PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hova? Linket légyszi.
No,kijött Xboxra?Szuper!
Remélem találok valami torrentet rá.
Remélem találok valami torrentet rá.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
URL http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=pes5demo_with_speech.exe
Megjegyz. local US mirrror
Alias http://www.ggmania.com/?smsid=19857
Újra No
Helyi File C:\Downloads\pes5demo_with_speech.exe
File Dátum
File Méret
Kész 271300178
Teljes Idõ 01:32:49
Átlag seb. 47.57 KB/s
Létrehozás 10/03/05 08:07:21
Kész lett 10/03/05 09:40:16
Megjegyz. local US mirrror
Alias http://www.ggmania.com/?smsid=19857
Újra No
Helyi File C:\Downloads\pes5demo_with_speech.exe
File Dátum
File Méret
Kész 271300178
Teljes Idõ 01:32:49
Átlag seb. 47.57 KB/s
Létrehozás 10/03/05 08:07:21
Kész lett 10/03/05 09:40:16
http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=pes5demo_with_speech.exe erre azt irja nincs megjelenithetõ lap.
FORZA MILAN!!!
Nekem valamiért nem tölt be az oldal http://www.planete-pes.com/modules/mydownloads/visit.php?cid=7&lid=60 máshonnan nem lehet leszedni?
FORZA MILAN!!!
Sziasztok valaki megtudja mondani honnan lehet letölteni ahol a Milan meg a Juve is benne van mert formáztam és a forumba meg nemtalálom.Köszi
FORZA MILAN!!!
felejtsük el....én mostmár megvárom a FULL-t !!<#beka3>#beka3><#finom>#finom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nem volt probléma igaz most csak teszteltem TV-n játszottam és néha a mnitorra néztem
TV melett tök sötétnek tûntek a színei
A fû vhogy sokkal zöldebb és valódibb TV-n persze a kép nem annyira éles
TV melett tök sötétnek tûntek a színei
A fû vhogy sokkal zöldebb és valódibb TV-n persze a kép nem annyira éles
hu,ténleg.....yipeeeeajééééé!!
ez jó hir naggyon!!!....mondjuk elnézve,hogy már hányféle DEMO verza van,sztem már kész a FULL is!
....1hét? .... lehet már annyise!!!<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
ez jó hir naggyon!!!....mondjuk elnézve,hogy már hányféle DEMO verza van,sztem már kész a FULL is!
....1hét? .... lehet már annyise!!!<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
És nem gond, hogy a monitor magasabb Hz-en megy, mint a TV? Tehát két különbözõ frissítést tud egyszerre alkalmazni?
Ps3 ID: Gascoigne74
Igen, de én csak a Milannal játszom.
Ez a második demo, nem változtattam rajta még semmit.
Köszi. Hogy csináltad ?
Vi input outpot
Pl avp-re rakva a tv-t és elinditva a gépet ugyanazt látod a tv-n
tehát a topicnál maradva simán játszol a játékkal TV-n nem kell semmit állítgatni csak a felbontást kell 1024-esre rakni és akkor lehet a haverral multizni úgy, hogy akár háttal ültök egymásnak.
Jelenleg mindig õ ül a bill-nél énmeg kicsit oldalt elég kényelmetlen és TV sokkal szebb a fû P
És a videora kötve-bár ezt nem próbáltam az egész meccset rögzítheted pl DVD-re
Na viszont engem a forditotja érdekel volna mikor a tv s-video inputjára rakva simán rögzítheted ami a tv-ben megy.
Pl avp-re rakva a tv-t és elinditva a gépet ugyanazt látod a tv-n
tehát a topicnál maradva simán játszol a játékkal TV-n nem kell semmit állítgatni csak a felbontást kell 1024-esre rakni és akkor lehet a haverral multizni úgy, hogy akár háttal ültök egymásnak.
Jelenleg mindig õ ül a bill-nél énmeg kicsit oldalt elég kényelmetlen és TV sokkal szebb a fû P
És a videora kötve-bár ezt nem próbáltam az egész meccset rögzítheted pl DVD-re
Na viszont engem a forditotja érdekel volna mikor a tv s-video inputjára rakva simán rögzítheted ami a tv-ben megy.
Miért nem mozog ?
Szerintem már mindenkivel. 😊 Nálam csak az elsõ demo van fent, de abban is ezt csinálja.
Ps3 ID: Gascoigne74
Már kétszer lépett fel a következõ hibajelenség a második demoban.
Játékos lesérül, fetreng a földön, többen körülállják. Ezután elsötétül a képernyõ, viszont hang van, mert a közönség morajlása hallatszik. Nem történik semmi, nem fogadja el semmilyen billentyû megnyomását, újra kell indítani a játékot.
Feltételezem, hogy a hordágyas levitel hiányozhat a demoból.
Másnál is történt már ilyesmi ?
Játékos lesérül, fetreng a földön, többen körülállják. Ezután elsötétül a képernyõ, viszont hang van, mert a közönség morajlása hallatszik. Nem történik semmi, nem fogadja el semmilyen billentyû megnyomását, újra kell indítani a játékot.
Feltételezem, hogy a hordágyas levitel hiányozhat a demoból.
Másnál is történt már ilyesmi ?
Azt irják hogy jó az új kommentáros demo
exe is better, also 0_text.afs is little changed in some file, now the gameplay is better!!! More playable also when you use player to dribble with ball...
Very good!!!
exe is better, also 0_text.afs is little changed in some file, now the gameplay is better!!! More playable also when you use player to dribble with ball...
Very good!!!
PES 5 PC Demo 3 (AS Roma, Ajax, Galatasary, Porto)
--------------------------------------------------------------------------------
I yust created new Demo with:
- AS Roma
- Ajax Amsterdam
- Galatasaray
- FC Porto
all Kits and Badges
- CL Adboards
- 8 Balls (Roterio, Finale, F50, Pellias, Total Aerow, Puma Shudow, Geo Merlin, Diadora Roma
- Referee Kits
- Stadium Update
- 3 D Kits by Christophe
- Patch .exe for More Time etc.
- Supporterflags
Uploading on Filefront now...Please wait...
--------------------------------------------------------------------------------
I yust created new Demo with:
- AS Roma
- Ajax Amsterdam
- Galatasaray
- FC Porto
all Kits and Badges
- CL Adboards
- 8 Balls (Roterio, Finale, F50, Pellias, Total Aerow, Puma Shudow, Geo Merlin, Diadora Roma
- Referee Kits
- Stadium Update
- 3 D Kits by Christophe
- Patch .exe for More Time etc.
- Supporterflags
Uploading on Filefront now...Please wait...