PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
ez az Anfield tényleg furcsa, még én is jobbra csináltam 😛
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
amúgy gs-ben láttam és nem tetszett a textúrák minõsége szval azokat mindenképpen cserélnem kellene
nem értelek, egyszerûen a mostani 0_textet mentsd el vhova, és akkor ha nem jó a Highbury, akkor azt vissza tod nyomni... pls nézd már meg 😛
Highbury-hez azóta nem mertem nyúlni.
Az Anfieldnél nálatok se élesek a texturák?
GS-ben nézve
Jól megcsináltad a gif-et nem akad, nem forgatod a kamerát-egyesek azt imádják tudnám miért.
Viszont a szélét vághatnád és akkor lehet nagyobb méretû a jó rész. Nemtom érted-e.
Többet vágsz a szélébõl kisebbet csökkentesz méretébõl.
Én általában crop-al kezdem és rögtön eltüntetem a feliratokat.
msn:[email protected] bárki felvehet
Pes4-ben meg lehetett oldani.
Tényleg egy ilyesmit lefordíthatnál nekem
"Ha cserélitek a stadion textúrákat és nekem csak a gyepet kell gyorsabban haladok, szval jó lenne hogyha valaki cserélte elküldené vagy kilinkelné nekem én meg átnézem illetve ha kell a füvet cserélem"
Gondolom világos hogy hova és miért kéne.
vki megnézhetné, hogy ugyanaz-e mint we8-ban és akkor kilinkelhetné
Milanos reklámtáblát szeretne elektronikusan az egyik srác. Frankó megcsináltam magamnak másféleképp.
Meg kérdezték tudok-e körkörös gyepet cserélni.
Ja és hogy jó vagyok P
nem akar valaki egy kitcsomagot összeállítani?
nekem javítani kéne a Chelsea Stadion-t, Anfieldet, esetleg Highbury-t.
Kitalálni hogy lehet kiszedni a köröket és még multizni is kéne P
Allows for replacement of kits/fonts/numbers for licensed teams in full game and demo.
szval lehet kitpackokat készíteni
A stadion problémával lehet vmit kezdeni , mert már kezd egy picit idegesiteni hogy játék közben üres a stadion 0-a nézõ. ja és bootpackot tud vki?
Forza Italia OoO Forza Juventus
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én ha beraktam félidõben fagyott mentést visszarakva jó
megint berakva megint fagyott
átraktam újra
minan a német táblákkal? :-)
Senki se jelzett vissza milyen a spanyol, bár az olasznál gondolkozom érdemes-e az úgy néz ki jól ha a sorban mind egyforma