PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abba nem szólnék bele mindig Nvidiám volt méghozzá vivo-s úgyhogy azt látom a TV-n egybõl amit a monitoron
Egy ATI 9600 pro kártyával kísérletezek, egyébként nem lenne rossz a kép minõsége csak amikor mozgásba lendül akkor jönnek a gondok.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Összekötöttem a gépet a TV-vel s-video kimeneten keresztül de játék közben a kép baromi szellemképes. Elvileg 100HZ-s a TV azonban a videokártya beállításoknál 60HZ max frissítést enged csak. Nincs valakinek valami ötlete mi nem stimmelhet?
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Nagyon sok stadion van 9098-nál kezdõdik
reklámtáblák 9075-tõl de mintha kevesebb lenne mint stadion
reklámtáblák 9075-tõl de mintha kevesebb lenne mint stadion
1ébként a DEMO nál is volt graphics update patch (szebb is volt ,mint most ez),de lehet ezt majd szépitgetni 😊
...1ébként a brightness az a fényerõ nemde?
nekem vmi kontraszt kéne inkább a gammában,de a meg nincs 1ébként 1024x768ban nyomtam 100Hz-en
...1ébként a brightness az a fényerõ nemde?
nekem vmi kontraszt kéne inkább a gammában,de a meg nincs 1ébként 1024x768ban nyomtam 100Hz-en
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nem tudtam menteni, de ma szúrok be neked róla képet, meg akkor már optimizálom a PES5-re 😛
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
nah egy kis odõ játék után észrevételek:
Elõszõr,ami legszembetûnõbb volt,hogy baromi FAKÓk a színek/mezek (pedig,minden FULLon a grafkártya beállitásban),nagyon látszik,hogy átirat 😞(
1. menü,szinte ua.,mint amit azt megszokhattuk,kicsit több állithatósággal
2. a gameplay NEHÉZ,de ugy vettem észre nem rosszabb,mint a DEMOban 😉
3. a roosterek,mezek,adboardok, cipõk, stadionok (bár a szurkolok bevonuláskor tetszenek) hát hagynak némi kivánni valot maguk után,dehát ez igy volt korábban is
4. kibprobáltam az idõjárásokat,igazibol a nyári/téli csapadékos között semmi különbség és annyira nem lett jobb a korábbiakhoz képest,a lehellet ténleg látszik,de csak bevonuláskor,gamma közben nem
5. kommentátor ua. mint volt
6. szurkolói hangok,talán jobbak
7. jópár dolog "LOCK"olva van
végezetül 2 NAGGYON CSÚNYA BUG :
1. a kapus kesztyûje vmi ocsmány,nálam 1téglalaphoz hasonló,pedig már WE8ban is szép volt
2. San Siroban nyomtam 1meccset,telt ház elõtt, de játék közben tök ÜRESEK A LELÁTÓK
....a gammma pozitívumait ismerjük,azokat direkt nem írtam!!
...hát ténleg lesz a gammával "MELÓ" bõven,de megéri !!!!!<#nezze>#nezze><#kuss>#kuss>
Elõszõr,ami legszembetûnõbb volt,hogy baromi FAKÓk a színek/mezek (pedig,minden FULLon a grafkártya beállitásban),nagyon látszik,hogy átirat 😞(
1. menü,szinte ua.,mint amit azt megszokhattuk,kicsit több állithatósággal
2. a gameplay NEHÉZ,de ugy vettem észre nem rosszabb,mint a DEMOban 😉
3. a roosterek,mezek,adboardok, cipõk, stadionok (bár a szurkolok bevonuláskor tetszenek) hát hagynak némi kivánni valot maguk után,dehát ez igy volt korábban is
4. kibprobáltam az idõjárásokat,igazibol a nyári/téli csapadékos között semmi különbség és annyira nem lett jobb a korábbiakhoz képest,a lehellet ténleg látszik,de csak bevonuláskor,gamma közben nem
5. kommentátor ua. mint volt
6. szurkolói hangok,talán jobbak
7. jópár dolog "LOCK"olva van
végezetül 2 NAGGYON CSÚNYA BUG :
1. a kapus kesztyûje vmi ocsmány,nálam 1téglalaphoz hasonló,pedig már WE8ban is szép volt
2. San Siroban nyomtam 1meccset,telt ház elõtt, de játék közben tök ÜRESEK A LELÁTÓK
....a gammma pozitívumait ismerjük,azokat direkt nem írtam!!
...hát ténleg lesz a gammával "MELÓ" bõven,de megéri !!!!!<#nezze>#nezze><#kuss>#kuss>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Az eredeti lehet pecselni mezelni meg stb. ?
Argentina Brazilia 😊
inkább a stadiononként lehet táblát rakni nem?
Pfuj milyen füvet raktak be ezek a DElle Alpi-ba
viszont legalább vannak JUves reklámtáblák ezek szerint csapatokhoz is lehet berakni
viszont legalább vannak JUves reklámtáblák ezek szerint csapatokhoz is lehet berakni
aki nem láma az simán észreveszi, hogy visszacsomagolt... komolyan ezen akarunk itt most "vitatkozni". Én személy szerint nem 😊
Ja amúgy egy amerikai srác irja hogy multiban UK-eseket talál meg neki.
Jó lenne ha nekünk nem japánokat.......
Jó lenne ha nekünk nem japánokat.......
A csomagolásról van szó
EGy srác sima öngyújtóval úgy visszacsomagolta, hogy csak néztem.
ÉS elárultak pár dolgot, szval fólia nem akadály.
EGy srác sima öngyújtóval úgy visszacsomagolta, hogy csak néztem.
ÉS elárultak pár dolgot, szval fólia nem akadály.
szintén zenész <#vigyor>#vigyor>
újságosnál mikor árulnak videójátékot? ... meg nem 'acskóba pakolják, hanem hegesztett fóliába 😊 látszik nem dolgoztál még szoftvereket forgalmazó üzletben 😊
576 Shopok, szoftvereket forgalmazó számtek boltok, vagy olyan helyen ahol fóliacsomagolás van a szoftvereken...
Holnap reggel elrepülök a messzi távolba és ha látok akkor veszek 1-et tuti.
Kint olcsóbb sztem.
Kint olcsóbb sztem.
fóliás cucc... aki meg Tescoban vesz ilyet az hülye 😊
én a munkahelyemen vagyok Béka kolléga... itt inkább nem foglalkozom ilyennel, örülök ha ide marad idõm írni 😊
Úgy értem megveszed valaki más miatt meg nem játszhatsz.
Amúgy írtam egyik forgalmazónak, deha tudtok még címeket jöhet.
Amúgy írtam egyik forgalmazónak, deha tudtok még címeket jöhet.
na nekem lejött... huh, elég gyorsan 😊 így szar mert még 5ig biztos nem tudok vele nyomni abban a tudatban, hogy már megvan 😊