PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!!
Pl. nekem ez az elsõ Pes, amivel komolyabban tervezek játszani, és totál amatõr vaok, demóban 3 csillagon szinte mindig alázott a gép. Így addig nem kezdek a fullban bajnokságot, amíg végig nem nyomom a training-et. Szerintem ott majdnem mindent meg lehet tanulni.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Légyszi segítsetek már!Melyik gombbal lehet csavarni a szabadrúgást?Átszoktam a fifára és elfeljtettem.Nektek is csak 1 labdátok van a játékban(adidas pelias)?Köszi!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
ezzel a góllal nyertem 😄

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
elsö meccsen is az õ goljával nyertünk (H)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Most ez a potya a trendi 😄

CSAK a Fradi
Egyszerûen vmi undorító
Simán mûködik, csak amit Csövi adott alap az nem jó
Remélem a németnél nem azt használta P
A BL-es jól mûxik
nem értem miért
és minden meccsnél
de úgy néz ki a többinél jó
ja igen, amikor Hedge állított a grafikán, azt hogy csinálta??? hogy lesz élesebb az egész??
Természetesen még mindíg ez a legjobb foci, üti a PES4-et is. Bõdületes meccsek nyomhatók vele, de egyszerûen maradt olyan amilyen. Csak felpatchelték...
Bár biztos ez annak tudható be, hogy a NEXTGEN verziót már javában fejlesztik és gondolom az új motor minden idejüket felemészti, de azért sajnálom, mert tavaly az egyik szakmai fórumon egy nagyon is átdolgozott MasterLeague-t ígértek, amibõl csak jövõre lesz vmi."
én a játékmentetet pörgõsebbre tettem, végre élvezhetõek a meccsek nem csak az a teszefosza mókázás...viszont a bíró kezd teljesen kiakasztani...ez az állandó kis szabáyltalanság lefújás kimeríti az ember idegeit....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
és még nem is a legjobb, mert látszik az összeillesztés, szóval még keresnem kell jobbat...