a kapuból??Szabadrúgásoknál azt hogy lehet,h legurítsák nekem a labdát,meg ilynek???
Elõre is THX.
(azé'kérdeztem ennyit,mert most fejlõdni akarok,mig kijön a teljes)
http://videodrome.freeblog.hu/
eddig ez a gyep jön be a legjobban<#eljen>#eljen>
Avanti Crociati!
megasztán ez a 4csapat(2pálya,no kommentár), egy idõ után uncsi
..ténleg PES4-nél hogy is volt? akkor is 1honappal elöbb jött a demo,mint a full?? nekem ugy rémlik,hogy nem volt"köztük" 1honap<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ez lehet a Pc-s verzió japán változata?"
lol😊
azt nem értem hogy hagyományosan 4 kerek éve megy ennek a szériának a kiadása és még mindig teljes a káosz...
1, a játék japán
2, a japámok imádják a focit
3 a japánok imádják a konzolokat, konzolon gémelnek
tehát elsõként a konzolos sorrend
WE9 japán 2005 nyár
PES5 EU 2005 õsz
WE9 Int "USA" 2006 tavasz
aztán a PC-s beosztás
WE9 japán nincs lévén konzolon játsza ott mindenki😊
PES5 EU õsz
WE9 (Int) köv év tavasza...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nem kell végre szarkadni az editable nem editable dolgokkal...értsd mindent beletehetsz egyszerre
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hát a pc-m technikailag már elbírná viselni....sajna marad a PS2-es port
Ez lehet a Pc-s verzió japán változata?
Unclassified ez van irva elõre és nem az h Games.
http://www.nforce.nl/index.php?menu=sections§ionid=2