PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nagyon nem tetszik az a Larsen gyerek fõleg ellenünk...
Avanti Crociati!
Nem tud vki adni egy bin-t szép milan mezzel ?
..néhol tök jók a szurkolok,mikor pl. a csapat szineiben egy szöveget "alkotnak",viszont ezek a 2d-s "óriás"zászlók szörnyûek!
..lesz "1kis" dolguk azért a peccs mestereknek PES5 terén is! Wolf-ot sajnálom,hogy elment (és még mindig nemértem<#nemtudom>#nemtudom>)!!!
NA JÖHET FULL!!!!!!!!<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#idiota>#idiota><#nezze>#nezze><#kuss>#kuss><#violent>#violent>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Egyébként GS-ben nálam sem valami jó. Pl se az unnamed_3291-et sem pedig az unnamed_3302-t nem mutatja 😞 meg a táblák se teccenek.
Úgyhogy részemrõl marad az elsõ demo! 😛
Ha jó rakkantintva, akkor miért kérted nagyobba ?
>de a keretet minek veszed bele?
Így egyszerûb a Paint-tel váltogatni.
>és miért van neked demo2?
Nem tudom, ez az elsõ demo.
tegnap is tök jól mutatták a táblákat
csak nekem húzos asztalival felvenni aztán konvertálgatni
az UEFA.com-on lévõ képek lennének jók nagyban