PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
húúú majdnem lõttem egy szebbet az ilyen lett volna mint ez csak átvétel után kicseleztem három ember és éphogy a hosszu mellé lõttem
Ha az bemegy übereli
Ha az bemegy übereli
hája... írjon! de majd én is megnézem ezt a 2GA bint. Hátha!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
DE, de te a sterilségra vagy igényes énmeg másra.
Ketten összehozzuk.
Elvileg mostár nem kell csak variációkat csinálni.
VIszont MIke-t lehet meg kéne kérni, hogy írjon ennek a "GA tábla készítõnek rakja már be bin-be.
Elvégre azért csináltuk
Ketten összehozzuk.
Elvileg mostár nem kell csak variációkat csinálni.
VIszont MIke-t lehet meg kéne kérni, hogy írjon ennek a "GA tábla készítõnek rakja már be bin-be.
Elvégre azért csináltuk
Hát persze, hogy javítottam... mer' igényes vagyok 😊)) Viccelek persze, de mond azt, hogy nem lett jobb! Ugye, hogy szebb lett?! 😄
Nekem már jó volt az elején te kezdtél javítgatni P
Amúgy ilyenkor csinálom mikor úgyis photoshop-ot tanulom.
Szval nem élvezés helyett.
Amúgy ilyenkor csinálom mikor úgyis photoshop-ot tanulom.
Szval nem élvezés helyett.
akkor nem csinálhatod sûrûn ha ennyit foglalkozol a táblarajzolgatással 😄
de te komolyan élvezed ezt a pepecselést? hihetetlen!
ez az eredeti sharp embléma ha jól tom' szal'
vicc volt
viszont most, hogy javítottam a Ford szinét észrevettem, hogy megint visszaraktad a Ferde SHARP-ot P
viszont most, hogy javítottam a Ford szinét észrevettem, hogy megint visszaraktad a Ferde SHARP-ot P
ja majd gondolod miattad visszapakolják a régit? 😛 nemár!
ja vastagabb a CL logó... mindegy most már nem nyúlok hozzá, majd ha idõm engedi összerakom a pakkot!
ja vastagabb a CL logó... mindegy most már nem nyúlok hozzá, majd ha idõm engedi összerakom a pakkot!
De ez a Heineken tábla vége tehát a hatúljára is kell rakni egy inverzet.
Igen már szóltam is nekik, miért változtattak.
Igen már szóltam is nekik, miért változtattak.
nem a heineken ilyen hanem a BL logó széle ilyen befelé kerekedõ... csak az egyik szélét tudom ilyenre! Amúgy itt észrevetted, hogy a Heineken háttere már egyszínû zöld? 😛
naná hogy nem... ott eleve szélesebb is a PS2 reklámtábla
hmmm csak rá kellene nézni... de leírom 😊
Szóval az egész PS2 logót cseréltem. Szebbek a szélek, tisztább, nincs a széleknél a csúnya élénksárga rés ami a nagyítás miatt keletkezik. Szebb az (R) a Playstation felirat végén... illetve az elõtte lévõ PS logó sem annyira szemcsés.
A Champions League logód széle túl elmosott volt... ez valamivel most élesebb. Szintén lecserélve.
Ennyi végülis!
Szóval az egész PS2 logót cseréltem. Szebbek a szélek, tisztább, nincs a széleknél a csúnya élénksárga rés ami a nagyítás miatt keletkezik. Szebb az (R) a Playstation felirat végén... illetve az elõtte lévõ PS logó sem annyira szemcsés.
A Champions League logód széle túl elmosott volt... ez valamivel most élesebb. Szintén lecserélve.
Ennyi végülis!
ezeket majd valahogy megpróbálom bepakolni, de épp annyi idõm volt, hogy megnézzem a tiédet utána meg nyomjak 2 meccset
tidérõl természetesen... ugyanis azt kérdezted, hogy "beraktad-e a táblámat"... ugye a 2GA nem egészen a Te munkád 😊
mivan? mittom én... a legújabbal! A munkahelyemen meg nem tartok PES gyûjteményt, az ilyeneket otthon intézem. Nincs nálam bin, de nem is kellett, mert BIN-t linkeltél nekem ki.