PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
testelés céljából?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
És tényleg jobbak lesznek, vagy szól hogy oppá nem azt a labdát raktad be.
És a sounpatch-e is jó.
VIszont a sráccal aki a FIfához csinált soundpatcheket nem jutok dülõre P
Csak nincs kedvem rosterekkel pöcsölbi P
...csak kidobnak vmi szerkeztõ progit kizárolag a PES5-höz, megasztán még ki sem jött a gamma
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Én egy 3,2 FSB800 1M procit akarok venni bele, de még mindig nem vettem meg, mert unokatestvérem be tudja nekem szerezni olcsóban de, augusztusban nem tudtak lejönni hozzánk, mert közbe jött nekik valami. De kb. egy hónapon belül, remélem, mér meg lesz. Csak nekem még van egy olyan gondom is, ami még most derült ki egy pár hete, hogy kicsi a házam és nem igazán férne bele egy komoly hûtõ, és én azt olvastam, hogy eléggé jól melegnek ezek a procik ezért szeretnék bele egy jó hûtõt is. Most úgy áll a dolog, hogy veszek még hozzá egy nagyobb házat is (chieftech LBX-02B-B-SL) és így biztos bele fog férni egy jó hûtõ is. Ha minden igaz, akkor a jövõ héten lesz ideje és utána fog járni mindennek. Egyébként én még a hûtõn is vacillálok, hogy milyet vegyek hozzá.
Te is szeretnél venni bele egy másikat?
Még nem tökéletes de szerintem egész jól néz ki
van sima és keresztcsikozású is
kilinkeljem érdekel vkit tesztelési célból?
struktúrába eddig kevesen tudtak igazán belenyúlni
ez itt is így lesz de úgy mint eddig lehet szerkeszteni lásd a mi updatenk
És vettél bele nagyobb procit?
Mezek miatt még várom a ps2-es mezt csak furcsa, hogy ott srt-ek vannak és él az a menü
Ja nekem P4P800 SE-van.
köszi
meg ez is, mert mindig elfelejtem hol van
klikk
Ha ebben tudsz segíteni megköszönjük
a reklámtáblákat is beraktam
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
na húztam a kádba
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de most már nem kell elcsesznem egy DVD-t mert ps2mben is wincsi van....csak át kell tölteni PCrõl
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de hagyom, amit a patch (WEMWERICA 2.5) hozott, mert amikor pc füveket raktam a pes4embe az kifagyott tõle
van vagy 20000 ilyen lasztitól mezekig stadionokig, ráadásul a külön sportszár gatya mez miatt meg3szorozódott minden😊